Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: EKSTRAKLASA PATCH 2009 FINAL VERSION
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2009
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20
1908TylkoTwój1922
juz wypakowalem , dzieki za pomoc..
ajax167
Mam problem jak otwieram lub wypakowuje te stadiony to pisze że : nie mogę otworzyć pliku jako archiwum.
m.e.t.h.o.d. man
CYTAT(WKS&RKS @ Mar 27 2009, 13:51) *
I co ja mam teraz robic ;( ? bo szkoda tego 1000mb

Musisz ściągnąć drugi part smile.gif
Bo to jest pierwszy part. Też tak miałem jak chciałem wypakować tylko pierwszy part bez drugiego. smile.gif

CYTAT(ajax167 @ Mar 27 2009, 14:04) *
Mam problem jak otwieram lub wypakowuje te stadiony to pisze że : nie mogę otworzyć pliku jako archiwum.

Czy ty to aby na pewno otwierasz przez 7 zip? Bo to wygląda jakbyś otwierał przez win rara.

CYTAT(ajax167 @ Mar 27 2009, 14:10) *
tak przez 7 zip

A próbowałeś robić w ten sposób, który opisałem w poście na górze strony?
ajax167
tak przez 7 zip
ajax167
CYTAT(m.e.t.h.o.d. man @ Mar 27 2009, 14:07) *
Musisz ściągnąć drugi part smile.gif
Bo to jest pierwszy part. Też tak miałem jak chciałem wypakować tylko pierwszy part bez drugiego. smile.gif

Czy ty to aby na pewno otwierasz przez 7 zip? Bo to wygląda jakbyś otwierał przez win rara.

A próbowałeś robić w ten sposób, który opisałem w poście na górze strony?

Mam 7 zip ale nie moge tego rozpakowac bo zaraz wyskakuje ze nie moze otworzyc archiwum.
KemoT86
CYTAT(KemoT86 @ Mar 27 2009, 08:48) *
lub biggrin.gif

Ściągnij program HJSplit 2.3 http://hjsplit.en.softonic.com/

włączasz program / klikasz Join / Input File wybierasz stadiony.7z.001 / klikasz start / GOTOWE!

ajax167 - może wypróbuj mój sposób? plik ma kilka kb
m.e.t.h.o.d. man
CYTAT(ajax167 @ Mar 27 2009, 14:23) *
Mam 7 zip ale nie moge tego rozpakowac bo zaraz wyskakuje ze nie moze otworzyc archiwum.

A czy ty oby na pewno masz dwa party? Bo to jest jakiś dziwny podobny problem co miał WKS&RKS
nike
jaki folder odpowiada za herby bo np. u mnie cska ma tsv herb smile.gif
tomaj
Pliki spakowane programem 7zip się nie otwierają tak jak w WinRAR. Trzeba wpierw je wypakować.

Loga są w plikach unnamed_5 i 6 w cv0a.img, ale jak Ci się źle wyświetlają to znaczy to, że coś robiłeś w edytorze. W PRO EVO Editing Studio można tez poprawić loga.
m.e.t.h.o.d. man
CYTAT(nike @ Mar 27 2009, 16:20) *
jaki folder odpowiada za herby bo np. u mnie cska ma tsv herb smile.gif

Ciekawe... Ja jakoś nie miałem takiego problemu...
Kitserver -> img -> cv0a.img -> i dwa pliki unnamed 5 i 6. W piątce są duże herby, w 6 małe herby.
Graczyk
gdzie mam wkleić stadiony, wiem ze gdzieś to jest ale nie mogę znaleźć :/
Kamilbialego
Patch super przerósł moje oczekiwania tylko przy Sao Paulo zaczyna mi zacinać już w menu... mam updatkę
tomaj
CYTAT(Graczyk @ Mar 27 2009, 18:11) *
gdzie mam wkleić stadiony, wiem ze gdzieś to jest ale nie mogę znaleźć :/

CYTAT
I. INSTALACJA
1. Rozpakować archiwa poprzez uruchomienie pierwszego partu.
2. Otrzymujemy folder 'stadiony' o wielkości 5,28 GB
3. Kopiujemy/podmieniamy folder 'stadiony' do
lokalizacji kitserver\img\cv09.img
4. KONIEC

1 post pod linkami!
nike
czemu jak zmienilem loga olympiakosu i nurembergi z dzali logos by seba i teraz w grze są niebieskie ;/ ??
1908TylkoTwój1922
u mnie tez pisze ze nie moze otworzyc archiwum..mam 2 party;/;/;/
tomaj
CYTAT(tomaj @ Mar 27 2009, 16:29) *
Pliki spakowane programem 7zip się nie otwierają tak jak w WinRAR. Trzeba wpierw je wypakować.

