Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Photoshopowe Improwizacje
board.issonline.pl > Inne > W przerwie meczu ;-)
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136, 137, 138, 139, 140, 141, 142, 143, 144, 145, 146, 147, 148
sawyer
@switek....avki jakos mi sie nie podobaja....jedynie ten pierwszy i ten dla damianinho mi sie podoba, bo sa ladne i fajne...ale reszta taka jakas za slabo wyostrzona i jakos kolorki mi sie nie podobaja tongue.gif
@tomak obie podpisowki zajebiaszcze jak zwykle, nie ma sie do czego przyczepic xD

Daaawno nic nie pokazywalem wink.gif

switek
Dzieki za oceny smile.gif w tych nowych avatarach szukalem nowego stylu i do konca tez nie jestem zadowolony.

sawyer: 3 i 6 fajne. Reszta : w laseczkach slabe kolory a w anelce napis w zlym miejscu tak jakby na sile. Pozdrawiam smile.gif
Witex15
Wasze avki jak dla mnie Suuuper!

A tu coś odemnie, ale mi niewyszło to z parkerem sad.gif

I jeszcze avek do tego:
switek
Dawno nie robilem podpisowek.

v1.

v.2

Witex15 : niestety slabo. Nie dawaj takich malych renderow. Napisy tez b.slabe ;/ W tła dawaj jakies teksturki, bo jak narazie sa kiepskie ;/ Co do avka to slabe kolory i napis(Nie musisz go na sile wciskac). Do naprawy kolorkow uzywaj color balance:)

Pozdrawiam
mdk66
Cytat(Hayalet @ Feb 7 2008, 21:33:08) *
No i co najważniejsze, nikt nie jest do góry nogami, za to duży plus.

Obrażam się za to smile.gif

@switek, podpisówka bardzo fajna, zwłaszcza B&W mi się podoba smile.gif

Pozdro.
Tomak
Cytat(switek @ Feb 8 2008, 14:49:51) *
Dawno nie robilem podpisowek.
v.2

Ładnie i przyjemnie ;] Pozostałe wersje nie przypadły mi do gustu.
switek
Jeszcze jedna wersja wydaje mi sie ze najlepsza smile.gif

EDIT

Heh ale tutaj ruch ;/

Kilka avkow :

Mortin
Cytat(switek @ Feb 8 2008, 15:00:45) *

EDIT

Heh ale tutaj ruch ;/

Kilka avkow :

jak dla mnie
zajebiaszcze wink.gif bardzo lubie taki styl grafik
zyga
Avki 1. liga, ale podpisowa nie podchodzi mi jakos...
mdk66
Cytat(switek @ Feb 8 2008, 15:00:45) *

EDIT

Heh ale tutaj ruch ;/

Kilka avkow :

Avki przefajowskie. Klasa.
Co do siga, to jednak mi najbardziej podoba się B&W smile.gif
I mój avek:

Tomak
z awków switka najlepszy bezapelacyjnie dla mnie 2 i 5.

mdk66 - w Twoich avkach brakuje kolorów, poćwicz pod tym kątem ;]

a tera blaugranowo:

taka ikonka

i wpodpisówa

(nie widać ramki, ale jezd - biaua xP)
switek
podposiowka fajna ma klimat:) ale avek ma słabe kolory i napis,
mdk: slabe colory selective i color balance tego uzywaj smile.gif
mdk66
Ok, ale dzie to jest?
Pozdro smile.gif
switek
tu ;p
mdk66
Spróbowałem z Color Balance, i wyszło coś takiego:

Wiem, że gdyby był temat z avkowymi p0k3m0n4m! to by się tam znalazł...

Pozdro.
Mortin
Cytat(Tomak @ Feb 8 2008, 20:58:17) *

nareszcie cos dobrego spod Twojej reki Tomak wink.gif
ostatnie pracki w ogole mi sie nie podobaly, ale ta jest wypasiasta wink.gif
pozdro
switek
Kilka kolejnych (szukam klimatu smile.gif )

coley
Cytat(switek @ Feb 10 2008, 15:31:47) *
Kilka kolejnych (szukam klimatu smile.gif )

fatalnie przeostrzone to tyle co mozna o nich powiedziec
pozdr0
Fuji
Mój debiut
unsure.gif

switek
Tapeta na konkurs na inne forum (po pierwszej kolejce 5 na 42 ;p;p) Temat Polska. :

Fuji nie lubie takich duzych ikonek wole mniejsze. Kolorki slabe i za ciemno. Nie dawaj napisow za wczesnie jeszcze.
coley dzieki za ocene wazna dla mnie jest kazda nawet od ludzi ktorzy sie nie znaja... smile.gif
Tomak
switek: "coley dzieki za ocene wazna dla mnie jest kazda nawet od ludzi ktorzy sie nie znaja... smile.gif"

Cytat(coley @ Jan 11 2008, 16:02:05) *
dwie pracki jakis czas temu robione:
1.

