Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: EKSTRAKLASA PATCH 2009 FINAL VERSION
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2009
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20
jacekz40
Już dawno zostało udowodnione, że większość idzie na łatwiznę i wybiera bez względu na rodzaj trybu gry najmocniejsze drużyny! Liga holenderska i francuska wg TOMAJ ma za dużo słabych zespołów - a to jest wada czy zaleta tych lig? Dla mnie duża zaleta, bo gra słabszymi daje dużo wiecej radochy jak gra tymi mocnymi. Sorry za szczerość ale liga Polska została "zepsuta" przez wysokie wskaźniki naszych klubów. Apelowałem już w innym poście, żeby przy okazji update poprawić statystyki (oczywiście dla zdecydowanej większości naszych klubów mocno w dół). Nie można na lidze francuskiej czy holenderskiej, na tych samych statystykach zbudować ligi polskiej, bo to przekłamywanie rzeczywistości!. Wiele osób narzeka, że PES2009 jest za łatwy (faktycznie jak się dochodzi do wprawy są takie wrażenia), ale sami "dokładacie" jesze ułatwienia w tej grze. Jeżeli gra jest zbyt prosta staje się szybko nudna!!! I ta zasada dotyczy każdego rodzaju gry . Kiedyś do PES6 został wydany patch liga grecka, nie wiem ile osób w to grało, ja tak i powiem, że to była najciekawsza liga jaka powstała do tamtej wersji gry. Tak słabej ligi jeszcze nie było w PESie. Statystki niektórych klubów przedstawione graficznie to była taka troszkę większa plamka w tym pięciokącie obrazującym siłę zespołu. Jaka jest różnica gdy gra silna drużyna z taką samą silną, a słaba ze słabą? Prawie żadna...tylko, że w drugim przypadku gra sprawia więcej satysfakcji bo wieksze wymagania stawia a tym samym podnosi poziom trudności gry, nie mówiąc juz jak taką słabą grać z 3 razy mocniejszą. I ostatnia uwaga do ankiety. Po co była robiona ankieta w sprawie lig, jak i tak mieliście od razu pomysł na ligę brazylijską?
tomaj
CYTAT(jacekz40 @ Mar 20 2009, 11:13) *
Już dawno zostało udowodnione, że większość idzie na łatwiznę i wybiera bez względu na rodzaj trybu gry najmocniejsze drużyny! Liga holenderska i francuska wg TOMAJ ma za dużo słabych zespołów - a to jest wada czy zaleta tych lig? Dla mnie duża zaleta, bo gra słabszymi daje dużo wiecej radochy jak gra tymi mocnymi. Sorry za szczerość ale liga Polska została "zepsuta" przez wysokie wskaźniki naszych klubów. Apelowałem już w innym poście, żeby przy okazji update poprawić statystyki (oczywiście dla zdecydowanej większości naszych klubów mocno w dół). Nie można na lidze francuskiej czy holenderskiej, na tych samych statystykach zbudować ligi polskiej, bo to przekłamywanie rzeczywistości!. Wiele osób narzeka, że PES2009 jest za łatwy (faktycznie jak się dochodzi do wprawy są takie wrażenia), ale sami "dokładacie" jesze ułatwienia w tej grze. Jeżeli gra jest zbyt prosta staje się szybko nudna!!! I ta zasada dotyczy każdego rodzaju gry . Kiedyś do PES6 został wydany patch liga grecka, nie wiem ile osób w to grało, ja tak i powiem, że to była najciekawsza liga jaka powstała do tamtej wersji gry. Tak słabej ligi jeszcze nie było w PESie. Statystki niektórych klubów przedstawione graficznie to była taka troszkę większa plamka w tym pięciokącie obrazującym siłę zespołu. Jaka jest różnica gdy gra silna drużyna z taką samą silną, a słaba ze słabą? Prawie żadna...tylko, że w drugim przypadku gra sprawia więcej satysfakcji bo wieksze wymagania stawia a tym samym podnosi poziom trudności gry, nie mówiąc juz jak taką słabą grać z 3 razy mocniejszą. I ostatnia uwaga do ankiety. Po co była robiona ankieta w sprawie lig, jak i tak mieliście od razu pomysł na ligę brazylijską?

