sebacz3000
Mar 25 2009, 13:31
ja znalazłem błąd ponieważ 1.Owczarek nie gra już w Polonii Bytom a brakuje Dawida Szufryna i 2.W Polonii kilku zawodników ma złe numery na koszulce.
Tutaj są wszystkie nr
http://poloniabytom.com.pl/strona.php?s=5046edit:
I jeszcze zamiast Bochenka i Robaszka powinni być Gikiewicz i Wojsyk
BubelCk
Mar 25 2009, 14:19
Co z tym kszo? Bo słyszałem, że miało być a w final version nie ma . Chciałem zacząć nową karierę ale mi brakuje 1 polskiego zespołu właśnie.
Polonia Byto już poprawiona. Coś jeszcze?
BubelCk: KSZO jednak nie daliśmy i w patchu są 33 drużyny polskie, a do kariery potrzebne są 32.
Tomaj da sie cos zrobić w Become a Legend zeby to Logo ekstraklasy bylo na lidze C bo tylko jak w tej lidze ustawisz druzyny to cie biora a u mnie jest brazylijska i bez przerwy z Brazyli oferty a ja bym wolal w Polskiej grac a glupio bedzie wygladalo jak pod Ekstraklasa bedzie Angielska grac
ajax167
Mar 25 2009, 14:36
Zauważyłem błedy: Saviola został w Realu , Grzegorzewski jeszcze gra w Górniku Łeczna , Skoro nie gra jednak w Jagielloni , brak Machovca w Odrze , Skrzyńskiego w Polonii. Sadlok w Ruchu gra teraz na śr obrony a tutaj ma smf i kto to jest w Wiśle Jasik? Jest w rezerwach Janik.
Rafaellomo
Mar 25 2009, 14:40
CYTAT(WKS&RKS @ Mar 25 2009, 14:38)

Tomaj da sie cos zrobić w Become a Legend zeby to Logo ekstraklasy bylo na lidze C bo tylko jak w tej lidze ustawisz druzyny to cie biora a u mnie jest brazylijska i bez przerwy z Brazyli oferty a ja bym wolal w Polskiej grac a glupio bedzie wygladalo jak pod Ekstraklasa bedzie Angielska grac

Ustawienie drużyn po grupach jak i to do jakiej ligi chcesz na początku trafić się samemu ustawia!
Po stworzeniu zawodnika wybierasz ligę, którą chcesz grać. Wybierz D. Potem zapyta Cię: Progres without chng lub change. Wybierz tę drugą opcje i poprzestawiaj sobie grupy według własnego uznania.
Saviola nadal jest w Realu, oto
dowód, a w Wiśle chodziło o Janika. Resztę zaraz sprawdzę i jeżeli to potwierdzę to poprawię. Dzięki
ajax167
Mar 25 2009, 14:49
CYTAT(tomaj @ Mar 25 2009, 14:47)

Ustawienie drużyn po grupach jak i to do jakiej ligi chcesz na początku trafić się samemu ustawia!
Po stworzeniu zawodnika wybierasz ligę, którą chcesz grać. Wybierz D. Potem zapyta Cię: Progres without chng lub change. Wybierz tę drugą opcje i poprzestawiaj sobie grupy według własnego uznania.
Saviola nadal jest w Realu, oto
dowód, a w Wiśle chodziło o Janika. Resztę zaraz sprawdzę i jeżeli to potwierdzę to poprawię. Dzięki
No tak tylko w patchu jest w Porsmouth
Kamilbialego
Mar 25 2009, 15:02
W Jagiellonii część złych numerów Grosicki i chyba Franek mają zły. (http://jagiellonia.pl/kadra.php). Oj nie doceniliście Frankowskiego i Jagi. Wg was to najsłabsza drużyna w lidze.
skotar(L)
Mar 25 2009, 15:09
Mogliscie dac nowe stroje reprezentacji polski
patryk89
Mar 25 2009, 15:09
Tomaj jeszcze Saganowskiego nie ma wogóle
CYTAT(skotar(L) @ Mar 25 2009, 15:13)

