prezes87
Mar 26 2009, 10:06
CYTAT(KemoT86 @ Mar 26 2009, 11:00)

Jak tylko się wyjaśni z neostradą dlaczego mam o 50% niższy uploading wrzucę przyśpiewki i soundtrack osobno. Mam już wszystko spakowane:
cs0d.img - Muzyka - 223mb
cs0d.img - Przyśpiewki cz.1 - 209mb
cs0d.img - Przyśpiewki cz.2 - 199mb
cs0d.img - Przyśpiewki cz.3 - 207mb
cs0d.img - Przyśpiewki cz.4 - 204
party będzie można ściągać osobno , a zawartość folderów przenieść odrazu do folderu cs0d.img
Pozdrawiam!
No ale przecież dźwięki zostały już wczoraj wstawione a osoby ze starym EP podobno nie muszą dźwięków zrzucać. Czy to są jakieś inne czy po prostu te same tylko podzielone na części żeby ludzie mieli łatwiej ściągać?
KemoT86
Mar 26 2009, 10:39
CYTAT(pes4rulez @ Mar 26 2009, 10:10)

te same tylko podzielone na części żeby ludzie mieli łatwiej ściągać?
Tak
CYTAT(m.e.t.h.o.d. man @ Mar 25 2009, 21:26)

Już o tym pisałem

Ale i tak brakuje troche stadionów

Dzis wieczorem linki ze sadionami będa gotowe do pobrania.
Kto sciągał Ep 2009 Stadium Suplement, to większość stadionów juz ma.
Zalecam jednak ściągnięcie stadionów z linków ktore ukażą sie w tym temacie, gdyż przede wszystkim będzie ich więcej (tyle ile pokazuje lista w EP Service), a ponadto do większości polskich stadionów dodałem oryginalne bandy. Zresztą wraz z instalacja stadionu będa sie kazdorazowoa ładowały odpowiednie bandy. Np. przy załadowaniu stadionu angielskiego załadują sie od razu ogólne bandy EPL itd.
prezes87
Mar 26 2009, 12:01
CYTAT(seba @ Mar 26 2009, 13:01)

Dzis wieczorem linki ze sadionami będa gotowe do pobrania.
Kto sciągał Ep 2009 Stadium Suplement, to większość stadionów juz ma.
Zalecam jednak ściągnięcie stadionów z linków ktore ukażą sie w tym temacie, gdyż przede wszystkim będzie ich więcej (tyle ile pokazuje lista w EP Service), a ponadto do większości polskich stadionów dodałem oryginalne bandy. Zresztą wraz z instalacja stadionu będa sie kazdorazowoa ładowały odpowiednie bandy. Np. przy załadowaniu stadionu angielskiego załadują sie od razu ogólne bandy EPL itd.
Szkoda że nie będzie więcej polskich
dzeekoos
Mar 26 2009, 12:46
w Jagiellonii nie ma Bruno Coutinho Martinsa, ktory jest zawodnikiem klubu od roku lecz dopiero w tej rundzie gra regularnie w kazdym meczu. Jest on jednym z 3-4 najlepszych zawodnikow Jagi wiosną więc przydałaby się jego obecność

pytanie czy bedzie update czy sam go mam se zrobic?
no i jeszcze Grosicki gra z numerem 9 a Franek z 7... ale to juz bardziej info dla korzystajacych z patcha niz dla samego tomaja, gdyż każdy sam se to moze zmienic
prezes87
Mar 26 2009, 13:25
Dla wszystkich którzy wrzucają update'a który pojawił się wczoraj. Po rozpakowaniu folder kitserver jest pisany dużą literą Kitserver skutkiem czego nie podmieni się. Należy zmienić nazwę na "kitserver" i dopiero wrzucić. Info tylko dla użytkowników systemów XP i starszych, Vista rozpoznaje.
pes2009pl
Mar 26 2009, 14:11
tomaj wrzuć stadiony na filefront,mi wczoraj cs0d.img sie sciagal ponad 5 godzin na laczu 1mb
CYTAT(pes4rulez @ Mar 26 2009, 13:29)

