Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Nasze Problemy
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2009
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18
mostostal
Mam problem i to dość magiczny ;p,mianowicie na "evolution patch" master league zawiesza mi się podczas ładowania meczu (podane składy i lipa), jeszcze dziwniejsze jest to ze inne sejvy działają poprawnie.Pesika mam w wersji 1.2, z góry dziękuje za pomoc i pozdrawiam
Snowboarder
mam gorącą prośbę do Was,

czy ktoś z Was kto gra na standardowych siatkach (białe pięciokąty) mógłby wrzucić na jakikolwiek serwer te siatki?

to jest plik unnamed_31 w folderze cv09.img
Tomo93
Witam

Mam nastepujacy problem. Mialem karte graficzna geforce 8500GT i PES chodzil praktycznie bez zarzutu. W jednym przypadku mialem tylko problem. Kiedy zainstalowalem najnowsze sterowniki od nvidii strasznie zaczelo ciac. Ustawienia grafiki same sie przestawily i nie dalo sie grac. Dzis zmienilem karte na geforce 9600GT, zainstalowalem najnowsze sterowniki i jest to samo, ale tylko podczas gry z daleka. Kiedy jest rog, zawodnicy wchodza na boisko, ciesza jest wszystko ok. Co mam zrobic aby dzialalo?

Moj procesor AMD Athlon X2 4000+

Z gory dzieki za pomoc

Juz poprawilem. Sciagnalem starsza wersje sterownikow. W nowszej nie moge w opcjach aktywowac opcji wait for Vsync. Czy mozna ja wlaczyc jakos inaczej? Bo w najnowszych sterownikach mam ja zaciemniona i nie moge nic zrobic.
Nalep
Chcę zacząć grać w ML karierę Realem Madryt ,ale denerwuje mnie to ,bo jak awansuje do LIGI BBVA to inne drużyny nie będą z tej ligi ;/

Macie jakiś patch z Segunda Division? Po prostu chcę mieć full hiszpańską ligę w ML ,a nie ...Jakieś PSV albo inne;/
Adex
Panowie mam problem z save'ami po jakims czasie grania kariery zapisuje mi sie plik nr 2 (na screenie) nastepnego meczu nie rozegram bo wywala do windowsa, a tego pliku nie mozna juz wczytac bo dzieje sie to samo. Jesli nie mam zapisanej gry przed poprzednim meczem cala kariera poszla w ... smile.gif Tym sposobem jeszcze ani razu nie rozegralem wiecej niz 2 sezony ;] Poradzi ktos cos na to ?
Assassin
CYTAT(Adex @ Feb 7 2009, 20:45) *
Panowie mam problem z save'ami po jakims czasie grania kariery zapisuje mi sie plik nr 2 (na screenie) nastepnego meczu nie rozegram bo wywala do windowsa, a tego pliku nie mozna juz wczytac bo dzieje sie to samo. Jesli nie mam zapisanej gry przed poprzednim meczem cala kariera poszla w ... smile.gif Tym sposobem jeszcze ani razu nie rozegralem wiecej niz 2 sezony ;] Poradzi ktos cos na to ?

A masz update 1.1?
Adex
Nie. Gram na 1.0 z OE Patch a w drugim Tranceshine Patch, i w obydwu to samo...
Assassin
CYTAT(Adex @ Feb 8 2009, 10:29) *
Nie. Gram na 1.0 z OE Patch a w drugim Tranceshine Patch, i w obydwu to samo...

Musisz miec patcha 1.1
Nalep
CYTAT(Nalep @ Feb 7 2009, 19:12) *
Chcę zacząć grać w ML karierę Realem Madryt ,ale denerwuje mnie to ,bo jak awansuje do LIGI BBVA to inne drużyny nie będą z tej ligi ;/

Macie jakiś patch z Segunda Division? Po prostu chcę mieć full hiszpańską ligę w ML ,a nie ...Jakieś PSV albo inne;/