Mogliscie dac nowe stroje reprezentacji polski

Dodam je w updacie razem z Wisła i Areczką. Poprostu przy uploadzie się zawieruszyły.
CYTAT(patryk89 @ Mar 25 2009, 15:13)

Tomaj jeszcze Saganowskiego nie ma wogóle
Jaki pisze, że jest to jest! Sprawdź se w edytorze.
Proszę kogoś aby sam sprawdził i napisał na forum, że Sagan jest w patchu, bo mi patryk89 nie wierzy.
ajax167
Mar 25 2009, 15:27
Nie ma jeszcze Trafarskiego w Lechii i Grubera w Odrze.
skotar(L)
Mar 25 2009, 15:43
u mnie tez nie ma Saganowskiego
m.e.t.h.o.d. man
Mar 25 2009, 15:46
No poprostu sodoma i gomora tutaj sie dzieje! Ogarnijcie się ludzie, tomaj to nie robot, dajcie człowiekowi odpocząć.
Problemy to też macie dziwne...
A Saganowski jest spryciarze, tylko nie ma go w żadnym klubie bo sprawdziłem w edytorze.
Niemożliwe! U mnie jest. Sprawdzałem już ze 100 razy w edytorze. Nawet go teraz dałem do powiększonej kadry.
mati441
Mar 25 2009, 15:49
U mnie też nie ma Saganowskiego
m.e.t.h.o.d. man
Mar 25 2009, 15:53
CYTAT(mati441 @ Mar 25 2009, 15:53)

U mnie też nie ma Saganowskiego
Nie, nie ma go. Wy lepiej sprawdźcie, czy macie na kompie EP final version...
Macie fote spryciarze
Graczyk
Mar 25 2009, 15:54
Ja też szukałem i nie ma

w national nie ma, w club i w others tez
patryk89
Mar 25 2009, 15:55
FAkt w edytorze jest ale w grze normalnie go znaleśc nie można wiec bez awantur ;]
m.e.t.h.o.d. man: dzięki. Sam bym dał screena ale powiedzieli by, że sam go teraz zrobiłem.
Weźcie sobie obojętnie jaki edytor. Wpiszcie "Saganowski" i na 100% Wam go wyszuka. Koniec tematu.
ajax167
Mar 25 2009, 15:57
Jeszcze Sobczak jest w Bełchatowie nie w Ruchu i ma 187 cm a nie 176 .http://www2.90minut.pl/kadra.php?id_sezon=73&wiosna=1&id_klub=79
m.e.t.h.o.d. man
Mar 25 2009, 15:59
CYTAT(ajax167 @ Mar 25 2009, 16:01)

Jeszcze Sobczak jest w Bełchatowie nie w Ruchu i ma 187 cm a nie 176 .http://www2.90minut.pl/kadra.php?id_sezon=73&wiosna=1&id_klub=79
Nie... No to już jest kozak. "bo on ma 187 a nie 176..."
O rozmiar buta też byś się kłócił, jakby on miał 40 zamiast 42?
ajax167
Mar 25 2009, 16:03
CYTAT(m.e.t.h.o.d. man @ Mar 25 2009, 16:03)

Chyba o to chodzi żeby wychwycić błedy ja mogę sobie sam to wszystko zmieniać ale czy to źle że to zgłaszam?
jancker
Mar 25 2009, 16:06
czemu w arce nie ma Michała Kojdera???
m.e.t.h.o.d. man
Mar 25 2009, 16:08
CYTAT(ajax167 @ Mar 25 2009, 16:07)

Chyba o to chodzi żeby wychwycić błedy ja mogę sobie sam to wszystko zmieniać ale czy to źle że to zgłaszam?
Ale na takie błędy to już się raczej nie zwraca uwagi... Rozumiem, pomyłka o 30 cm no to jeszcze... Ale o 10 cm? Toć to jest połowa długości głowy...
zrzuci mi ktoś ten stary screenboard meczowy ekstraklasy bo te nowe sa do kitu ;/
Stary będzie w updacie. Poprostu w patchu są teraz oba, ale w pliku bat jest mały błąd, który już naprawiliśmy.
skotar(L)
Mar 25 2009, 16:19
tomaj rozumiesz ze w grze nie ma Saganowskiego ???? gowno mnie obchodzi czy jest w jakims edytorze, nie ma go w grze i tyle

wiec prosze Cie sprawdz czy u Ciebie jest w grze dobrze ?
ShockER
Mar 25 2009, 16:19
CYTAT(m.e.t.h.o.d. man @ Mar 25 2009, 16:03)

