CYTAT(Hushovd @ Apr 9 2009, 23:06)

Otrzymam odpowiedz na swoje pytanie?
od czego to zalezy, ze jak zmieniam stadion np Chelsea to w ML mi chodzi, a stadion MU juz nie (tylko jak zaczne od nowa gre)
Coś kręcisz. Zmiana stadionu jest widoczna w save.
Hushovd
Apr 9 2009, 22:12
Wiem, ze jest widoczna. Pisze, ze wszystkie stadiony mi sie podmieniaja oprocz zespolu, ktorym gram czyli ManUtd.
Podmienialem stadion arsenalu i chelsea i wszystkie hulaly na savie. A dalem w ServicePacku OT, a mecz rozgrywa mi sie na Bristol Mary Stadium (mimo iz mam ustawiony KONAMI)
Jagiellończyk Jaga
Apr 10 2009, 05:55
a który to plik
Service Pack?
@Edit: Sorry chyba na początku źle przeczytałem;/ pytania nie bylo

@Edit: nie uważnie przeczytałem service packa gdzie go trrzeba wrzucić dzięki za pomoc
CYTAT(Hushovd @ Apr 9 2009, 23:16)

Wiem, ze jest widoczna. Pisze, ze wszystkie stadiony mi sie podmieniaja oprocz zespolu, ktorym gram czyli ManUtd.
Podmienialem stadion arsenalu i chelsea i wszystkie hulaly na savie. A dalem w ServicePacku OT, a mecz rozgrywa mi sie na Bristol Mary Stadium (mimo iz mam ustawiony KONAMI)
Kręcisz bo kilka postów wyżej pisałeś, że jak grasz ManU to grasz na Bristol coś tam
CYTAT(Jagiellończyk Jaga @ Apr 10 2009, 06:59)

a który to plik
Service Pack?
@Edit: Sorry chyba na początku źle przeczytałem;/ pytania nie bylo

@Edit: nie uważnie przeczytałem service packa gdzie go trrzeba wrzucić dzięki za pomoc

Do 1. postu!
racuch
Apr 10 2009, 07:51
Czy EP działa na pes z zainstalowanym patchem 1.3? Czy wnosi duże zmiany do grafiki (czy potrzeba mocniejszego sprzętu)?
sylwestr_L
Apr 10 2009, 08:01
CYTAT(tomaj @ Apr 9 2009, 21:03)

Normalnie. Ludzie pytacie się o coś co już było kilka razy opisywane. Pliką butów, które wrzucasz do cv06 dajesz nazwę unnamed z tym numerem jakie mają, natomiast previve z cv05 nazywasz unnamed_99. jak tak te pliki ponazywasz, to wystarczy je do patcha wkleić.
Sorry ale nie moge sobie z tym poradzic
Pobralem korki z pro-evo.pl i mam 2 foldery : cv6.img w ktorym sa pliki tj: boot_7801 itd. i folder pdata.img w ktorym sa unnamed_12 i 13
Czy mooglbys powiedziec jasniej co z nimi zrobic?? jakims programem czy czyms....
aughj1
Apr 10 2009, 08:02
jakie numery przyspiewek ma Zamalek Kair i Al Ahly ?
sorry ze sam nie moge sprawdzic ale Pro-evo edititing studio mi nie działa
chodzi o ta starszą wersje patcha
z wszystkimi updatami poza tą tutaj
CYTAT(sylwestr_L @ Apr 10 2009, 09:05)

