No to ładna lipa...ale w PES-ie 2008 też grałem na klawie i za każdym razem wychodziła symulka

Może to coś innego? :>
Norbi91
Jan 19 2009, 15:17
CYTAT(oliwer @ Jan 18 2009, 20:30)

Z tego co wiem symulki na klawie nie da sie zrobic, a jesli da to bardzo rzadko wychodzi. Na padzie wychodzi za kazdym razem

Az sobie sprawdzilem, czy rzeczywiscie sie nie da na klawie, no i udawalo mi sie za kazdym razem, z tym ze trzeba sie troche gimnastykowac. Wiec moze problem tkwi w czyms innym.
adamzidane
Jan 20 2009, 00:43
Witam
Ja chciałbym mieć face ZIDANE'a
Nie wiem zbytnio jak ją zrobć, a patch ktry mam jest bardzo dobry i nie chce go za bardzo zmieniać.
Mianowicie chce, żeby mi ktoś zrobił mi do tej wersji (moge wysłać savy) face ZIDANE'a
P.S
Jestem n00owy jak coś ;D
Za pomoc dzieki
Jak coś piszcie gg:5658029
koordi
Jan 20 2009, 18:09
CYTAT(koordi @ Jan 17 2009, 20:37)

Witam mam taki problem włąsnie zainstalowałem PES 2009 i gdy włączam mecz to jest komentator i przyśpiewki.
Ale nie mam głosu kopanej piłki, gwizdka sędziego oraz radości kibiców po strzeleniu gola o co chozi prosiłbym o odpowiedź Pliiissss...
odpowie ktoś na to pliss
messjash
Jan 21 2009, 09:58
CYTAT(koordi @ Jan 20 2009, 18:13)

odpowie ktoś na to pliss
Pewnie masz vistę, ja też ma x64 z tym że u mnie słychać kibiców, gwizdki i piłke ale bardzo cicho, tak więc w ustawieniach gry zwyczajnie wyciszam komentarz i daje głośniki na full więc coś tam słychać. Spróbuj jeszcze zainstalować najnowsze sterowniki do karty dźwiękowej. Jesli masz xp to tu raczej nie było problmów więc pewnie tylko sterowniki najnowsze i powinno śmigać.
tominho
Jan 21 2009, 14:39
Witam
Otóż mam problem z pro evo 2009, wcześniej gra śmigała mi na full detalach bardzo ładnie, zero przycinania itp.. ale od jakiegoś czasu to normalnie masakra, zaczeło się od przycinania w polu karnym jak było więcej piłkarzy a teraz tnie po całości. Mój sprzęt to : p4 3.2 ghz, 1gb ram, ati radeon x1600xt 256mb. Niemożliwe że sprzęt mam za słaby bo gra śmigała super elo wcześniej więc to wykluczam. Ściągnąłem Registry Easy - program do czyszczenia rejestru, gruntowny kilkugodzinny skan Antyvirusem ale problem zamiast znikać nasila się.. Wiecie o co może chodzić, znacie jakieś przydatne programy aby usprawnić działanie pesa do czasów jego świetności bo nie mogę nawet meczyka z kumplem zatyrać jak dawniej bo brak chęci gry gdy tnie.. z góry dzięki za odpowiedzi.

A i dodam, że wszystkie zbędne programy typu gg, deamon wyłączam chociaż to wcześniej nie przeszkadzało. Program Registry Easy pokazuje również, że nie cały CPU i RAM usage jest używany a więc jakieś zapasy są, w menadżerze zadań zmiana priorytetów co pomagało w 2008 z lekka również nie działa
cześć mam problem z PES 2009, jak zainstalowałem Ekstraklasa Patch i gram kariere to po kilku meczach wywala mnie do windowsa, pomóżcie mi co mam robić
Assassin
Jan 22 2009, 12:28
CYTAT(Raju @ Jan 22 2009, 12:20)

cześć mam problem z PES 2009, jak zainstalowałem Ekstraklasa Patch i gram kariere to po kilku meczach wywala mnie do windowsa, pomóżcie mi co mam robić
Sciagnij update1.
zbylon
Jan 22 2009, 17:22
Witam.
Problem głupi.. Wyedytowałem sobie gościa i chciałbym mu zmienić narodowość. Jak ?? Mówię tu o trybie league.
Scyzoryk1
Jan 22 2009, 18:35
Mam ogromna prosbe do kogos czy ktos moze mi powiedziec krok po kroku co mam zrobic i co wpisywac zeby grac online bo jestem zielony w tej sprawie prosze o pomoc i szybka odpowiedz
tominho
Jan 22 2009, 19:57
Mógłby ktoś się wypowiedzieć o co może chodzić? Dodam, że próbowałem zmian z rozdzielczością a nawet detale na medium jednak cały czas występuje ten problem..
CYTAT(tominho @ Jan 21 2009, 14:43)

