Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: EKSTRAKLASA PATCH 2009 FINAL VERSION
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2009
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20
QuBa
Ja mam bardzo proste pytanie, pytam, bo za bardzo się nie znam. Czy jak zainstaluje patcha to stracę wszystkie save'y? Chodzi mi tu głównie o Bal.
ShogunNH
Nie nic nie stracisz oprócz tego, że jeśli miałeś ligę francuską to będziesz miał ligę polską z mieszanymi składami
QuBa
Ok, próbowalem wgrać i... oczywiście problem! Zrobiłem wszystko tak jak napisano w instrukcji. Odpalam grę pojawiają mi się mrygające gwiazdki w lewym dolnym rogu ekranu i po chwili wyskakuj błąd! Wywala mnie do windy i koniec! Błagam, pomocy!

EDIT:
Przejrzałem cały wątek i wiemjuż jaki mam problem. Jest to taki sam problem jaki miał użytkownik allan na ok 26 karcie. Niestety, rady które on dostał mi również nie pomagają.
Skopiowałem save do moich dokumentów. Kitserwer i EP2009 do głównego folderu z grą. Instaluje kitservera, i tym razem pojawiają się piłeczki takie jak miał własnie allan i nic! mogę czekać godzine, i nic. Matko kochana, pomóżcie mi. Nigdy chyba mi nic nie działało za pierwszym razem. Jakie mogą być tego przyczyny? Prosze, pomóżcie mi.
m.e.t.h.o.d. man
CYTAT(QuBa @ May 21 2009, 18:49) *
Ok, próbowalem wgrać i... oczywiście problem! Zrobiłem wszystko tak jak napisano w instrukcji. Odpalam grę pojawiają mi się mrygające gwiazdki w lewym dolnym rogu ekranu i po chwili wyskakuj błąd! Wywala mnie do windy i koniec! Błagam, pomocy!

EDIT:
Przejrzałem cały wątek i wiemjuż jaki mam problem. Jest to taki sam problem jaki miał użytkownik allan na ok 26 karcie. Niestety, rady które on dostał mi również nie pomagają.
Skopiowałem save do moich dokumentów. Kitserwer i EP2009 do głównego folderu z grą. Instaluje kitservera, i tym razem pojawiają się piłeczki takie jak miał własnie allan i nic! mogę czekać godzine, i nic. Matko kochana, pomóżcie mi. Nigdy chyba mi nic nie działało za pierwszym razem. Jakie mogą być tego przyczyny? Prosze, pomóżcie mi.

To wygląda jakbyś wyciął jakiś plik z folderu img z głównego folderu gry, nie z kitservera. Przeinstaluj giere i jeszcze raz zainstaluj patch.
JeLeN
mam 4 twarze dla graczy Barcelon spakowane .rar gdzie to mam wkleic do jakiego folderu... mam final patch
d-note
Co zrobić aby klawiszologia w grze była standardowa, czyli z XBoxa 360?
m.e.t.h.o.d. man
CYTAT(d-note @ May 23 2009, 16:26) *
Co zrobić aby klawiszologia w grze była standardowa, czyli z XBoxa 360?

Wejść w settings, dać zakładke keybord i wcisnąć przycisk Default?
JeLeN
instalowalem od nowa pesa ... skopiowalem z folderu PEs 2009 * z gra * kitserwer , img i ten co tam sie wybiera menu itp. po zainstlowaniu gry wkleilem to spowrotem ale sie pomieszaly nazwy klubow nie ma botow... ( skopiowalem tez folder KONAMI na C ...

prosze o pomoc . Kitserwer oczywiscie zainstalowany
filipssc
witqm!
jest jakieś spolszcenie kompatbilne z tym patchem??bo instaluje jakieś spolszczenie ale wtedy mnie wywala do windy i błąd...
Pozdro...patch zajebi*ty
JeLeN
pomoze ktos...
CYTAT(JeLeN @ May 25 2009, 15:42) *
instalowalem od nowa pesa ... skopiowalem z folderu PEs 2009 * z gra * kitserwer , img i ten co tam sie wybiera menu itp. po zainstlowaniu gry wkleilem to spowrotem ale sie pomieszaly nazwy klubow nie ma botow... ( skopiowalem tez folder KONAMI na C ...

prosze o pomoc . Kitserwer oczywiscie zainstalowany
Subon VW
Widze, ze tu tylko narzekanie i zglaszanie problemow.. moze ja jestem jakis inny smile.gif

U mnie wszystko pieknie chodzi. Panowie ! Zrobiliscie kawal dobrej roboty. Tak trzymac, powodzenia.