Dla wszystkich którzy wrzucają update'a który pojawił się wczoraj. Po rozpakowaniu folder kitserver jest pisany dużą literą Kitserver skutkiem czego nie podmieni się. Należy zmienić nazwę na "kitserver" i dopiero wrzucić. Info tylko dla użytkowników systemów XP i starszych, Vista rozpoznaje.
Pisownia z małej czy dużej litery nie ma znaczenia!
CYTAT(pes2009pl @ Mar 26 2009, 14:15)

tomaj wrzuć stadiony na filefront,mi wczoraj cs0d.img sie sciagal ponad 5 godzin na laczu 1mb

Ja ich nie wrzucam tylko Seba.
m.e.t.h.o.d. man
Mar 26 2009, 15:00
Tomaj, bo w pierwszym poście jest napisane, że posiadacze EP nie muszą sciągać przyśpiewek... Ale na starym EP nie ma przyśpiewek ani dla klubów z brazyli, ani tych z ligi szkockiej co zostały dodane. Tak więc opłaca się sciągać głosy, które są już wstawione, czy nie będzie tam dopingu dla podanych drużyn?
adusfcb
Mar 26 2009, 15:15
Ja mam problem z Sao Paolo :/ nie wyrzuca mnie do windowsa tylko gra się zawiesza. co z tym zrobic??
1908TylkoTwój1922
Mar 26 2009, 15:18
Mogłby ktoś z was podać link do tematu Seby , w którym są do ściagniecia stadiony??bo moim zdaniem service pack stadiony nie maja sensu..wgrywac stadion i potem znowu , żeby zagrać na innym...:///...ale to moje zdanie..wole sobie sciagnac , wgrać stadiony i mieć odrazu wszystkie...więc prosze o link do tematu seby.
p.s już znalazłem ten temat , ale niestety jest tez tak jak w Service Packu :///// ... ze wybieramy stadion i podmienia on KONAMI stadion;/;/....lipa...ja bym chcial zeby wszystkie polskie stadiony byly juz w pesie zamienione i jak zagram lige zebym mogl grac na wszystkich a nie jednym....da rade tak zrobić???
pes2009pl
Mar 26 2009, 15:22
prezes87
Mar 26 2009, 15:26
CYTAT(1908TylkoTwój1922 @ Mar 26 2009, 16:22)

Mogłby ktoś z was podać link do tematu Seby , w którym są do ściagniecia stadiony??bo moim zdaniem service pack stadiony nie maja sensu..wgrywac stadion i potem znowu , żeby zagrać na innym...:///...ale to moje zdanie..wole sobie sciagnac , wgrać stadiony i mieć odrazu wszystkie...więc prosze o link do tematu seby.
p.s już znalazłem ten temat , ale niestety jest tez tak jak w Service Packu :///// ... ze wybieramy stadion i podmienia on KONAMI stadion;/;/....lipa...ja bym chcial zeby wszystkie polskie stadiony byly juz w pesie zamienione i jak zagram lige zebym mogl grac na wszystkich a nie jednym....da rade tak zrobić???
Przed każdym meczem minimalizujesz sobie grę, odpalasz SP i ustawiasz stadion na którym będziesz grał.
1908TylkoTwój1922
Mar 26 2009, 15:33
acha juz rozumiem , a czy w Service Packu jest stadion ŁKS Łódź??pytam bo dopiero sciagam EPatch Final Version+PL Komentarz+Update(bez przyspiewek bo je mam ze starego Ekstraklasa Patch 2009
CYTAT(m.e.t.h.o.d. man @ Mar 26 2009, 15:04)

Tomaj, bo w pierwszym poście jest napisane, że posiadacze EP nie muszą sciągać przyśpiewek... Ale na starym EP nie ma przyśpiewek ani dla klubów z brazyli, ani tych z ligi szkockiej co zostały dodane. Tak więc opłaca się sciągać głosy, które są już wstawione, czy nie będzie tam dopingu dla podanych drużyn?
Posiadacze EP nie musza sciagac przyspiewek tylko postępuja dokładnie tak, jak jest napisane w instrukcji.
Przyspiewki dla 3 klubow brazylijskich, są dodane razem EP2009 Final Version., a przyspiewki dla Celtic i Rangers sa w pierwszej wersji patcha. Innych przyspiewek brazylijskich, ani nowych szkockich nie dodawałem ze względu na brak wolnych slotów.
Tak więc posiadacze Ep 2009 + BIG UPDATE nie sciagaja przyśpiewek z 1 postu, gdyż nic im to nie da. Te przyśpiewki sa pzreznaczone dla osób, które nie miały wcześniej Ep 2009.
pes2009pl
Mar 26 2009, 15:39
Seba,gdzie wrzucasz stadiony?