Witam
Otóż mam problem z pro evo 2009, wcześniej gra śmigała mi na full detalach bardzo ładnie, zero przycinania itp.. ale od jakiegoś czasu to normalnie masakra, zaczeło się od przycinania w polu karnym jak było więcej piłkarzy a teraz tnie po całości. Mój sprzęt to : p4 3.2 ghz, 1gb ram, ati radeon x1600xt 256mb. Niemożliwe że sprzęt mam za słaby bo gra śmigała super elo wcześniej więc to wykluczam. Ściągnąłem Registry Easy - program do czyszczenia rejestru, gruntowny kilkugodzinny skan Antyvirusem ale problem zamiast znikać nasila się.. Wiecie o co może chodzić, znacie jakieś przydatne programy aby usprawnić działanie pesa do czasów jego świetności bo nie mogę nawet meczyka z kumplem zatyrać jak dawniej bo brak chęci gry gdy tnie.. z góry dzięki za odpowiedzi.

A i dodam, że wszystkie zbędne programy typu gg, deamon wyłączam chociaż to wcześniej nie przeszkadzało. Program Registry Easy pokazuje również, że nie cały CPU i RAM usage jest używany a więc jakieś zapasy są, w menadżerze zadań zmiana priorytetów co pomagało w 2008 z lekka również nie działa

kristo2323
Jan 22 2009, 21:16
A inne gry Ci normalnie śmigają bo może karta graficzna Ci pada ? Może chłodzenie padło? Komp chodzi normalnie na innych grach ?
filip997
Jan 22 2009, 23:57
Witam, chciałbym od razu powiedzieć, że to mój pierwszy post

). Mam problem.. ponieważ chciałbym pograć w pesa bez ciągłego wkładania płytki... jest na to jakiś crack? albo coś w tym stylu...? nie chce żeby płyta sie zniszczyła i żeby 140 zł poszło na marne... P.S. Zaświadczam że nie propaguje piractwa, i że moja wersja gry jest legalna

Pozdrawiam, filip997.
messjash
Jan 23 2009, 09:29
CYTAT(filip997 @ Jan 23 2009, 00:01)

Witam, chciałbym od razu powiedzieć, że to mój pierwszy post

). Mam problem.. ponieważ chciałbym pograć w pesa bez ciągłego wkładania płytki... jest na to jakiś crack? albo coś w tym stylu...? nie chce żeby płyta sie zniszczyła i żeby 140 zł poszło na marne... P.S. Zaświadczam że nie propaguje piractwa, i że moja wersja gry jest legalna

Pozdrawiam, filip997.
Nie wiem dlaczego ale jak mam zainstalowany GA patch to nie potrzebuje płyty w napędzie żeby grać ;]
filip997
Jan 23 2009, 10:22
CYTAT(messjash @ Jan 23 2009, 09:33)

Nie wiem dlaczego ale jak mam zainstalowany GA patch to nie potrzebuje płyty w napędzie żeby grać ;]
oo

ja gram na Akonami... a czy ktoś mógłby wrzucić linka z tym GA Patch? bo jakoś nie potrafie znaleźć na forum :/
a gdzie można znależć update1?? bo szukałem i niestety nie znalazłem;/
Assassin
Jan 23 2009, 13:24
CYTAT(filip997 @ Jan 23 2009, 10:26)

oo

ja gram na Akonami... a czy ktoś mógłby wrzucić linka z tym GA Patch? bo jakoś nie potrafie znaleźć na forum :/
GA PatchTak zeby nie bylo pytan, poprostu sciagasz z wybranego mirrora (Gamingaccess, filefront) i instalujesz (nie trzeba nic nigdzie wrzucac). Latwo i przyjemnie.
@Raju
To slabo szukasz.
krzysiu
Jan 23 2009, 14:06
mam pytanie jak zmienić żeby tricki na klawiaturze były pod klawiszem Spacji a nie klawisza F bo niemogę tego zmienić?
kristo2323
Jan 23 2009, 14:29
Tam gdzie masz zainstalowana grę wciśnij w folder KONAMI --> PES 2009 --> i settings, tam ustawisz wszysko jak chcesz
krzysiu
Jan 23 2009, 14:35
to ja wiem tylko że jak włączam Spację zamiast tego F to mi nie zamienia opcji robienia tricków
tominho
Jan 23 2009, 15:16
CYTAT(kristo2323 @ Jan 22 2009, 21:20)

