Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Nasze Problemy
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2009
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18
SubZero
Mam problem...
Jak gram sobie w PES'a to wszystko niby ok chodzi itd, ale czasem jak gram to przy ładowaniu wywala mnie i muszę wchodzić w PES'a 2 czasem 3 razy żeby poszło jest może jakaś łatka na to albo coś takiego?
ShogunNH
czy wyskakuje ci błąd pliku exe, przestraszmy za kłopoty, wyślij raport o błędach? I czy wyskakuje ci ten sam błąd w innych grach? jeśli masz winde XP to masz ją spieprzoną tak jak jest u mnie :/
SubZero
Nie po prostu wywala do windowsa i nic, żadnego komunikatu... Muszę jeszcze raz uruchomić pes'a po prostu...
mack
Witam, mam taki problem, ze wogole nie moge rozpoczac ligpucharu/kariery , daje League-new game, gwiazdki sie laduja i dalej wywala do windowsa.. czym to moze byc spowodowane?
Brecz
Witam, mam takie pytanie czy da sie sterowanie tak ustawic (mam pada), aby np strzalki odpowiadaly za chodzenie, 4 przyciski za strzaly, wrzutki etc, a analogi za drybling ? chcialbym zeby jak robie analogiem (nie wazne czy lewy czy prawy) 360 stopni to np zawodnik robi ruletke itp. wiem ze jest to do ustawienia, ale nie mam tyle czasu zeby sie z tym bawic, wiec moze ktos ma tak ustawione sterowanie w settings.exe.

Mam nadzieje ze opisalem wszystko jasno, pozdro smile.gif)
mack
CYTAT(mack @ Aug 27 2009, 11:10) *
Witam, mam taki problem, ze wogole nie moge rozpoczac ligi/pucharu/kariery , daje League-new game, gwiazdki sie laduja i dalej wywala do windowsa.. czym to moze byc spowodowane?

Dobra juz wiem. Problem jest w kitserwerze
Slawo
Witam
Przeszukiwałem to forum, ale nie znalazłem takiego problemu, jaki ja mam. Mianowicie, gram w Become A Legend, jestem w sezonie 2013/2014. W okolicach połowy sezonu po rozegraniu meczu w Lidze Mistrzów pojawia mi się filmik, w którym otrzymuję puchar najlepszego europejskiego zawodnika. Po tym filmiku wszyscy zawodnicy oprócz mnie "zerują się", czyli ich wiek i statsy są takie jak na początku gry. Trochę to wkurzające, bo gram w Atletico Madryt, Aguero ma większośc statsów na czerwono i jest z kim pograć, a za chwilę robi się z niego drewno. Grać się dalej da, nie wywala do Windowsa. Po załadowaniu gry i rozgrywaniu znowu tego meczu w lidze mistrzów, nadal to samo. Skip match też nie pomaga. Zapomniałem dodać, że gram na patchu DoMManU 1.8. I jeszcze jedno. Mój brat też gra w BAL. Zaszedł dalej, bo do 2015/2016 i nie stwierdził takiego problemu u siebie.
Czy też tak mieliście i czy da się z tym coś zrobić?
mack
Wyskakuje mi to podczas instalowania patcha 1.4
shinoda
Witam. Mam problem z dźwiękiem. Niestety zniknęły mi wszystkie efekty dźwiękowe(gwizdek sędziego, dźwiek kopanej piłki, czy uderzenia w słupek). Odgłosy kibiców raz są raz ich nie ma. Dziwne, bo muzyka z gry nie zniknęła. Problem leży, chyba w sterownikach, bo w PES2008 ostatnio mam podobny problem. Moja karta dźwiękowa C-Media AC-97 Wave Device. Płyta główna ASROCK K7VT4A+. Stery jakieś mam, ale nie wiem czy najnowsze:P Wersja gry 1.20.
baziorek92
Witam wszystkich jestem nowy na forum i mam takie pytanie zainstalowalem PES 2009 i ściągnełem patch ekstraklasa final version zrobilem wszystko wedlug instrukcji i skopiowalem save na dysk "C" do Konami PES 09 Kitserver do głownego folderu tak jak EP2009 ServicPack... zrobilem w kitserver setup.exe install i jak wlanczam gre mam aktualne sklady ligi polskiej oraz innych lig lecz nie mam nic po za tym ani pilek spolonizowanego menu itd... po prostu sa tylko aktualne sklady nazwy lig nie pozmnieniane ani nic prosze o szybko pomoc lubo kontakt na nr gg 544921
jacekz40
Cześć, po dłuższej przerwie wróciłem do gry i tu przykra niespodzianka, gra wypada do Windows (nic takiego wcześniej nie miałem). Przeinstalowałem ale problem pozostał, nawet na czystej grze, nie mam pojęcia co to spowodowało, może jakieś oprogramowanie ma konflikt z grą? Może coś ktoś doradzi. Teraz już wiem...przyczyną jest kitserver, usunęłem w całości i gra nie wypada, proszę o pomoc, czy jest jakaś inna wersja kitservera, gdzie nie będzie problemu wypadania do Windowsa?
Majster
Mam pytanie. Co mogę zrobić aby wróciły normalne twarze czy jednak nie da się tego już przywrócić?

