Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: EKSTRAKLASA PATCH 2009 FINAL VERSION
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2009
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20
tomaj
CYTAT(mcmattt25 @ Apr 17 2009, 16:29) *
Patch Rewelacjaa ! wszystko idealnie sie zainstalowalo itp biggrin.gif aa jedynie sie zastanawiam nad komentarzem ktory lepszy hmm polski czy zostawic angielski , duzo razy w polskim sa jakies bledy komentarzu ? aa i prosil bym o wiecej twarzy zawodnikow ( bo sam wgrywac ich nie umiem :/ ) jest to mozliwe ? jakas paczka twarzow do tego patcha ? biggrin.gif

Czytać umiesz? Było przecież napisane, że wolne sloty twarzy w zdecydowanej większości są wykorzystane, to po pierwsze. Po drugie dodaliśmy twarze, które mieliśmy. Chcesz więcej, to zrób sam jakieś.
1908TylkoTwój1922
Tomaj - czy da rade zrobic zeby w grze był snieg?I kiedy seba zrobi score Canal+HD?
z gory dzięki
tomaj
CYTAT(1908TylkoTwój1922 @ Apr 17 2009, 16:39) *
Tomaj - czy da rade zrobic zeby w grze był snieg?I kiedy seba zrobi score Canal+HD?
z gory dzięki

Namaluj sobie białe kropki na monitorze to będziesz miał śnieg biggrin.gif
Co do scora to pytaj się Seby.
mcmattt25
tomaj a jak wgrac te stadiony ? bo wybieram przed meczem ( w momencie zmiany koszulek ) stadion i wybieram pokoleji te numerki potem potwierdzam wchodze spowrotem do gry , wybieram stadion konami i gram wlasnie na stadionie konami a nie na wybranym przezemnie :/
tomaj
CYTAT(mcmattt25 @ Apr 17 2009, 17:00) *
tomaj a jak wgrac te stadiony ? bo wybieram przed meczem ( w momencie zmiany koszulek ) stadion i wybieram pokoleji te numerki potem potwierdzam wchodze spowrotem do gry , wybieram stadion konami i gram wlasnie na stadionie konami a nie na wybranym przezemnie :/

A czy po praz pierwszy jak wybierałeś stadion to miałeś wyłączonego PES? I co Ci pokazuje program po skopiowaniu stadionów?
jacekz40
CYTAT(tomaj @ Apr 17 2009, 10:43) *
Podaj przykłady drużyn! Ale coś takiego na pewno nie ma miejsca.

W meczu towarzyskim i lidze jest ok, w BAL-u poprzestawiane. A czy to nie powinno wygladac tak samo nie zależnie od trybu rozgrywki?
tomaj
CYTAT(jacekz40 @ Apr 17 2009, 19:43) *
W meczu towarzyskim i lidze jest ok, w BAL-u poprzestawiane. A czy to nie powinno wygladac tak samo nie zależnie od trybu rozgrywki?

A pomyślałeś może o tym, że w BaL to komp ustawia sam skład i formacje?
sylwestr_L
CYTAT(tomaj @ Apr 9 2009, 21:03) *
Normalnie. Ludzie pytacie się o coś co już było kilka razy opisywane. Pliką butów, które wrzucasz do cv06 dajesz nazwę unnamed z tym numerem jakie mają, natomiast previve z cv05 nazywasz unnamed_99. jak tak te pliki ponazywasz, to wystarczy je do patcha wkleić.

Nadal nie moge tego zrobic... sad.gif Pozmienialem nazwy , te pliki cv01... itd w img maja format PLIK IMG i jak klikam na nich 2 razy to system ich nie morze otworzyc.... Jak mam tam wkleic pliki unnamend????
tomaj
CYTAT(sylwestr_L @ Apr 18 2009, 13:43) *
Nadal nie moge tego zrobic... sad.gif Pozmienialem nazwy , te pliki cv01... itd w img maja format PLIK IMG i jak klikam na nich 2 razy to system ich nie morze otworzyc.... Jak mam tam wkleic pliki unnamend????