Pomożecie ?
Becky
Ratujcie bo już nie wiem co jest grane ; (/ Dotychczas Pes 09 śmigał mi na najwyższych detalach , wszystko pięknie ładnie , do dzisiaj . Rano włączam Pesa żeby sobie pograć i wyskakuje mi coś takiego "Your computer does not meet the minimum specifications necessary the run this software.You may experience errors during operation.
The video card does not have the necessary specifications (Vertex/Pixel Shader 2.0)
Co mam robić . Jak mówiłem dotychczas znakomicie chodziło ..nic nie przycinało a teraz coś takiego wyskoczyło. ; /
Majster
Chce zaintalować patcha 1.20, ale wyskakuje mi błąd i nie wiem co zrobic mozę pomożenie??
Bodzioszenko
zainstaluj 1.10 a potem 1.20 może pojdzie
Majster
Dał byś link?
adamzidane
Witam mam problem... wgrałem se pare twarzy do pesa i po mniej wiecej 2 minutach gra sie wyłancza... mam pacza GA 2.5 Prosze o pomoc! gg: 5658029
Rusek_ZGR
A ja mam problem, a mianowicie nie mogę zapisać formacji w ML.
Pentaculum
Witam, mam EVOLUTION Patcha, z którego jestem zadowolony.
Czy istnieje jednak możliwość wymiany pojedynczych butów, lub dodania ich w pozostałe wolne dwa sloty?
marcinook
A może ktoś wie jak robić korki? w jakim programie? jeżeli tak to proszę napisać na tym forum
Bodzioszenko
http://www.gram.pl/pliki_lista.asp?l=p&pt=p   <----link do patchy wydanych przez konami jakby ktoś potrzebował
burne
Co do przechodzenia takich przezroczystych pasków podczas gry u mnie pomogło zmienienie częstotliwości odświeżania ekranu na 85Hz.
(Prawy klik na pulpicie->Właściwości->Ustawienia->Zaawansowane->Monitor)

Czy mogę zmienić menu na standardowe ? (Po instalacji Gamingacces Community Patch zmieniło mi się na takie z joga bonito)
Karlik89
gram 4 sezon w BaL i wywyala mnie podczas ładowania meczu POLSKA-Holandia. Nigdy wczesniej tego nie mialem co zrobic ??
Flaku
ja mam następujący problem....jak chcę sciagnac aktualizacje (System Settings > Download) to wyskakuje mi taki oto błąd
http://img514.imageshack.us/img514/5990/noserverfw3.jpg
kakaroto
Witam jestem dosc swiezy i mam pewien irytujacy problem mianowicie kiedy wklejam nowego option file i odpalam gierke to wyskakuje mi cos takiego o co chodzi co robie zle??
http://fotoo.pl/hosting-zdjec/2009-02/4c2f...titled.JPG.html
robi_4
Witam
Mam pewien problem otóż gdy zainstaluje np. patcha 1.20 to nie moge zagrać w grę bo wywala okno
Wrong disc inserted.
Please insert the original "Pro Evolution Soccer 2009" CD/DVD.

PES-a nawet przeinstalowałem i zacząłem od patcha 1.10 i znowi to samo!!!
Jedynym sposobem jakim na to znalazłem jest niestety scrackowanie gry np. instaluje patcha 1.20 i muszę znaleźć cracka do wersjii 1.20.

MAM 100% ORYGINALNĄ GRĘ!!!!
dominior87
mam pewien problem odnosnie gry online
zainstalowalem patcha 1.3 najpierw z gry pozniej sciagnietego z neta no i wyskakuje mi komunikat (czasami)CANNOT BE ACCESSED DUE TO DIFFERING VERSIONS jak chce sie polaczyc z jakims pokojem. Pytam sie dlaczego?;o przeciez osoba do ktorej chce dolaczyc ma tez wersje z tym samym patchem.
POMOCY PROSZE. Z gory wielkie dzieki:)
dziubeek
poprostu musisz dac download w grze. w settings na samym dole jest download. jak to sciagniesz to bedziesz mial wersje 1.00.3. mi pomoglo
CYTAT(dominior87 @ Feb 20 2009, 10:33) *
mam pewien problem odnosnie gry online
zainstalowalem patcha 1.3 najpierw z gry pozniej sciagnietego z neta no i wyskakuje mi komunikat (czasami)CANNOT BE ACCESSED DUE TO DIFFERING VERSIONS jak chce sie polaczyc z jakims pokojem. Pytam sie dlaczego?;o przeciez osoba do ktorej chce dolaczyc ma tez wersje z tym samym patchem.
POMOCY PROSZE. Z gory wielkie dzieki:)
dominior87
kolego dzubek czytaj ze zrozumieniem;] hehe
napisalem: 'zainstalowalem patcha 1.3 najpierw z gry pozniej sciagnietego z neta' i mam taki problem...
ultra997
A mój problem (aż krew zalewa) z płynnością