2.

Uuu, zdecydowanie się mylisz, musisz osiągnąć dużo więcej żeby się tak wypowiadać...
switek
To nie bylo skierowane do coleya bezposrednio chodzi mi zeby w tym temacie wypowiadaly sie tazke inne osoby a nie w kolko te same. A co do coleya to wiem ze robi on znakomite tagi ale w ikonkach nigdy sie nie pokazywal(jesli pokazywales to przepraszam za slowo nigdy). Pozdrawiam
Tomak
Cytat(switek @ Feb 10 2008, 23:58:10) *
To nie bylo skierowane do coleya bezposrednio chodzi mi zeby w tym temacie wypowiadaly sie tazke inne osoby a nie w kolko te same. A co do coleya to wiem ze robi on znakomite tagi ale w ikonkach nigdy sie nie pokazywal(jesli pokazywales to przepraszam za slowo nigdy). Pozdrawiam

Czaję o co Ci chodzi, ale tamto zdanie było niefartownie sformułowane. ;]

peaceeeeeeee
Fuji
To jeszcze stara tongue.gif

i nowy "pokemon"

plus jeszcze starsze "cudo"

I proszę nie tyle o ocenki (choć też mile widziane), a o rady

pzdr
coley
Cytat(switek @ Feb 10 2008, 22:04:37) *
Tapeta na konkurs na inne forum (po pierwszej kolejce 5 na 42 ;p;p) Temat Polska. :

Fuji nie lubie takich duzych ikonek wole mniejsze. Kolorki slabe i za ciemno. Nie dawaj napisow za wczesnie jeszcze.
coley dzieki za ocene wazna dla mnie jest kazda nawet od ludzi ktorzy sie nie znaja... smile.gif

tapetka pomysłowa ale mozna by w mojej opinii dodac więcej kiczu wink.gif
tak jak zaczełes z fiaciorem zamiast Włodarczykowej mogłes dac nie wiem Boys'ów (wiesz ten zespół) lub cos takiego
ale i tak jest git rolleyes.gif
wracając do tematu avków znam sie nieco na technice ich tworzenia ale same w sobie mnie nie kręcą
za małe to dla mnie i bez życia
twoje są w mojej opinii w większosci przeostrzone co u mnie skreśla ich na starcie a że są gusta i guściki to może komus sie one podobają
pozdr0
Bo0os

Podobają mi sie takie z pomysłem

Cytat(Fuji @ Feb 11 2008, 09:38:30) *

Chętne bym to zabaczył na dużym formacie smile.gif

//Ogólnie wszystkie Wasze pracki są super

pozdro
Mortin

tapetka tak bardzo mi sie spodobala, ze az sciagnalem ja na PC biggrin.gif
pozdro
Fuji

A tapetka tez juz u mnie ;P
Fuji

Myślę, że po takim czasie można drugiego posta napisać, jeśli nie to proszę o zedytowanie
mdk66
Hmm... ciekawy rozmiar ikonki, 110x110 smile.gif Zwykle wszyscy robią 100x100, ale tak też jest fajnie. Ten ostatni mi się nie podoba, za to Tila Tequila jest całkiem spoko smile.gif

Pozdro.
Fuji

Kurde sorry, ze te posty tak wychodza, ale MDK juz skomentowal wiec ...
perONE
moze ktos mi skominic jakiegos avka z Guti'm?? robie ale jakies kanciate wychodza dry.gif

Edit: Fuji hmm troche słaby, moze w innych kolorkach bedzie lepszy i z innej fotki
Fuji
Moze byc ?

ver. 1

ver. 2
switek
Nie wiem czy Ci sie spodoba ale masz :

Fuji niestety slabo ;/ radze Ci robixc w normalnym rozmiarze 100x100 smile.gif i jeszcze raz powtorze do avkow selective color i color balance. Pozdrawiam

Dziekuje za ocene w sprawie tampetki ;]
Fuji
Cytat(switek @ Feb 11 2008, 20:26:43) *
Nie wiem czy Ci sie spodoba ale masz :