Pomyślałeś aby to wkleić do odpowiednich folderów w ...Kitserver/img?
sierak
będzie kolejny update??

ps.niema loga realu na talicy wyników w LM, stadion Man City to nie Estlands Stadium tylko City of Manchester Stadium 

tomaj
CYTAT(sierak @ Apr 19 2009, 11:55) *
będzie kolejny update??

ps.niema loga realu na talicy wyników w LM, stadion Man City to nie Estlands Stadium tylko City of Manchester Stadium 

Co do kolejnego updatu to sami jeszcze nie wiemy.
Nazwa stadionu jest dobra, gdyż jest to jego przydomek. Tak samo mógłby się ktoś przyczepić o nazwę San Siro.
Co do loga Realu, to czy jest to wystarczający dowód na to, że się ono wyświetla:

Screen z trybu Liga Mistrzów->Competiton
sylwestr_L
CYTAT(tomaj @ Apr 18 2009, 13:24) *
Pomyślałeś aby to wkleić do odpowiednich folderów w ...Kitserver/img?

Wielki dzieki dla Ciebie smile.gif I sorry ze zawracalem Ci tyle razy glowe biggrin.gif
warson
Ma ktoś Linki ze Stadionami ale na Rapidshare bo przeleciałem pare postów ale niemoge znaleźć. z góry dziękuje za Odpis. Pozdrawiam.
zomek
Na rapidzie nie ma , tylko sendspace i megaupload.
warson
to szkoda bop ściąganie z tego Sendspace to Parodia...
Harmony
Cissoko jest w FC Porto a jest chyba w OF w Liverpoolu czy coś. Formacja Manchesteru United jest zła.
Kamilbialego
Popracujcie nad strojami dla bramkarzy w ekstraklasie. Wiele nie przypomina tych z realu. I jeszcze jedno na Stadionie Olympique L. pod pewnym kątem nie widać kibiców...
Friter
CYTAT(Thug R.U.R.Q. @ Apr 21 2009, 18:49) *
Cissoko jest w FC Porto a jest chyba w OF w Liverpoolu czy coś. Formacja Manchesteru United jest zła.

Mohamed Sissoko gra w Juve, jest to były zawodnik Liverpoolu. Natomiast Aly Cissokho jest obrońcą FC Porto. U mnie W Epatchu jest wszystko OK.
Ja mam taki problem: Otóż, chcę sobie zamienić parę drużyn w Epatchu FV i chcę im zamienić loga. W pliku odpowiadającym za logoa pokazuje mi się takie coś:

Jak podmienić te czarne fotki, normalne przeciąganie nie działa. Proszę o pomoc.
tomaj
W większym oknie otwórz logo, które chcesz umieścić i "przeciągnij" je na jedno z tych pól. U mnie ta metoda działa.
Friter
CYTAT(tomaj @ Apr 22 2009, 09:46) *
W większym oknie otwórz logo, które chcesz umieścić i "przeciągnij" je na jedno z tych pól. U mnie ta metoda działa.

No właśnie do wszystkich pozostałych, czyli zwykłych herbów ta metoda działa, zaś jak chcę podmienić te czarne z tymi kreskami, to nie działa sad.gif
tomaj

na czerwono zaznaczyłem loga, które umieściłem metodą "przeciągnięcia".
Friter
CYTAT(tomaj @ Apr 22 2009, 11:31) *

na czerwono zaznaczyłem loga, które umieściłem metodą "przeciągnięcia".

Umieścić w pliku można, ale w grze to zwyczajnie nie działa, przynajmniej mi...
Tomaj, sam kiedyś pisałeś (na jednym z forów o pesie) że: nie da się zamienić niektórych herbów "bo są dodane w inny sposób"
Chciałbym móc je jakoś podmienić, a niestety nie umiem sad.gif
Dlatego proszę o pomoc.
tomaj
CYTAT(Friter @ Apr 22 2009, 11:59) *
Umieścić w pliku można, ale w grze to zwyczajnie nie działa, przynajmniej mi...
Tomaj, sam kiedyś pisałeś (na jednym z forów o pesie) że: nie da się zamienić niektórych herbów "bo są dodane w inny sposób"
Chciałbym móc je jakoś podmienić, a niestety nie umiem sad.gif
Dlatego proszę o pomoc.