EDIT:aj,aj,aj Mega Upload
1 part stadionów już jest. 2 za około 3 godziny.
m.e.t.h.o.d. man
Mar 26 2009, 15:41
CYTAT(seba @ Mar 26 2009, 15:40)

Posiadacze EP nie musza sciagac przyspiewek tylko postępuja dokładnie tak, jak jest napisane w instrukcji.
Przyspiewki dla 3 klubow brazylijskich, są dodane razem EP2009 Final Version., a przyspiewki dla Celtic i Rangers sa w pierwszej wersji patcha. Innych przyspiewek brazylijskich, ani nowych szkockich nie dodawałem ze względu na brak wolnych slotów.
Tak więc posiadacze Ep 2009 + BIG UPDATE nie sciagaja przyśpiewek z 1 postu, gdyż nic im to nie da. Te przyśpiewki sa pzreznaczone dla osób, które nie miały wcześniej Ep 2009.
Oka, thx za odpowiedź.
Theo Lee
Mar 26 2009, 16:51
Co zrobić by były widoczne kitsy w menu wybierania?:
m.e.t.h.o.d. man
Mar 26 2009, 17:00
CYTAT(Theo Lee @ Mar 26 2009, 16:55)

Co zrobić by były widoczne kitsy w menu wybierania?:

Mieć lepszy komp?
Mi się tez to raz zrobiło. Poprostu nie wczytał ale w grze było ok.
Theo Lee
Mar 26 2009, 17:22
W grze stroje są jak najbardziej OK. Tylko w menu nie widać. Ale
m.e.h.o.d. man ma chyba rację, bo mój komputer nie jest prześwietny i gram na wszystkich 'low' opcjach. Cieszę się jednak że w ogole moge grać
Thx za pomoc
pes2009pl
Mar 26 2009, 17:35
Ja tak mialem,zminimalizowalem do window mode i widac bylo
1908TylkoTwój1922
Mar 26 2009, 18:21
Stadiony do EP 2009 Service Pack Part 1 (1000 MB)
Part 2 będzie dodany za około 3 godziny
poco mi to????jak mam stadiony w service packu???oco chodzi???
CYTAT(1908TylkoTwój1922 @ Mar 26 2009, 18:25)

poco mi to????jak mam stadiony w service packu???oco chodzi???
Zagrałeś na jakimś?
1908TylkoTwój1922
Mar 26 2009, 18:24
teraz wlaczylem service packa i klikam stadiony potem lecha i pisze : ze nie moze znalezc okreslonej sciezki...

....więc musze to ściagnąć?
CYTAT(1908TylkoTwój1922 @ Mar 26 2009, 18:28)

teraz wlaczylem service packa i klikam stadiony potem lecha i pisze : ze nie moze znalezc okreslonej sciezki...

....więc musze to ściagnąć?

Nie, nie musisz ściągać. Wystarczy, że wypowiesz odpowiednie zaklęcie, a wybrany stadion sam się załaduje do gry.
Dzięki KemoT86 na serwerze sandspace będzie umieszczony soundtrack (link już jest) i 3 party niezależne od siebie przyśpiewek
1908TylkoTwój1922
Mar 26 2009, 18:52
sciagam juz te stadiony od okolo 20min i mam 5% przy łączu 1mb..co sie dzieje??wrzuci ktoś z was te stadiony part 1 na inny serwer?
m.e.t.h.o.d. man
Mar 26 2009, 19:10
CYTAT(1908TylkoTwój1922 @ Mar 26 2009, 18:56)

sciagam juz te stadiony od okolo 20min i mam 5% przy łączu 1mb..co sie dzieje??wrzuci ktoś z was te stadiony part 1 na inny serwer?
Wy chyba wszyscy macie neostrady... Ja przy necie 2 mb chello, ściągnąłem pierwszego parta w niecałą godzine... Może wyłącz wszystkie niepotrzebne rzeczy, typu gg i inne to może będzie Ci szybciej szło...
dzeekoos
Mar 26 2009, 19:15
w pierwszym poscie jest mowa o klasycznej Polsce zamiast klasycznej Francji... ale klasycznych teamow nie ma w ogole do wyboru... Zdaje sobie sprawe ze moze poprostu trzeba je gdzies odblokowac ale za nic nie moge znalezc gdzie to sie robi. Ktos pomoze?
m.e.t.h.o.d. man
Mar 26 2009, 19:17
CYTAT(dzeekoos @ Mar 26 2009, 19:19)

