Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Photoshopowe Improwizacje
board.issonline.pl > Inne > W przerwie meczu ;-)
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136, 137, 138, 139, 140, 141, 142, 143, 144, 145, 146, 147, 148
norek
QUOTE(Tomak @ Jan 25 2006, 15:30:52) [snapback]50295[/snapback]

Spoko kostek tongue.gif
Sig z Rooneyem mi się bardziej podoba, fajne masz pędzle, ja muszę ściągnąć parę bo bida u mnie tongue.gif

Tak wpadłem na pomysł, że może byśmy zrobili jakiegoś Sig Turnieja tongue.gif Co Wy na to ?

w drugim tygodniu ferii takowy planuje wiec prosze o cierpliwosc smile.gif

IPB Image
Crawler
IPB Image
Zidane, prosze o ocenki.
W drugim tygodniu ferii ? U mnie ferie właśnie się kończa.
Każdy ma swój styl. Jest styl ala Tomak, itp.
Ja lubie tak robic sigi, że wale ile wlezie tongue.gif Kolory, brushe. Wszystko. Zależy od gustu. Pozdro
Tomak
RAV blink.gif HOLY SHIT! To teraz zmiażdżyłeś nas chłopie! Sam nie wiem, który z nich najlepszy ;]

Pozdro!

Lookkas, teraz ferie każdy ma inaczej, wszystko po to żeby górale wyciągnęli więcej kasy tongue.gif
Fajnie, że będzie konkurs ;]
norek - podoba mi się Twój sig. biggrin.gif Fajny kolorek no i ta czcionka ;]
Capitan Tsubasa
QUOTE(norek @ Jan 25 2006, 15:41:23) [snapback]50298[/snapback]

w drugim tygodniu ferii takowy planuje wiec prosze o cierpliwosc smile.gif

IPB Image

Ja bym proponowal nieco uscislic temat. Zrobic Sig Tutnieja tyle ze z wybranym pilkarze ( w sensie ze kazdy robi tego samego ). Np. przez piec dni ludzie daja po jednym sigu z jednym pilkarzem, wszyscy glusuja ten co ma najwiecej glosow wygrywa i kolejny turniej tyle ze z innym pilkarzem ...
norek
QUOTE(Capitan Tsubasa @ Jan 25 2006, 15:51:07) [snapback]50301[/snapback]

Ja bym proponowal nieco uscislic temat. Zrobic Sig Tutnieja tyle ze z wybranym pilkarze ( w sensie ze kazdy robi tego samego ). Np. przez piec dni ludzie daja po jednym sigu z jednym pilkarzem, wszyscy glusuja ten co ma najwiecej glosow wygrywa i kolejny turniej tyle ze z innym pilkarzem ...

no tak jak kazdy sig turniej smile.gif podaje sie tematyke i wykonuje dane prace...narazie prosze nie rozmawiac o tym tturniej gdyz zasmieci to temat...kiedy bedzie juz wszystko zaplanowane wowczas zkazdy sie dowie co i jak...pozdro
daniel1990
Mój drugi sig.

IPB Image

PS. chciałbym zaznaczyć że nie korzystam z żadnych tutoriali tylko robie to sam z głowy.
Crawler
Daniel no wiesz raczej nie ma tautoriali na każdego piłkarza itp. Ja też robie z glowy. Każdy robi z głowy bo ją ma.

Ps. Ale gadam bez składu i ładu.
Zaraz dam siga.
Riki101
Oto mój kolejny sig:
IPB Image