Akurat wzrost zawodników jest bardzo ważny, więc nie gadaj.. To ile mierzą bardzo wplywa na styl ich gry.
m.e.t.h.o.d. man
Mar 25 2009, 16:22
CYTAT(skotar(L) @ Mar 25 2009, 16:23)

tomaj rozumiesz ze w grze nie ma Saganowskiego ???? gowno mnie obchodzi czy jest w jakims edytorze, nie ma go w grze i tyle

A jego to huk boli, że nie ma go w grze. Jest w edytorze, więc i w grze jest na pewno! A że nie jest przydzielony do żadnej drużyny to pewnie znajdziesz go dopiero grając ML. koniec
tomaj ten post byl do mnie

bo juz nie wiem
CYTAT(skotar(L) @ Mar 25 2009, 16:23)

Sory ale zaraz stwierdzę, że jesteś po******. Jak jakiś zawodnik jest w edytorze to jest też w grze. Jest on bez klubu, a tacy zawodnicy w grze są bodajże w kilku slotach, więc poszukaj.
nike: tak, do Ciebie
prezes87
Mar 25 2009, 16:31
Ludzie ale wy pierdoły zgłaszacie, złe numery zawodników, zły wzrost, zawodnicy w złych klubach. Takie pierdoły to możecie sobie sami zmienić. Jak w pierwszej wersji tego patcha Jarzębowski jeszcze był w Bełchatowie to sam go przeniosłem do Legii a nie pisałem na forum, że składy nieaktualne. Bo to bez kitu trzeba patchmakera prosić, żeby wzrost zawodnika zmienił, straszy kłopot samemu w edytorze sobie inne cyferki w odpowiednim polu wpisać

Masakra
jacekz40
Mar 25 2009, 17:01
CYTAT(pes4rulez @ Mar 25 2009, 18:35)

Ludzie ale wy pierdoły zgłaszacie, złe numery zawodników, zły wzrost, zawodnicy w złych klubach. Takie pierdoły to możecie sobie sami zmienić. Jak w pierwszej wersji tego patcha Jarzębowski jeszcze był w Bełchatowie to sam go przeniosłem do Legii a nie pisałem na forum, że składy nieaktualne. Bo to bez kitu trzeba patchmakera prosić, żeby wzrost zawodnika zmienił, straszy kłopot samemu w edytorze sobie inne cyferki w odpowiednim polu wpisać

Masakra
Popieram i dokładam jeszcze od siebie, jakbym miał na takie duperele zwracać uwagę to nigdy bym nie zasiadł do tej gry. I czekam niecierpliwie na stadiony, przyśpiewki juz widzę są, ale śpiewanie nie takie ważne jak stadiony!!!
BMACHINE
Mar 25 2009, 17:29
tomaj nie widzialem wczesniej odpowiedzi,wiec chyba przeoczyles. wklejam jeszcze raz. elo
szukalem i nie bylo nic ten temat. jest mozliwosc prosby o zmiane "usytuowania" kamery na stadionie Ruchu Chorzów? w tej chwili grajac mecz na ul.Cichej mamy na widoku trybune glowna (kryta) a wlasnie na "krytej" stoja kamery i widac odkryte sektory gdzie na samym srodku jest ta duza plachta z logiem klubu. chodzi o to zeby odwrocic trybuny o 180stopni. lepiej tego nie wytlumacze smile.gif. czy macie mozliwosc zmiany tego wraz z dodaniem kolejnych packow tego patcha? wlasnie jestem po wgraniu Final Version. moze pierdoła,moze niepotrzebnie truje dupe,ale sam tego nie ogarne a pewnie wiekszosci zalezy na realizmie. ciesze sie jesli moglem pomoc tym infem.
Pisałem już, że my nie edytujemy ani nie tworzymy stadionów, a twoje pytanie powinno być właśnie do takich osób.
ok tomaj to czekam na next udpate