Sorry ale nie moge sobie z tym poradzic
Pobralem korki z pro-evo.pl i mam 2 foldery : cv6.img w ktorym sa pliki tj: boot_7801 itd. i folder pdata.img w ktorym sa unnamed_12 i 13
Czy mooglbys powiedziec jasniej co z nimi zrobic?? jakims programem czy czyms....
Plikom w cv06 zmieniasz tylko część nazwy, tzn zmieniasz boot na unnamed, pdata nic nie zmieniasz, jeżeli masz wersje PES 1.0 lub 1.1 to nawet tego folderu nie wklejasz. Powinieneś mieć jeszcze folder cv05 z previvem.
CYTAT(aughj1 @ Apr 10 2009, 09:06)

jakie numery przyspiewek ma Zamalek Kair i Al Ahly ?
sorry ze sam nie moge sprawdzic ale Pro-evo edititing studio mi nie działa
chodzi o ta starszą wersje patcha
z wszystkimi updatami poza tą tutaj
Zdziebko Ci się tematy pomieszały. Mogłeś spytać się w temacie z tamtą wersją patcha. Z tego co pamiętam to Zamalek nie ma przyśpiewek, możesz to sprawdzić w obu edytorach jak i w samym folderze cs0d.img
aughj1
Apr 10 2009, 08:14
tak wiem ale skasowałem sobie zamalek i wgrałem moją drużyne
teraz chce im dodac przyspiewki ale niewiem jaki mają numery
CYTAT(aughj1 @ Apr 10 2009, 09:18)

CYTAT(tomaj @ Apr 10 2009, 09:14)

... Z tego co pamiętam to Zamalek nie ma przyśpiewek...
m.e.t.h.o.d. man
Apr 10 2009, 09:17
CYTAT(aughj1 @ Apr 10 2009, 08:18)

Skoro nie miały przyśpiewek, to znaczy, że już nie starczyło dla nich slotów. Swoją drużyne musiałbyś podmienić za kogoś, kto ma przyśpiewki. Możesz to sprawdzić w folderze podanym przez Tomaja.
Btw. Jeżeli zechcesz się zapytać o konwertacje przyśpiewek, żeby pasowały do pes'a, zastanów się 3, może nawet 4 razy.
Hushovd
Apr 10 2009, 15:00
CYTAT(tomaj)
Kręcisz bo kilka postów wyżej pisałeś, że jak grasz ManU to grasz na Bristol coś tam
Jest tak:
1) na poczatku, jak nie mialem stadionow dodatkowych tylko zwykle, to ManU mialo u mnie przydzielony stadion Bristol Mary Stadium
2) zmienilem im na KONAMI zeby w ML zmienil mi sie na OT
3) a mam nadal Bristol
(zaznacam jeszcze raz, ze wszystkim innym druzynom jak zmieniam stadiony to sie podmieniaja elegancko, tylko stadion Manchesteru nie chce zaskoczyc, dopiero jak zaczynam nową grę)
CYTAT(Hushovd @ Apr 10 2009, 16:04)

Jest tak:
1) na poczatku, jak nie mialem stadionow dodatkowych tylko zwykle, to ManU mialo u mnie przydzielony stadion Bristol Mary Stadium
2) zmienilem im na KONAMI zeby w ML zmienil mi sie na OT
3) a mam nadal Bristol
(zaznacam jeszcze raz, ze wszystkim innym druzynom jak zmieniam stadiony to sie podmieniaja elegancko, tylko stadion Manchesteru nie chce zaskoczyc, dopiero jak zaczynam nową grę)
Punkt 1. dowodzi tego, że jednak kręcisz. Sprawdziłem specjalnie teraz i ManU ma cały czas ustawiony jako default stadion KONAMI. W tym wypadku nie widzę sensu rozpatrywania dalszych punktów.
Hushovd
Apr 10 2009, 16:15
No to co mam teraz zrobic? Skoro jest tak jak mowisz to pewnie ustawilem kiedys Bristol Mary Stadium jako Stadion ManU CO NIE ZMIENIA FAKTU, ze TERAZ ustawilem z powrotem na KONAMI wiec tak czy siak powinien sie zmienic mi w ML czyz nie?
m.e.t.h.o.d. man
Apr 10 2009, 17:19
CYTAT(Hushovd @ Apr 10 2009, 16:19)