-Rav bardzo dobre sigi tylko chcialbym dodac ze w sigu z Lampardem nie widac nazwiska
-Lookass niezbyt mi sie podoba twoj sig ale to zależy od gustu ważne aby tobie sie podobalo
-Kostek kolejne swietne prace
-Daniel jak na druga prace to jest niezle
i jeszcze jedno ja oceniam wasze prace wiec i wy oceniajcie moje
saviolka
no RIKI sig z terrym bardzo fajny ..
Daniel sig niezly pracuj dalej
Lookkas sig z zidane bardzo fajny!!
rav sig z lampardem nawet niezly z ronaldinho taki prosty jakis
z dos santosem fajny:)
kostek
Rav bardzo ładnie wykonanie sigów =) głównie mi się Lamprad podoba który jest świetny biggrin.gif na ronaldinho fajna fotka - co też się liczy
Norek naprawde fajne rozwiązanie z tymi czcionkami tongue.gif teraz już wiem o co ci chodziło bo napoczątku to nie zbyt zajarzyłem wink.gif tzn inaczej to sobie wyobrażałem =] ale spoko jest Henry tongue.gif
Lookas Fan- ciekawe rozwiazanie smile.gif
Daniel- fajnie tylko wycinaj główna postać wink.gif albo chociaż tło gumką zamaż troszke smile.gif
Riki- bdb sig tylko ten brush na wierzchu za bardzo sie rzuca w oczy. Mogłeś go dać na 60-70% ale ogólnie mi sie bardzo sig podoba.

i jeszcze jedno ja oceniam wasze prace wiec i wy oceniajcie moje

dobrze powiedziane biggrin.gif

aha norek świtny sig w profilu z beckahamem tongue.gif
RuDi
No to i ja w koncu cos zrobilem wink.gif
IPB Image
korzen
Moze byc Rudi. Zaraz ja cos wystrugam smile.gif
Lanek
Niezly sig Rudi,ale bez rewelacji wink.gif . 7/10
daniel1990
Mój 3 prymitywny sig

IPB Image
rav
daniel1990 - taki jak poprzednie, jeżeli prymitywny, to go popraw i dopiero później pokaż. Poprzedni miał nawet fajne tło, zacznij w końcu wycinać postacie, bo takie wycinanie gumką kawałka img kiepsko wygląda.
RuDi - trochę za bardzo bolą oczy po dłuższym wpatrywaniu się i typografia kiepska.
Riki101 - spłaszczony Terry, tło średnie i typografia kiepska.

IPB Image

Roger Federer
kostek
Samuel Eto'o
IPB Image
nowatorska wersja wink.gif
IPB Image

daniel1990 - taki jak poprzednie, jeżeli prymitywny, to go popraw i dopiero później pokaż. Poprzedni miał nawet fajne tło, zacznij w końcu wycinać postacie, bo takie wycinanie gumką kawałka img kiepsko wygląda.
RuDi - trochę za bardzo bolą oczy po dłuższym wpatrywaniu się i typografia kiepska.
Riki101 - spłaszczony Terry, tło średnie i typografia kiepska.

Rav a mojego siga to już nie mogłeś ocenić tongue.gif ?[img]
Capitan Tsubasa
QUOTE(::kostek:: @ Jan 25 2006, 18:47:05) [snapback]50326[/snapback]

Samuel Eto'o
IPB Image

Wedlug mnie za duzo bruschow na sigu przez co Eto'o jest malo widoczny. W dodatku jest zmniejszona ilos pokrycia Samuela co tez wplywa na slaba widocznosc wink.gif
Crawler
Tutaj zaprezentuje sig...
Chyba przerzucę sie na taki styl. Sami oceńcie : IPB Image
Jeśli nie kumacie o co chodzi w tym stylu biggrin.gif Nie pytajcie ;P
daniel1990
Mój kolejny, już czwarty sig.

IPB Image
Capitan Tsubasa
IPB Image

Prosze o ocenki smile.gif
rav
kostek - Brushe u Ciebie są, powiedzmy, zbyt ostre. Za bardzo je widać, powinny się ładnie komponować. Do tego Eto'o powinien być na pierwszym planie. Może być też z tyłu, ale to Ci nie wyszło.
daniel1990 - kiepściutkie efekty sad.gif

Pozdro ph34r.gif
daniel1990
Wiem rav że słabo tongue.gif Dopiero sie ucze i z kolejnym sigiem staram sie dodawać jakieś efekty brushe itp.

