Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: EKSTRAKLASA PATCH 2009 FINAL VERSION
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2009
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20
tomaj
CYTAT(ariados @ Apr 12 2009, 21:23) *
Ja mam problem , gdyż kiedy chce zagrać mecz w trybie CL , to w miejscu gdzie powinien być scoreboard i nazwa zawodnika itp. są białe puste pola. Przepraszam jeżeli pdobne pytania wcześniej padały . Czekam na odpowiedź .

Jaką wersję masz gry (chodzi mi o język).
CYTAT(iloko @ Apr 13 2009, 00:03) *
Czyli EKSTRAKLASA PATCH 2009 FINAL VERSION to jest to samo co EKSTRAKLASA PATCH 2009 tylko że w FINAL VERSION nie ma stadionów, przyśpiewek i soundtrack? Nie wiem czy dobrze zrozumiałem. happy.gif

EPatch FV ma dodaną ligę brazylijską i wprowadzone kilka zmian. Jeżeli miałeś poprzednią wersję to przyśpiewek nie musisz ściągać. Zresztą, zapraszam do lektury 1. postu, bo tam jest wszystko opisane.

CYTAT(czesiek85 @ Apr 13 2009, 03:21) *
Mam problem....wgrałem sobie tego naprawde fachowego patcha ale jest jedne kłopot....jesli chce grac w tryb kariery lub samą lige....druzyny są wymieszane....przypuscmy biorę np Legię....a tu Legia jest np z Realem czy PSV w tej samej lidze...jak to zlikwidować....??? Może jakiś mały updacik ??? Jest na to jakas recepta?

Gra jest od października, a się pytasz o podstawowe rzeczy, na które co ileś stron jest odpowiedź.
Karlik89
jak lub co trzeba ustawic zeby stadiony w ML były przypisane dla kazdej druzyny ?? chodzi mi o to czy stadiony maja byc w grze ustawione jako domyslne KONAMI a w EP 2009 Servis Pack też domyślne ?? czy inaczej ?? ponawiam pytanie
Becky
tomaj , wersje gry mam angielską.
czesiek85
tomaj@Gra jest od października, a się pytasz o podstawowe rzeczy, na które co ileś stron jest odpowiedź.

Nie wiem, nie znalazłem odpowiedzi na to pytanie.....
1908TylkoTwój1922
CYTAT(1908TylkoTwój1922 @ Apr 13 2009, 10:08) *
mam pytanie : co pare meczy w BaL'u pes mi wywala i jest ten komunikat wyslij raport o błedach , nie wysyłaj , oco chodzi ?co pare meczy tak mam:// co zrobić?

wie ktos??musze jeszcze raz zagrac BaL'a?
m.e.t.h.o.d. man
CYTAT(czesiek85 @ Apr 13 2009, 12:41) *
tomaj@Gra jest od października, a się pytasz o podstawowe rzeczy, na które co ileś stron jest odpowiedź.

Nie wiem, nie znalazłem odpowiedzi na to pytanie.....

Amen.
Odpowiedź na to pytanie znajdziesz na swoim ekranie, jeżeli podczas ligi dasz enter, a potem magiczną opcję "change" o.O

CYTAT(1908TylkoTwój1922 @ Apr 13 2009, 13:07) *
wie ktos??musze jeszcze raz zagrac BaL'a?

Najlepiej to zacznij grać w coś innego, bardziej mniej stresującego, i przestań pisać co 2-3 post to samo pytanie...
czesiek85
czyli mam rozumieć ze trzeba sobie dobrać drużyny manualnie ??? myślałem ze jak jest oddzielna grupa z polskimi drużynami to automatycznie bo wyborze ligi będę grał w polskiej lidze a nie z klubami z zzagranicy - troche to glupie czyz nie ???

Poza tym dlaczego 1 liga polska liczy 12 drużyn a nie 16 jak to jest w opisie....pomóżcie proszę - naprawde fajny patch ale w tej chwili tylko moge grać w mecze towarzyskie bo głupio trochę w karierę jak sie gra np Motorem Lublin w jednej lidze z Manchesterem...
tomaj
CYTAT(czesiek85 @ Apr 13 2009, 14:41) *
czyli mam rozumieć ze trzeba sobie dobrać drużyny manualnie ??? myślałem ze jak jest oddzielna grupa z polskimi drużynami to automatycznie bo wyborze ligi będę grał w polskiej lidze a nie z klubami z zzagranicy - troche to glupie czyz nie ???