wy nie potraficie tylko czytać czy poprostu tego nie rozumiecie? Program 7zip oraz archiwa typu 7z nie otwoerają się tak jak np. archiwa rar czy zip. Je trzeba wypakować aby zobaczyć ich zawartość.
1908TylkoTwój1922
ja kliknalem prawym na part1 i mam tam na liscie 7zip najechalem na niego i wzialem wypakuj tutaj i dupa.nie moge otworzyc archiwum czy cos
brtek00
Patch bardzo dobry..

+
Oprawa graficzna~~
Przyspiewki FULL WYPAS!
Ten bajer co dzieki niemu mozna sobie zmieniac szybko stroje sedziow ,pilki itp
ITd
-
Liga brazilijska nie wiem poco komu ona? lepsza byla by Liga Francuska~~
noi co najgorsze to Of i staty poszczegolnych pilkarzy szczegolnie ligi Brazylijskiej! tamta liga jest najlepsza w patchu... 2x lepsza od EPl wszystkie brazylijskie druzyny sa silne Jak arsenal Londyn czy te lepsze z epl chelsea itp.. to jakas kpina
noi pare dziwnych statsow pilkarzy z Ekstraklasy Wojtkowiak boczny obronca 80 defence? O.o nie przesadacie? co drugi pilkarz z Wisly czy lecha jest lepszy od Kuby blaszczykowskiego? i calej reprezentacji polski ? to tez troche dziwne?
Powiem krótko z ofem kepsciutku pod wzgledem statsow pilkarzy resztte jest SPox! a i mam propozycje nie moglibyscie zrobic pozadny Of z pesstatsdebase? wtedy ten patch nie byl by do zastapienia zadnym innym biggrin.gif
ajax167
CYTAT(tomaj @ Mar 27 2009, 18:52) *
wy nie potraficie tylko czytać czy poprostu tego nie rozumiecie? Program 7zip oraz archiwa typu 7z nie otwoerają się tak jak np. archiwa rar czy zip. Je trzeba wypakować aby zobaczyć ich zawartość.

Ja też tak mam zrozum nie da się ani rozpakować ani otowrzyć tylko pisze że nie może znaleść archiwum.
tomaj
CYTAT(brtek00 @ Mar 27 2009, 18:57) *
Patch bardzo dobry..

+
Oprawa graficzna~~
Przyspiewki FULL WYPAS!
Ten bajer co dzieki niemu mozna sobie zmieniac szybko stroje sedziow ,pilki itp
ITd
-
Liga brazilijska nie wiem poco komu ona? lepsza byla by Liga Francuska~~
noi co najgorsze to Of i staty poszczegolnych pilkarzy szczegolnie ligi Brazylijskiej! tamta liga jest najlepsza w patchu... 2x lepsza od EPl wszystkie brazylijskie druzyny sa silne Jak arsenal Londyn czy te lepsze z epl chelsea itp.. to jakas kpina
noi pare dziwnych statsow pilkarzy z Ekstraklasy Wojtkowiak boczny obronca 80 defence? O.o nie przesadacie? co drugi pilkarz z Wisly czy lecha jest lepszy od Kuby blaszczykowskiego? i calej reprezentacji polski ? to tez troche dziwne?
Powiem krótko z ofem kepsciutku pod wzgledem statsow pilkarzy resztte jest SPox! a i mam propozycje nie moglibyscie zrobic pozadny Of z pesstatsdebase? wtedy ten patch nie byl by do zastapienia zadnym innym biggrin.gif

Tej po raz setny pisze, że w update 2 co był, staty drużyn polskich były dopasowane do tych co na pesdatabase, obecnie zostały one jeszcze obniżone i nadal źle? Co do Błaszczykowskiego. Sory ale obiektywnie mówiąc prawda jest taka, że nie jest on wcale taki dobry.
Co do ligi brazylijskiej. Na 5 Klubowych Mistrzostw Świata 3 razy wygrywały drużyny brazylijskie, z czego w 2000 roku zdeklasowały drużyny europejskie. W rzeczywistości co najmniej 5 drużyn brazylijskich było by wstanie zagrać na równym a nawet lepszym poziomie z takimi drużynami jak Manchester United, Chelsa, Milan czy Barca. Pozatym chcieliśmy dodać coś czego jeszcze w Polsce nie ma. Dodatkowo patch nie robiliśmy tylko dla Was ale także dla siebie tongue.gif
m.e.t.h.o.d. man
CYTAT(brtek00 @ Mar 27 2009, 18:57) *
a i mam propozycje nie moglibyscie zrobic pozadny Of z pesstatsdebase? wtedy ten patch nie byl by do zastapienia zadnym innym biggrin.gif