No to co mam teraz zrobic? Skoro jest tak jak mowisz to pewnie ustawilem kiedys Bristol Mary Stadium jako Stadion ManU CO NIE ZMIENIA FAKTU, ze TERAZ ustawilem z powrotem na KONAMI wiec tak czy siak powinien sie zmienic mi w ML czyz nie?
Przeinstaluj gre i się nie unoś...
1908TylkoTwój1922
Apr 10 2009, 18:26
Mam pytanie : Gdy był Ekstraklasa Patch 2008 do Pes-a 2008 to był tam super scoreboard Canal+Sport HD..super on wyglądał , czy da rade wgrać go jakoś do service packa zeby go mieć w Epatchu 2009?I skąd mozna sciagnać ten scoreboard bo szukałem i nie znalazłem a on byl zajebisty.
Hushovd
Apr 10 2009, 20:49
Nie unosze sie tylko probuje wytlumaczyc jaki mam problem i ze to jest co najmniej dziwne.
matek30
Apr 10 2009, 21:23
Co Mam Z Grą Gdy: Gram Tryb master league zapisuje przed skończeniem.Chcę Uruchomić na drugi dzień to co zapisałem a tam pisze "?????????" wciskam to i potem pisze :Pes 2009 przestał działać.
CYTAT(matek30 @ Apr 10 2009, 22:27)

Co Mam Z Grą Gdy: Gram Tryb master league zapisuje przed skończeniem.Chcę Uruchomić na drugi dzień to co zapisałem a tam pisze "?????????" wciskam to i potem pisze :Pes 2009 przestał działać.
Save Ci się po prostu popsuł.
matek30
Apr 10 2009, 21:35
czyli co mam zrobić?
matek30
Apr 10 2009, 21:37
czyli co mam zrobić?
CYTAT(matek30 @ Apr 10 2009, 22:41)

czyli co mam zrobić?
Nauczyć się edytować posty i nie wysyłać 2 (w dodatku tych samych) pod rząd.
Możesz spróbować uży jakiegoś FIX, ale podobno nie pomagają.
matek30
Apr 10 2009, 21:58
Ale Chciał Bym Sobie pograć i nie wiem co zrobic odp
1908TylkoTwój1922
Apr 10 2009, 23:11
CYTAT(1908TylkoTwój1922 @ Apr 10 2009, 19:30)

Mam pytanie : Gdy był Ekstraklasa Patch 2008 do Pes-a 2008 to był tam super scoreboard Canal+Sport HD..super on wyglądał , czy da rade wgrać go jakoś do service packa zeby go mieć w Epatchu 2009?I skąd mozna sciagnać ten scoreboard bo szukałem i nie znalazłem a on byl zajebisty.
pomoże ktoś?z góry dzięki
CYTAT(1908TylkoTwój1922 @ Apr 11 2009, 00:15)

pomoże ktoś?z góry dzięki
Tamten score był miał z prawej canal+ hd ale po lewej Orange Ekstraklasa, więc jest nieaktualny. Moge zrobic ewentualnie socreboard c+ hd.
1908TylkoTwój1922
Apr 11 2009, 08:47
CYTAT(seba @ Apr 11 2009, 08:50)

Tamten score był miał z prawej canal+ hd ale po lewej Orange Ekstraklasa, więc jest nieaktualny. Moge zrobic ewentualnie socreboard c+ hd.
ok , seba ale zrób taki jak był w poprzednim pes taki sam jak dało by rade..bo on na prawde mi sie podobał i ładnie wyglądał.
CYTAT(1908TylkoTwój1922 @ Apr 11 2009, 09:51)

ok , seba ale zrób taki jak był w poprzednim pes taki sam jak dało by rade..bo on na prawde mi sie podobał i ładnie wyglądał.
Człowieku tamten miał logo ORANGE EKSTRAKLASA kojarzysz?? Dziś juz nie aktulane. Moge zrobic canal+ hd ale na pewno nie taki jak był w OEP 2008
prezes87
Apr 11 2009, 11:05
Zauważyłem dwa błędy w przyśpiewkach.
1. Celtic ma jedną przyśpiewkę Liverpool'u albo Liverpool Celtic'u. Nie wiem czyja to ale wiem na pewno, że się powtarza.
2. Bayern ma przyśpiewkę "Berlin Berlin wir fahren nach Berlin" co jest przyśpiewką repry Niemiec i nikt tego już nie śpiewa bo było to na mundialu 2006 śpiewane, że niby Niemcy pojadą na finał do Berlina.
Pzdr
1908TylkoTwój1922
Apr 11 2009, 11:11
Seba-to zrób CANAL+SPORT HD .
Ciereb
Apr 11 2009, 12:40
Heh, a ja dzisiaj zauważyłem, że Śląsk Wrocław na koszulce ma napisane GERMAN, a powinno być GARMAN