Poza tym dlaczego 1 liga polska liczy 12 drużyn a nie 16 jak to jest w opisie....pomóżcie proszę - naprawde fajny patch ale w tej chwili tylko moge grać w mecze towarzyskie bo głupio trochę w karierę jak sie gra np Motorem Lublin w jednej lidze z Manchesterem...

Zacznę od tego, że nie umiesz czytać. Gdzie w opisie jest podane, że ma być 16 drużyn z 1. ligi?
Co do doboru drużyn to wystarczy odczytać polecenia z ekranu gry lub popatrzeć w tym temacie.

ariados: się pytałem, bo chodzi mi o wersję folderu rv0c, gdyż w każdym języku ma inną końcówkę i dlatego myślałem, że masz problem ze scorem.
88duguid
dzięki, świetna robota ten patch zaczynam właśnie zdzierać wink.gif
czesiek85
czy naprawdę musimy sobie utrudniać życie....napiszcie chłopaki jak to się robi chyba to nic nie kosztuje co nie ??? Nie mam czasu wertować forum od początku do końca...jestem graczem niedzielnym więc powinniście mnie zrozumieć - w dzień powszedni ciężko pracuje....mam opcje change i fakt tam da się zmienić druzyny - czy tylko w ten sposb mozna to zmienic ?

Poza tym mam jeszcze inne pytanie - chodzi o stadiony....czy da się wgrać wszystkie na raz czy przed każdym meczem muszę wchodzić do EP2009 service pack i wgrywac stadion ??
tomaj
CYTAT(czesiek85 @ Apr 13 2009, 19:40) *
czy naprawdę musimy sobie utrudniać życie....napiszcie chłopaki jak to się robi chyba to nic nie kosztuje co nie ??? Nie mam czasu wertować forum od początku do końca...jestem graczem niedzielnym więc powinniście mnie zrozumieć - w dzień powszedni ciężko pracuje....mam opcje change i fakt tam da się zmienić druzyny - czy tylko w ten sposb mozna to zmienic ?

Poza tym mam jeszcze inne pytanie - chodzi o stadiony....czy da się wgrać wszystkie na raz czy przed każdym meczem muszę wchodzić do EP2009 service pack i wgrywac stadion ??

Zarówno w pierwszej sprawie jak i w drugiej odsyłam Ci eto poczytania forum. Sory ale według Twojej filozofii "nie mam czasu" forum wogóle nie powinno istnieć. Grasz, ściągasz patcha, tzn. że masz czas na czytanie. Jeden mecz mniej nikomu jeszcze nie zaszkodził.
plny
czesiek robisz to przez change ustawiasz sobie druzyny manualnie
czesiek85
i takiej odpowiedzi oczekiwałem - dzieki plny !!!

a co ze stadionami ??

PS: tomaj mam wolny czas - Święta są
Becky
tomaj , w takim razie masz jakieś pomysły na rozwiązanie mojego problemu. Dodam że prędzej tzn (przed wgraniem finalej wersji patcha) miałem podobny problem i to nie tylko w trybie CL. Natomiast po wgraniu finalnej wersji owego patcha , problem znikł, lecz tylko w trybie meczu towarzyskiego,lig i pucharów itp. . Nie wiem w czym tkwi problem , a zależy mi na trybie CL , ponieważ podoba mi sie oprawa meczu i inne efekty, czego nie posiadają inne tryby.
czesiek85
Czy możecie mi odpowiedzieć na moje pytanie tak czy nie ??? Tak wiele to was kosztuje ??? Ile Wy macie lat ???
Becky
czesiek85 daj żyć o stadionach była już mowa. Podmieniasz i sprawdasz za jaki podmieniłeś , metoda prób i błędów , chhyba że znasz numeracje slotów stadionów. Czasami podmienisz za KONAMI Stadium, a czasem za Camp Nou.
tomaj
CYTAT(ariados @ Apr 13 2009, 21:27) *
tomaj , w takim razie masz jakieś pomysły na rozwiązanie mojego problemu. Dodam że prędzej tzn (przed wgraniem finalej wersji patcha) miałem podobny problem i to nie tylko w trybie CL. Natomiast po wgraniu finalnej wersji owego patcha , problem znikł, lecz tylko w trybie meczu towarzyskiego,lig i pucharów itp. . Nie wiem w czym tkwi problem , a zależy mi na trybie CL , ponieważ podoba mi sie oprawa meczu i inne efekty, czego nie posiadają inne tryby.