Ty też stajesz się nudny. Twierdzisz, że liga polska jest na tych samych statystykach co Francuzi. udowodnij to. Np. na podstawie Lecha, jest on w miejsce Le Mans. Porównaj Lecha z drużyną w oryginalnym OF i mi napisz czy są te same statystyki. Dalej. Co do statystyk to są one poprawiane cały czas, ale zrozum, ze aby dopasować ligę polską do PES to trzeba by było wszystkim zawodnikom w patchu poprzestawiać statsy. Weź sobie otwórz oryginalnego OF w edytorze i posprawdzaj sobie statystyki niektórych nieznanych albo mało znanych zawodników. Zobaczysz, że nasz patch wcale tak nie przesadza.
Przyjmując, że obniżymy jeszcze bardziej (drastycznie) statystyki polskiej ligi to dopiero byście narzekali, że tempo PES spadło.
Co do ankiety. Chcieliśmy dodać jakąś ligę i widzę, że chyba nie wszystkim to się podoba. Zrobiliśmy ankietę, bo nie mogliśmy z Sebą dogadać się co do wyboru ligii. Ale w między czasie przyszedł pomysł ligi brazylijskiej, na który z Sebą obydwoje się zgodziliśmy. Zresztą w pierwszym poście było napisane, że zastrzegamy sobie prawo podjęcia ostatecznej decyzji.
Ostatecznie nikt Cie nie zmusza do ściągnięcia i grania na tym patchu.

Pozatym, spora część dostępnych statystyk na polecanej przez wielu użytkowników forum stronie pesdatabase, już od 2 updatu została wykożystana, nawet sporo z tych statystyk zostało zmniejszonych, więc ja już nie wiem o co Ci chodzi. Statystyki z FM złe, z pesdatabase złe, może mamy robić statystyki na czyja? Np. Mila znany zawodnika, więc damy mu dobra statsy mimo, że kiepsko teraz gra?
m.e.t.h.o.d. man
Poprawione koszulki Legii Warszawa ( stroje bramkarskie oraz koszulka biała i zielona, czerwonej nie robiłem, gdyż już jest nieużywana).

http://rapidshare.com/files/211449669/Legia.rar.html
Rychuzklanu
Sry ale po zastanowieniu stwierdzilem ze liga brazylijska byla by mniej ciekawa niz utworzenie ligi copa libertadores! wiele osob zgodzi sie pewnie z tym pomyslem. W brazylijskiej zobaczymy ok.4 naprawde dobre druzyny, natomiast w copa libertadores hmmmm.ok 10.Wiec czy to nie lepsze wyjscie?
tomaj
CYTAT(Rychuzklanu @ Mar 20 2009, 15:53) *
Sry ale po zastanowieniu stwierdzilem ze liga brazylijska byla by mniej ciekawa niz utworzenie ligi copa libertadores! wiele osob zgodzi sie pewnie z tym pomyslem. W brazylijskiej zobaczymy ok.4 naprawde dobre druzyny, natomiast w copa libertadores hmmmm.ok 10.Wiec czy to nie lepsze wyjscie?

Zacznijmy od tego, że w lidze brazylijskiej jest przynajmniej z 6-8 drużyn grających na podobnym poziomie (chwilami nawet lepszym) co Manchester United, Real Madryt czy Inter Mediolan. Pozatym tych drużyn jest 20, a w przypadku Copa Libertadores powinny być 32. Idźmy dalej. O ile w Europie można w ciemno określić jakie drużyny będą w następnym sezonie LM, o tyle w Copa Libertadores ta sytuacja dotyczy się tylko Brazylii, Argentyny i po części Meksyku. Niestety w ligach południowoamerykańskich może mistrzowie krajów nie są przypadkowi, ale dalsze drużyny tak. Pozatym chcieliśmy dodać całą ligę!
1922lechpoznan1922
Dobra jest. Dodajcie ligę brazylijską i będzie po sprawie. W końcu to wasz patch, a my powinniśmy się cieszyć, że staracie się go ulepszać i wprowadzać do niego nowinki takie jak ta liga.
Dloogi
Witam,

Na wstepie chcialbym pochwalic ekipe za kawal dobrej roboty, ale uwazam, ze w klasycznej Polsce powinno sie znalezc miejsce dla Ernestow Pola i Wilimowskiego.
Rychuzklanu
Ok rozumiem, nie przeszkadza mi liga brazylijska. Myslalem ze bedzie lepiej wymieszajac lige brzylijska i copa libertadores, ale ok. To w koncu wy robicie patcha.Zycze owocnej pracy

PS:Czy trzeba bedzie miec podstawke z ep patch czy to bedzie oddzielna wersja gry?
tomaj
CYTAT(Dloogi @ Mar 21 2009, 14:13) *
Witam,

Na wstepie chcialbym pochwalic ekipe za kawal dobrej roboty, ale uwazam, ze w klasycznej Polsce powinno sie znalezc miejsce dla Ernestow Pola i Wilimowskiego.

