Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Photoshopowe Improwizacje
board.issonline.pl > Inne > W przerwie meczu ;-)
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136, 137, 138, 139, 140, 141, 142, 143, 144, 145, 146, 147, 148
GooFy
Łosz w morde chłopoki świetna robota biggrin.gif
ryba
CYTAT(Tomak @ Jan 2 2009, 13:43) *
No i wykończyłem

Fajna , ale szkoda ze czelsi ;p
Tomak
Wiem, ale to już nie ode mnie zależało ( ;
GooFy
I jeszcze takie 3 łodemnie. Ale tego z koraskiem to już sobie rezerwuję biggrin.gif
Varies.
Ładne wink.gif .a wyżej to dobrze,że Chelsea ;D.
First wallpaper :

Wiem,że syf i co tam jeszcze jest możliwe...
+ afek z naszym as(s)em
Tomak
Goofy, avki całkiem w porządeczku.
Varies, słabe efekty na zdjęciu, zbyt widoczna tekstura/pattern na samym wierzchu, do tego cienki napis. Ćwicz.

---------------------------------
Zwykła czarnobiała rappaczka

GooFy
Wow Tomuś mmm - Dostałem wzwodu xD
perONE
CYTAT(.GooFy @ Jan 2 2009, 18:07) *
Wow Tomuś mmm - Dostałem wzwodu xD

Ja niestety wprost przeciwnie, sraczki.

Ale affki fajniu$$ie wink.gif
MaTi10
Tomaczek kozackie smile.gif

Fuji- Ciemność widze, oj nic nie widze ; D , średnio powiem wink.gif

Goofy- Fajno ale Tomaczek lepiej tongue.gif
GooFy
Teraz kilka affkuf z LA Lakers dla Kóbasa...
WKS
Siema  wezcie sieknijcie mi afka fajnego biggrin.gif http://xbox360gamer.pl/wp-content/uploads/...2/gta_iv_03.jpg z tej fotki 
MaTi10
Fófi jak zwykle kozaczek ; D a i moge Kube na afka? ; D z góry dz ; *
GooFy
z Kubbasem się dogadaj tongue.gif Avy teraz są jego tongue.gif
EDIT: A tu taka tam rewia mody Nike biggrin.gif Ostatni avson dla Rychala
Tomak
Technicznie fajnie, ale same ujęcia butów jakoś mnie nie przekonują. Dostawa z Lejkersami lepsza. ( :

A ja, bardzo skromnie, w hołdzie dla mistrza:

unikat
Zrobi mi ktoś jakiegoś avatara z którymś z tych ziomali : Bilon,Żary,Wilku z zespołu Hemp Gru [Hg]
?
GooFy
o Tomak widzę że jakaś nowa technika... Zalałeś avkami tongue.gif Niektóre całkiem fajne
Tomak
A jaka tam nowa, tam nie ma żadnych haczyków ( ;

Collab z Fujim

On:

Ja:
Jamnik
Fajne fajne, te niżej lepsze imo, ale oba puste jakieś smile.gif
MaTi10
Ten niżej lepszy smile.gif a avki Tomuś też international level ; ] ,a co do sygny to fajna bo nie jest dużo na niej napaćkane ; P
Jocker
Witam. ; ))
Na poczatku ocenie conieco.
Goofi, bardzo fajne avki. Podoba mi sie ten styl.
Tomak, avki ze Smołkim gniotą, to wiesz. ;] Sig mi sie nawet podoba ale mogles dac inna kolorystyke i napis. wink.gif

Moje wykonczenie siga Fuij'ego.

Pozdro. ; )
coley
CYTAT(Jocker @ Jan 4 2009, 14:55) *

popracuj nad renderem bo on tu powinien byc najwaznieszy (szczeg. twarz)
wersja tomaka imo lepsza, fajny klimacik wink.gif
Kubbas
Guf wyśmienite, przebiłeś mojego dawnego ava z Denzelem co było bardzo ciężkie, mistrzostwo ten KB

CYTAT(Tomak @ Jan 3 2009, 20:39) *
Technicznie fajnie, ale same ujęcia butów jakoś mnie nie przekonują. Dostawa z Lejkersami lepsza. ( :

A ja, bardzo skromnie, w hołdzie dla mistrza:

ohoho Tomak jak masz chwilkę to mógłbyś je porozdzielać i się podzielić 1nym bądź 2ma ;>

Jak masz chęci to może coś z godzin szczytu byś walnął z Jackiem i Carterem wink.gif
MaTi10
Pierwsz paczuszka w nowym roku ode mnie ; D robilem avki pierwszy raz od wakacji tongue.gif , bootki nike prawie jak Gófiaka ale wiadomo moje lepsze xD , ocenki please ; D wiem że nie world class bo niektóre lepsze niektóre słabsze tongue.gif i dawno nie robiłem ; / wiem ciemne są ;/ poprawie to w nastepnych pracach tongue.gif najlepsze mysle "nikeje" i czacha z meczu Legia-Luzern w szwajcarii smile.gif

[img=http://img187.imageshack.us/img187/1332/davidbeckham1209914cmu8.th.jpg]
MYSZa7

Tomak zrobiłbyś coś podobnego z tą fotką Robbena,jak z Liedsonem?
GooFy
Bótki Nike mają z bótkami Gófiego chyba wiele wspólnego... closedeyes.gif closedeyes.gif