1908TylkoTwój1922
Apr 11 2009, 15:12
Seba-to jak zrobisz scoreboard CANAL+SPORT HD to daj link , a kiedy zrobisz?
EDIT:coś mi się stało z save'em w pesie , tylko niewiem co.Grałem BaL'a i jestem w GKS Bełchatów i gramy mecz z Lechem na wyjezdzie i wygraliśmy 0-1 (po moim strzelonym karnym) i jak po meczu widze swoj wzrost umiejetnosci , potem kalendarz to jest ok , ale jak przechodzi do menu to wyskakuje blad wyslij raport o bledach i nie wysylaj..probowalem znowu grac ten mecz z 5razy ale nadal to samo...teraz instaluje jeszcze raz pesa potem Epatcha i wrzuce ten save(bo go skopiowałem , spoecjalnie bo szkoda mi go stracic)i mysle ze bedzie działać..czy reinstal pes i patcha moze pomóc?
CYTAT(1908TylkoTwój1922 @ Apr 11 2009, 16:16)

Seba-to jak zrobisz scoreboard CANAL+SPORT HD to daj link , a kiedy zrobisz.?
Aleś pobudzony. Chyba ci ktoś jajka żelaznym prętem poświęcił.
Pozdro i Wesołych.
1908TylkoTwój1922
Apr 11 2009, 15:42
CYTAT(1908TylkoTwój1922 @ Apr 11 2009, 16:16)

Seba-to jak zrobisz scoreboard CANAL+SPORT HD to daj link , a kiedy zrobisz?
EDIT:coś mi się stało z save'em w pesie , tylko niewiem co.Grałem BaL'a i jestem w GKS Bełchatów i gramy mecz z Lechem na wyjezdzie i wygraliśmy 0-1 (po moim strzelonym karnym) i jak po meczu widze swoj wzrost umiejetnosci , potem kalendarz to jest ok , ale jak przechodzi do menu to wyskakuje blad wyslij raport o bledach i nie wysylaj..probowalem znowu grac ten mecz z 5razy ale nadal to samo...teraz instaluje jeszcze raz pesa potem Epatcha i wrzuce ten save(bo go skopiowałem , spoecjalnie bo szkoda mi go stracic)i mysle ze bedzie działać..czy reinstall pes i patcha moze pomóc?
czy reinstall pesa i patcha pomoże?czekam na odpowiedź.
EDIT:reinstall pomógł , naszczęscie moge grać dalej na moim save:)
Ej gram sobie w become a legend i tu dochodzi do trasferów patrze 4 kluby zatrudniły bramkarza Tremmela, sprawdzam a takich Tremmeli jest 61 o co cho

?
Heh nawet więcej niż 4 kluby
CYTAT(zomek @ Apr 11 2009, 22:20)

Ej gram sobie w become a legend i tu dochodzi do trasferów patrze 4 kluby zatrudniły bramkarza Tremmela, sprawdzam a takich Tremmeli jest 61 o co cho