a kiedy przewidywalanie mozna sie go spodziewac ?
mirogniew
Mar 25 2009, 19:48
A kiedy stadioniki ?
Karlik89
Mar 25 2009, 20:10
powiem mi ktos jak grac na stadionie np na Poznaniu ?? ustawiam to w tym programiku ale co dalej zrobic zeby nie grac na oryginalnych stadionach z pesa tylko na tych polskich ??
robert2608
Mar 25 2009, 20:15
Czy ty jesteś już taki ułomny. Naucz się czytać stadiony jeszcze nie zostały dodane. Kurde ludzie czytajcie trochę a nie wiecznie zadajecie pytania na które są odpowiedzi na poprzednich stronach.
Niedzwiedz21
Mar 25 2009, 20:16
CYTAT(Karlik89 @ Mar 25 2009, 20:14)

powiem mi ktos jak grac na stadionie np na Poznaniu ?? ustawiam to w tym programiku ale co dalej zrobic zeby nie grac na oryginalnych stadionach z pesa tylko na tych polskich ??
Zacznij od czytania ze zrozumieniem, później poczekaj aż pojawi się upload stadionów i życzę miłej gry w Poznaniu, Warszawie a może i nawet w Wąchocku
Karlik89
Mar 25 2009, 20:19
dobra skąd mam wiedzieć co i jak jak jestem w woju i nie mam czasu przegladac 9 stron (mało ale zawsze te 5 minut ) i to od razu trzeba z ryj**
Niedzwiedz21
Mar 25 2009, 20:22
CYTAT(Karlik89 @ Mar 25 2009, 20:23)

dobra skąd mam wiedzieć co i jak jak jestem w woju i nie mam czasu przegladac 9 stron (mało ale zawsze te 5 minut ) i to od razu trzeba z ryj**
Nikt nie każe czytać 9 stron, wystarczy przeczytać 1 (słownie: pierwszy) post, czyli ten w którym masz linki do ściągania, czyli dokładnie ten który MUSISZ przeczytać by zainstalować patch. Więc raz jeszcze mówię, po prostu czytaj ze ZROZUMIENIEM
robert2608
Mar 25 2009, 20:22
Dobra tylko, że co chwile ktoś zadaje jakieś durne pytania. Dlatego można się chyba zdenerwować nie.
ja proponuje ignorowac i nieodpowiadac na durne pytania. A tak swoja drogą to mam pytanie do Karlika89: Jakim cudem masz czas na granie w PESa, a nie masz czasu przeczytac 10 stron tego tematu??? bo zakładam, że ściągasz EP2009FV zeby grać...
prezes87
Mar 25 2009, 21:18
Dla niecierpliwych, stadiony ze starej wersji działają na nowej. Wystarczy zgrać folder "polskie" do kitserver/img/cv09.img/stadiony. Nie trzeba zgrywać starego pliku stadiumselector.bat ponieważ działa normalnie na EP2009 Service Pack.
m.e.t.h.o.d. man
Mar 25 2009, 21:22
CYTAT(pes4rulez @ Mar 25 2009, 21:22)

Dla niecierpliwych, stadiony ze starej wersji działają na nowej. Wystarczy zgrać folder "polskie" do kitserver/img/cv09.img/stadiony. Nie trzeba zgrywać starego pliku stadiumselector.bat ponieważ działa normalnie na EP2009 Service Pack.
Już o tym pisałem

Ale i tak brakuje troche stadionów
KemoT86
Mar 26 2009, 09:56
Jak tylko się wyjaśni z neostradą dlaczego mam o 50% niższy uploading wrzucę przyśpiewki i soundtrack osobno. Mam już wszystko spakowane:
cs0d.img - Muzyka - 223mb
cs0d.img - Przyśpiewki cz.1 - 209mb
cs0d.img - Przyśpiewki cz.2 - 199mb
cs0d.img - Przyśpiewki cz.3 - 207mb
cs0d.img - Przyśpiewki cz.4 - 204
party będzie można ściągać osobno , a zawartość folderów przenieść odrazu do folderu cs0d.img
Pozdrawiam!
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.