Przy niektórych twarzach jest następująco:

SubZero
Musisz jeszcze raz nadać numer tej twarzy przez program PES2009PC Appearance Tool zgodny z tymi co masz w folderze cv_06.img. Mam nadzieję iż pomoże. Pozdrawiam. smile.gif
lukasz0
mam problem, gdy chce wejsc w edycje albo zagrac mecz Manchesterem City to wywala do win.;/
jaka porada?
jacekz40
Cisza na forum, nikt mi nic nie podpowie? Wiem już na pawno, że przyczyną w tym wypadku nie jest kitserver, usuwam cały folder z katalogu gry i gra dalej wypada. Zaczynam ligę kolejnymi drużynami i historai powtarza się cyklicznie po kliku meczach kiedy klikam w menu rozgrywek na opcje ustawień drużyny. Pomóżcie!!!
Hagem
Wittam. Doszly mnie sluchy ze w PESie mozna dowolnie zmieniac strony boiska jak sie gra na dwie osoby, tzn jezeli gram np sobie puchar czy tam tryb menadzerski druga osoba moze grac przeciwko mnie, a w drugiej chwili ze mna. Niestety ja tak nie moge:( jedynie z kims w druzynie moge grac
ja1234567
Mam problem...u mnie zegar w dowalnym meczu zatrzymuje się na 44:59 i tak samo jest na 89:59 da się coś z tym zrobić? proszę o pomoc
I jeszcze jedno da się przywołać bramkarza przy rogu? W fifie się dawało a tu nie moge prosze o pomoc
vejder
Witam. Ja mam taki problem/pytanie.

Chodzi mi o tryb Master League. Gdy już dostaniemy się do pierwszej dywizji to które miajsca trzeba zajac aby dostac się do Ligi Mistrzów? Pierwsze dwa? A miejsca 3-6 to Europen Championship czyli tak jak by Puchar UEFA tak? Bo nie wiem czy dobrze rozumiem. I gdy w grupie tego UEFA zajmie się tam pierwsze dwa miejsca to przechodzi się do LM czy nie? Bardzo bym prosił o wyjaśnienie
Sherman
Witam, mam pytanie stricte techniczne, w jaki sposob mozna przechowywac formacje ze swojego hdd w ps3 tak by mozna ja bylo zloadowac u kumpla , na turnieju etc. ?
Bagin
Da się zmienić grafike na Hight jak jest zablokowana ta opcja ponieważ mam starszą karte (Radeon 9600 256mb) Może w jakimś pliku można edytować?

Proszę o odpowiedz...
sToMrIsE
@UP
Mozna przez kitservera, ale jeśli ustawisz wysokie parametry to zapewne sobie nie pograsz smile.gif.