Prosze Cie bardzo... Zrób sobie sam staty z tej "świetnej" stronki... Jak to już tomaj i seba mówili, powtórze ich zdanie...
"braliśmy z pesdatebase - źle, braliśmy z fm - źle... Więc obniżaliśmy je jak mogliśmy, ale nadal źle..." W dużym skrócie...
Poza tym, na tej stronie nie ma prawie 3/4 piłkarzy...

Edit: nosz, tomaj mnie uprzedził smile.gif
1908TylkoTwój1922
CYTAT(1908TylkoTwój1922 @ Mar 27 2009, 18:56) *
ja kliknalem prawym na part1 i mam tam na liscie 7zip najechalem na niego i wzialem wypakuj tutaj i dupa.nie moge otworzyc archiwum czy cos

co mam zrobic zeby miec te stadiony???sad.gifsad.gif
ajax
CYTAT(tomaj @ Mar 27 2009, 19:12) *
Tej po raz setny pisze, że w update 2 co był, staty drużyn polskich były dopasowane do tych co na pesdatabase, obecnie zostały one jeszcze obniżone i nadal źle? Co do Błaszczykowskiego. Sory ale obiektywnie mówiąc prawda jest taka, że nie jest on wcale taki dobry.
Co do ligi brazylijskiej. Na 5 Klubowych Mistrzostw Świata 3 razy wygrywały drużyny brazylijskie, z czego w 2000 roku zdeklasowały drużyny europejskie. W rzeczywistości co najmniej 5 drużyn brazylijskich było by wstanie zagrać na równym a nawet lepszym poziomie z takimi drużynami jak Manchester United, Chelsa, Milan czy Barca. Pozatym chcieliśmy dodać coś czego jeszcze w Polsce nie ma. Dodatkowo patch nie robiliśmy tylko dla Was ale także dla siebie tongue.gif

Wszystko można zrozumieć ale jest jedno ALE jak przed meczem towarzyskim wybieranm drużynę i biorę przykładowo Wisłe Kraków to czemu ona ma większy ten kwadracik umiejętności od Porto Benfiki Olympaikosu i wielu innych od niej lepszych w rzeczywistości i taki sam jak Lyon a przeciętne polskie drużyny mają współczynniki jak np Dynamo Zagrzeb czy Spartak Moskwa.
tomaj
CYTAT(ajax @ Mar 27 2009, 20:02) *
Wszystko można zrozumieć ale jest jedno ALE jak przed meczem towarzyskim wybieranm drużynę i biorę przykładowo Wisłe Kraków to czemu ona ma większy ten kwadracik umiejętności od Porto Benfiki Olympaikosu i wielu innych od niej lepszych w rzeczywistości i taki sam jak Lyon a przeciętne polskie drużyny mają współczynniki jak np Dynamo Zagrzeb czy Spartak Moskwa.

Według statystyk i wszlkich zestawień TSG Hoffenheim jest gorsze od Schalke, Bayeru, Borussi czy VfB, a jest przed nimi. Zagraj mecz tymi drużynami (chociaż lepiej byłoby aby komp sam go rozegrał) i wtedy pogadamy. Swoją drogą sądzę, że Wisła pod pewnymi względami jest lepsza od Olimpiakosu czy Benifici. A Dinamo Zagrzeb w Ekstraklasie by tak łatwo nawet startu w europejskich pucharach nie wywalczyło.
Rychuzklanu
Naprawicie tych zawodnikow powtarzajacych sie w lidze niemieckiej? Nazywaja sie Dummy albo jakos tak.
1908TylkoTwój1922
nadal nie moge wypakowac prat1 i part2 stadiony..wogole jakas dziwna nazwa stadiony.7z.001 i stadiony.7z.002 ;/.....niewiem ale po 7z chyba nie powinno byc niczego;/;/...niewiem....nie da rady wypakowac pisze w 7zip: nie moge otworzyc archiwum..co zrobic?????????????????????????????
brtek00
moze usun z nazwy zipa to 001 itp i zostaw samo stadiony.7z i wtedy sprobuj wypakowac moze to cos pomoze?
m.e.t.h.o.d. man
CYTAT(brtek00 @ Mar 27 2009, 21:43) *
moze usun z nazwy zipa to 001 itp i zostaw samo stadiony.7z i wtedy sprobuj wypakowac moze to cos pomoze?