posiadam:
AMD 2x 2.4GHz
2x1gb ram 800 w dualu
GF8600 GTS 512DDR3Ram
chipset płyty głownej NVIDII seri 5xx

na czystym PESie gra idzie miodnie z najwyższych detalach z rozdziałce 1650x1050 z opcja Wide (wiadomo taki monitorek)

zaś jak zainstaluje GameCommunityPath z Gaming Acces gra zaczyna sie ciąć gdy jest wiecej piłkarzy na ekranie... czy pathe az tak wiele zmieniaja?

Poradzcie co zrobić lub czy jest jakas lepsza alternatywa dla GCP z składami koszulkami itp... na stadionach mi specjalnie jakos nie zależy...

ps: robiłem reinstalkę PESa i sprawa wyglądała tak samo bez patha LUXUS z pathem lipa....
Adamek923
CYTAT(ultra997 @ Feb 23 2009, 09:06) *
A mój problem (aż krew zalewa) z płynnością

posiadam:
AMD 2x 2.4GHz
2x1gb ram 800 w dualu
GF8600 GTS 512DDR3Ram
chipset płyty głownej NVIDII seri 5xx

na czystym PESie gra idzie miodnie z najwyższych detalach z rozdziałce 1650x1050 z opcja Wide (wiadomo taki monitorek)

zaś jak zainstaluje GameCommunityPath z Gaming Acces gra zaczyna sie ciąć gdy jest wiecej piłkarzy na ekranie... czy pathe az tak wiele zmieniaja?

Poradzcie co zrobić lub czy jest jakas lepsza alternatywa dla GCP z składami koszulkami itp... na stadionach mi specjalnie jakos nie zależy...

ps: robiłem reinstalkę PESa i sprawa wyglądała tak samo bez patha LUXUS z pathem lipa....

A próbowałeś instalować innego patcha np. Ekstraklasa Patch 2009 ? a nie tylko GameCommunityPatch ?
Givren
AN ERROR HAS OCCURRED ??? Ktos umie sobie z tym poradzić.. tylko prosze nie piszcie ze to od zapory czy anty.. wszystko z netem ok.. ale nie wiem czemu to mi wciąż wywala podczas logowania sie do neta w pes'ie. Prosze o pomoc!! gg:10032722
karwocha
Mam problem z rozdzielczością w pesie, otóż mam monitor 20 calowy o rozdzielczości pulpitu 1440:900 (16:10). Chciałem sobie również w pesie 09 wybrać taką rozdzielczość (oczywiście w settings, bo w KS już nie działa bo mam patch’a 1.3) ale do wyboru jest tylko 1440:900, ale nie 16:10 tylko 8:5 (myślałem, że to jest to samo) i nie mam obrazu do końca pulpitu screeny:
http://img15.imageshack.us/my.php?image=problem1n.jpg (u dołu i z góry widać, że obraz nie jest do końca pulpitu, tak samo jest w meczu)
http://img15.imageshack.us/my.php?image=problem2.jpg
nie ma ktoś takiego pliku settings, aby była rozdzielczość 1440:900 (16:10) albo po prostu coś poradzić aby było dobrze?
Z góry dzięki
karwocha
CYTAT(karwocha @ Feb 24 2009, 19:57) *
Mam problem z rozdzielczością w pesie, otóż mam monitor 20 calowy o rozdzielczości pulpitu 1440:900 (16:10). Chciałem sobie również w pesie 09 wybrać taką rozdzielczość (oczywiście w settings, bo w KS już nie działa bo mam patch’a 1.3) ale do wyboru jest tylko 1440:900, ale nie 16:10 tylko 8:5 (myślałem, że to jest to samo) i nie mam obrazu do końca pulpitu screeny:
http://img15.imageshack.us/my.php?image=problem1n.jpg (u dołu i z góry widać, że obraz nie jest do końca pulpitu, tak samo jest w meczu)
http://img15.imageshack.us/my.php?image=problem2.jpg
nie ma ktoś takiego pliku settings, aby była rozdzielczość 1440:900 (16:10) albo po prostu coś poradzić aby było dobrze?
Z góry dzięki

pomoże ktoś?
kristof26
CYTAT(karwocha @ Feb 25 2009, 14:56) *
pomoże ktoś?