Moje pytanie:
Problem polega na tym, ze w trybie kariery/ legendy co chwile mruga mi okno . W meczu powtorki, rozne i wolne sa w takim szybkim tempie ze az to wkurza! Prosze mi powiedziec co moge zrobic zeby normalnie pograc.
P.S. Orginał.
-----------------------
gratuluje aktywnosci w tym temacie ;/;/;/
Shuri
Ja mam następujący problem : Grałem sobie normalnie Become a legend dochodze do 17-stego tygodnia i wywala do Windowsa . Przeinstalowałem gre nic nie dało. Zrobiłem nowy zapis doszedłem do tego samego tygodnia i znów to samo!
jacekz40
Ja wiem że PES 2009 powoli przechodzi do lamusa, ale bardzo proszę o pomoc, bo już nic nie rozumiem co się dzieje! Pisałem już wcześniej, problem następujący: po 10 kolejkach w lidze kiedy wchodzę w ustawienia formacji gra wypada do Windows, za każdym razem dokładnie w tym samym miejscu. Robiłem czystkę, usunęłem wszystkie dodatki, instalowałem ponownie grę, czystą wersję bez kitservera i ciągle to samo. Co dziwne kiedyś gra chodziła bez żadnych problemów, grał BAL i ligę i nic się nie działo, czy to na czystej wersji czy na grze z dodatkami i z kitserverem. CO to spowodowało??
zyga94
Witam!
Mam problem z demem PES 2009(z płyty od gazety)
Chodzi o to,że kiedy zainstalowałem grę i kiedy chcę uruchomić to wyświetla mi taki błąd:
Uruchomienie aplikacji jest niemożliwe,ponieważ nie można odnaleźć pliku d3dx9 30.dll.Ponowne zainstalowanie aplikacji może naprawić problem.
Zainstalowałem ponownie DirectX9.0c,zainstalowałem ponownie grę nawet zrobiłem format systemu (ale to z innego powodu) ale nic to nie dało. sad.gif
Nie wiem co mam zrobić?Komputer mam taki:
AMD Athlon xp 1,92 GHz
1 GB RAM
Karta graficzna ATI Radeon 9550 128 MB
Windows XP
ciucma102
Mam taki problem mianowicie:
Po zainstalowaniu gry chodzi ona plynnie lecz jesli wejde w settings to pokazuje sie okno gdzie pisze DO YOU WANT ENABLE ALL QUALITY LEVELS INCLOUDING THOSE WITCH AREN'T OFFICIALLY SUPPORTED BY YOUR GRAPHICS CARD? jesli wybiore YES to po ponownym wlaczeniu gry tnie sie ona strasznie. Rozumiem ze to zmienia ustawienia grafiki moglby ktos powiedziec jakie sa orginalne ustawienia grafiki oraz kitservera
frankez
Witam.Prosze o POMOC .

Mam pewien problem nie wiem czy już czasem nie bede sie powtarzał ale narazie nie znam odpowiedzi na mój problem .

Więc chodzi o to :

Mam gre PES 09 zainstalowną z patchem Ekstraklasa ( Finałową Wersją i z pełnym spolszczeniem) I gdy gram ZOSTAŃ LEGNENDĄ i mecz poza sezonem reprezentacji Polski ze Szwecją to podczac właczania meczu ( łądowanie się ) wyskakuje mi błąd, podobnie miałem z Mistrzostwami Świata lub innymi Mistrzostwami podczas ładowania meczu wyłacza mi sie gra i wyskakuje BŁĄD ( gdy gram klubami takie cos jeszcze mi sie nie zdarzyło )

Wystąpił problem z aplikacją Pro Evolution Soccer 2009 i zostanie ona zamknięta. Przepraszamy za kłopoty.

(Przekaż informacje o tym problemie firmie Microsoft.)

I NA DOLE JEST, ŻEBY ZOBACZYC RAPORT O BŁĘDACH , ALBO NIE WYSYŁAĆ I GRA SIE WYŁANCZA , jak sie da Nie wysyłaj.

( TUTAJ ZAMIESZCZAM LINK SCREENA Z TYM BŁEDEM )

http://images43.fotosik.pl/148/945d22511f38cd5f.jpg

Prosze O pomoc .

Od dłuższego czasu nie moge sobie z tym błedem poradzić
msanit
witam! mam problem z programem service pack, nie moge wczytac zadnych stadionow, w programie service pack podczas wgrywania pokazuje mi sie "odmowa dostepu" przy kazdym pliku stadiums... i ilosc skopiowanych plikow 0. co to moze byc lub gdzied moge znalesc rozwiazanie, od dwoch dni szukam odpwoiedzi na forach ale niestetyy nie moge znalesc. instalowalem final version z torrenta i tam byla paczka stadionow ( 5,28gb) wszystko robie wg istrukcji. dodam ze w katalogu kitserver/img/cv09.ing/ mam katalog stadiony a pod nim kilka plikow unnamed_numery.bin. nic nie zmienialem katalog wyglada tak po wgraniu go do katalogu z gra. prosze o pomoc!
costa
frankez zmniejsz rozdzialke na conajmniej 1024x768
Mahi
Witam wszystkich. Mam pewien problem. Ściągnąłem PES-a 09 torrent, zainstalowałem wszystko git, razem z crackiem. Ale kiedy już włączyłem grę, pojawiło mi się coś takiego:

