Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Photoshopowe Improwizacje
board.issonline.pl > Inne > W przerwie meczu ;-)
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136, 137, 138, 139, 140, 141, 142, 143, 144, 145, 146, 147, 148
Tomak
Tapeta nie powala... Ogromny render, bardzo słabe efekty, kiepściutki napis. Ćwicz dalej.

a teraz, Tomak is introducing... Ms Alba.

and Mr Game.

ryba
Podobaja mi sie . Fajny styl wink.gif
sawyer
CYTAT(Tomak @ Nov 21 2008, 02:08) *
Tapeta nie powala... Ogromny render, bardzo słabe efekty, kiepściutki napis. Ćwicz dalej.

and Mr Game.

1 gdyby nie napis była by genialna ohmy.gif
2 trochę brakuje ładu, za dużo tego wszystkiego, nie podoba mi się, choć kolory 1 klasa smile.gif
Przemek23
CYTAT(Tomak @ Nov 21 2008, 00:08) *

and Mr Game.

propsy za game'a, wiadomo tematyka dobra wink.gif
Fuji
Tomak bardzo fajnie, zwłaszcza 2
A twój avek... mmmmmmm... Ada... ;P ;D
MaTi10
Tomaczek jak zwykle suuupcio cool.gif a avek w profilu też niczego sobie ; D
Tomak
CYTAT(Fuji @ Nov 21 2008, 18:27) *
A twój avek... mmmmmmm... Ada... ;P ;D

; )

Dzięki za pozytywne komentarze. ^^

Aktualnie męczę tapetę dla Jamnika, nie czuję się zbyt dobrze w tak dużej rozmiarówce, dlatego efekt końcowy najprawdopodobniej zobaczy tylko On. ; )

Połzdroł Mejtsy. : *
Jamnik
Czuje się zaszczycony rolleyes.gif
Jocker
Dobra, Tomak. Wszyscy juz wiemy jaki jesteś slaby.
Pacz na to:
http://img149.imageshack.us/my.php?image=juelzsantamaqb1.jpg

Zartuje, ziomal. Dobre sigacze. Styl bardziej pasuje do Alby niż Gejmera. ;] Pdrz.
Tomak
Nawet, nawet. Tylko jakoś render mi się kłóci z całą resztą.
MaTi10
Jocker poszalał biggrin.gif
szołpas
CYTAT(Tomak @ Nov 21 2008, 00:08) *

full wypas! cool.gif
edit:
mógłby ktoś skrąbnąć tło(do pes09) jakieś ciekawe w rozdziałce 1024x1024 ?
byłbym bardzo wdzięczny cool.gif
sawyer

Takie łooo tongue.gif

Dzięki za ocenki wink.gif
kostek
Trochę pusto po lewej.
Jakbyś dał tam jakiś zajebisty napis to byłoby świetnie.
Ale i tak fajna sygnaturka.
Tomak
Tak jak już mówiłem na gg... Dla mnie kozacki. Gdyby tylko światło padało z innego miejsca, byłby absolutnie magiczny. Uwielbiam takie sigi.

A tu moje próby z tym stylem.
sawyer
Jak już Ci mówiłem, przy Ronim daj szary na lighten albo chmurkę jakąś na linear dodge 20% no i napis słaby, ale poza tym bardzo ładnie smile.gif
A Lamparda przydało by się wykończyć, bo kolory i fotka świetne biggrin.gif
Mortin
CYTAT(Tomak @ Nov 28 2008, 16:13) *
Tak jak już mówiłem na gg... Dla mnie kozacki. Gdyby tylko światło padało z innego miejsca, byłby absolutnie magiczny. Uwielbiam takie sigi.

A tu moje próby z tym stylem.

jakis tutek ? ^^
Tomak
Nie Mortinie, Artur był łaskawy podesłać mi .PSD'ka z Terrym ; )

////

Zwyczajna tapetka:

Mam takie ciśnienie, że normalnie koniec... JA CHCĘ MOJE GTA !
Mortin
CYTAT(Tomak @ Nov 29 2008, 17:39) *
Nie Mortinie, Artur był łaskawy podesłać mi .PSD'ka z Terrym ; )

////

Zwyczajna tapetka:

Mam takie ciśnienie, że normalnie koniec... JA CHCĘ MOJE GTA !

slicznie Tomaczku :* ^^
GułA
Witam wszystkich, mam pytanie, dalo by radę zrobic jakis fajny avatar z Łukaszem Gargułą ? ;> np z tego zdjecia

z góry wielkie dzieki wink.gif

Michae(L) 1916
Witam.
Mógłby mi ktoś skrobnąć avka z tej foty rolleyes.gif :

ShockER
Pare moich pracek,

Tapetka upamiętniająca mecz z Chelsea smile.gif

I jescze sygna ;p
NoisE
Byłby ktoś tak uprzejmy i strzelił mi sygnę o wymiarach 400x150 i jakiś elegancki avek 100x100 z Evą Mendes.? tongue.gif biggrin.gif
GooFy
Shocker Cesc i Van Persie najlepsza... Druga Słaba IMO, sig to samo tongue.gif.
Teraz po przerwie taka se tapetka ze Stefanem
ShockER