tu masz KS do 1.3http://download.pro-evo.pl/files/get/nM … r-1.30.rar
mac7
mam ten sam problem co kolega:
"mam pewien problem odnosnie gry online
POMOCY PROSZE. Z gory wielkie dzieki:)"

Bardzo proszę o pomoc, nie mam pojęcia co zrobić... ;(
Ronni1010
CYTAT(mac7 @ Feb 25 2009, 17:39) *
mam ten sam problem co kolega:
"mam pewien problem odnosnie gry online
POMOCY PROSZE. Z gory wielkie dzieki:)"

Bardzo proszę o pomoc, nie mam pojęcia co zrobić... ;(

Ja tez mam ten problem, dokladnie taki sam.
Mi sie zdaje że jezeli wystepuje taki błąd to ta druga osoba ma pewnie tylko zainstalowanego patcha 1.3 z gry (czyli settings>download), a należy jeszcze ściagnąć patcha ze strony Konami.
mac7
Ja miałem tylko patch z settings-downloads i ten błąd wyskakiwał, więc ściągnąłem ze strony Konami i dalej to samo... ;( Nie wiem co robić
Mac516
Witam Mam nadzieje ze mi pomozecie.
A mianowicie zaistalowałem sobie pesika no niby wszystko ładnie gram ale naszło mnie ostatnio zeby zainstalowac sobie jakis dodatek wybrałem EKSTRAKLASA PATCH i jego uaktualnienia. I tu pojawiaja sie schodki wszystko ładnie poinstalowałem wrzuciłem kitserver dałem setup.exe juz ucieszony ze zagram sobie a tu zonk wyskakuje o to taki bład

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/55098692273f7032.html

Mówie no coz trudno sciagne inny patch sciagam GA patch a tu to samo ehhhh
Dodam ze na patchu od konami 1.10 , 1.20 wystepuje to samo

Mam nadzieje ze juz ktos sie spotkał z takim problemem i mnie wspomoze bo chciałbym pograć z aktualnymi składami
Mac516
Aha dodam ze tylko przy instalacji kitservera tak sie dzieje. Przy czystej grze gra smiga na kazdej poprawce od konami
koordi
czy wie ktoś gdzie i w jakim folderze się znajduję dźwięki kibiców po bramce i jaki to plik , proszę o odp.
Marsin
Może moje pytanie nie jest problemem, ale ja przynajmniej go posiadam xD

Chodzi o grę w trybie "Liga/Puchar" na dwóch graczy, a w zasadzie jednego ;D. Chodzi o - wybieram World Cup, biorę 32/32 graczy, i podczas włączania meczu wyświetla się komunikat, iż do gry w tym meczu potrzebny jest dodatkowy kontroler ^^. Ja niestety posiadam tylko klawiaturę... czy jest jakaś możliwość ominięcia tej 'przeszkody'?
messjash
CYTAT(Marsin @ Mar 2 2009, 16:52) *
Może moje pytanie nie jest problemem, ale ja przynajmniej go posiadam xD

Chodzi o grę w trybie "Liga/Puchar" na dwóch graczy, a w zasadzie jednego ;D. Chodzi o - wybieram World Cup, biorę 32/32 graczy, i podczas włączania meczu wyświetla się komunikat, iż do gry w tym meczu potrzebny jest dodatkowy kontroler ^^. Ja niestety posiadam tylko klawiaturę... czy jest jakaś możliwość ominięcia tej 'przeszkody'?

ustaw 1/32 a nie 32/32 jeśli grasz sam.
bukano
jak przywrocic przyspiewki realu madryt? cos mi sie pokopalo i mam doping polsko-ruski.
Marsin
CYTAT(messjash @ Mar 2 2009, 20:16) *
ustaw 1/32 a nie 32/32 jeśli grasz sam.

xD

Właśnie chodzi o to, że chcę aby było 32/32 wink.gif Ale dzięki za odp, mimo wszystko czekam na tą poprawną tongue.gif
messjash
CYTAT(Marsin @ Mar 2 2009, 21:53) *
xD

