Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Nasze Problemy
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2009
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18
Dzacol92
Siema. Mam patcha EP FV 09, i mam taki problem. Gram Arsenalem, mam niejakiego Wilshera i :
rozwija sie mega szybko to fakt ale chodzi o to, że nie leci mu wiek :| ( co on nieśmiertelny) ? i jak próbowałem go kupić, grając inną drużyną to nie było go na liście zawodników. Macie podobny problem? Ktoś wie jak go rozwiązać? Proszę, o odpowiedź wink.gif pozdro.
karollus
Witam! mój problem polega na tym,że zamiast belek za bramką widzę tylko ich czarne cienie?! jest to strasznie irytujące i szpeci murawę. Dzieje się tak przy włączonym kitserwerze, kiedy go wyłacze i gram w "czystego" PESA belki są. Mam oczywiście Ekstraklasa Patch 2009 FV. Liczę na pomoc!
Pozdro.
mata
mam taki problem: zainstalowalem Pesa, i jak chce go włączyć to przez sekundę wyświetla się okno "Pro Evolution Soccer 2009" (czarny ekran) i...wywala mnie do windy. Próbuje znowu i.. znowu to samo. I tak se moge klikać do usranej śmierci... dry.gif Nie wyskakuje przy tym żaden błąd. ostatnio robilem formata i od tego czasu jest ten problem. Wczesniej mialem zainstalowanego pesa i wszystko dzialalo. co mam zrobić??
mrowa196
CYTAT(mata @ Jun 18 2009, 23:25) *
mam taki problem: zainstalowalem Pesa, i jak chce go włączyć to przez sekundę wyświetla się okno "Pro Evolution Soccer 2009" (czarny ekran) i...wywala mnie do windy. Próbuje znowu i.. znowu to samo. I tak se moge klikać do usranej śmierci... dry.gif Nie wyskakuje przy tym żaden błąd. ostatnio robilem formata i od tego czasu jest ten problem. Wczesniej mialem zainstalowanego pesa i wszystko dzialalo. co mam zrobić??

To jest całkowicie czarny ekran czy jest jakiś napis?
limp
Mam problem w World Tour. Otóż, zatrzymałem się na misji 27. "Dribble GK and score". Na jakie sposoby bym tego bramkarza nie kiwnął, i tak mi nie zalicza bramek :/ Próbowałem minąć bramkarza (na strzałkach, tylko żeby się położył i przejść obok niego) oraz tradycyjnie - kiwką KWADRAT+KRZYŻYK i z pierwszej strzał do pustej bramki. I nic. Co mam zrobić, żeby mi zaliczyło wreszcie bramkę?
Dzacol92
Yyy..gdzie jest ten tryb?biggrin.gif grasz na ps3 czy na PC?
limp
PS2 wink.gif
C0rt3z
siema własnie sciaglem pes-a 2009 ripa od skullptury.Mam zamiar zainstalowac patcha 1.2 ale on nie wykrywa gry a podobno zeby wykrył musze miec wpisy rejestru z pesa jest ich kilka napewno.Mogl by ktos zgrac te wpisy i wrzucic na rs? prosze
komarr0
od skulpatury to wpisy powinny byść w którymś folderze jest ch kilka nawet chyba tam gdzie są sterowniki itp poszukaj
C0rt3z
niestety w zadnym folderze nie ma tych wpisow jest tylko :
delete_game_from_registry a tego nie uzyje biggrin.gif

EDIT:

Ok mam te wpisy tylko cos nie wiem zabardzo jak zmienic sciezke... tzn zmieniam ale nie wiem czy dobrze :/ wpisow jest 7
frankez
Witam.

Mam pewien problem nie wiem czy już czasem nie bede sie powtarzał ale narazie nie znam odpowiedzi na mój problem .

Więc chodzi o to :

Mam gre PES 09 zainstalowną z patchem Ekstraklasa ( Finałową Wersją i z pełnym spolszczeniem)i gdy gram normlany meczy albo Kariere to wszystko dobrze chodzi i nie mam problemów z grą, ale gdy chce zagrac np. Mistrzostwa Świata lub inne Mistrzostwa podczas ładowania meczu wyłacza mi sie gra i wyskakuje BŁĄD

Wystąpił problem z aplikacją Pro Evolution Soccer 2009 i zostanie ona zamknięta. Przepraszamy za kłopoty.

