Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Nasze Problemy
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2009
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18
Serkowskipes6

CYTAT(Zywy @ Oct 29 2008, 16:23) *
Dołączam się do prośby

Źle wgrany patch .....
Zywy
to gdzie trzeba wgrać te pliki? bo chyba do kitserver/img
Serkowskipes6
CYTAT(Zywy @ Oct 29 2008, 16:30) *
to gdzie trzeba wgrać te pliki? bo chyba do kitserver/img

Zależy jakie pliki ? Każdy dodatek ma swój folder
biggala2310
No ja dałem i nic.

CYTAT(falcon87pl @ Oct 29 2008, 16:16) *
zadam takie proste pytanie ale czesto mozna o tym zapomniec. Po wgraniu patcha wszedles po wlaczeniu gry w Edit --> Load ?
Zyvalt
Hej
Ponawiam swoje wcześniejsze pytanie, na które nikt mi nie udzielił odpowiedzi, ale to nic happy.gif
Otóż, czy można zmienić nazwę piłkarza w Become a Legend w czasie sezonu. Mam na myśli poszperanie w folderze z grą.
Ronni1010
Ja tez przyłączam sie do pytania
mavachi
nie mozna zmienic nazwy...tylko akcesoria...
MakssPl
CYTAT(Zyvalt @ Oct 29 2008, 18:01) *
Hej
Ponawiam swoje wcześniejsze pytanie, na które nikt mi nie udzielił odpowiedzi, ale to nic happy.gif
Otóż, czy można zmienić nazwę piłkarza w Become a Legend w czasie sezonu. Mam na myśli poszperanie w folderze z grą.

Możesz zmienić...
Program, przez który możesz zmienić umiejętności i nazwisko...
Zyvalt
Program pobrałem i... nie działa.
Nakamura25
Nom ja mam tak samo z tym kitserwerem wszystko robię według instrukcji skopiowałem kitsa z patcha dałem do folderu z grą zainstalowałęm save z patcha skopiowałem do do starych savów wbijam do pesa wchodze w edit i biorę load i jak wybieram drużyny to sa czarne stroje !! pomóżcie bo dużo osób tak ma

PS. Juz wiem w czym problem jak instalujecie kitservera to potem nie włączajcie pes.exe z pulpitu tylko z folderu gry i to wszystko życze miłego grania!!
.::NorD::.
CYTAT(Pablomak @ Oct 29 2008, 17:06) *
Mam pewnien problem dotyczący gry, jest to niestety poważny dosyć poważny błąd.

Instaluje grę, włączam wchodzi, włączam dalej exhibition, po wybraniu drużyn, włączam grę i... resetuje się komputer, jeśli jednak nie zresetuje się na początku to wczasie meczu, w połowie albo na koniec.

Nie wiem co z tym fantem zrobić, proszę o pomoc, bo mam głód gry w pesa.

To typowy problem jak masz zbyt podrasowany procek , albo zbyt wysoka temp. (czyli wymiana chłodzenia) albo też kości pamięci bo też o takiej wersji słyszałem.
MakssPl
Mój kumpel miał podobnie jak włączał cod4... ma dobrego kompa, pomógł format...
oliwer
Gdzie moge znalezc tego patcha o ktorym mowa??

CYTAT(lajper @ Oct 28 2008, 18:20) *
Czy mógłby ktoś OFICJALNIE napisać jak naprawić błąd z wywalaniem do windowsa przy którejś tam w kolejności kolejce w graniu ML L albo CL ? Czy PATCH 1.1.0 wystarcza by to naprawić ?
lukasz9013
Działają wam triki/zwody takie jak: marsylianka? Bo mi nie działa ten zwód zamiast zwodu (który robi się analogiem) zawodnik podaje/wybija piłkę
Sil3nt
Ja mam taki dziwny problem... zainstalowalem wszystko smiga pieknie ladnie... tylko jak wchodze w trening czy tam mecz to zawodnicy sami do siebie podaja... tj graja z pierwszej pilki non stop. Ktos wie jak rozwiazac ten problem? sad.gif
oliwer
Pomoze mi ktos??

http://img234.imageshack.us/my.php?image=bdbc5.jpg Probowalem zainstalowac ten patch od konami i napotkalem taki blad :/
biggala2310
http://www.gamingaccess.com/index.php?news...show_comments=1

Mam tego patcha od Jok3ra i of dziala, ale gorzej z reszta. Stroje druzyn narodowych i klubowych takich jak Austria czy Arsenal są całe czarne. Do tego nie mam nowego menu. Czy wie ktoś co może byc przyczyna problemu, albo jak sobie z tym poradzić?