A inne gry Ci normalnie śmigają bo może karta graficzna Ci pada ? Może chłodzenie padło? Komp chodzi normalnie na innych grach ?
Nie gram w inne gierki no może poza fm09 albo Diablo 2 ale nie zauważyłem aby mi coś wadziło w tychże grach. Jak można rozpoznać problemy z karta graficzną? Dziwi mnie to, że problem występuje również na medium.. na low nawet nie sprawdzałem bo grać nie zamierzam
a gdzie można znależć update1?? bo szukałem i niestety nie znalazłem;/ Napiszcie gdzie moge znaleźć
Assassin
Jan 23 2009, 16:28
CYTAT(Raju @ Jan 23 2009, 16:11)

a gdzie można znależć update1?? bo szukałem i niestety nie znalazłem;/ Napiszcie gdzie moge znaleźć
To jak Ty szukasz? Oo Ja jakos wybieram "zaawansowane opcje szukania", wpisuje "update1", zaznaczam "pokaz wyniki jako posty" i jest. Dalbym Ci linka, ale lepiej bedzie jak sie nauczysz szukac.
P.S. Sprobuj tego -
klik.
robzee
Jan 23 2009, 16:58
Witam mam problem mianowicie sciagnalem patcha GCP i po zainstalowaniu wszystko dzialalo ok az do dzis gdy wlaczam mecz boisko mma w kolorze czarnym a murawe poza bialymi liniami w normlanym kolorze. nei wiem o chodzi prosze o pomoc ps sterowniki juz instalowalem
zbylon
Jan 24 2009, 13:48
Ponawiam pytanie. W którym miejscu edytuje się narodowość piłkarza ?? Nie mogę tego za Chiny znaleźć.
Assassin
Jan 24 2009, 14:00
CYTAT(zbylon @ Jan 24 2009, 13:52)

Ponawiam pytanie. W którym miejscu edytuje się narodowość piłkarza ?? Nie mogę tego za Chiny znaleźć.
Sciagnij sobie PES_2009_Editor_v1.8
filip997
Jan 25 2009, 13:31
witam mam nietypową prośbe.. wie ktoś jak wyłączyć wszystkie dźwięki pesa? niby w sound setting daje sie wszystko na 'no' i jak najmniej, a niektóre dźwięki i tak są.. ;/ ma ktoś na to jakiś sposób?
Maltański Wojownik
Jan 25 2009, 22:04
Hej wszystkim mam jakiś problem z pesem wszystko fajnie śmigało mi dopuki nie pobawiłem się setingiem niewiem co się stało ale jak teraz chce zagrać mecz to ładuje mi w nieskończoność przeinstalowałem pesa dwa razy i nie pomogło ?? HELP

w Master Ligę też nie da się grać nawet treningu nie załaduje
skotar(L)
Jan 26 2009, 16:39
w trybie legendy sterowanie jest takie jak ustawialem, jednak w innych trybach jest domyslne, co moze byc przyczyna ?
Maltański Wojownik
Jan 26 2009, 18:07
jak poradziłeś Sobie z tym problemem bo też taki mam ale nikt mi nie napisze o co chodzi ?? HELP ??
CYTAT(Aurek @ Dec 23 2008, 12:38)