Rozumiem, że instalowałeś patcha na czystą wersję. Ewentualnie czy nie miałeś prędzej jakiś innych scorów? Sprawdź w folderze rv0c_e czy po skopiowaniu plikiem bat scora masz jakieś 2 ppliki o różnych nazwach i tym samym numerze.

Chyba nie do końca zrozumiałeś o co chodzi czesiek85.
CYTAT(czesiek85 @ Apr 13 2009, 21:37) *
Czy możecie mi odpowiedzieć na moje pytanie tak czy nie ??? Tak wiele to was kosztuje ??? Ile Wy macie lat ???

A Ty ile masz lat? Z tego co się orientuję to już nawet niektóre pięciolatki umieją czytać.
Becky
Wszystko się zgadza w folderze rv0c_e . Prędzej nie miałem żadnych patchy .
m.e.t.h.o.d. man
CYTAT(czesiek85 @ Apr 13 2009, 18:40) *

Człowieku, Bóg Cie opuścił? Masz to napisane w pierwszym poście... -.-
Ale dla dobra narodu napisze Ci: za każdym razem jeżeli chcesz zagrać na jakimś stadionie (no, chyba że grasz mecze cały czas na tym samym), musisz minimalizować sobie gre (przy tym mieć włączonego SP) i wybierasz sobie dany stadion.

Edit: Aha, skoro nie masz czasu, bo pracujesz, ale teraz masz wolne, bo są świętą, to ściągnąłeś patcha. OK. Nie wiem jakiego masz neta, ale ściągając mogłeś sobie przeczytać 1. post i byś wszystko wiedział. Dodam też, że 1. post czyta się ok. 3-4 min. Czy to tak dużo dla ciebie, że aż nie masz czasu? o.O
Jagiellończyk Jaga
trzeba w tym servicie packu caly czas zmieniac stadiony ?;> nie moze byc ustawione ze jak gram np. z Wisłą to na stadionie gospodarzy czy trzeba caly czas zmieniac;/. Proszę o odp. Jeśli to już było to przepraszam szukałem, ale tego nie znalazlem... z góry dzięki za odp.smile.gif wink.gif
Becky
No i co za problem zmienić ? Dodam że nawet gry nie trzeba wyłączać. Grasz np. Wisła - Lech , klikasz alt+Tab , otwierasz EP2009 ServicePack.bat i wybierasz stadion i masz . Góra 20 s. pracy .
PS. tomaj, problem rozwiązany , najwidoczniej był jakiś błąd w pliku rv0c_e.img , ponieważ gdy wgrałem ponownie ten plik , problem znikł. Mimo wszystko dzięki za okazaną pomoc. ; )
Jagiellończyk Jaga
CYTAT(ariados @ Apr 14 2009, 11:10) *
No i co za problem zmienić ? Dodam że nawet gry nie trzeba wyłączać. Grasz np. Wisła - Lech , klikasz alt+Tab , otwierasz EP2009 ServicePack.bat i wybierasz stadion i masz . Góra 20 s. pracy .
PS. tomaj, problem rozwiązany , najwidoczniej był jakiś błąd w pliku rv0c_e.img , ponieważ gdy wgrałem ponownie ten plik , problem znikł. Mimo wszystko dzięki za okazaną pomoc. ; )

no tak tylko moja jest taka pamiec... ze czesto zapominam... ;d czemu komentator mowi jak Robert Lewandowski jest przy piłce Mariusz Lewandowski?;d Jest błąd w screebordzie MUtv jak jest np. zmiana to zamiast numerów jest całe zamazane jak jest gol i to co przy srodku rozpoczynania tez jest zamazane! Zresztą sami zobaczcie;)
m.e.t.h.o.d. man
CYTAT(Jagiellończyk Jaga @ Apr 14 2009, 10:25) *
no tak tylko moja jest taka pamiec... ze czesto zapominam... ;d czemu komentator mowi jak Robert Lewandowski jest przy piłce Mariusz Lewandowski?;d Jest błąd w screebordzie MUtv jak jest np. zmiana to zamiast numerów jest całe zamazane jak jest gol i to co przy srodku rozpoczynania tez jest zamazane! Zresztą sami zobaczcie;)