Hhahahahhha, no tym mnie rozwałileś...
Nic masz nie usuwać! Nie wiem, jak wy to robicie, że tylko WAM się nie udaje... A jak jesteś zdesperowany, to możesz sobie pobrać nowe linki z RS.

CYTAT(1908TylkoTwój1922 @ Mar 27 2009, 21:16) *
nadal nie moge wypakowac prat1 i part2 stadiony..wogole jakas dziwna nazwa stadiony.7z.001 i stadiony.7z.002 ;/.....niewiem ale po 7z chyba nie powinno byc niczego;/;/...niewiem....nie da rady wypakowac pisze w 7zip: nie moge otworzyc archiwum..co zrobic?????????????????????????????

A tobie to proponowałbym od czasu do czasu wcisnąć prawy ALT... I stawiać mniej znaków zapytania, bo to wygląda jakbyś grał w tibie... I nie śpiesz się jak piszesz, bo bzdury wychodzą...
"nie moge otworzyć archiwum" Czy ty je oby na pewno wypakowujesz? Czy wchodzisz na chama w ten spakowany plik i w 7 zip coś próbujesz kombinować...?
Graczyk
A ja mam jeszcze jedno pytanie, w folderze z gra, tam gdzie sa koszulki np. w koszulkach lecha jest wiecej koszulek , uefy itp a wgrze tylko 2. Można je w grze użyć? jesli tak to napiszcie jak, dzieki smile.gif
m.e.t.h.o.d. man
CYTAT(Graczyk @ Mar 27 2009, 21:56) *
A ja mam jeszcze jedno pytanie, w folderze z gra, tam gdzie sa koszulki np. w koszulkach lecha jest wiecej koszulek , uefy itp a wgrze tylko 2. Można je w grze użyć? jesli tak to napiszcie jak, dzieki smile.gif

Proste, że można...
Kitserver bierze do gry tylko stroje ga, gb, pa, pb. Więc skoro reszta stroi ma inną nazwe, to się samo na myśl nasuwa, żeby zmienić tą nazwe!
Mam nadzieję, że już do tego prostego rozwiązania sprawy, sam dojdziesz...
1908TylkoTwój1922
zaraz pokaze wam screena co sie dzieje...jak chce wypakowac w 7zip
Graczyk
To wiedziałem ale myślałem że można wszystkie na raz a nie wychodzić co chwile z gry i zmieniać. Ale i tak dzięki smile.gif
tomaj
CYTAT(Rychuzklanu @ Mar 27 2009, 21:09) *
Naprawicie tych zawodnikow powtarzajacych sie w lidze niemieckiej? Nazywaja sie Dummy albo jakos tak.

Jedyna możliwoś aby ich nie było to... gra na wersji gry 1.0 lub 1.1. Moglibyśmy to usunąć, ale:
1) wtedy patch by się pewnie dopiero w maju ukazał
2) OF byłby kompatybilny tylko z patchem KONAMI 1.2

CYTAT(1908TylkoTwój1922 @ Mar 27 2009, 21:16) *

Nazwa nie jest dziwna tylko poprawna. Klikasz na plik z numerem 001 prawym przyciskiem myszy, wybierasz 7-Zip->wypakuj. I jest OK.
m.e.t.h.o.d. man
CYTAT(Graczyk @ Mar 27 2009, 22:03) *
To wiedziałem ale myślałem że można wszystkie na raz a nie wychodzić co chwile z gry i zmieniać. Ale i tak dzięki smile.gif

No tak fajnie, to już nie ma w tym kitserverze...
1908TylkoTwój1922
http://zapodaj.net/11671932.bmp.html
i jeszcze
http://zapodaj.net/14594833.bmp.html

luknijcie.jeden screen jest z 7zipa a drugi potwierdzenie ze mam dwa party zeby nie bylo...co zrobić?
tomaj
CYTAT(1908TylkoTwój1922 @ Mar 27 2009, 22:08) *

Coś te linki nie działąją
EDIT: juz OK

Kliknij na pliku z numerem 001 prawą myszą, wybierz właściwości. Tam powinieneś mieć coś takiego jak zmień i wybierz 7-Zip lub archiwum 7-Zip czy jakoś tak to się zwie.
m.e.t.h.o.d. man
CYTAT(1908TylkoTwój1922 @ Mar 27 2009, 22:08) *
http://zapodaj.net/11671932.bmp.html
i jeszcze
http://zapodaj.net/14594833.bmp.html

luknijcie..to mam w 7zip...co zrobić?