w pierwszym poscie jest mowa o klasycznej Polsce zamiast klasycznej Francji... ale klasycznych teamow nie ma w ogole do wyboru... Zdaje sobie sprawe ze moze poprostu trzeba je gdzies odblokowac ale za nic nie moge znalezc gdzie to sie robi. Ktos pomoze?
Sądzę, że to nie jest odpowiedni temat.
http://board.issonline.pl/index.php?showtopic=12651A tak poza tym, jest dobrze napisane, co trzeba zrobić, żeby mieć dane drużyny...
Wejdź sobie w galerie czy jakoś tak i tam będziesz miał wszystkie rzeczy jakie już dokonałeś, ile tam goli strzeliłeś itp. itd. i tam na którejś stronie będą klasyczne drużyny i pod nimi jest napisane, co trzeba zrobić.
CYTAT(m.e.t.h.o.d. man @ Mar 26 2009, 19:21)

Ok m.e.t.h.o.d. man, ten user ma rację

Przy pakowaniu EP Final zapomnielismy o pliku ktory odblokowuje klasyczne repry (w tym polska za francuską). Te klasyki mają tylko osoby, które juz miały EP 2009 wcześniej.
Zaraz ten plik będzie udostępniony.
m.e.t.h.o.d. man
Mar 26 2009, 19:31
CYTAT(seba @ Mar 26 2009, 19:31)

Ok m.e.t.h.o.d. man, ten user ma rację
Przy pakowaniu EP Final zapomnielismy o pliku ktory odblokowuje klasyczne repry (w tym polska za francuską). Te klasyki mają tylko osoby, które juz miały EP 2009 wcześniej.
Zaraz ten plik będzie udostępniony.
Ale po tym optionie, to już nie ma takiej zabawy

Bo dzięki niemu, wszystko jest odblokowane i chyba wszystkie puchary są już zdobyte... Tak sądze
CYTAT(m.e.t.h.o.d. man @ Mar 26 2009, 19:35)

Ale po tym optionie, to już nie ma takiej zabawy

Bo dzięki niemu, wszystko jest odblokowane i chyba wszystkie puchary są już zdobyte... Tak sądze
Dlatego damy to osobno jako opcję EP 2009 do wyboru
Panowie,
mam nastepujacy problem: ( szukalem dlugo i nie moglem znalesc nic na ten temat )
Zainstalowalem EPatch Final zgodnie z instrukcja ale jak wlaczam mecz to na miejsce Scoreboardow lub nazw pilkarzy pokazuja sie biale pasy......
Pewnie cos tam zle skopiowalem albo czegos zapomnialem....w kazdym razie bardzo prosze o pomoc!!!
Dzieki z gory.....
m.e.t.h.o.d. man
Mar 26 2009, 19:36
CYTAT(Kev @ Mar 26 2009, 19:37)

Panowie,
mam nastepujacy problem: ( szukalem dlugo i nie moglem znalesc nic na ten temat )
Zainstalowalem EPatch Final zgodnie z instrukcja ale jak wlaczam mecz to na miejsce Scoreboardow lub nazw pilkarzy pokazuja sie biale pasy......
Pewnie cos tam zle skopiowalem albo czegos zapomnialem....w kazdym razie bardzo prosze o pomoc!!!
Dzieki z gory.....
Było, ale nie w tym temacie

Z tego co pamiętam, to to zależy od języka gry... Patch jest na języku angielskim, a ty mając takie pasy, musisz mieć inny język gry... To jest chyba folder cv0_e.img w kitserverze... Jeżeli masz inny język w grze musisz zmienić "e" na pierwszą litere danego języka.
Plik odblokowujący klasyki dodany

