CYTAT(Evilislands @ Mar 29 2009, 22:00)

Witam . Update nowy super , wszystko zainstalowałem co się dało . Jest parę błędów w komentarzu ale to raczej nie do was , śmieszne jest to jak na Roberta Lewandowskiego mówi Mariusz xD , ale ogólnie jest super

.
CO DO PATCHA : znalazłem kilka błędów , postaram się je dobrze opisać , żeby wam ułatwić trochę prace .
- Cueto na boisku ma na koszulce w "replayu" napisane anderson mimo ze w menu itp jest ok .
- stadion Lecha Poznań mimo że mam wszystko na high w powtórkach i przy wolnych jest cały biały ( tzn murawa) a czasami działa normalnie , więc sam już nie wiem co to może być ;/
- jak pogram dłużej to przycinają się piosenki w menu tzn tak je mixuje z 3x 1 słowo xD ( taki mini DJ

) czy ktoś też tak ma? gram w inne gry i nie mam takich problemów choć nie wyklucza ze to może być coś z kompem ,
- lechem po skonczeniu 2 ligi w meczach towarzyskich w czasie transferu dodałem sobie Middlesbrough i jak próbuje z nimi grać to wywala mnie do pulpitu bez żadnego błędu , w meczu towarzyskim wszystko działa ok , i nie mogę kontynuować dalej gry. pozdro
Na Roberta mówi mariusz bo w grze jest koment tylko dla tego drugiego.
Co do reszty tego co napisałeś. Widzę, że jesteś kibicem Lecha i martwi mnie to, że masz błąd przy Cueto, bo od tej rundy ma on na koszulce napis ANDERSON zamiast CUETO.
Co do stadionu, to coś takiego jest na większości boisk i to nie zależy od nas tylko od stadiummakerów.
Problem z muzyką może byc taki, że przycina Ci się w momencie gdy gra coś wczytuje ale nie jestem tego pewien.
Z tym Middelsborough może być tak, że się zapodział jakiś zawodnik, przy którym wywala gra do windy, ale wtedy powinieneś mieć informację o błędzie. Jeżeli jesteś w stanie to podaj mi skład Midellsborough, ale ten z okienka transferowego, czyli ten co jest aktualnie w save po 2 sezonie.