Właśnie chodzi o to, że chcę aby było 32/32 wink.gif Ale dzięki za odp, mimo wszystko czekam na tą poprawną tongue.gif

a po co chcesz 32/32 ? Przecież nie będziesz grał chyba w 32 osoby prawda ? Tu się ustawia liczbę graczy którzy sa przy kontrolerze więc jeśli podłączysz 32 pady to da radę. Taka opd. Cię satysfakcjonuje ? Sam sobie szukasz problemu na który raczej nie ma rozwiązania więc nadal nie wiem po co Ci to 32, chyba że chcesz grać wszystkimi drużynami na raz w 1 turnieju.
koordi
czy wie ktoś gdzie i w jakim folderze się znajduję dźwięki kibiców po bramce i jaki to plik , proszę o odp.
hans1986
JA MAM TAKI PROBLEM, ŻE W OGÓLE NIE MA KOMENTARZA, W USTAWIENIACH JEST WŁĄCZONY, WSZYSTKIE INNE DŹWIĘKI SĄ, MUZYKA W MENU ITD. ALE KOMENTARZA ZERO...WIE KTOŚ MOŻE JAKI PLIK JEST ODPOWIEDZIALNY ZA KOMENTARZ?
koordi
CYTAT(hans1986 @ Mar 4 2009, 10:27) *
JA MAM TAKI PROBLEM, ŻE W OGÓLE NIE MA KOMENTARZA, W USTAWIENIACH JEST WŁĄCZONY, WSZYSTKIE INNE DŹWIĘKI SĄ, MUZYKA W MENU ITD. ALE KOMENTARZA ZERO...WIE KTOŚ MOŻE JAKI PLIK JEST ODPOWIEDZIALNY ZA KOMENTARZ?

a masz pliki odpowiadające za gwizdki kop. piłki klikanie w menu i radość kibiców po bramce jak tak to mógłbyś powiedzieć jak sie nazywają
Marsin
CYTAT
a po co chcesz 32/32 ? Przecież nie będziesz grał chyba w 32 osoby prawda ? Tu się ustawia liczbę graczy którzy sa przy kontrolerze więc jeśli podłączysz 32 pady to da radę. Taka opd. Cię satysfakcjonuje ? Sam sobie szukasz problemu na który raczej nie ma rozwiązania więc nadal nie wiem po co Ci to 32, chyba że chcesz grać wszystkimi drużynami na raz w 1 turnieju.

<brawo> zapytałem i oczekiwałem odpowiedzi na temat, a nie "po co bierzesz 32 drużyny" Chcę, więc jeżeli ktoś nie zna odpowiedzi na pytanie, niech lepiej na nie nie odpowiada, nieprawdaż? Mam już pad'a, a więc problem rozwiązany biggrin.gif
khazad
Witam wszystkich forumowiczów! smile.gif Po zainstalowaniu patcha 1.20 i update'a od Konami z aktualnymi składami, gdy włączam mecz moje grajki cały czas kopią piłkę w stronę mojej bramki, bez względu na to co naciskam. Próbowałem zmieniać ustawienia sterowania, ale to nic nie pomaga. Przed zainstalowaniem patcha wszystko było w porządku. Pomocy ludzie! wink.gif
messjash
CYTAT(khazad @ Mar 4 2009, 17:36) *
Witam wszystkich forumowiczów! smile.gif Po zainstalowaniu patcha 1.20 i update'a od Konami z aktualnymi składami, gdy włączam mecz moje grajki cały czas kopią piłkę w stronę mojej bramki, bez względu na to co naciskam. Próbowałem zmieniać ustawienia sterowania, ale to nic nie pomaga. Przed zainstalowaniem patcha wszystko było w porządku. Pomocy ludzie! wink.gif

Wcześniej był jeszcze patch 1.1 od konami. Myślę że powinieneś wcześniej ten zainstalować a potem 1.2. Zakładam oczywiście że masz tylko 1.2 zainstalowany.
slawek_0705
mam pytanko bo dopiero od tygodnia zalatwilem sobie nowego pesa 2009 - gra jest super, wiadomo jak kazdy pes. mianowicie czy w nowym pesie 2009 mozna od razu zagrac konkurs rzutow karnych bez koniecznosci rozgrywania meczu w pelnym wymiarze czasowym??? jesli mozna to gdzie ta opcja znajduje sie w menu??? bo w exhibition raczej nie znalazlem tak jak to bywalo w poprzednich wersjach pesa...... z gory dzieki za odpowiedz
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.