Niesamowity patch.
mrowa196
CYTAT(Subon VW @ May 27 2009, 11:37) *
Widze, ze tu tylko narzekanie i zglaszanie problemow.. moze ja jestem jakis inny smile.gif

U mnie wszystko pieknie chodzi. Panowie ! Zrobiliscie kawal dobrej roboty. Tak trzymac, powodzenia.

Niesamowity patch.

To ja chyba też inny, ale mam pytanie jak zmienić bootpack żeby było widać preview z nowego bootpacka, a nie z waszego.

@EDIT: Już wiem. unnamed_99 z cv05.img wkleić do pdata.img i zmienić nazwę na unnamed_2, skopiować buty o numerach i 8 do pdata.img i zmienić nazwę na unnamed_12 i 13
simon1987
Witam wszystkich, mam pytanie czy trzeba instalować obydwa uptade'y czy tylko ten ostatni?
skotar(L)
gdy otworzy sie okienko transferowe beda jeszcze update z aktualizacjami skladow ?
malutki1939
Witam!
Mam problem z patch'em (pisałem już o tym kilka stron wcześniej).
Po instalacji patcha w grze mam tylko nazwy klubów i zawodników oraz polski komentarz brak natomiast herbów, strojów, dopingu oraz nazw lig tzn. polskie kluby są pod nazwą lique 1.
Przeinstalowałem już kilka razy grę oraz postawiłem ponownie system - nic nie pomogło. Oczywiście podczas instalacji patch'a robię wszystko zgodnie z instrukcją. Zaznaczam że już raz mi się udało zainstalować wszystko i było ok - ale padł mi windows.
Może ktoś miał podobny problem ?? Możliwe że patch nie działa bo gra jest scrackowana ??
mrowa196
CYTAT(malutki1939 @ May 30 2009, 11:00) *
Witam!
Mam problem z patch'em (pisałem już o tym kilka stron wcześniej).
Po instalacji patcha w grze mam tylko nazwy klubów i zawodników oraz polski komentarz brak natomiast herbów, strojów, dopingu oraz nazw lig tzn. polskie kluby są pod nazwą lique 1.
Przeinstalowałem już kilka razy grę oraz postawiłem ponownie system - nic nie pomogło. Oczywiście podczas instalacji patch'a robię wszystko zgodnie z instrukcją. Zaznaczam że już raz mi się udało zainstalować wszystko i było ok - ale padł mi windows.
Może ktoś miał podobny problem ?? Możliwe że patch nie działa bo gra jest scrackowana ??

Zainstalowałeś kitserver?
FAZIII1
Witam mam problem z pesem 09 taki ze niemam wogole komentatora po instalacji patch final edytion z liga polska komentator znikl a mial byc szaranowicz mam tylko glos trybun Co dziewniejsze po przeinstalowaniu pesa i instalacji golego pesa komentatora dalej nie ma !!!! zgralem spowrotem patch i mam lige polska plus glos trybun bez zadnego komentatora prosze pomozcie jak wlaczyc jakiegokolwiek komentatora? w opcjam mam wlaczony komentarz i dany na maxa glosnosc / moje gg 5034408 jestem zdesperowany!!! Bardzo prosze o wasza pomoc pozatym wszystko smiga doskonale ale chcialbym miec jednak komentatora
styru
Witam !
Mam problem tej natury : gram milanem 2gi sezon pierwszy w serie A - i przez samym okienkiem transferowym (mecz z Genua) wywala mnie do windy co do pes`a mam wersje skullptury prosze o pomoc !!
mrowa196
CYTAT(styru @ May 30 2009, 23:36) *
Witam !
Mam problem tej natury : gram milanem 2gi sezon pierwszy w serie A - i przez samym okienkiem transferowym (mecz z Genua) wywala mnie do windy co do pes`a mam wersje skullptury prosze o pomoc !!

A jak grasz towarzyski z Genua to też ci wywala?
pioter9999
mam pytanko gram bundeslige, gram z eintracht na ich stadionie to mi sie wgrywa mecz na camp nou a w of mam ustawione ,ze ma grac na san siro i tam mam stadion eintracht , dlaczego tak sie dzieje ?/????
tomaj
CYTAT(pioter9999 @ Jun 2 2009, 00:56) *
mam pytanko gram bundeslige, gram z eintracht na ich stadionie to mi sie wgrywa mecz na camp nou a w of mam ustawione ,ze ma grac na san siro i tam mam stadion eintracht , dlaczego tak sie dzieje ?/????