NEW smile.gif
GooFy
Słabo... Napis, Tło, Render... Ogółem wszystko. I jeszcze jedno, dając pod ostrzał swoją prackę wypadało by ocenić poprzednika wink.gif
ShockER
Osobiście to Steven bardzo mi przypadł do gustu tongue.gif Ta tapetka robi wrażenie takiej ciepłej, do tego świetnie sie prezentuje stadion w tle wink.gif Może kiedyś naucze się robić takie prace, bo bardzo bym chciał
Thx za opinie
d-note
Mógłbym prosić o sygnaturkę zrobioną z tego obrazka:
ShockER
new:
Bartolinho_13
D-Note, jesli sie podoba to bierz smile.gif
Pierwsza praca po jakiejs, hmmm... rocznej (?) przerwie ;D

http://img81.imageshack.us/my.php?image=nbaip3.jpg
d-note
CYTAT(Bartolinho_13 @ Dec 7 2008, 19:55) *
D-Note, jesli sie podoba to bierz smile.gif
Pierwsza praca po jakiejs, hmmm... rocznej (?) przerwie ;D

http://img81.imageshack.us/my.php?image=nbaip3.jpg

Troszkę "zwyczajne" ale dzięki za chęci tongue.gif Użyczę sobie na razie to tongue.gif
Bartolinho_13
Wiem, ze zwyczajnie, ale jak masz juz caly obrazek na sygnaturke, to nie ma raczej duzo co kombinowac.
Szczegolnie, ze duzo pozapominalem po tej przerwie wink.gif Ale jak masz jakies sugestie to moge cos sprobowac popoprawiac ;D
MYSZa7
Skąd bierzecie brushe i patterny??
Mortin
CYTAT(MYSZa7 @ Dec 9 2008, 20:56) *
Skąd bierzecie brushe i patterny??

deviantart.com
ShockER
new.
MYSZa7
Mój pierwszy sig closedeyes.gif

ShockER
Oj nie bardzo, słabiutko.
Po pierwsze: Nie paciajaj po renderze!!
Po drugie: Postaraj sie wtopić render w tło (to będzie truudne bo tu nie ma tła) za pomocą Smudge Toola.
Nacisnij F5 i posustawiaj jakies fajne dynamiki, pobaw się tym.
Napaćkałes strasznie, o ile się nie myle to są same brush.
Słabe kolorki, akurat czarny + biały to najgorsze z możliwych powiązań, to samo tyczy się Sneidera.
Wogóle nie ma światła, mało dynamiczna ta sygnaturka.
Dobra tyle moich wypocin, odsyłam Cię do działu Tutoriale na stronie grafart.org tongue.gif
Zrób coś nowego i daj tu Outcome.
PZDR.

I mogłes wczesniej ocenić moją sygne ale nie ma sprawy.. ;P
coley
CYTAT(ShockER @ Dec 11 2008, 17:53) *
new.

render wysrodkuj, napis wywal, w tle brakuje jakiejs koncepcji, wyglada to tak jak bys sie nauczyl kilku efektow i walil je na oslep gdzie popadnie,ustabilizuj kolory bo z jednej strony dajesz cieple barwy a w drugiej przechodzisz w zimne

CYTAT(MYSZa7 @ Dec 11 2008, 18:32) *
Mój pierwszy sig closedeyes.gif

czytaj tutki to podstawa na poczatek
narazie nie ma tu co oceniac
pozdr0
ShockER
Coley, to przejście kolorków to celowy zabieg, podobnie jak render nie na środku. Z tym że miało to lepiej wyglądać tongue.gif, ale może rzeczywiście Twoja koncepcja bylaby lepsza.

Czemu nikt nie widzi tego ładnego serduszka (od niego zaczyna się przejście z zimncych w cieplutkie jak cała druzyna Arsenalu biggrin.gif)
ShockER
Dobra nikt nie pisze, więc post pod postem tongue.gif

GooFy
Kóń słabizna tongue.gif Ciemny rozmazany mało przemyślany tongue.gif. Drugi już lepszy nawet fajny, ale napis słabizna.
A teraz łodemnie, av po wczorajszej parodii walki. Ze strony sędziów oczywiście biggrin.gif bo wójek Legenda pokazał klasę biggrin.gif
bartek-brt
Sieeeema!
Chyba z godzinkę robiłem sobie takiego kozackiego gifa, już myślałem że sobie go pierdyknę na fora a tu plik jest za duży, i to dużo za duży....
Da sie coś z tym zrobić czy mogiła?

GooFy
Wow bardzo fajny biggrin.gif zrobił byś mi coś podobnego jakbym dał materiały ? A co do rozmiaru to postaram się coś zmajstrować
bartek-brt
Żadna filozofia, klikałem szybko F10 i robiły mi sie screeny (oczywiście za pomocą frapsa) a potem skleiłem i tyle:)
nike
moje stare prace : juuuz od pol roku nie pracuje w ps ale mysle nad powrotem to moje kilka prac

MaTi10
Avki niby takie sobie , "Borubar" się wyróżnia ; ] a co do sygnaturek nawet nawet ; ]
Tomak
Avki niezłe, sigi słabsze.

Ten z Hulaj Feldem całkiem, całkiem ^^
skotar(L)
chyba najlepsza jaka kiedykolwiek zrobilem

Tomak
Taki drobiazg, coby nie zapomnieć co się w tym fotoszopie klika ( ;

i takie coś - KLIK!

@skotar
Słabe kolory, napis, strasznie duży chaos panuje w tle. Ćwicz.
Michae(L) 1916
Poproszę o avki z tych dwóch zdjęć:

Z góry dziękuje.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.