Z tego co pamiętam rozchodzi się o 4 drużyny (chyba 1 szkocka i 3 brazylijskie). Wiem, że przy nich trzeba było coś dodatkowego zrobić, ale powiem szczerze, że się tym nie zająłem ja tylko Seba. A że mieliśmy sporo pracy to nie spytałem się go jak to zrobił, więc On powinien wypowiedzieć się na ten temat. Zaraz do Niego napiszę, aby tutej to wytłumaczył.
Friter
Bardzo będę wdzięczny biggrin.gif
m.e.t.h.o.d. man
CYTAT(Kamilbialego @ Apr 21 2009, 18:01) *
I jeszcze jedno na Stadionie Olympique L. pod pewnym kątem nie widać kibiców...

Są to stadiony różnych stadium makerow!! No ile można pisać... Na wielu stadionach jest taki problem(chociażby stadion Villareal)... Znajdziesz sobie lepszy w sieci, to go sobie podmień... Chyba, że się znasz na edycji stadionów.

CYTAT(tomaj @ Apr 22 2009, 13:30) *
Z tego co pamiętam rozchodzi się o 4 drużyny (chyba 1 szkocka i 3 brazylijskie). Wiem, że przy nich trzeba było coś dodatkowego zrobić, ale powiem szczerze, że się tym nie zająłem ja tylko Seba. A że mieliśmy sporo pracy to nie spytałem się go jak to zrobił, więc On powinien wypowiedzieć się na ten temat. Zaraz do Niego napiszę, aby tutej to wytłumaczył.

Coś dodatkowego? Ja powiem, że zmieniałem wszystkie herby, bo te 3d jakoś nie przypadają mi do gustu... tongue.gif Ale zmieniając nie miałem problemu z żadną... Poza tym Tomaj, temu forumowiczowi, chyba chodzi o to, że nie może podmienić log z tymi czarnymi, czyli z tymi, na których nie ma nic... Ale to może być wina tego, że już nie ma wolnych slotów... Ale pewien nie jestem...
Friter
CYTAT(m.e.t.h.o.d. man @ Apr 22 2009, 16:35) *
Coś dodatkowego? Ja powiem, że zmieniałem wszystkie herby, bo te 3d jakoś nie przypadają mi do gustu... tongue.gif Ale zmieniając nie miałem problemu z żadną... Poza tym Tomaj, temu forumowiczowi, chyba chodzi o to, że nie może podmienić log z tymi czarnymi, czyli z tymi, na których nie ma nic... Ale to może być wina tego, że już nie ma wolnych slotów... Ale pewien nie jestem...

No właśnie o te loga chodzi biggrin.gif
adamdidol
Zainstalowalem patcha zgodnie z instrukcja na czysta gre i mam problem z kitsami albowiem np. ekstraklasa ma ligi francuskiej, niemcy maja jakies siwe, niektore sa prawidlowe np. Manu i ligi szkockiej. Wie moze ktos jak na to zaradzić???
m.e.t.h.o.d. man
CYTAT(adamdidol @ Apr 22 2009, 17:17) *
Zainstalowalem patcha zgodnie z instrukcja na czysta gre i mam problem z kitsami albowiem np. ekstraklasa ma ligi francuskiej, niemcy maja jakies siwe, niektore sa prawidlowe np. Manu i ligi szkockiej. Wie moze ktos jak na to zaradzić???

Na 100% musiałeś coś źle zainstalować. Przeczytaj jeszcze raz dobrze 1. post, może trafisz na swój błąd. Skopiowałeś Of'a do moich dokumentów? Dałeś install kitservera?
adamdidol
CYTAT(m.e.t.h.o.d. man @ Apr 22 2009, 17:44) *
Na 100% musiałeś coś źle zainstalować. Przeczytaj jeszcze raz dobrze 1. post, może trafisz na swój błąd. Skopiowałeś Of'a do moich dokumentów? Dałeś install kitservera?