Wiesz, w tej kadrze powinno się znaleźć jeszcze więcej dobrych piłkarzy, ale ilość miejsc jest ograniczona.

CYTAT(Rychuzklanu @ Mar 21 2009, 14:27) *
Ok rozumiem, nie przeszkadza mi liga brazylijska. Myslalem ze bedzie lepiej wymieszajac lige brzylijska i copa libertadores, ale ok. To w koncu wy robicie patcha.Zycze owocnej pracy

PS:Czy trzeba bedzie miec podstawke z ep patch czy to bedzie oddzielna wersja gry?

Ze względu na wielkość update, będzie on zuploadowany z resztą patcha ale:
- patch z update będzie ważył koło 200-300MB
- osobno zostaną dodane przyśpiewki, którye najwięcej warzą, ale osoby, które już prędzej miały EPatcha nie będą musiały ich ściągać
- dodatkowo osobno zostanie dodany EP Service Pack zawierający stadiony oraz kilka innych ciekawych rzeczy.
WKS
Ogladalem mecz Podbeskidzie - Motor i sie nr zawodnikom pozmienialy

Oziemczuk 9

K.Drej 7

Piotrowicz (Nowy) 18

i Dykij (Nowy) 2 ale 2 ma też Bożyk i nie wiem jak wy to zrobicie dajcie mu jakis losowy nr

a tak pozatym to nic sie nie zmienilo
seba
CYTAT(WKS&RKS @ Mar 21 2009, 15:53) *
Ogladalem mecz Podbeskidzie - Motor i sie nr zawodnikom pozmienialy

Oziemczuk 9

K.Drej 7

Piotrowicz (Nowy) 18

i Dykij (Nowy) 2 ale 2 ma też Bożyk i nie wiem jak wy to zrobicie dajcie mu jakis losowy nr

a tak pozatym to nic sie nie zmienilo

Zaraz to uskutecznię, ale z jakim numerem gra Pacholarz wobec tego?
WKS
Motor wypozyczył Pacholarza do Tomasovii

Seba uwzglednij tez Bartka Niedziele i Kamila Hempela , Bartek ma kontuzje i nie wiadomo jaki ma numer , Kamila też dzisiaj nie widzialem
seba
CYTAT(WKS&RKS @ Mar 21 2009, 19:33) *
Motor wypozyczył Pacholarza do Tomasovii

Seba uwzglednij tez Bartka Niedziele i Kamila Hempela , Bartek ma kontuzje i nie wiadomo jaki ma numer , Kamila też dzisiaj nie widzialem

Wiadomo mniej więcej jak Hempel będzie ustawiany w pomocy? (przód, tył, lewa, prawa).
Przydałby się jeszcze jakieś prezyzyjne dane Ivana Dykija
WKS
CYTAT(seba @ Mar 21 2009, 21:34) *
Wiadomo mniej więcej jak Hempel będzie ustawiany w pomocy? (przód, tył, lewa, prawa).
Przydałby się jeszcze jakieś prezyzyjne dane Ivana Dykija

Jesli chodzi o Dykija to jest on Środkowym Obrońca ale moze grac takze z boku 

a Hempel to Ofensywny i Boczny pomocnik  takie z nim  ustawienie preferowal na sparingach Kuźma 

seba
CYTAT(WKS&RKS @ Mar 21 2009, 22:38) *
Jesli chodzi o Dykija to jest on Środkowym Obrońca ale moze grac takze z boku 

a Hempel to Ofensywny i Boczny pomocnik  takie z nim  ustawienie preferowal na sparingach Kuźma 

Dzięki, ale nie mogę znaleźć innych danych Dykija, np wzrost, waga, wiek, przydałaby sie też fotka. Potrzebuje tez fotki Hempela.
ps
90 min mi sie nie otwiera, a na stronie Motoru zero informacji na temat kadry.
WKS
znalazlem fajna podstrone gdzie wszystko jest