2 part i ostatni stadionów dodany!
1908TylkoTwój1922
Mar 26 2009, 20:27
wrzuci ktos stadiony part1 i part2 na inny server?sciagam okolo 2godzin PART1 i mam 30% przy laczu 1mb:((((((
Mam pytanie czy jak sciagam ten pierwszy part to on sie nie popsuje bo nie ma skrótu np . Obrazy maja XXX.jpg a tu chyba nic i sie nie nadaje wiec moje pytanie czy warto dalej sciagac a pytam sie daltego ze jak zobaczycie predkosc nie jest powalajaca
ajax167
Mar 26 2009, 20:50
Mam prośbę moglibyście podzielić te stadiony na wiecej partów mi ściągało się ze 3 godz i przy 65% net mi sie razlaczyl musiałem uruchomić ponownie i lipa....
jacekz40
Mar 26 2009, 22:45
megaupload normalnie ręce opadają - 10 prób zanim kod właściwie rozczytasz!
Tomek_28
Mar 26 2009, 22:50
CYTAT(adusfcb @ Mar 26 2009, 15:19)

Ja mam problem z Sao Paolo :/ nie wyrzuca mnie do windowsa tylko gra się zawiesza. co z tym zrobic??
U mnie dokładnie to samo.Sprawdźcie u was,bo jestem już trzecią osobą co zgłasza ten problem.Reszta wszystko jest cud,miód.
1908TylkoTwój1922
Mar 27 2009, 07:37
ja juz mam part1 i part2 stadionow. Ale jest problem.Gdy wypadkowałem part1 pokazal mi sie folder a wnim znowu plik ktory wazy 0,97 7zip. To jeszcze raz trzeba wypakowac?Jak chcialemgo jeszcze raz wypakowac to w 7zip bylo napisane : nie moge otworzyc archiwum.Co mam zrobic?
m.e.t.h.o.d. man
Mar 27 2009, 07:44
CYTAT(1908TylkoTwój1922 @ Mar 27 2009, 07:41)

ja juz mam part1 i part2 stadionow. Ale jest problem.Gdy wypadkowałem part1 pokazal mi sie folder a wnim znowu plik ktory wazy 0,97 7zip. To jeszcze raz trzeba wypakowac?Jak chcialemgo jeszcze raz wypakowac to w 7zip bylo napisane : nie moge otworzyc archiwum.Co mam zrobic?
Jak już masz dwa te pliki, powinieneś mieć na kompie zainstalowany 7 zip. Jeżeli go masz najeżdżasz na pierwszy part, klikasz PPM i dajesz "extract here" chyba, że masz po polsku to sobie poradzisz. Wypakuje Ci się folder o nazwie stadiony, które wklejasz dam gdzie trzeba.
Skoro mi się udało, to zrobić wczoraj jeszcze przed 22

to wam tym bardziej musi się udać... I nie wiem czemu narzekacie na megaupload... Ja jakimś cudem, zawsze za pierwszym razem wpisuje dobrze ten kod, a prędkości są fenomenalne. Cały czas leci mu fullem (250 kb/s).
KemoT86
Mar 27 2009, 08:44
CYTAT(1908TylkoTwój1922 @ Mar 27 2009, 07:41)

lub
Ściągnij program HJSplit 2.3
http://hjsplit.en.softonic.com/włączasz program / klikasz
Join /
Input File wybierasz
stadiony.7z.001 / klikasz
start /
GOTOWE!EDIT:
Dla tych co mają problem ze ściąganiem wrzucę plik stadionów w 7 partach na sendspace.com ale najpierw uploaduję przyśpiewki.
Pozdrawiam!
prezes87
Mar 27 2009, 09:16
do łączenia plików wystarczy zwykły total commander, po prostu najeżdzasz na pierwszą część i wciskasz enter, reszta robi się sama
lorddjs
Mar 27 2009, 10:06
ej co zrobić zęby grać dogrywke w trybie mecz towarzyski
CYTAT(lorddjs @ Mar 27 2009, 10:10)

ej co zrobić zęby grać dogrywke w trybie mecz towarzyski
Tylko w tym temacie to pytanie się pojawia po raz 2! W poprzednim temacie poświęconym EPatchowi co 10 stron było takie pytanie. Kompletnie nie na temat. Człowieku PES 2009 wyszedł w październiku a Ty teraz dopiero się o dogrywkę pytasz? Umiesz czytać? Bo jak masz ustawienia przed meczem towarzyskim to jedna z opcji do wyboru to dogrywka.
I co ja mam teraz robic ;( ? bo szkoda tego 1000mb
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.