1. Może masz źle wgrany stadion Eintrachtu
2. Mogłeś przypisać stadion po rozpoczęciu gry. Niektóre zmiany są widoczne po ponownym uruchomieniu ligi czy ML
Dzacol92
Siema. Mam EP ale starszą wersję ( nie pamiętam którą ) i czy jak z updatuje tą wersję to usuną się moje save'y? Czy moge spokojnie zupdatować?
Proszę o szybką odpowiedź smile.gif

I jak sprawdzić czy mam tego patcha Konami 1.2?
mcmattt25
a ja mam pytanie takie jak skladac ofert pilkarza zeby sie zgadzali na transfer ? zaznacze ze moj klub ma juz popularnosc najwyzsza S i kasy duzo i jak klub sie juz zgodzi to zawsze jak skladam pilkarzowi kontrakt to nigdy sie juz nie zgadza :/ albo daje duzo albo tak w miare albo 5 lat albo 4 , 3 i nigdy ale to nigdy zaden nie chce przejsc :/ gram 3 sezon a kupilem moze z 4 pilkarzy tylko przez to :/
pioter9999
CYTAT
1. Może masz źle wgrany stadion Eintrachtu
2. Mogłeś przypisać stadion po rozpoczęciu gry. Niektóre zmiany są widoczne po ponownym uruchomieniu ligi czy ML

stadiony mialem przypisane zanim zaczalem grac ,problem ten dotyczy rowniez shalke 04 ,jak probowalem inne ligi to druzyny co mialem na san siro normalnie tam rozgrywaly mecz, czyli na stadionie eintrachtu .bundeslige zaczynalem kilka razy eintrachtem w celu sprawdzenia i zawsze wgrywal sie mecz na camp nou . dodam ze jak przydzielam w ofie eintraschtowi stadion np ragenboren platz to w grze jest ok a jak dam san siro , to zawsze wgrywa mi na camp nou, ale i tak szacun dla was za spora robote
nike
witam smile.gif bedzie jakis udpate dodajacy druzyny ktore awansowaly do I ligi nie mowie juz tam zeby lks gornik przesuwac do I ligi chce tylko za odre opole kmite zabierzow motor lublin i tur turek -> Kszo ostrowiec , MKS Kluczbork , Sandecja Nowy Sącz i Pogoń Szczecin smile.gif ?? jezeli nikt nie zamierza zrobic takiego udpate to moze polecicie mi kogos kto zrobi mi stroje do tych druzyn to sobie sam zrobie smile.gif hehe pozdro
roby18
Great Job!! biggrin.gif Brawa za Patcha i wykonaną robotę, chodzi bez usterek. wink.gif

http://gieksaroby.mybrute.com sprawdzcie sie!
Tolox11
Can someone upload the flag of Arka Gdynia, Ruch Chorzow and Lechia Gdansk please ?

Pozdrawiam

skotar(L)
CYTAT(simon1987 @ May 29 2009, 18:20) *
Witam wszystkich, mam pytanie czy trzeba instalować obydwa uptade'y czy tylko ten ostatni?
olej1
zainstalowalem wszystko, ale np druzyna ŁKSu jest jako Lyon i sa w nie zawodnicy Lyonu dry.gif
co z tym zrobic?
susel
CYTAT(olej1 @ Jun 9 2009, 12:48) *
zainstalowalem wszystko, ale np druzyna ŁKSu jest jako Lyon i sa w nie zawodnicy Lyonu dry.gif
co z tym zrobic?

gdzie wrzucic plik ze stadionami??
aughj1
przejrzałem juz ze 20 stron i niemoge znalesc
zainstalowałem Epatcha FV ze wszystkimi stadionami,przyspiewkami,ze wszystkimi updatami i jest wszystko ok tyle ze w BaL mnie wywala do windowsa
grałem w BaL ruchem chorzów i w 10 kolejce mnie wywala do windowsa i jak wlaczam save to tez wywala. potem przeinstalowałem całą gre,Epatcha i zagrałem slaskiem wrocław i dalej wywala tylko ze tym razem w 15 kolejce
nie chodzi o druzyne bo wczesniej wywalało na meczu z bełchatowem potem łks-em
niewiem o co chodzi bo wczesniej miałem tą samą wersje i było wszystko ok
petersett
szukam wątku zgłaszanie problemów ale nie znalazłem innego