I raczej najlepsze ze wszystkich, pomijam już fakt skąd je wziąłęś jak zrobiłeś i dlaczego kadr jest identyczny co do piksela.
A tu kolejna dostawka dla Kupasa...
Kubbas
Good Dzob ! Charlie Harper niedługo zagości na xfire i e basket w formie 150 x 150 happy.gif
Fuji
Gófi, avy zaje. jedynie ostatnia dostawa słabsza
Mati, słabo. buty przeostrzone, a reszta za mało ostra.
Tmk, avki klasa. Liedson fajny.
Jocker, fajny sigacz, ale kolorki nie tego. b&w by było good.
Varies.
Taka londynska konfrontacja wink.gif

MaTi10
Wariat nowa dostawa nawet nawet smile.gif
Beto
CYTAT(VaRiEs @ Jan 5 2009, 16:20) *
Taka londynska konfrontacja wink.gif

Mi się na przykład nie podoba. smile.gif
Fuji
Raczej słabe ujęcia. No i zbyt czerwone

http://www.vpx.pl/zdjecie,didi1.html
http://www.vpx.pl/zdjecie,prosty2.html

takie z nudów.
mi też tematyka nie pasi, ale nie mam innych dużych zdjęć.
Varies.
Fuji - B.ładne smile.gif.Jeżeli chodzi o duże foto to może tu coś znajdziesz: http://player-art.com/forum/english-footba...otos-25/index19.
Beto
CYTAT(Fuji @ Jan 5 2009, 18:11) *
Raczej słabe ujęcia. No i zbyt czerwone

http://www.vpx.pl/zdjecie,didi1.html
http://www.vpx.pl/zdjecie,prosty2.html

takie z nudów.
mi też tematyka nie pasi, ale nie mam innych dużych zdjęć.

Pierwsze słabe, ale w drugim jest coś co mi się podoba.

EDIT
Dawno nie robiłem avków. smile.gif

Fuji
Beto dobre ikony, ale brak tego czegoś. kanja zachodni najlepszy.

Mortin
aleśta sie rozbrykali chlopoki biggrin.gif
co chwila to jakies nowe pracki
wszystkie mi spasowaly biggrin.gif
Jamnik
CYTAT(Beto @ Jan 5 2009, 19:05) *
Pierwsze słabe, ale w drugim jest coś co mi się podoba.

EDIT
Dawno nie robiłem avków. smile.gif

Można tego z Rihanną wub.gif ?
empek
Można wziąć prace z cisse?? A tak poza tym prace bardzo dobre.. ładna rihana...
Fuji
bierzcie jak chcecie ;]
MaTi10
Fuji avki świetne smile.gif a mógłbyś podesłać jakiś fajny tutek smile.gif chodzi o tutek do robienia podobnych avków do Twoich tongue.gif bo na forach takie średnie są ;/ i nie widzialem jeszcze z tym efektem. pzdr ;]
Fuji
Tuta nie zrobię, bo nie mam zbytnio czasu, ale napiszę tu.

Zdjęcie umieszczamy. Duplikujemy warstwę razy 4. Idąc po kolei od dołu; pierwszą dajemy filtr-> rozmycie -> gaussowskie dajemy black and white, drugą krycie 60% i filtr -> wyostrzanie -> wyostrzanie x2 oraz dajemy na czarno-biało, trzecią dajemy tryb łagodne światło, czwartą tryb ściemnianie liniowe, piątą kolor. Trochę to wzorowane na innym tutku, ale dodane ode mnie ściemnianie liniowe.

Rozjaśniamy czwartą warstwę tak, by to jakoś wyglądało. Można też dodać jeszcze warstwę dopasowania -> kolor selektywny i fajnie dopasować. A jeśli trafi się taka fotka jak np. Cisse, to można na warstwie 'kolor' przybliżyć i zamalować na czarno-biało i jakiś ciekawy element zostawić kolorowy.

Nic trudnego wink.gif Jak coś, to na PW.
Beto
CYTAT(Jamnik @ Jan 6 2009, 21:27) *
Można tego z Rihanną wub.gif ?

Można

Kubbas
Variat itak twój av rządzi biggrin.gif ;*
MaTi10
Fuji dz za tuta ;*

a teraz moje new "affki" rolleyes.gif licze na komenty tongue.gif i pisać co poprawić w następnych prackach smile.gif wiem że średnie ale trening czyni "miszcza" ;]

albo mi się zdaje albo znów mi się jakość popsuła ; / nie chcialo na imageshack wrzucać w png ;/ i jpg wziełem zapisałem ale gorszej jakosci chyba są;/
Fuji
jakość fatalna, kolory słabe, a w ostatnim to wręcz ich brak. Cienkie ujęcia. Ćwicz.
Beto
MaT10 --> Niestety, ale nie wyszło. IMHO źle umieszczasz fotki.

MYSZa7

Zrobi ktoś avka?
Kenny
Skrobnie mi ktoś avka z Murawskim lub Stiliciem? I jeśli można to napisany nick smile.gif Pozdrawiam
Varies.
2 sygna w życiu(nie liczac tego czegos co się zwie podpisowka):

ps.wiem,że syf smile.gif
EDIT:a(f)ek z piłką(jakąś tam pierwszą z brzegu):
GooFy
Sig rzeczywiście syf tongue.gif za bardzo haotyczny i nieprzemyślany... Avek średniawy. tongue.gif
Teraz takie moje wyroby z bohaterami przezaje[beep]stego filmu.
Varies.
pare from me.

To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.