(Przekaż informacje o tym problemie firmie Microsoft.)

I NA DOLE JEST, ŻEBY ZOBACZYC RAPORT O BŁĘDACH , ALBO NIE WYSYŁAĆ I GRA SIE WYŁANCZA , jak sie da Nie wysyłaj.

( TUTAJ ZAMIESZCZAM LINK SCREENA Z TYM BŁEDEM )

http://images43.fotosik.pl/148/945d22511f38cd5f.jpg

Prosze O pomoc .
C0rt3z
spróbuj zainstalowac patcha konami 1.2

... prosze o pomoc w moim przypadku ^

prosze o wpisy z rejestru :]
michaloz
Siema.
Zrobiłem sobie własną drużynę (nazwa, herb itd.) zawodników zrobiłem w "Create Players 1", ale nie mogę ich dodać do mojej drużyny.. Nie wiem czemu? Jak to zrobić?
t3ster
Mam taki problem.
Otóż gdy włączam Vsync w ustawieniach PES`a to w czasie meczu, np. po strzeleniu gola gdy włącza się animacja przedstawiająca cieszącego się zawodnika na pół sekundy włącza się czarny ekran, włącza się animacja, pół sekundy czarnego ekranu, replay gola, pół sekudny czarnego ekranu, kolejny replay, czarny ekran i dopiero znów mecz. To samo jest przy moich rzutach rożnych. Przed podejściem piłkarza do piłki w roku czarny ekran i w momencie kopnięcia piłki też czarny ekran. Przy wolnych to samo..Nie występuje to gdy wyłączę Vsync.

Komp: HP ProBook 4710s , 2.1 C2d, 2GB ram, Ati HD4330 512mb.
Ustawienia: 1600x900, High
Oczywiście najnowsze sterwoniki plus system Windows 7 64bti.

Dzięki za pomoc i sugestie;-)
kaka_demona
Ja mam problem. I nie mogę go rozwiązać. Mianowicie nie mam pojęcia jak podmienić stroje drużynie Adidas Team (tej z patcha Final Version). Stworzyłem sobie tam piłkarzy a nie chce kasować żadnej innej drużyny. Bardzo proszę o pomoc w temacie lub na prywatną wiadomość.
mietek7777
Mam problem a mianowicie gram sobie w Master Lague i gram na poziomie general tylko ze to jest za latwe juz da sie jakos zmienic ten poziom w trakcie sezonu?? Bo wchodza w opcje nie mozna moge tylko zmienic rodzaj pilki i dlugosc meczu. Moze jest jakis program ktorym da sie to edytowac??
slawius1
tylko po sezonie możesz
p@blo
Mianowicie nie mam dzwiekow gwizdka jak wiekszosc ludzi i nie moge normalnie pesa wylaczyc tylko przez menadzera zadan musze. Mam jeszcze 1 problem. Rozegram 1 mecz w BAL albo w karierze i sie laduje na nastepny mecz i ni c***a nic nie ma. I jesli ktos wie dlaczego jak ustawie pada pod gracza 1 to wszystko ladnie dziala tylko podczas meczu nie moge wybrac pada???Ustawiajac go na 2 gracza musze wszystko klawa ustawiac
AdiP
czy mozna istalowac 2 patche? nie wiem czy gry nie zwale. chodzi o rfpl patch i ekstraklasa
GrubyBKS
A ja mam taki "problem": nurtuje mnie to, że tracę w grze za dużo bramek dry.gif Stworzyłem własną ligę, złożoną z 20 najsilniejszych drużyn, gram Liverpoolem, poziom gry najwyższy oczywiście. Strasznie mnie to denerwuje, że np prowadząc do przerwy z Chelsea 2-0, w drugiej połowie tracę 7 bramek i przegrywam 2-7 mad.gif Inny przykład, prowadzę z Milanem 3-1, kończy się 4-4 ... Praktycznie w każdym meczu tracę 3-5 bramek, obrona gra fatalnie... Może trochę nieskromnie to zabrzmi, ale słabym graczem to raczej nie jestem, w końcu wałkuje już PESa ładnych kilka lat smile.gif Przypuszczam, że trzeba by coś ustawić w taktyce, a w tym to szczerze za bardzo się nie orientuję.
falcon87pl
CYTAT(GrubyBKS @ Jun 29 2009, 18:11) *
A ja mam taki "problem": nurtuje mnie to, że tracę w grze za dużo bramek dry.gif Stworzyłem własną ligę, złożoną z 20 najsilniejszych drużyn, gram Liverpoolem, poziom gry najwyższy oczywiście. Strasznie mnie to denerwuje, że np prowadząc do przerwy z Chelsea 2-0, w drugiej połowie tracę 7 bramek i przegrywam 2-7 mad.gif Inny przykład, prowadzę z Milanem 3-1, kończy się 4-4 ... Praktycznie w każdym meczu tracę 3-5 bramek, obrona gra fatalnie... Może trochę nieskromnie to zabrzmi, ale słabym graczem to raczej nie jestem, w końcu wałkuje już PESa ładnych kilka lat smile.gif Przypuszczam, że trzeba by coś ustawić w taktyce, a w tym to szczerze za bardzo się nie orientuję.