Zainstalowałem wszystko jeszcze raz zgodnie z instrukcjąi dalej to samo, ma może ktoś jakiś na to pomysł??
1908TylkoTwój1922
Ja mam pytanie z innej beczki : Zamierzam zacząć blog na forum z moją karierą , ale żeby było wszystko fajnie trzeba mieć screeny z meczy i własnie oto moje pytanie : Jak robie screena to musze zminimalizować pesa i wejsc w paint i edycja i wklej i mam screen , zapisuje i ok.Ale jak w meczu bedzie okolo 10screenów to co chwile musze minimalizować grę i wchodzic do paint i z kazdym screenem tak po kolei:/ A da rade zrobic zeby te screeny wszystkie po meczu były w jakimś programie i potem wszystkie je zapisac i wrzucić??czy trzeba po kolei każdy?Z góry dzięki za pomoc.Czekam na odpowiedzi.
ShockER
Fraps ^^ F10 robisz screena
m.e.t.h.o.d. man
CYTAT(1908TylkoTwój1922 @ Apr 23 2009, 12:13) *
Ja mam pytanie z innej beczki : Zamierzam zacząć blog na forum z moją karierą , ale żeby było wszystko fajnie trzeba mieć screeny z meczy i własnie oto moje pytanie : Jak robie screena to musze zminimalizować pesa i wejsc w paint i edycja i wklej i mam screen , zapisuje i ok.Ale jak w meczu bedzie okolo 10screenów to co chwile musze minimalizować grę i wchodzic do paint i z kazdym screenem tak po kolei:/ A da rade zrobic zeby te screeny wszystkie po meczu były w jakimś programie i potem wszystkie je zapisac i wrzucić??czy trzeba po kolei każdy?Z góry dzięki za pomoc.Czekam na odpowiedzi.

Wybaczcie za offtop ale...
Jest coś takiego jak wujek google.pl, który nie gryzie. Tak więc rusz się tam i przestań tutaj spamować, że chcesz zrobić sobie jakiś blog i guzik to kogoś obchodzi. A twój problem, to nawet moja siostra 10 letnia potrafi sama rozwiązać!
1908TylkoTwój1922
CYTAT(m.e.t.h.o.d. man @ Apr 23 2009, 15:45) *
Wybaczcie za offtop ale...
Jest coś takiego jak wujek google.pl, który nie gryzie. Tak więc rusz się tam i przestań tutaj spamować, że chcesz zrobić sobie jakiś blog i guzik to kogoś obchodzi. A twój problem, to nawet moja siostra 10 letnia potrafi sama rozwiązać!

spoko , mnie też guzik obchodzi co umie twoja siostra.Poprostu wcześniej tego nie robiłem i chciałem sie dowiedzieć.Dzieki shockER
brtek00
TylkoTwój poszukaj w goglr programu Uo ScreenShot Utility ja wlasnie tym programem sobie robie screeny w grach biggrin.gif mozesz robic ile chcesz screenow w jednym meczu one potem sie zapisuja w folderze gdzie znajduje sie program biggrin.gif mam nadzieje ze pomoglem jak bys nie mogl znalesc albo cos to napisz mi na pw to wysle ci linka albo podesle mojego
1908TylkoTwój1922
CYTAT(brtek00 @ Apr 23 2009, 17:14) *
TylkoTwój poszukaj w goglr programu Uo ScreenShot Utility ja wlasnie tym programem sobie robie screeny w grach biggrin.gif mozesz robic ile chcesz screenow w jednym meczu one potem sie zapisuja w folderze gdzie znajduje sie program biggrin.gif mam nadzieje ze pomoglem jak bys nie mogl znalesc albo cos to napisz mi na pw to wysle ci linka albo podesle mojego

dzieki brtek00 za chęci ale mam juz fraps
zomek
Trochę duży błąd w tym patchu, przed chwilą z other A i Bundesligi musiałem z róznych drużyn usunąć 102 zawodników o imieniu Dummy. Nie tłumaczcie się że łatka 1.2 tak robi bo GCP Patch też jest na 1.2 i takiego czegoś nie ma.
tomaj
CYTAT(zomek @ Apr 23 2009, 20:08) *
Trochę duży błąd w tym patchu, przed chwilą z other A i Bundesligi musiałem z róznych drużyn usunąć 102 zawodników o imieniu Dummy. Nie tłumaczcie się że łatka 1.2 tak robi bo GCP Patch też jest na 1.2 i takiego czegoś nie ma.