Po pierwsze, scoreboardy były brane z różnych stron.
Po drugie, na R.Lewandowskiego mówi Mariusz, bo w grze nie ma komentarza dla Roberta.
Po trzecie, skoro jest błąd w scoreboardzie, to sobie go zmień.
nike
m.e.t.h.o.d. man mam prosbe mozesz poprawic stroje gornika smile.gif znaczy fonty bo na bialych koszulkach są niebieskie napisy nie czerwone tongue.gif http://www.gornik.zabrze.net.pl/fot_gornik...h_0809/1/12.jpg widac tu smile.gif pozdro
BubelCk
Mam problem. Po którymś meczu w 2 sezonie kariery mój głowny napastnik nie strzela juz mocno tylko leciutko podbija piłke i przez to jak stoi 30 m od bramki to nawet do niej nie dolatuje. Ma ktoś jakiś pomysł?
nike
a co to za rasiak jest ? moze kontuzje ma ?? albo daremny jest smile.gif
1908TylkoTwój1922
Napiszę jeszcze raz swój problem , ponieważ nie otrzymałem odpowiedzi :
Gram w tryb BaL i co pare meczy pes wywala i jest komunikat o oto jego treść : Wyślij raport o błędach , Nie wysyłaj chyba każdy zna ten komunikat :/ Robiłem reinstall pesa i patcha ale niestety nie pomogło. Więc co musze zrobić?Da sie jakoś naprawić ten save?Czy muszę zacząc BaL'a jeszcze raz od początku?
BubelCk
Jacek Kiełb tongue.gifP I był królem strzelców w 1 sezonie a teraz chyba zapomniał jak sie strzela tongue.gif
m.e.t.h.o.d. man
CYTAT(nike @ Apr 14 2009, 18:23) *
m.e.t.h.o.d. man mam prosbe mozesz poprawic stroje gornika smile.gif znaczy fonty bo na bialych koszulkach są niebieskie napisy nie czerwone tongue.gif http://www.gornik.zabrze.net.pl/fot_gornik...h_0809/1/12.jpg widac tu smile.gif pozdro

Poprawione fonty:
http://odsiebie.com/pokaz/2188178---1724.html
nike
wielki thx ziom smile.gif <piwo>
1908TylkoTwój1922
Ja znam już odpowiedź na moj problem.Jak ktoś ma taki problem to mam rozwiązanie:Trzeba przekopiowac jeszcze raz Of'a.Mi pomogło
kozilee
Witam!

Ponad 200 nazwisk ekstraklasy mojego autorstwa przyporządkowanych do
Ekstraklasa Patch 2009 Final Version .

http://board.issonline.pl/index.php?showto...mp;#entry279638
seba
CYTAT(kozilee @ Apr 15 2009, 15:20) *
Witam!

Ponad 200 nazwisk ekstraklasy mojego autorstwa przyporządkowanych do
Ekstraklasa Patch 2009 Final Version .

http://board.issonline.pl/index.php?showto...mp;#entry279638

Bardzo dobra robota, ale niedokończona
Klimat rozgrywki jest znacznie lepszy jak Szpaku czyta nazwiska polskich graczy.
Ale jak dawałeś sloty polsim ligowcom to wypadałoby pościagac koment tym zagranicznym graczom, których sloty przyporzadkowałeś graczom polskim.
Dla przykładu, Wachowicz z Arki ma słot Roberto Carlosa, ale trzeba jeszcze zdjąć w edycji koment Roberto Carlosowi bo Szpaku go czyta jako Wachowicza.
Zatem takie rzeczy zostają do poprawki. Jak je poprawisz to będzie można powiedzieć, że sprawa wygląda zajebiście. Pozdro.