Proszę o pomoc! Bardzo chciałbym zagrać..
reaver
mahi tu nie tolerujemy piractwa . KUp sobie grę
Mahi
dobra. to inaczej... kiedy wrzucam do napędu DVD płytę PES 09 , wcale mi jej nie wczytuje, dlatego wolałem ściągnąć z neta. może ktoś wie, gdzie znaleźć sterowniki? ;/
Make My Day
Witam
Mam problem. Chyba dość powszechny, bo w googlach sporo tego widziałem, lecz nic mi nie pomaga. Dokładnie chodzi mi o to, że zaraz bo 2x kliknięciu w pes2009.exe mam czarny ekran. Nic się nie pojawia. Nawet gwiazdki ładowania. Nie wiem co może być przyczyną. Zmiana ustawień graficznych nic nie daje, najnowsze sterowniki też nie :S. Wie ktoś co może być przyczyną jak i rozwiązaniem?
Pozdrawiam

@EDIT
Komp to:
Vista 32bit
GF 9600 GT 512mb
4GB RAM
Intel Pentium Dual Core 2,5
Xadero
Witam! Mam taki problem: mam zainstalowanego Demon patcha i gram aktualnie kariere tottenhamem chcialbym kupic rafaela z MU ale w zaden sposob nie moge go znalesc. Jak gram mecz z MU to jest. Jak moge go znalesc?
Golden_Guy
Ja z kolei mam nietypowy problem, bo podejrzewam, że dotyczy on bardziej sprzętu niż samej gry, szczególnie, że objawia się we wszystkich PESach, które mam: 6, 2009 i 2010. Mianowicie kompletnie przestał funkcjonować silnik fizyczny. Podania są niecelne, lub odwrotnie, ultracelne (mogę grać 40 metrowymi podaniami w siatkonogę, bez przyjęcia), strzały prują z 200 km/h, kiedy indziej piłka zatrzymuje się na poprzeczce i kręci w miejscu (jeśli ktoś jest chętny, mam tego powtórki wink.gif), Messi ma promień skrętu większy niż tankowiec Sol Campbell. AI kompletnie głupieje - CB nie potrafią złapać pułapki ofsajdowej, skrzydłowi snują się bez celu.

Nie potrafię zrozumieć co się stało. Gdzieś w lutym oddałem laptopa do czyszczenia, bo karta (GeForce 8400M GS) zaczęła się przegrzewać i pojawiły się pierwsze "objawy" spadku wydajności. Po wyczyszczeniu wszystko wróciło do normy, ale tylko na jakiś czas, bo w akademiku nie da się kompa utrzymać w czystości. Ostatnio wyczyściłem go ponownie, ale paradoksalnie jest jeszcze gorzej i śmieszniej. Przy czym tak jak wspomniałem, wariuje mi nie tylko PES 09, w którego najwięcej pocinam, ale też 6 i 10. Nie mam problemów z wyświetlaniem grafiki, inne gry chodzą przyzwoicie, sterowniki są aktualne. Problem dotyczy fizyki i AI. Nie wiem czy jesteście mi w stanie pomóc, a jeśli nie, śmiało postujcie "WTF?".
Pozdr
J@siek543
Elo.Sluchajcie ja mam problem z patchem 1.4 od konami.W pesie mi pisze ,zebym zaktualizowal do niego , dobra sciagam ten patch.daje setup itd i sie robi i pozniej chyba na koniec wyskakuje mi takie cos :
"Poprawka nie moze byc zainstalowana przez usluge Instalatora Windonws,poniewaz uaktualniany program nie zostal odnaleziony lub poprawka uaktualniajaca dotyczy innej wersji tego programu.Sprawdz czy uaktualniany program znajduje sie na tym komputerze i czy posiadasz odpowiednia poprawke uaktualniajaca."

Co jest nie tak?bardzo mi na tym zalezy.
Kowal16
Mam RIP 2009 i gdy włączam pesa to czarny ekran i same gwiazdki. Czekałem raz 10 min i nic.

Komp:

AMD +4800 2.5 x2
1.5GB ram
ATI X1200 512MB

Prosze o odp smile.gif
Bogas
Co mam zrobić jeśli gra chodzi mi za szybko? Jest dzies opcja game speed bo przebiegniecie boiska trwa u mnie z 4 sekudny biggrin.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.