Fuji niestety slabo ;/ radze Ci robixc w normalnym rozmiarze 100x100 smile.gif i jeszcze raz powtorze do avkow selective color i color balance. Pozdrawiam

Dziekuje za ocene w sprawie tampetki ;]

A mozesz powiedziec jak to sie w photoshopie po pl nazywa ? I ja robie najpierw na duzym i pomniejszam, czy robic na odwrot ? I jakim programem pomniejszac, zeby nie wyszlo tak jak z Evą, bo na dużym było mniej więcej ok, a 110 x 110 takie kanciaste, pixele i wogole

peace
switek
CYTAT(switek @ Feb 9 2008, 00:49:14) *
tu ;p

Czytac uwazniej ;p A co do wymierzania to tworzysz nowa prace o wym. 100x100 wklejasz na to fotke i free transform.
Fuji
I jak mam coś takiego :
i jak zrobić mniej wiecej takiego avka jak wy ?

zrobilem jak mowisz i mam :

a jak dopasowac tak, zeby byl biust i wloasy(wyglada jakby byla lysa tongue.gif) mzoe sie pokusisz o tutka z obrazkami (bo nie masz narzedzi po pl )

Drogba miażdży blink.gif
abus
p@blo
Zajebisty ten drogba. Render fajny tło zajebiste i napis tez niczego sobie
Fuji

Mnie to wkoncu zadowala, switek jestes bogiem, thx za naprowadzenie tongue.gif
oceniajcie, a tamte wczesniejsze niewazne ;p
coley
Fuji proponuje ci posiedziec dłuzej na jednym avkiem i dopracować go ,bo widze że ładujesz hurtowo te prace i narazie
nie ciekawie to wygląda

natchneło mnie na tapetke piłkarską:

wiem ze troche pusto ale miało byc tak lajtowo rolleyes.gif
Fuji

Jak się podoba( blink.gif ) to piszcie, a dam osobno
Coley, wtedy nie znałem tego cuda jeszcze ;P

pzdr
Tomak
Coley, tapetka prosta i przyjemna, może mimo wszystko za pusto. Sam wycinałeś render?

Fuji, jak na początek przygody z grafiką nie jest źle. Nic nie jest lepsze od ciągłej praktyki ;]

A teraz coś ode mnie dla spragnionych wiedzy.

(mój pierwszy tut, więc proszę o wyrozumiałość biggrin.gif)

W razie niejasności, pisać i pytać ;]

pozdro ziomale
Fuji
ja wlasnie nie umiem zrobic dobrego rozmiaru, jak chce zrobic tak jak jest w tutku to wyskakuje : warstwa zablokowana !
help
kostek
switek
No wiec tak ;]

@coley: Tapetka niestety slaba. Render kiepski. Ta kreska za nim tez nieciekawa. No i pusta. Jedynie napis jakos sie trzyma poziom.
@Fuji : jest lepiej ale nadal nie zachwycaja. Stworz nowa warstwe i na niej wklej zdjecie. Wtedy ustawiaj zdjecie.
@Tomak : tutek ladny schludnie napisany. Dobra robota. Efekt moglby byc lepszy no ale juz sie nie czepiam ;]
@kostek : fajne avki chociaz na niekotych kolroki slabsze. Ale 4, 5, 7 fajne.

Dzisiaj mam zamiar porobic kilka avkow (wkoncu ferie ;] ) Wiec jak ktos ma zyczenia niech pisze ;p
Pozdrawiam.
Mortin
@ coley
tapetka niczym nie zachwyca, jednak urzekla mnie wink.gif
moze popracuj jedynie nad renderem, daj mu jakies ciekawsze efekty i bedzie duzo lepiej
@kostek
swietne avki. Rzadko je robisz, lecz jak juz cos pokazesz, to opad szczeki gwarantowany
no to byloby na tyle
[wazelina_mode_off]
pozdro wink.gif
don rxf
Cytat(abus @ Feb 11 2008, 23:48:57) *

o kurwa rolleyes.gif
Damian.

@kostek
najlepszy 3 avek , reszta b.dobra

@Tomak
fajny tut. napewno skorzystam smile.gif

@Fuji
dobra avki. Ćwicz, ćwicz, i jeszcze raz ćwicz

Pozdr smile.gif
switek
Damianinhio: Drugi bylby fajny gdyby byly jasniejsze kolorki. W 1 i 4 napisy do naprawy. W 3 ten efekt niepotrzebny.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.