Witam,mam taki problem z gra.. zainstalowalem gre podmienilem cracka i gdy włanczam gre mam z boku pasek ładowania i nic dalej sie nie dzieje :/ moze ktos poradzic ?
Gdy jakis czas temu instalowałem PESa to wszystko chodzilo a teraz taki problem ;/
edit:nieatualne !
Snowboarder
Jan 26 2009, 20:14
mam pytanie.
czy u każdego w trybie become a legend jeśli tylko zejdziecie z boiska lub jeszcze nie weszliście to każdy przerywnik filmowy się tnie? tzn zatrzymuje a później przyśpiesza?
jak wejdę na boisko to problem znika
Yearman
Jan 27 2009, 09:23
"Mam problem "
Podczas rozgrywania meczy ML po zakonczeniu sezonu rozgrywam mecze traningowe posezonowe z wybranymi zespolami i wszytko jest o.k dopuki nie trafiam na jakis wloski zespol chyba palermo i tu zaczynaja sie schody. Gra w momencie wybotru strojow drastycznie zwalnia a na ekranie wyboru składu zawiesza sie zupelnie. Za kazdym razem sprawa wyglada tak samo. Wydaje mi sie ze bede musial cofnac sie w save-ach kilkanascie meczy i wystrzegac sie tej druzyny przy wyborze przeciwnikow posezonowych-niestety oznacza to cofke o 9 meczy. Czy kto spotkal sie z podobnym problemem ?
falcon87pl
Jan 27 2009, 09:31
CYTAT(Snowboarder @ Jan 26 2009, 20:18)

mam pytanie.
czy u każdego w trybie become a legend jeśli tylko zejdziecie z boiska lub jeszcze nie weszliście to każdy przerywnik filmowy się tnie? tzn zatrzymuje a później przyśpiesza?
jak wejdę na boisko to problem znika
ja mam to samo

pewnie tak jest (jak sie gra po necie to identyczne 'przejścia" sa

)
koordi
Jan 28 2009, 16:01
CYTAT(messjash @ Jan 21 2009, 10:02)

Pewnie masz vistę, ja też ma x64 z tym że u mnie słychać kibiców, gwizdki i piłke ale bardzo cicho, tak więc w ustawieniach gry zwyczajnie wyciszam komentarz i daje głośniki na full więc coś tam słychać. Spróbuj jeszcze zainstalować najnowsze sterowniki do karty dźwiękowej. Jesli masz xp to tu raczej nie było problmów więc pewnie tylko sterowniki najnowsze i powinno śmigać.
niestety nie, ponieważ mam XP karte dźwiękową mam wporzo sterowniki też, ale tak po cichu mówiąc to ma PES2009 od Skulptury jak ktoś wie oco chodzi więc prosze o pomoc
messjash
Jan 28 2009, 16:07
CYTAT(koordi @ Jan 28 2009, 16:05)

niestety nie, ponieważ mam XP karte dźwiękową mam wporzo sterowniki też, ale tak po cichu mówiąc to ma PES2009 od Skulptury jak ktoś wie oco chodzi więc prosze o pomoc
Jak masz pirata to się nie dziwię. Ja mam oryginał i kompletnie żadnych problemów z czymklwiek na xp nie miałem, na viście tylko problem z dźwiękiem ale już sięprzyzwyczaiłem. A w BAL to czasem w ogóle komentarz mi znika ale po restarcie gry znów jest ok.
koordi
Jan 28 2009, 16:12
CYTAT(messjash @ Jan 28 2009, 16:11)

Jak masz pirata to się nie dziwię. Ja mam oryginał i kompletnie żadnych problemów z czymklwiek na xp nie miałem, na viście tylko problem z dźwiękiem ale już sięprzyzwyczaiłem. A w BAL to czasem w ogóle komentarz mi znika ale po restarcie gry znów jest ok.
no tak ale może nie mam w grze jakiegoś pliku dźwiękowego albo coś tak jak np w PES6 było 0_sound nie wiem bo mam xwięk komentarza i przyśpiewek i Muzy w menu a gwizdka kopania piłki radości kibiców już nie słychać
messjash
Jan 28 2009, 16:18
koordi bardzo możliwe że nie masz jakiś plików bo to może rip
koordi
Jan 28 2009, 16:26
CYTAT(messjash @ Jan 28 2009, 16:22)

koordi bardzo możliwe że nie masz jakiś plików bo to może rip
o to chodzi dlatego czy ktoś nie zna jakichś stron albo nie ma linków do tego
a ja mam tai problem..
wszystko poza ramami mam na good (ram 1gb-ok) i na poczatku mi smigalo..potem zaczelo w poplu karnym przycinac jak zbyt intensywna akcja szła..a teraz jest dramat. na najwyzszych detalach nie ma mowy bo sie pokaz slajdow robi a na srednich mozna wzrok stracic od ciaglego przycinania. wczesniej winamp nie stanowil a teraz to mi potrafi przyciac kompa i muzyka sie zaiwesza jak np wlacza sie mecz...a czasem i bez winampa sie przycina;) wiec gram bez muzy;/
nie mam pojecia co sie nagle stalo

