Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: EKSTRAKLASA PATCH 2009 FINAL VERSION
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2009
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20
dj_adriano
stroje dla wszystkich drużyn z Premier League jak by ktoś potrzebował
EPL
wonbrz
OF brteka00 jest słaby, powiedzmy sobie szczerze smile.gif wielu transferów nie ma, ustawienia drużyn za przeproszeniem z d. wzięte smile.gif dopiero patcha wgrałem, więc sobie poprawie wszystko - a na przyszłość polecam korzystać ze strony http://www.ligol.pl/ - tam macie DOKŁADNE pozycje - np. Paweł Iwanicki: http://www.ligol.pl/zawodnicy/pawel-iwanicki/ poza tym macie tam kadry aktualne na dzień 30.08 - niebawem pewnie będzie upload składów w polskich ligach. Być może jak sobie poprawie to tutaj wrzucę OF-a.
Pozdro
Marooooo
OF brteka00 rzeczywiście nie jest dokładnie zrobiony, ale i tak dzięki za niego smile.gif
Dzięki dj_adriano za stroje do EPL jak i Graczyk.

W miarę możliwości prosiłbym o dokładniejsze transfery smile.gif
Z tego co wiem Smolarek nie jest chyba jeszcze w FC Nurnbergu.
W OFie w Śląsku brakuje chociażby Ivo Vazgec, Amir Spahic, Lukasz Madej, Kamil Bilinski
W Barcelonie nie gra już Gudjohnsen, no i jest kilku młodych zawodników, którzy nie powinni być tongue.gif
Patrzyłem tylko tak pobieżnie, na pewno są jeszcze jakieś "niedociągnięcia".

Nie żebym się czepiał, ale fajnie jak by transfery były dokładniejsze.
I tak brawa się należą za chęci smile.gif

Dzięki jeszcze raz.

PS. Chyba najlepsza stronka z aktualnymi składami.

http://www.transfermarkt.co.uk/

EDIT: Mam jeszcze takie pytanko. dj_adriano dał stroje do EPL i tam są stroje dla 3 klubów, których nie ma w EKSTRAKLASA PATCH'u, min.
Birmingham, Burnley, Wolverhampton. A w patchu mam: Middlesbrough, Newcastle, West Brom. Rozumiem, że jest to związane ze spadkiem i awansem tychże drużyn. Jak mam to zrobić żebym miał te drużyny dj_adriano a tych z Patcha nie miał? Po prostu je podmienić Jest taka możliwość? Tyczy się to również innych lig tj. SerieA, Bundesliga, Primera Division.
Graczyk
Musiał byś zmienić całe składy, herby, i jeśli chcesz to przyśpiewki. No i kitsy które już masz wink.gif
Marooooo
Aha. To nie będę się w to bawił tongue.gif Zostanę przy starych klubach.

A jak tam prace nad aktualnym OF'em? Robi ktoś?
jacekz40
plik cv06 powoduje wypadanie gry do Windowsa, czy jest gdzieś inna wersja tego folderu? Co kilka spotkań w lidze Orange trafiałem na jakiś mecz gdzie wysypywała się gra do Windowsa, wywaliłem z kitservera folder cv06 i gra przestała wypadać. Miałem zainstalowaną pierwszą wersję Orange Patcha, może było coś nowszego?
Marooooo
Jak tam Panowie? Coś cicho się zrobiło.

Zrobił ktoś OF'a? smile.gif
Damian1947
Czy będzie uaktualnienie do tego patcha dodające beniaminków w poszczególnych ligach i wprowadzające zmiany w składach itp.?
Z góry dzięki za odpowiedź. POZDRO.
lukasz0
hmmm moze ktos poda jakiegos nowego OF?
skotar(L)
Moze byscie grzecznie poprosili tworcow o zrobienie update do patcha, a nie tylko wymagali ?

Gdybyscie sie zgadali to sami pewnie zrobilibyscie aktualnego patcha z beniaminkami, strojami itp.
lukasz0
powiedz mi chłopie czy nie napisalem grzecznie? zero wulgaryzmu itp a Ty wyjezdzasz z jakimis pretensjami? jest forum wiec kazdy pyta. A tacy kozacy jak Ty bezsensownie nabijaja posty!
eroS
Witam

Ukaze sie OF z beniaminkami i dokladnymi skladami na rozpoczynajacy sie sezon? Pytanie kieruje do tworcow patcha.
Bylbym wdzieczny przynajmniej za odpowiedz.
DżuDżu
Witam.
Wszystko ściągnięte zainstalowane ale nie ma aktualnych transferów Eto'o w barcelonie C. Ronaldo w Man U itd........
dan3066
CYTAT(DżuDżu @ Sep 21 2009, 09:32) *
Witam.
Wszystko ściągnięte zainstalowane ale nie ma aktualnych transferów Eto'o w barcelonie C. Ronaldo w Man U itd........

Ściagnij nowszego OF-a,np by Graczyk http://odsiebie.com/pokaz/5160386---18a6.html
DżuDżu
CYTAT(dan3066 @ Sep 21 2009, 12:13) *
Ściagnij nowszego OF-a,np by Graczyk http://odsiebie.com/pokaz/5160386---18a6.html

Wielkie dzięki wink.gif .
vejder
............
Trusiek
Witam!