Hempel http://www.dziennikwschodni.pl/apps/pbcs.d...TOR02/492769150
a tu masz reszte jakbys potrzebowal http://www.dziennikwschodni.pl/apps/pbcs.d...ategory=motor02

tylko numerów nie ma jak by co pytaj
Zdrada....
Ja mam takie pytanko panowie smile.gif, czy EP2009FV będzie kompatybilne z patchem 1.2 konami? smile.gif
tomaj
CYTAT(Laionik @ Mar 22 2009, 21:03) *
Ja mam takie pytanko panowie smile.gif, czy EP2009FV będzie kompatybilne z patchem 1.2 konami? smile.gif

Odpowiem pytaniem na pytanie:
Czy EPatch jest kompatybilny z patchem 1.2 KONAMI?
Zdrada....
Sorka nie napisałem smile.gif, Tak chodziło mi o patch Konami smile.gif
Zdrada....
Oj sorka znowu ;/ Dopiero dziś rano się zorientowałem, że źle zrozumiałem twoje pytanie tongue.gif Coż szkoda, że nie będzie kompatybilny... będzie reinstal ale poki co można grać na 1.2 smile.gif byle savy się nie psuły jak miałem wcześniej... smile.gif A i czy ma ktoś linka (mogłby podać) do fixa, ktory ten błąd naprawia? (czytałem na forum pesleague ale tam nie mogłem znaleźć)
tomaj
CYTAT(Laionik @ Mar 23 2009, 13:12) *
Oj sorka znowu ;/ Dopiero dziś rano się zorientowałem, że źle zrozumiałem twoje pytanie tongue.gif Coż szkoda, że nie będzie kompatybilny... będzie reinstal ale poki co można grać na 1.2 smile.gif byle savy się nie psuły jak miałem wcześniej... smile.gif A i czy ma ktoś linka (mogłby podać) do fixa, ktory ten błąd naprawia? (czytałem na forum pesleague ale tam nie mogłem znaleźć)

Sory ale czy Ty nie umiesz przeczytać tego co jest napisane w poście z linkami do patcha czy nie rozumiesz tego?
Jest tam napisane, że patch działa po łatkę 1.2, trzeba tylko ściągnąć folder cv0f.img, do którego jest tam link
Zdrada....
Widać przeoczyłem to... jednakże na serio nie widzę tego tongue.gif na pesleague jest tylko do pobrania, a tutaj nie ma o tym wzmianki smile.gif, ale dobra dzięki bardzo, że chciało ci się odpowiadać na moje momentami głupie pytania biggrin.gif
tomaj
CYTAT(Laionik @ Mar 23 2009, 17:15) *
Widać przeoczyłem to... jednakże na serio nie widzę tego tongue.gif na pesleague jest tylko do pobrania, a tutaj nie ma o tym wzmianki smile.gif, ale dobra dzięki bardzo, że chciało ci się odpowiadać na moje momentami głupie pytania biggrin.gif

CYTAT
KONAMI 1.2
Info dla posiadczy wersji gry z Konami 1.2:
- skopiować foder cv0f.img (ostatni link) do kitserver\img
- po uruchomieniu gry otrzymamy komunikat [Edit data] Do you wish to overwrite this data - wybieramy NO. Następnie wchodzimy do trybu Edycji w grze i wciskamy Load, na pytanie które sie pojawi odpowiadamy YES, następnie wciskamy Save i wybieramy YES - przy kolejnych uruchomieniach gry komunikat "[Edit data] Do you wish to overwrite this data" juz się nie pojawi, a EPatch będzie kontatybilny z Konami Patch 1.2

A to to co to jest? Ja rozumiem, że jesteś na obecnie na poziomie podstawówki (pod warunkiem, że umiesz czytać) i poprostu tego nie rozumiesz???
Żeby nie było jest to cytat z tematu z linkami na ISSONLINE, a na pesleague pewien ktoś kto to dawał zapomniał o połowie rzeczy.
erni13
Tomaj ,a ty sobie za dużo nie pozwalasz?
tomaj
CYTAT(erni13 @ Mar 23 2009, 18:55) *
Tomaj ,a ty sobie za dużo nie pozwalasz?

Sory ale nie, bo jak określić kogoś kto twierdzi, że nie ma tego co jest napisane?