Bo oni robili patcha na wersje 1.2 i usunęli tych piłkarzy, pozatym jest możliwość ich zblokowania, ale działa to na wersji 1.2! My patcha robiliśmy tak, aby mogli z niego korzystać użytkownicy z podstawową wersją PES jak i z patchem 1.1 i 1.2 od KONAMI.
shady45
Nei chce mi sie zainstalowac kitserwer co robić ? ? ?

zobacz sad.gif
Becky
Ja również przepraszam za off top , ale użytkownik m.e.t.h.o.d. man nieco przegina . Kolego masz jakieś problemy ze sobą , jeżeli takie pytania cię drażnią to nie odpisuj ! Gdzie nie spojrze m.e.t.h.o.d. man jedzie kogoś. Posty sobie nabijasz ? Jeżeli chcesz początkujących tylko krytykować to zapraszam na epuls.pl tam jest miejsce dla takich jak ty.
tomaj
CYTAT(ariados @ Apr 23 2009, 20:58) *
Ja również przepraszam za off top , ale użytkownik m.e.t.h.o.d. man nieco przegina . Kolego masz jakieś problemy ze sobą , jeżeli takie pytania cię drażnią to nie odpisuj ! Gdzie nie spojrze m.e.t.h.o.d. man jedzie kogoś. Posty sobie nabijasz ? Jeżeli chcesz początkujących tylko krytykować to zapraszam na epuls.pl tam jest miejsce dla takich jak ty.

Soty ale m.e.t.h.o.d. man ma rację, dzięki niemu często ja nie muszę odpisywać. Pozatym krew człowieka zalewa jak się widzi kolejne pytanie, na które jest już odpowiedź lub nie związane z tematem lub patchem
warson
Zauwazylem ze w komentarzu zamaist R.Lewandowski wymawiaja Mariusza, strasznie mnie to wkurza smile.gif
tomaj
CYTAT(warson @ Apr 23 2009, 23:31) *
Zauwazylem ze w komentarzu zamaist R.Lewandowski wymawiaja Mariusza, strasznie mnie to wkurza smile.gif

Jesteś przykładem na mój poprzedni post.
ScOuT
Jak używam tego Servis Packa i np. zmieniam scoreboard to mi się pokazuje takie coś:
tomaj
Gdzie masz plik bat umieszczony i folder scoreboards?
ScOuT
CYTAT(tomaj @ Apr 24 2009, 12:22) *
Gdzie masz plik bat umieszczony i folder scoreboards?

plik mam w głównym folderze z grą, a folder scoreboards w C:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2009\kitserver\img
1908TylkoTwój1922
Mam pytanie : Jakim program edytuje się tryb kariery?
kuba_n
Witam serdecznie.
Mam pytanie: Czy polskie stadiony jakie są obecne w patchu to stadiony konwertowane z FIFY? Jeżeli tak to czym to konwertujecie?
PS: Jeśli uważacie, że takie sprawy na PW to przepraszam.
Becky
ScOuT a czy usunąłęś poprzednio wgrywane scoreboardy ( w sensie że Twoje) ? A czy ze wszystkimi scoreboardami tak jest ? Jak tak to może spróbuj wgrać od nowa całego patcha ...
cialo7
A ja mam problem ze stadionem AZ, gdy na nim gram, mianowicie jupitery zajmują pas boiska, tak jakby kamera była za nimi, nie mam screena, może póżniej się pofatyguje, ale może ktoś ma podobny problem. Ciężko grać, gdy tak jest, bo nie widać pod światłem nic i trochę razi w oczy ;p
laser12
do tomaja te stadiony co skonwertowal michal widzew16 beda w updaate ktory moze bedzie ,prosze o odpowiedz
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.