A stosujesz pressing zawodnikiem ktorym nie sterujesz poprzez trzymanie strzalu ?
Tomek775
Ja mam taki problem...jak gram to w na lini środka boiska albo na lini pola karnego coś mi sie przycina na środku boiska tak jakby jakaś kreska leciała dlaczego???
Graczyk
Miałem podobnie w Pesie 2008. Być może masz ustawioną za duzą rozdzielczość albo szczegóły...
GrubyBKS
CYTAT(falcon87pl @ Jun 30 2009, 08:29) *
A stosujesz pressing zawodnikiem ktorym nie sterujesz poprzez trzymanie strzalu ?

Nie, o co chodzi dokładniej?
Tomek775
A jak to zmieniłęś??? biggrin.gif
CYTAT(Graczyk @ Jun 30 2009, 21:59) *
Miałem podobnie w Pesie 2008. Być może masz ustawioną za duzą rozdzielczość albo szczegóły...
Fallen
Witajcie... Mnie spotkał bardzo dziwny problem związany z grafiką. Dopiero, co przekładałem płytę główną oraz procesor. Zapewniam Was, że spokojnie powinno udźwignąć PESA, także specyfikacji sprzętowej wymieniać nie będę. Problem polega na tym, że podczas gry piłkarze latają dziurawi, ogólnie tekstury i modele nie wczytują się czy też występują inne mankamenty. Sterowniki mam najnowsze, Direct'a również.

Link do screena..

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/c11a61f685c5d637.html
falcon87pl
CYTAT(GrubyBKS @ Jun 30 2009, 22:01) *
Nie, o co chodzi dokładniej?

Zalozmy ze biegniesz Ferdinandem i najblizej Ciebie jest Evra z Twojego zespolu. Jezeli bedziesz trzymal strzal to Evra bedzie atakowal przeciwnika z pilka a Ty nadal bedziesz sterowal Ferdinandem. Dzieki temu mozesz:
- dwoma zawodnikami atakowac rywala zeby odebrac pilke
- atakowac Evra i asekurowac Ferdinandem
- atakowac Evra a Ferdinandem zejsc do pola karnego jezeli przeciwnika gra tak ze dobiega ciagle do linii koncowej i wrzuca

Oczywiscie granie tym pressingiem wymaga sporo wyczucia i wprawy bo przez to atakowanie 2 zawodnikiem z druzyny czesto luki moga powstawac i trzeba pamietac ze ten 2 gracz niekoniecznie zabierze samemu pilke ale moze przeszkadzac i naciskac na przeciwnika.
sebus861
Witam. a ja mam pytanie takie. Czy ktoś gra w PESa na win 7 64 bit ?? Bo dałem detale na max, rozdzielka na max 1440-960 (V sync zaznaczone bo bez tego strasznie laguje) i dalej gra działa za szybko. Tzn zawodnicy biegają jak szaleni. w 2 s przebiegne całe boisko zawodnikiem. Jak temu zaradzic by rozgrywka wolniej działała ?? Mam wrzuconą łatkę 1.2 od konami i kitserver 8.1.2
GrubyBKS
CYTAT(falcon87pl @ Jul 2 2009, 07:54) *
Zalozmy ze biegniesz Ferdinandem i najblizej Ciebie jest Evra z Twojego zespolu. Jezeli bedziesz trzymal strzal to Evra bedzie atakowal przeciwnika z pilka a Ty nadal bedziesz sterowal Ferdinandem. Dzieki temu mozesz:
- dwoma zawodnikami atakowac rywala zeby odebrac pilke
- atakowac Evra i asekurowac Ferdinandem
- atakowac Evra a Ferdinandem zejsc do pola karnego jezeli przeciwnika gra tak ze dobiega ciagle do linii koncowej i wrzuca