Jagiellończyk Jaga
CYTAT(m.e.t.h.o.d. man @ Apr 14 2009, 12:15) *
Po pierwsze, scoreboardy były brane z różnych stron.
Po drugie, na R.Lewandowskiego mówi Mariusz, bo w grze nie ma komentarza dla Roberta.
Po trzecie, skoro jest błąd w scoreboardzie, to sobie go zmień.

a jak poprawić ???:>
kozilee
To jest wersja beta.Celowo nie patrzyłem kogo zamieniam.W zamyśle miałem korzystanie z dwóch save i dwóch oddzielnych rs0e_e.img .Chodzi oto ,że jeden save ,działa tylko dla ekstraklasy i a drugi bez nazwisk z polskiej ekstraklasy, jedynie drużyny występujące w pucharach np Wisła, Lech,Legia... itp. miałyby komentowane nazwiska.np.grasz ligę to dajesz save ekstraklasy ,a jak puchary to drugi ogólny i analogicznie rs0e_e.img, oczywiście przez zmienianie nazw folderów.Pozostałe nazwiska zrobię jako update. Pozdrawiam!
kozilee
CYTAT(seba @ Apr 15 2009, 15:38) *
Bardzo dobra robota, ale niedokończona
Klimat rozgrywki jest znacznie lepszy jak Szpaku czyta nazwiska polskich graczy.
Ale jak dawałeś sloty polsim ligowcom to wypadałoby pościagac koment tym zagranicznym graczom, których sloty przyporzadkowałeś graczom polskim.
Dla przykładu, Wachowicz z Arki ma słot Roberto Carlosa, ale trzeba jeszcze zdjąć w edycji koment Roberto Carlosowi bo Szpaku go czyta jako Wachowicza.
Zatem takie rzeczy zostają do poprawki. Jak je poprawisz to będzie można powiedzieć, że sprawa wygląda zajebiście. Pozdro.

ZGODNIE Z SUGESTIĄ PROSZĘ BARDZO .AKTUALNY POPRAWNY SAVE !!!! http://www.speedyshare.com/703121698.html !!
i aktualny rs0e.img http://www.speedyshare.com/658557890.htm
Pozdrawiam! wink.gif
damianLBN
Siema,pod dluzszej przerwie w graniu jestem troszke niezorientowany.Mam EP 2009 + full update i na to final wersion EP 2009.

1.Czy musze instalowac te updaty?
2.Czy musze wgrywac wszystkie przyspiewki,bo przieciez chyba wiekszosc juz mam?

pozdro
Wojtax
@Up

Przeczytaj pierwszy post tam wszystko pisze. tongue.gif
m.e.t.h.o.d. man
CYTAT(Wojtax @ Apr 16 2009, 19:17) *
@Up

Przeczytaj pierwszy post tam wszystko pisze. tongue.gif

Jest napisane. Odsyłam Cię graczu po ktrótkiej przerwie do 1. postu! Naprawde, czytanie nie boli.
1908TylkoTwój1922
Seba : Kiedy zrobic ten scoreboard Canal+HD
Czemu mój brat jak gra w pesa BaL'a i zmieni kamere z podstawowej na inną to ma białe boisko?
m.e.t.h.o.d. man
CYTAT(1908TylkoTwój1922 @ Apr 16 2009, 19:25) *
Czemu mój brat jak gra w pesa BaL'a i zmieni kamere z podstawowej na inną to ma białe boisko?

Ma białe boisko, bo jest boisko wykonane przez patchmakerów i zawsze tak jest na zrobionych stadionach!! Było z milion razy pisane!
tomaj
CYTAT(1908TylkoTwój1922 @ Apr 16 2009, 20:25) *

Może śnieg poprostu u Niego pada?
cialo7
Co trzeba zrobić ze stadionami ściągniętymi z MEGAUPLOAD. Mma 2 pliki 1gb i 830mb i co muszę z nimi zrobić, aby dobrze zaczęły działać stadiony?
m.e.t.h.o.d. man
CYTAT(cialo7 @ Apr 17 2009, 05:14) *
Co trzeba zrobić ze stadionami ściągniętymi z MEGAUPLOAD. Mma 2 pliki 1gb i 830mb i co muszę z nimi zrobić, aby dobrze zaczęły działać stadiony?

Bosz, no widzisz i nie grzmisz... A przeczytałeś 1. post?
Zastanawiam się tak, czy jakby tam były linki, a przy nich taka mała *, a na dole wytłumaczenie do tego... Ciekawego czy byście ją przeczytali, czy od razu ściągali. A powiem, że w tej * byłoby napisane, że dany plik zawiera wirusa...

CYTAT(tomaj @ Apr 16 2009, 20:13) *
Może śnieg poprostu u Niego pada?