Uwaga !!! Skoro Chuck jest na topie to musi być też sig o nim:

IPB Image
korzen
QUOTE(daniel1990 @ Jan 25 2006, 17:44:28) [snapback]50334[/snapback]

Mój kolejny, już czwarty sig.

IPB Image

Fuck, daniel1990 fatalnie wycięty....ten Henry popraw się wink.gif

A o to moj kolejny sig....dla wtajemniczonych

IPB Image
norek
Gerrard Signature
IPB Image
Riki101
Oto mój kolejny sig
IPB Image

-Daniel sig z Henrym ci nie wyszedl fatalnie go wycioles z Chuckiem Norrisem lepiej
-Capitan Tsubasa sig z Tottim calkiem niezly
-Kostek troche przekombinowales brushe zbytnio zaslaniaja Etoo
-norek sig z Gerrardem niby bez jakis dodatków ale jednak bardzo ladny
-rav nie wiem czy zauwazyles ale rakieta nie jest do konca wycieta ale sig bardzo dobry
Oceniam wasze prace wiec oceniajcie moje
siara_acm
QUOTE(Tomak @ Jan 24 2006, 18:26:54) [snapback]50221[/snapback]

Drugie primo : siara acm - zrobię Ci ale na 90 % na jutro, jestem dość zajęty tongue.gif

Jak się sprawy mają ?? biggrin.gif

Capitan Tsubasa - Zajebiście ci wyszedł ten sig z Tottim.
rav16 - Świetny Federer, chociarz mógłbys go jeszcze podrasować smile.gif
Norek - 2 ostatnie Sygnaturki perfect po prostu.
Tomak
Nie mogę znaleźć na necie fajnej fotki Gattuso, może zamiast niego chciałbyś Kakę ?? ;] Jak nie, to kliknij na priw do mnie i daj link do jakiejś dobrej foty Gennaro to Ci zrobię od ręki, bo mi się nudzi tongue.gif
saviolka
Norek sig z gerrardem zajebisty.. jak i wszystkie twoje:P
Capitan Tsubasa sig z totim bardzo fajny... brawo
Riki 101 dzieki za siga z Chamakhiem bardzo mi sie podoba...
Crawler
Oto nastepny : IPB Image
Powiedzcie jak wyszedł.
Norek jak zwykle ładny, smile.gif
Korzen jak zwykle na swoim poziomie,
Daniel Henry porażka, Norris lepiej,
Tsubasa bardzo ładnie,
ja oceniam wy oceńcie moje.

Tutaj z ramką IPB Image
Jakby ktoś by chciał to proszę. smile.gif
norek
Ronaldinho Signature:
IPB Image
Tomak
TADAM!

IPB Image

Lookkas - Fajnie to wygląda z tymi gwiazdkami, podoba mi się czcionka i ładne tło ;]
Riki - Sig w porządku, ale nie podoba mi się główna postać. Opacity zmniejszałeś ?
norek - Extra Sidż z Dżerardem, taki prosty ( jak moje tongue.gif ) a jednak nic dodać nic ująć ;]
korzen - trzymasz swój stały, niezły poziom ;]

Chuck Norris mi nie daruje, ale muszę to powiedzieć... Okropne, różowe tło tongue.gif

OCENIĆ MOJE! ;]

PS. Na dziś kończę...

[*], problemy osobiste...
Riki101
Bardzo ładnie i pożądnie wykonany sig
czlapka
Moje 2 ostatnie sigi(raptem zrobiłem 4 czy 5 tongue.gif)

IPB Image

IPB Image
przemasem
A oto mój sig

IPB Image

PS. Podajcie z jakich stron bierzecie brusche
norek
QUOTE(przemasem @ Jan 25 2006, 22:25:40) [snapback]50371[/snapback]