jakies pomysly ??
Snowboarder
Jan 31 2009, 19:32
mam pytanko-
jak zrobić aby bandy z trybu CL umieścić również w trybie BAL?
Tzn żeby bandy były zawsze na wszystkich stadionach bez względu na rodzaj rozgrywki?
używam patcha od GA 2.5 + 2.6
barman_2000
Jan 31 2009, 20:02
CYTAT(lobo @ Jan 31 2009, 02:59)

a ja mam tai problem..
wszystko poza ramami mam na good (ram 1gb-ok) i na poczatku mi smigalo..potem zaczelo w poplu karnym przycinac jak zbyt intensywna akcja szła..a teraz jest dramat. na najwyzszych detalach nie ma mowy bo sie pokaz slajdow robi a na srednich mozna wzrok stracic od ciaglego przycinania. wczesniej winamp nie stanowil a teraz to mi potrafi przyciac kompa i muzyka sie zaiwesza jak np wlacza sie mecz...a czasem i bez winampa sie przycina;) wiec gram bez muzy;/
nie mam pojecia co sie nagle stalo

jakies pomysly ??
albo wirus albo balagan na kompie, przeskanuj go antywirem, wyczysc rejestr i wylacz wszystkie niepotrzebnie dzialajace w tle aplikacje
Snowboarder
Jan 31 2009, 20:18
może inaczej, jak w ogóle wrzucać bandy do pesa 09 tak żeby były na każdym stadionie?
ponieważ, gdy wrzucę jakieś bandy do cv09 to są tylko na jakimś jednym stadionie
gram na standardowych arenach z pesa 09
CYTAT(barman_2000 @ Jan 31 2009, 20:06)

albo wirus albo balagan na kompie, przeskanuj go antywirem, wyczysc rejestr i wylacz wszystkie niepotrzebnie dzialajace w tle aplikacje
zrobilem skana nic..ale zrobilem inny myk. odinstalowalem wszystko. zaistalowalem na nowo. czysta gra smigala na najwyzszych ustawieniach. potem znowu zainstalowalem patch GA Community 2.5 i sie zaczelo przycina ze masakra.. zwlasza jak jest deszcz:) hmm...??
XcrissX
Feb 1 2009, 23:41
Panowie mam problem ... zainstalowalem gierke wszsytko fajnie pieknie i rozpoczynam gre np. lige mistrzow gram faze grupowa i gdy dochodze do cwierc finalow gra misie wylacza i nie moge kontynuwac co sie dzieje i co moze byc przyczyna ??? POMOCY pozdrawiam
jesli chodzi o sprzet
Athon 9950 2.5
Radeon x 4870 HD 512 mb
4 giga ramu
dysk 500
Snowboarder
Feb 2 2009, 00:20
hej, jest to 'fabryczny' błąd gry.
potrzebujesz oficjalnego patcha od konami
Klik -
http://pccentre.pl/download/redir_download...=319;r=link_pcc
XcrissX
Feb 2 2009, 08:11
oleja12
Feb 3 2009, 12:03
Mam takie pytanie dotyczace dodawania twarzy mam zainstalowany Gamingaccess Community Patch 2.6 i chce dodawac nowe twarze ktore sciongne, gdy je wrzuce do cv06 w kitserwerze to nie widac ich w grze moze mi ktos wytlumaczyc jak podmieniac zeby wszystko dzialalo cacy ?
adamzidane
Feb 3 2009, 14:38
robi ktosmoze twarze w takim formacie?? Albo masz gdzies juz zrobione?
[jpg]http://iv.pl/images/skw0yi2cli48w0s5o7q0.png[/jpg]
Mam pytanie jak usunąć logo pes 2009 z powtórek i podczas wyświetlania składów jak wczytuje się gra??
deejay666
Feb 5 2009, 17:52
Siemanko, mam problem z patchem do gry, pomimo, ze wgrywam najnowszego patcha 1.20 to i tak w grze wyskakuje mi, ze mam stara wersje i nie moge juz z nikim (no prawie) grac. Reinstalka nie pomogla, ma ktos jakis pomysl?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.