?
Heh nawet więcej niż 4 kluby

Patch KONAMI 1.2 dodaje tremmelów i dummych. Rozwiązanie: graj na 1.0 lub 1.1
P.S.: Mokrego jajka i smacznego dyngusa!
Hushovd
Apr 12 2009, 01:37
@tomajprzeinstalowalem PES'a i okazalo sie, ze ja mam w podstawce ustawiony dla ManU Bristol Mary Stadium
Wiec nie wiem co jest grane..
Ciereb
Apr 12 2009, 08:25
Hehe no ja miałem tak xD
dsg123
Apr 12 2009, 09:22
jak rozpakować te stadiony ??
bo mi pisze ,że uszkodzony plik i nieznany format pomóżcie !!
mam pytanie scaiglem final wersion przez torrent a mialem wczesniej patcha ... to nie musze usuwac tych plikow co były wczesniej??
BubelCk
Apr 12 2009, 10:59
CYTAT(dsg123 @ Apr 12 2009, 09:26)

jak rozpakować te stadiony ??
bo mi pisze ,że uszkodzony plik i nieznany format pomóżcie !!
Programem 7-zip.
m.e.t.h.o.d. man
Apr 12 2009, 11:02
CYTAT(JeLeN @ Apr 12 2009, 10:45)

mam pytanie scaiglem final wersion przez torrent a mialem wczesniej patcha ... to nie musze usuwac tych plikow co były wczesniej??
Czytać! To nie boli. 1 post i będziesz miał odpowiedź.
Wesołych Świąt
1908TylkoTwój1922
Apr 12 2009, 16:59
mam pytanie : co pare meczy w BaL'u pes mi wywala i jest ten komunikat wyslij raport o błedach , nie wysyłaj , oco chodzi ?co pare meczy tak mam:// co zrobić?
Bartek10
Apr 12 2009, 18:11
Kurde albo ja jestem jakis tepy albo nie wiem zanstnalowalem menu,bandy repleys i nic nie chodzi komendy mam takie same jak w innych niby pisze ,ze sie ladnie skopiowała a nie ma.Mógłby ktoś zaradzić choidz mi o menu Chelsea,replays wszystkie 8 i bandy lm
3 majcie mój plik bat
http://odsiebie.com/pokaz/2160101---3184.html
1908TylkoTwój1922
Apr 12 2009, 18:23
CYTAT(1908TylkoTwój1922 @ Apr 12 2009, 18:03)

mam pytanie : co pare meczy w BaL'u pes mi wywala i jest ten komunikat wyslij raport o błedach , nie wysyłaj , oco chodzi ?co pare meczy tak mam:// co zrobić?
wie ktoś?czekam na odpowiedź.Z góry dzięki.
p.s Wesołych swiąt
Ja mam problem , gdyż kiedy chce zagrać mecz w trybie CL , to w miejscu gdzie powinien być scoreboard i nazwa zawodnika itp. są białe puste pola. Przepraszam jeżeli pdobne pytania wcześniej padały . Czekam na odpowiedź .
Czyli EKSTRAKLASA PATCH 2009 FINAL VERSION to jest to samo co EKSTRAKLASA PATCH 2009 tylko że w FINAL VERSION nie ma stadionów, przyśpiewek i soundtrack? Nie wiem czy dobrze zrozumiałem.
czesiek85
Apr 13 2009, 02:17
Mam problem....wgrałem sobie tego naprawde fachowego patcha ale jest jedne kłopot....jesli chce grac w tryb kariery lub samą lige....druzyny są wymieszane....przypuscmy biorę np Legię....a tu Legia jest np z Realem czy PSV w tej samej lidze...jak to zlikwidować....??? Może jakiś mały updacik ??? Jest na to jakas recepta?
ShockER
Apr 13 2009, 07:54
CYTAT(czesiek85 @ Apr 13 2009, 03:21)

Mam problem....wgrałem sobie tego naprawde fachowego patcha ale jest jedne kłopot....jesli chce grac w tryb kariery lub samą lige....druzyny są wymieszane....przypuscmy biorę np Legię....a tu Legia jest np z Realem czy PSV w tej samej lidze...jak to zlikwidować....??? Może jakiś mały updacik ??? Jest na to jakas recepta?
No comments..

Wiesz ile razy to już było?
1908TylkoTwój1922
Apr 13 2009, 09:04
CYTAT(1908TylkoTwój1922 @ Apr 12 2009, 18:03)

wie ktoś czemu tak sie dzieje?
EDIT:sorry za dwa posty z rzędu przez przypadek dwa naraz wysłałem
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.