A oto mój sig

IPB Image

PS. Podajcie z jakich stron bierzecie brusche

lepszej stronki niz ta to chyba nie znajdziesz:
http://browse.deviantart.com/resources/app...ions/psbrushes/ klikaset pedzli smile.gif

a tak na marginesie....linki do czcionek,brushy i zdjec pilkarzy na pierwszej stronie w pierwszym poscie
daniel1990
A ja mam takie pytanie. Jak sobie wkleje jakiegoś brusha do katalogu z PS (presets-Brushes) to jak włączam PS to gdzie sie zalacza te brushe ?
Crawler
Daniel :
Tam gdzie wybierasz sobie brush/pędzel <w prawym górnym rogu> jak na to klikniesz koło napisu Brushes albo Brush, bedziesz miał małą strzałkę kliknij w nią i kliknij load brushes, albo load brush nie pamiętam. I wybierz pędzle.
rav
IPB Image

Sammy Eto'o
norek
QUOTE(rav16 @ Jan 25 2006, 22:42:30) [snapback]50378[/snapback]

IPB Image

Sammy Eto'o

sig bylby bardzo dobry ale render totalnie sie nie udal...
uwazam ze powinienes zmienic efekt na Etoo gdyz nie pasuje do stylu tej pracy smile.gif...
Capitan Tsubasa
Edwin Van Der Sar
IPB Image

Dzieki za ocenki smile.gif

PS. 300 wink.gif
Crawler
Van Der Sar, dobry, bez rewelacji 5/10
Żurawski : IPB Image
Każdy kto chce niech sobie bierze...
przemasem
Norek thx za linka; eto fajny a van der i żuraw już troche mniej wink.gif nowy sig oceniajcie

Carlos Tevez
IPB Image
norek
Rio Ferdinand Signature:
IPB Image
RuDi
Kolejny sig tym razem z counter-strike
IPB Image
kostek
wczoraj zrobiłem Gerrarda smile.gif
IPB Image

Rudi fajna sygnaturka z 'konterem' wink.gif
Riki101
Zrobilem sygnaturke z Gattuso
IPB Image

Kostek sig z Gerrardem spoko ale nie podoba mi sie kolor skury jakiś dziwny
Rudi fajny sig
Ferdinant norka jak zwykle klasa światowa
kostek
Zrobilem sygnaturke z Gattuso

Kostek sig z Gerrardem spoko ale nie podoba mi sie kolor skury jakiś dziwny

riki to jest taki efekt którego nie tylko ja używam (np.norek...chyba rav) jest to rozmycie gaussowskie na powielonej wartswie tongue.gif mi sie wydaje ze to pasuje ogólnie do syganturek...i je uatrakcyjnia bo taka ;sucha' postac główna nie zawsze wygląda ok. possdro

gatusso fajny biggrin.gif tylko ramka jakby za gruba wink.gif
Riki101
QUOTE(::kostek:: @ Jan 26 2006, 15:01:42) [snapback]50438[/snapback]

riki to jest taki efekt którego nie tylko ja używam (np.norek...chyba rav) jest to rozmycie gaussowskie na powielonej wartswie tongue.gif mi sie wydaje ze to pasuje ogólnie do syganturek...i je uatrakcyjnia bo taka ;sucha' postac główna nie zawsze wygląda ok. possdro

Mi nie chodzi o to ze jest rozmyty ja tez uzywam tego efektu ale o kolor skury i wlosów taki jaskrawo zielony ale ogolnie jest spoko
Mortin
a to moje 2 pierwsze sigi w zyciu wiec nie oceniajcie zbyt surowo xD
ten chyba gorszy tongue.gif
IPB Image
a ten chyba lepszy wink.gif
IPB Image
Capitan Tsubasa
Lookas_fan - Tak naprawde nie ma co oceniac tam jest jedynie (slabe) tlo, Maciek i nazwisko

Przemasem - Tevez calkiem spoko tylko tam jego morda mnie rozwala wink.gif

norek - jakis ubogi ten ferdynand

Rudi - fajny sidżek

kostek - ogolnie wszystko fajne ( tlo, czcionka ) tylko gerard za zolty

Riki - niepodoba mi sie smile.gif

Mortin - jak na pierwszy sig to spoko ( ten drugi rzeczywiscie lepszy ), pracuj dalej ! ! !
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.