Sam dałem sobie radę wystarczyło skopiować plik d3dx9_27.dll do system32
batman
Te czarne stroje zaczynają mnie irytowac? Co mogę zrobic?
biggala2310
Skopiuj ten plik o którym pisałem do WINDOWS/system32

Ja natomiast chciałbym wiedzieć które pliki z img są odpowiedzalne za stroje?
przemekkar
HELP
mam problem.Jak wchodze w network gra mi sie wylancza.Wczesniej bylo wszystko ok (gralem 10 meczy) mam neta NEO 1 mb Livebox.Odinstalowałem gre i zainstalowałem od nowa dale w setting low detale zmienilem rozdzielczość i nic zapory sa wylaczone antywirus tez.Mam kompa:2gb ram intel core 2 duo 1.86GHz i 1.87GHz GeForce 7.300 GS zasilacz 5.5V
Tadeo
Problem polega na tym, że w pewnym momencie instalacja się zawiesza (blad.ipg) na długi czas, po czym wyskakuje komunikat(blad2.jpg). Oczywiście ten plik jest na płycie i to we właściwym dla siebie miejscu. Zastosowałem się nawet do poradnika gram.pl i instalowałem po selektywnym odpaleniu Windowsa. Ktoś może miał podobny problem i wie jak go rozwiązać?

Moj komp: (teoretycznie spełnia wymagania minimalne)
PIV 3.0GHz;
Radeon X600 Pro 128Mb;
1GB RAM

PS. Nie interesują mnie odpowiedzi typu "kup lepszego kompa", bo czekam na premierę Nehalema tongue.gif

Z góry dzięki za pomoc
Pozdro
mazitbg
Witam,

Ja natomiast mam taki problem. Kiedy wczytuje jeden z zapisów "become a legend" po prostu po paru sekundach gra się wyłącza. Z innymi zapisami nie mam żadnych problemów. Nie znam się za bardzo na informatyce itp ale zauważyłem, że jest to zapisywane w formacie pliku "bin" można to jakoś naprawić? Dzięki z góry za pomoc wink.gif

poczytałem troszkę co i jak z tym, popróbowałem zmiany rozdzielczości na mniejsze itp... ale nic nie pomogło...

CYTAT
Pomoze mi ktos??

http://img234.imageshack.us/my.php?image=bdbc5.jpg Probowalem zainstalowac ten patch od konami i napotkalem taki blad :/
<-- "oliwer" mam to samo z tym patchem od konami...

coś czuje, ze ciężko będzie, mimo tego proszę o jakieś porady wink.gif
Jocker
Siemano.
Problem jest ;> Wy się znacie, licze na Was. Otoz, zainstalowalem Patcha 1.1.0 i gdy chcem uruchomic grę, wyskakuje okienki z napisem:
"Conflict witch Disc Emulator Software detected. See http://www.securom.com/emulationdetected for more details."
Moze ktos z Was mial podoby problem i wie jak sobie z nim poradzic? Z góry dzięki.
Pozdro.
Tomi84
Ja mam natomiast problem ze ze strojami Atletico (zawodnicy mają stroje Evertonu zamiast Atleti - bramkarzy sa ok). Wie ktoś jak to naprawić, wgrywałem oba patche od gamingaccess a także Burgum patcha.

Pelajs
A ja za to jak zainstalowalem burgum patch to Bayern Monachium ma stroje PSV Eindhoven. Czy ktos wie co zrobic, aby mieli swoje?
Tomi84
Ja znalazłem rozwiązanie.