Oczywiscie granie tym pressingiem wymaga sporo wyczucia i wprawy bo przez to atakowanie 2 zawodnikiem z druzyny czesto luki moga powstawac i trzeba pamietac ze ten 2 gracz niekoniecznie zabierze samemu pilke ale moze przeszkadzac i naciskac na przeciwnika.

Dzięki, ciekawe zagranie tongue.gif

Mam jeszcze jeden problem dry.gif Gram tą wyżej opisaną ligę, włączam kolejny mecz, a tu w ustawieniach składu same błędy... Przeciwnik gra ustawieniem 10-0-0, wszyscy zawodnicy mają przypisaną pozycję GK, nazwy niektórych zawodników to jakieś *&#% , drugi raz już mi się takie coś zdarzyło, pierwszy raz jak Barcą doszedłem do półfinału LM :/ Ponowne uruchomienie gry nic nie pomaga.
rabonx
witam, mam problem z grą a konkretnie gdy gram w UEFA Championes League w trybie Master League to po strzeleniu bramki, albo nawet chybionym strzale czy przybliżeniu na twarz zawodnika wywala mnie do windowsa.. jak to naprawić?
Majster
W czym może być problem??

http://www.bankfotek.pl/view/284644
DiegoR
Pomocy. Grałem w Pesa 2009 na XP i wszystko było ok. Teraz zainstalowałem Windows 7 i już coś nie gra. Otóż z grafiką i płynnością wszystko ok. Chodzi pięknie. Jednak problem sprawia dźwięk. Komentatora, kibiców, muzykę w menu słychać wyraźnie i dobrze zaś dźwięków gwizdka, uderzenia w słupek czy odbicia piłki przez bramkarza już nie. W czym może być problem? Sterowniki do dźwięku mam dobre bo w innych grach jest ok . Mam DirectX 11.

Proszę o pomoc !
krzysiu
mam problem przy twarzach .Skopiowałem twarz Asenjo z numerami 1858 tam gdzie są twarze i jak włączam tą twarz obojętnie gdzie to mnie zawsze wywala do windowsa . Co robić?
zomek
CYTAT(rabonx @ Jul 6 2009, 22:38) *
witam, mam problem z grą a konkretnie gdy gram w UEFA Championes League w trybie Master League to po strzeleniu bramki, albo nawet chybionym strzale czy przybliżeniu na twarz zawodnika wywala mnie do windowsa.. jak to naprawić?

wywala przy jakimś konkretnym zawodniku czy przy każdym?
krzysiu
tylko przy Asenjo
kondzio
Nie rozmywając tematu, mam problem związany z płynnością gry. Wszystkie parametry mam w settings na ok. W trakcie gry zacina w momencie, gdy więcej piłkarzy walczy o piłkę. Przy karnych, zbliżeniach, powtórkach to już tragicznie zwalnia. Muszę czekać kilka sekund na wykonanie karnego wogóle, bo po naciśnięciu trwa to jeszcze jakiś czas. Jakość ustawiłem na low, czy da radę z tym jeszcze coś zrobić?