Czy to otwierasz oba naraz?
1908TylkoTwój1922
nie otwieram ich tylko zaznaczylem dwa party i prawy i 7zip i wypakuj tutaj
tomaj
Jeszcze jedno, co pisze na końcu tego zamazanego? Błąd CRC czy brak miejsca na dysku?
To wypakuj tylko jeden plik, drugi się automatycznie z nim wypakuje!
m.e.t.h.o.d. man
CYTAT(1908TylkoTwój1922 @ Mar 27 2009, 22:13) *
nie otwieram ich tylko zaznaczylem dwa party i prawy i 7zip i wypakuj tutaj

BOŻE! WIDZISZ I NIE GRZMISZ!!!
Chyba wyraźnie to opisywałem! Tomaj chyba zresztą też!

ZAZNACZASZ PART 1, PPM I WYPAKUJ TUTAJ!

Edit: a dokładnie co zaznaczasz jak chcesz wypakować? ppm -> 7 zip -> extract here czy jakoś tak to ja robiłem
1908TylkoTwój1922
na koncu????pisze gdzie mam ten plik ....np.c/documents and setting/luskjka/pulpit

method man jak zrobilem tak samo z jednym plikiem to samo wyskoczylo

we wlasciwosciach tego pliko 001 mam :
typ pliku:Winrar
otwieranie za pomoca:7zip manager
tomaj
CYTAT(1908TylkoTwój1922 @ Mar 27 2009, 22:15) *
na koncu????pisze gdzie mam ten plik ....np.c/documents and setting/luskjka/pulpit

method man jak zrobilem tak samo z jednym plikiem to samo wyskoczylo

ale za ścieżką jest podana przyczyna. Powiedz mi ile masz miejsca wolnego na dysku c?
1908TylkoTwój1922
nie ma podanego bledu...pisze nie moge otworzyc archiwum i dalej c/documets and settings/ja/pulipt/stadiony.7z.001
na dysku c mam wolnego 64gb , niechce mi sie drugi raz tego sciagac;/
m.e.t.h.o.d. man
CYTAT(1908TylkoTwój1922 @ Mar 27 2009, 22:21) *
nie ma podanego bledu...pisze nie moge otworzyc archiwum i dalej c/documetsand settings/ja/pulipt/stadiony.7z.001
na dysku c mam wolnego 64gb

No to to jest niemożliwością, że nie chce ci się wypakować... Musisz coś źle robić, tylko nie wiem co, bo z tego co tu opisałeś, to jakbyś to dobrze robił...
m.e.t.h.o.d. man
CYTAT(m.e.t.h.o.d. man @ Mar 27 2009, 22:22) *
No to to jest niemożliwością, że nie chce ci się wypakować... Musisz coś źle robić, tylko nie wiem co, bo z tego co tu opisałeś, to jakbyś to dobrze robił...

Edit: Hmm, spróbuj otworzyć to win rarem... Mi czasami jak ściągałem jakieś rzeczy z EP wystarczał tylko win rar...

Osz kurna, sory za post pod postem...

No i też się nie udało win rarem?
1908TylkoTwój1922
winrarem tez robilem
tomaj
Najedź na zaznaczone przeze mnie miejsce i rozszerz tę kolumnę i zobacz co tam jest napisane!
1908TylkoTwój1922
''nie mogę otworzyc pliku : c/documets and setting/ja/pulpit/stadiony.7z.001/ jako archiwum '' nic wiecej
tomaj
CYTAT(1908TylkoTwój1922 @ Mar 27 2009, 22:34) *
''nie mogę otworzyc pliku : c/documets and setting/ja/pulpit/stadiony.7z.001/ jako archiwum '' nic wiecej

Nawet po rozszerzeniu kolumny?!
1908TylkoTwój1922
tak całą rozszerzyłem.

teraz rozpakowywuje HJSplit 2.3 zobaczymy ale juz raz tym robilem i wyskoczylo pelno tez spakowanych plikow
ehh tak samo..znowu pelno plikow spakowanych ;/;/ po rozpakowaniu w hjsplit...zaraz dam screen

EDIT: link do screena po wypakowaniu w hjsplit http://s3.zapodaj.net/88885170.bmp.html
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.