Musisz przed instalacją patcha usunąć folder kitserver\img\cv06.img a dopiero potem instalować patcha v 0.30. Wtedy powinno być ok. U mnie przynajmniej pomogło.
edi86
CYTAT(Tomi84 @ Oct 31 2008, 15:41) *
Ja mam natomiast problem ze ze strojami Atletico (zawodnicy mają stroje Evertonu zamiast Atleti - bramkarzy sa ok). Wie ktoś jak to naprawić, wgrywałem oba patche od gamingaccess a także Burgum patcha.

zamieszałeś z tymi patchami, ostatnia wersja burgum patcha przenosi czy też dodaje ligi, pewnie ofa masz od gaming access a folderach img pliki z burum patcha lub na odwrót, zdecyduj się którego chcesz używać, opróżnij folder img w kitserverze, poźniej wybierz patcha i go ponownie zainstaluj (foldery w kitserverze i of)
batman
Mogę zmienic w kitserverze jakośc wgranych dodatków?
tuti
Mam następujące problemy
1 - po meczu podczas zapisywania "autodata save" następuje bardzo długa pauza i pomaga tylko alt+tab - zrzut na dół i powrót i pes się "odmaraża". Bez alt+tab zapisywanie opcji trwa bardzo długo
2. w grze nie słyszę gwizdka sędziego
3. po wgraniu kitservera następuje padaczka - wgranie meczu - około 10 minut i pokaz klatek w trakcie
komp: Celeron 3Gh, 1 GB Ram, Gforce 8600GT, pes oryginał oczywiście
jeśli ktoś będzie chciał odpowiadać w stylu "pewnie system za słaby" to niech w ogóle nie odpowiada
pozdrawiam
batman
CYTAT(tuti @ Oct 31 2008, 18:23) *
Mam następujące problemy
1 - po meczu podczas zapisywania "autodata save" następuje bardzo długa pauza i pomaga tylko alt+tab - zrzut na dół i powrót i pes się "odmaraża". Bez alt+tab zapisywanie opcji trwa bardzo długo
2. w grze nie słyszę gwizdka sędziego
3. po wgraniu kitservera następuje padaczka - wgranie meczu - około 10 minut i pokaz klatek w trakcie
komp: Celeron 3Gh, 1 GB Ram, Gforce 8600GT, pes oryginał oczywiście
jeśli ktoś będzie chciał odpowiadać w stylu "pewnie system za słaby" to niech w ogóle nie odpowiada
pozdrawiam

Przyczyn może byc wiele , byc może masz zawalony system jakimiś pierdołami i śmieciami. Nie znam się dobrze na konstrukcjach Celerona ale możliwe jest ,że spowalnia on kartę graficzną, co do ramu to 1gb powinno w zupełności wystarczyc.
biggala2310
Czy da się jakoś grać mecz bez playera 1? Mam wciąż ten problem, że nie można wyłączyć gracza pierwszego i trzeba grać tak, że jest on na trybie coach. Jest może jakaś łatka naprawiająca ten błąd?
Zywy
Wczoraj chcialem sobie zaczac nowy sezon w bal a tu mnie wywala do windowsa. za kazdym razem przed meczem zapoznawczym. co jest?
damianLBN
Szybko.Ktory plik w folderze save odpowiada za stan osiagniec,zdobyte puchary odblokowane druzyny...??
2pac
Za osiągnięcia itp odpowiada OPTION_01
Zywy
a za stroje?
super_sajianin
CYTAT(Zywy @ Nov 1 2008, 14:24) *
a za stroje?

Twój Stary.

Do pary z Twoją starą zrobili niezłego buraka. Daruj sobie na przyszłość. //Tomak
Ronni1010
Ja mam problem, nie mogę ściagac plików z gamingaccess, instalki itp.
Nie wiem co sie stało, wcześniej tak nie bylo
kasiarz138
Mój problem polega na tym, ze przy każdej animacji tj. scenie przedmeczowej, powtórkach akcji itp. tempo gry jest bardzo przyspieszone. Gdy gram mecz jest wszystko ok. Mój komp spełnia wszystkie wymagania gry. Poradźcie, co z tym zrobić...
super_sajianin
CYTAT(kasiarz138 @ Nov 1 2008, 17:16) *
Mój problem polega na tym, ze przy każdej animacji tj. scenie przedmeczowej, powtórkach akcji itp. tempo gry jest bardzo przyspieszone. Gdy gram mecz jest wszystko ok. Mój komp spełnia wszystkie wymagania gry. Poradźcie, co z tym zrobić...