PS. Dodam, że dopiero co sformatowałem komputer i śmiga jak szalony.
krzysiu
odpowie mi ktoś na mój problem? unsure.gif
pat
Witam, ostatnio odpaliłem sobie PES'a, ale niestety nie potrafię wykonać ruletki dry.gif wszsytkie opcje ustawione jak w 08, mimoto mi się nie udaje, cały czas wychodzi manual pass(w opcjach wyłączone). Mam nadzieję, że pomożecie smile.gif
Tomak
W PES2009 ruletkje robisz 'na strzałkach'/lewą gałką, a nie tak jak to było poprzednio prawą.
pat
CYTAT(Tomak @ Jul 19 2009, 15:15) *
W PES2009 ruletkje robisz 'na strzałkach'/lewą gałką, a nie tak jak to było poprzednio prawą.

A możesz pokazać screena z ustawieniami button configuration>details?
Tomak
Masz tu całą moją klawiszologię:

pat
Nie wiem czemu, ale ruletka wychodzi tylko w org PES'ie(wszystkimi zawodnikami), natomiast wchodząc przez skrót z patha Gamingaccess'a ruletkę potrafią chyba tylko Ci najlepsi, bo do tej pory udało mi się może ze 3 zawodnikami...
ookash
Mam mały problem... a mianowicie po zainstalowaniu tranceshine patch 1.0 (nie dziwcie sie bo to było dawno;) ) na niektorych stadionach zamiast murawy mam czarny wielki prostokat ;/ i dziwnie to wyglada jak sie gra.
Gram na laptopie który moze nie ma oszałamiającej grafiki ale zanim spatchowalem zadnego problemu z grą nie było .. ktoś wie co z tym zrobic ??
ShogunNH
Ja mam za to dziwny błąd w Bal'u. Otóż w trakcie 7 sezonu po meczu 13 tygodnia ligowego lub jak wcześniej 12 tyg po meczu LM, po tym jak dostaję punkty za mecz pokazuje mi sie tło ze Stadionem śląskim i mogę tak czekać do u*****j śmierci i nic sie nie stanie, lecz gdy chciałem nagrać to frapsem, to wtedy wysakiwał błąd pliku. Byłbym, wdzięczny za pomoc
jacekz40
Ja odkąd zaczełem instalować dodatki, kitserver mam prpblem z płynnością gry, i nie na każdym meczu zawsze tak samo wygląda, szarpie obraz, raz mocniej raz słabiej, szczególnie mocno w momencie gry pod bramkami. Co to jest jak naprawić? Na czystej grze nie maiłem takiego problemu.
czamian
Panowie co jest już drugi sezon rozpoczynam od nowa i znowu mi wywala save-a. Mniej więcej pod koniec albo na początku następnego sezonu pojawiają się problemy z save i wywala mnie do windy sad.gif
(sorry jeśli gdzieś już to było wyjaśniane, ja jednak nigdzie tego nie znalazłem )
qrczak1313
Witam!

Może ktoś pomoże.

Winde XP mam, i problem tkwi w ustawieniach padów i klawiatury. A mianowicie gramy w trzech, 2 pady i klawiatura. Podczas gry 1 pad (bez względu który) i klawiatura jest ok. Ale jak chcemy zagrać na 2 pady to jeden musi być w coach mode. Próbowaliśmy ustawiać w settings przed uruchomieniem gry różne ustawienia w zakładce controller, ale nic nie dały. Żeby grać na dwa pady to trzeba wychodzić i przestawiać i znowu odpalać grę co trochę jest denerwujące.
zaba
Mam problem bo zacząłem grać Barcą i nikogo nie mogę kupić i pytanie brzmi:

Czy jeżeli w opcjach w karierze ustawiłem częstotliwość transferów na mało to chodzi tu o to że przeciwnicy będą rzadko kogoś sprzedawać a ja normalnie od innych drużyn czy ja też będę miał małe szanse na kupno zawodnika?
pizmak
Witam ! Mam pewien problem z PESem.

Gram sobie tryb "Became a Legend" i wyskakuje mi pewien błąd. Po wczytaniu sejwa wyskakuje mi "PES 2009 przestał działać" i wychodzi mi do Windowsa i mam do wyboru tylko ANuluj. Gram na laptopie ACER 8930G , system Windows Vista SP 1. Do gierki ściągnąłem tylko herby i poprawne nazwy drużyn. U kolegi na laptopie miałem podobny błąd i też nie mogłem grać. Ktoś wie jak temu zaradzić ? Mam oryginała.

PRoszę o szybką odpowiedź.
ShogunNH
.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.