Atomówka!
jacekz40
A dlaczego po wgraniu patacha co innego jest w grze a co innego w PES edit jezeli chodzi o ustawienia , strategię druzyn? Wcześniej bez patcha było ok, tak jak w grze tak było w edit, teraz w wiekszosci przekłamuje w edit widać strategie 4-3-3 a w grze ta sama druzyna jest ustawiona 4-4-2.
tomaj
CYTAT(jacekz40 @ Apr 17 2009, 09:56) *
A dlaczego po wgraniu patacha co innego jest w grze a co innego w PES edit jezeli chodzi o ustawienia , strategię druzyn? Wcześniej bez patcha było ok, tak jak w grze tak było w edit, teraz w wiekszosci przekłamuje w edit widać strategie 4-3-3 a w grze ta sama druzyna jest ustawiona 4-4-2.

Podaj przykłady drużyn! Ale coś takiego na pewno nie ma miejsca.
cialo7
Ech. Ja nie widzę jakoś gdzie jest opisane jak to zrobić. W pliku 120mb (polskie stadiony) napisane jest, że wypakować do kitservera. Natomiast w pliczkach z resztą stadionów (ściągnięte z MU) nie jest to opisane. Rozpakować się nie da, a nic innego nie jest napisane tam. Więc proszę zamiast bycia niemiłym mógłbyś pomóc, a może Tobie ktoś w przyszłości odpowie z życzliwością, a nie tylko a napinką. Skoroś taki wielki znawca, mógłbyś pomóc, a nie... Ja tam nie widzę instrukcji do zainstalowania stadionów z MU...
m.e.t.h.o.d. man
CYTAT(cialo7 @ Apr 17 2009, 14:01) *
Ech. Ja nie widzę jakoś gdzie jest opisane jak to zrobić. W pliku 120mb (polskie stadiony) napisane jest, że wypakować do kitservera. Natomiast w pliczkach z resztą stadionów (ściągnięte z MU) nie jest to opisane. Rozpakować się nie da, a nic innego nie jest napisane tam. Więc proszę zamiast bycia niemiłym mógłbyś pomóc, a może Tobie ktoś w przyszłości odpowie z życzliwością, a nie tylko a napinką. Skoroś taki wielki znawca, mógłbyś pomóc, a nie... Ja tam nie widzę instrukcji do zainstalowania stadionów z MU...

CYTAT(tomaj @ Mar 10 2009, 20:07) *
I. INSTALACJA
1. Rozpakować archiwa poprzez uruchomienie pierwszego partu.
2. Otrzymujemy folder 'stadiony' o wielkości 5,28 GB
3. Kopiujemy/podmieniamy folder 'stadiony' do
lokalizacji kitserver\img\cv09.img
4. KONIEC

II. OBSŁUGA

1. Wybór stadionu dokonywany jest poprzez użycie
programiku EP2009 ServicePack
2. Wyboru stadionu możemy dokonywać bez potrzeby wyłączania gry
- wystarczy jš na chwilę zminimalizować żeby uzyskac dostępu
do EP2009 SercicePack (zaleca sie jednak pierwsze załadowanie
jakiegoś stadionu przed uruchomieniem gry)
3. Wybrany przez nas stadion w każdym przypadku zastępuje
domyślny stadion KONAMI
4. Jeśli gramy mecz towarzyski, to stadion Konami jest
zawsze do wyboru przed danym meczem, ale jeśli gramy jakiś
tryb, np ML to gra będzie przydzielać drużynom takie
stadiony jakie miały przypisane. W związku z tym,
w EP 2009 Final Version wszystkie drużyny, które mają
dodany stadion w EP ServicePack, mają jednocześnie ustawiony
stadion KONAMI jako domyślny.

Czytaj ze zrozumieniem i nie kompromituj sie.
A rozpakowujesz 7 zip.
cialo7
Nie dało się tego rozpakować. Błędy wyskakiwały.
Ściągnąłem jeszcze raz 2 part i dopiero się dało wypakować.
mcmattt25
Patch Rewelacjaa ! wszystko idealnie sie zainstalowalo itp biggrin.gif aa jedynie sie zastanawiam nad komentarzem ktory lepszy hmm polski czy zostawic angielski , duzo razy w polskim sa jakies bledy komentarzu ? aa i prosil bym o wiecej twarzy zawodnikow ( bo sam wgrywac ich nie umiem :/ ) jest to mozliwe ? jakas paczka twarzow do tego patcha ? biggrin.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.