Włącz v-sync w setting.
Zywy
Czemu u mnie wgrane loga sa w edycji a w bal sa stare i nie wiem co to za kluby
jojek91
Witam.Dopiero co się zarejestrowałem ale nei pierwszy raz tu jestem.Mam pewiem problem,mianowicie posiadam dwa pady:Logitech(bezprzewodowy),Tracer(przewodowy) oraz klawiaturę Logitecha(takze bezprzedowową).Problem polega na tym,że zawodnicy sami kopią piłkę,a raczej strzelają na włąsną bramkę(dzieje się tak przy padzie logitecha i klawiaturze-obywda urządzenia bez kabla).Pad tracera z kablem działa prawidłowo.Próbowałem także gry na pozyczonym padzie logitecha z kalbem i działa poprawnie.Jestem zmuszony grać z bratem w wersje 2008 gdyż tam jest wszystko w porządku.Wnioskuje jakoby nowa odsłona Pesa niewspółpracowała z urządzeniami bezprzewodowymi(usuwałem starego pesa,przeinstalowywałem sterowniki pada i klawiatury logitecha i nic).Proszę o pomoc.
krycha23
Witam.Wgralem patcha od Konami.I co?Wywala mnie na poczatku drugiego sezonu do windowsa.Cztery razy rozgrywalem mecze i zakazdym razem tak samo sie dzieje(w tym samym miejscu)U Was zadzialal ten patch?Gra oryginalna,czysta z jednym OF-em.
Simonpro
Ja mam problem z Master League, dzisiaj sobie gram Master League i zostało mi do końca sezonu 4 mecze i chce grać dalej, daje kolejny mecz i wychodzi mi z gry i nie wiem czego to jest wina, pomoże ktoś? Byłbym bardzo wdzięczny
Tomak
Zainstaluj oficjalnego patcha od KONAMI.
hypno
CYTAT(Tomak @ Nov 2 2008, 13:32) *
Zainstaluj oficjalnego patcha od KONAMI.

mam ten sam problem co kolega wyzej, radzisz zeby zainstalowac patcha, a bedzie on dzialal na piracie ?? Czy wtedy crack bedzie zly ?? I bedzie prosilo o plyte??

Mam prosbe moglby ktos napisac jakie ma pliki w PES 09 Folderze??

folder (img)
pes2009.exe
settings.exe
subdat

to wszystko co macie czy macie cos dodatkowego ?? Pozdro
manio3
mam wszystkie oprócz SUBDAT na oryginale
Simonpro
dzięki wielkie, zaraz zobacze czy to zadziała

nie moge zainstalować tego patcha, wiecie co jest powodem?
krycha23
"zainstaluj patcha od Konami"
Zrobilem tak gdy nie mialem nawet problemow z gra.Gra oryginalna,z patchem i wyrzuca mniedo windy,gdy naciskam kolejny mecz w ML!!!!
Rly?
Mam kilka problemów z grą oto i one :

1) Co mecz muszę wyłączać grę abym mógł zagrać następny ... a dokładniej : gdy po włączeniu gry gram pierwszy mecz wszystko jest ok , gdy włączam drugi mecz ( tak dzieje się w każdym trybie gry ) pokazuje się stadion , oprawa meczu ( wychodzą zawodnicy itp ) jednak przed samym rozpoczęciem meczu pojawia się czarny ekran z gwiazdkami ... kibice i wszystkie dźwięki w grze ucichają i gwiazdki ładują się w nieskończoność

2) Co jakiś czas znikają mi piłkarze , widać same cienie piłkarzy , niekiedy znikają same twarze bądź nogi

3)Ogólny problem z dźwiękiem : posiadam głośniki 5.1 i kartę muzyczną Sound Blaster Audigy ; podczas gry często głośniki mi szumią , dźwięk raz jest z prawej raz z lewej strony , często w ogóle nie słychać komentatora bądź odgłosów z meczu ...

Bardzo proszę o pomoc z jakimkolwiek z tych problemów.

Gram na patchu 1.10 od Konami , bez patcha występowały te same błędy
Moja konfiguracja http://zapodaj.net/89672959.bmp.html
skY
wiem ze problem z dzwiekiem to wina tylko i wylacznie sterownikow...mialem to samo - jakies szumy, piski, raz komentarz byl raz nie - tez mam 5.1 i Audigy 2 ...wystarczy ze znajdziesz na stronie creative najnowsze driversy i problem znika...a reszta to niestety nie mam pojecia. Pozdrowienia.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.