zainstalowałem ekstraklasa patch final z uaktualnieniem LM wszystgko ok

do momentu grania Polską

np mecz Szwecja- Polska na Rasundzie pada bramka dla Szwecji i wywala do Windows. Czy moze mi ktos wyjasnic czemu?
karollus
Witam! mój problem polega na tym,że zamiast belek za bramką widzę tylko ich czarne cienie?! jest to strasznie irytujące i szpeci murawę. Dzieje się tak przy włączonym kitserwerze, kiedy go wyłacze i gram w "czystego" PESA belki są. Liczę na pomoc!
Pozdro
Santiago
Ja także mam problem polegający na tym, że gra toczy się bardzo szybko.
Jak by był włączony podwójny Double Speed smile.gif Miał ktoś podobny problem?
lukasz0
czy bedzie up OF?
aughj1
oni sie juz nie odzywają w tym temacie, niema co pisac wogole
achmed
pod którymi numerami są buty w kitserwerze?
messi169
a skąd można mieć spolszczenie ?
kubaniec
trochę bałaganu z tym downloadem narobiliście ale i tak wielkie brawa i podziękowania
Slawek123
Mam problem, otóz w kitserverze sa stroje Interu, zawodnicy maja je w grze procz bramkarza. Poprostu bramkarz nie ma swoich stroi z kitserveru w grze? Jak to naprawic???
patryk11
Mam taki problem:
Ściągnąłem przez rapida EP FV. Zrobiłem wszystko jak w instrukcji. Mam nazwy klubów, nazwiska zawodników, a nie mam herbów, twarzy itp.
Co z tym zrobić?
kongo93
ja mam podobny problem po skopiowaniu wszystkiego mam tylko nazwy a reszty nie mam czyli herbow, strojow, druzyn (np. nie mam szkockich z angielskimi)
patryk11
CYTAT(patryk11 @ Jun 27 2009, 22:45) *
Mam taki problem:
Ściągnąłem przez rapida EP FV. Zrobiłem wszystko jak w instrukcji. Mam nazwy klubów, nazwiska zawodników, a nie mam herbów, twarzy itp.
Co z tym zrobić?

Ponawiam pytanie:
Miał ktoś taki problem i dał sobie z tym radę?
A może autorzy wiedzą jak to naprawić?
mrowa196
CYTAT(patryk11 @ Jun 30 2009, 13:21) *
Ponawiam pytanie:
Miał ktoś taki problem i dał sobie z tym radę?
A może autorzy wiedzą jak to naprawić?

Wgraj kitserver.
patryk11
CYTAT(mrowa196 @ Jun 30 2009, 13:31) *
Wgraj kitserver.

Wgrałem wtedy i nic. Dodam, że repry Polski i Tunezji (nie wiem czy ktoś jeszcze) mają obydwa stroje meczowe całe czarne.
Jeszcze jakieś propozycje?
przem885
ja to samo mialem i bylo to spowodowane OF-em, proponuje sciagnać program PESeditor 2009, wczytac waszego Of-a, i zmienic jego status na 1.40 badz 1.20
moze wtedy pojdzie, ja cos takiego zrobilem i poszlo i wreszcie wsystko bylo jak nalezy:D
kongo93
dakcie jakis link zeby pobrac tego edytora bo nie moge znalezc dobrego
goranj
Witam, powstaje jakiś aktualny OF do tego patcha? pozdrawiam
BMACHINE
CYTAT(goranj @ Jul 2 2009, 13:54) *
Witam, powstaje jakiś aktualny OF do tego patcha? pozdrawiam

podbijam...
nie chcialbym zostac zle zrozumiany (czyt. nachalny) ale czy jest w planie wydanie jakiegos roster update szczegolnie jesli chodzi o nasza rodzima lige? po drugie,czy sa checi,mozliwosc i sens wydania update'u stroi? do nowego PES wkoncu kupa czasu...
skotar(L)
Ja w przyszlym tygodniu uaktualnie troche baze dla siebie smile.gif Nie bedzie to jakos bardzo dokladnie zrobione, ale najwazniejsze i najciekawsze transfery wezme pod uwage smile.gif Jakby co to moge wstawic OF, tylko musicie mi powiedziec czy jak w grze przeniose np. Kake i Krystyne do Realu, to jaki plik musze upnac na neta.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.