Mam taki problem, zainstalowałem wg instrukcji patcha na czystego PES'a i gdy włączam już grę, to pojawia się tylko czarny ekran. Wiadomo co zrobiłem źle? Co muszę w tej sytuacji zrobić?

pozdrawiam
Nequeax
Hey
Mam taki problem z PES 2009
Mam PESa 2009 wraz z ekstraklasa patch full version. Gram mecz w BL Polska vs Szwecja i właśnie gdy wchodzę by zagrać mecz, mecz nie ładuje się, zwiesza się i trzeba resetować system lub czasami da się wyłączyć przez proces. Zrobiłem wszystko co znalazłem czyli: zmieniłem twarze dla tych dwóch piłkarzy oraz zainstalowałem updaty. Nic nie pomogło dalej ten sam problem.

Pomógł by ktoś???

Serdecznie pozdrawiam.
kwasik1985
CYTAT(dan3066 @ Sep 21 2009, 12:13) *

w celticu na ataku jest bramkarz a w pomocy obronca
w wielu druzynach tak jest
jak ktos nie ma pojecia jak cos robic to niech lepiej nic nie robi
a takie rzeczy zostawi osoba ktore wiedza co robia
p3sman
CYTAT(kwasik1985 @ Oct 18 2009, 12:48) *
w celticu na ataku jest bramkarz a w pomocy obronca
w wielu druzynach tak jest
jak ktos nie ma pojecia jak cos robic to niech lepiej nic nie robi
a takie rzeczy zostawi osoba ktore wiedza co robia

zapewne autor bardziej skupił się na rodzimej Ekstralasie...
BubelCk
Chyba się nie doczekamy tego uaktualnienia :/
szal91
to ja już wiedziałem od kwietnia laugh.gif twórcy nas olali dry.gif
Micha7
są jakies aktualne składy?
Saravok
Podpisuję się do przed mówcy. Również potrzebuje aktualnych składów
msanit
witam! mam problem z programem service pack, nie moge wczytac zadnych stadionow, w programie service pack podczas wgrywania pokazuje mi sie "odmowa dostepu" przy kazdym pliku stadiums... i ilosc skopiowanych plikow 0. co to moze byc lub gdzied moge znalesc rozwiazanie, od dwoch dni szukam odpwoiedzi na forach ale niestetyy nie moge znalesc. instalowalem final version z torrenta i tam byla paczka stadionow ( 5,28gb) wszystko robie wg istrukcji. dodam ze w katalogu kitserver/img/cv09.ing/ mam katalog stadiony a pod nim kilka plikow unnamed_numery.bin. nic nie zmienialem katalog wyglada tak po wgraniu go do katalogu z gra. prosze o pomoc!

tomaj
Zapewne masz coś z service packa gdzieś źle "wsadzone".

Pozatym, nie pisz tego samego w 2 tematach i nie wysyłaj tej samej wiadomości na PW. To wcale nie przyspieszy odpowiedzi!
msanit
CYTAT(tomaj @ Dec 22 2009, 23:36) *
Zapewne masz coś z service packa gdzieś źle "wsadzone".

Pozatym, nie pisz tego samego w 2 tematach i nie wysyłaj tej samej wiadomości na PW. To wcale nie przyspieszy odpowiedzi!

myslaelm ze moze jednak przyspieszy, pierwszy raz korzystam wiec sorry jesli naruszylem jakies zasady. nie wiesz co mozy byc zle wsadzone??
melkej
witam, potrzebuje aktualnego OFa do EP
moze byc nawet ten zrobiony przez brtek00, tylko niestety linki wygasly

dzieki z gory
BubelCk
Ponawiam pytanie, ma ktoś jakiegoś aktualnego ofa? Bo Pes 2010 nie przypadł mi do gustu.
eryk
witam ma problem ze stadionami gdy wchodze do ep service pack i wubieram jakiś stadion to potem pokazjuą sie takie zdania "nie można odczytac pliku" niewiem o co chodzi a gdyb włączam mecz to wyskakuje stadion konami. jak ktoś wie co zrobic to niech rzaem napisze jak zrobic by wszystkie stadiony po właczeniu gry juz były. a i czy można też zrobic że te stadiony wżuca sie jak do pes 6 np: kitserver/GDB/stadiums ?????

PROSZE O POMOC
gulchynsky
Odświeżam temat. Czy mógłby ktoś zrobić reupa do polskich stadionów EP 2009? Wszystkie linki wygasły i nie ma skąd tego ściągnąć.
bezi50
moglby ktos zrobic reupa EP2009 FV na mega upload lub sendspace bede wdzieczny
bezi50
Kemo T86 moglbys zrobic reupa EP2009 FV soundtracku i przyspiewek na sendspace
majekmajek
Czy będzie wogóle jakiś reup bo żaden link nie działa
mlynex
Oto of do ekstraklasa patch final version z poprawkami mojego autorstwa: poprawione formacje lig angielskiej, włoskiej, hiszpańskiej, niemieckiej, oraz zaktualizowane składy na dzień 4.09.2010 w około 65% dla tych lig + kilka transferów do innych drużyn. OF Mlynka

Zabrałem się za aktualizację Pes 2009 gdyż pes10 nie przypadła mi do gustu a nie widać na horyzoncie jakiekolwiek łatki do EP patch. Mam nadzieje jednak, że kiedyś update do EP patch nastąpi. Miłej gry.
Pudler 93
Mógłbyś wrzucic na inny server, bo nie moge sie dostatc do tego... bylbym wdzieczny pes 2009 rulez!!!
jacekz40
CYTAT(Pudler 93 @ Oct 21 2010, 17:03) *
Mógłbyś wrzucic na inny server, bo nie moge sie dostatc do tego... bylbym wdzieczny pes 2009 rulez!!!

I ja popieram prośbę, może ktoś pomoże smile.gif gram na czystej grze 2009 i chcę dalej grać w tę wersję, nowe mnie odrzucają sad.gif
Potrzebny jakiś pliczek co by odświeżyć "staruszka" - nazwy, loga składy..itp
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.