EDIT: została zmieniona treść pierwszego posta. Proszę o zapoznanie się z jego treścią.
luquee
Mam pytanie i prosze o odpowiedz: za kazdym razem sciagalem nowy update do patcha EP2009, nie korzystalem z BIG UPDATU i czy w takim wypadku bez problemu moge postepowac wg instrukcji, tzn. zamieniac i kopiowac pliki tak jak to jest napisane w 1 poscie ?
tomaj
Jeżeli ściągałeś każdy update to znaczy, że masz BIG Update, bo on jest kompilacją wszystkich wydanych dotąd updatów. Jeżeli byś nie miał żadnego updatu to postępujesz zgodnie z instrukcją jak dla osób posiadających patch. jedna różnica będzie taka, że jeden z utworów w menu będziesz miał trochę ciszej bo został on poprawiony w BIG Update.
Graczyk
pamietajcie o nowych transferach w lidze polskiej i zagranicznych np. xcherfen do arki, w lechi ju nie gra tralka centnarski oraz zablodzki, itp. sissoko w jakims francuskim smile.gif pozdrawiam i czekam na super update smile.gif
WKS
Tomaju mam pytanie czy za 3-5 miesiecy planowany bedzie update czy odrazu robienie patcha pod PES 2010
tomaj
CYTAT(Graczyk @ Mar 24 2009, 11:38) *
pamietajcie o nowych transferach w lidze polskiej i zagranicznych np. xcherfen do arki, w lechi ju nie gra tralka centnarski oraz zablodzki, itp. sissoko w jakims francuskim smile.gif pozdrawiam i czekam na super update smile.gif

Wiesz, gdyby nie transfery to byśmy nie robili EPatch Final Version

CYTAT(WKS&RKS @ Mar 24 2009, 11:39) *
Tomaju mam pytanie czy za 3-5 miesiecy planowany bedzie update czy odrazu robienie patcha pod PES 2010

Szczerze mówiąc to nie wiem.
1922lechpoznan1922
Noo panowie, nie mam pytań. Jesteście zajebiści ! Na to czekałem wink.gif

prezes87
Ja mam problem ze stadionami. Wszystko zrobiłem dokładnie tak jak w instrukcji, ale gdy włączam service packa i wybieram stadion to otrzymuje komunikat "nie może znaleźć ścieżki". Wszystkie inne dodatki działają bez zarzutu. Co zrobić?

Miałem wcześniej Ekstraklasa Patch razem z Big Update'm i na pewno zrobiłem wszystko dokładnie tak jak w instrukcji.

Ale gapa ze mnie, sorry. Dopiero teraz zauważyłem adnotację, że w tej wersji SP nie ma jeszcze stadionów. Sorry za pomyłkę.
seba
CYTAT(pes4rulez @ Mar 24 2009, 12:23) *
Ja mam problem ze stadionami. Wszystko zrobiłem dokładnie tak jak w instrukcji, ale gdy włączam service packa i wybieram stadion to otrzymuje komunikat "nie może znaleźć ścieżki". Wszystkie inne dodatki działają bez zarzutu. Co zrobić?

Miałem wcześniej Ekstraklasa Patch razem z Big Update'm i na pewno zrobiłem wszystko dokładnie tak jak w instrukcji.

Wszystko w porzadku
Stadiony dopiero zaczałem uploadować. Będzie tego bardzo duzo więc troszke trzeba będzie poczekac, ale warto

PS
w 1 poscie jest napisane ze stadiony beda uploadowane pozniej, napisałem to tez w instrukcji do patcha która masz w sciagnietej paczce
Zauwazylem Twoj edit OK biggrin.gif
ajax167
Robiłem wszystko zgodnie z instrukcją a mam złe nazwy szkockich klubów i tych co są w slocie ligi brazyliskiej.
nike
mozna wgrac ten patch bez stadionow tych zrobionych bo mi sie np nie podobaja wole grac na tych co są ? jak tak to jakiego folderu nie wrzucać tongue.gif
seba
CYTAT(ajax167 @ Mar 24 2009, 14:33) *
Robiłem wszystko zgodnie z instrukcją a mam złe nazwy szkockich klubów i tych co są w slocie ligi brazyliskiej.

Skoro tak masz , to pewnie nie wkleiłeś folderu save tam gdzie trzeba

CYTAT(nike @ Mar 24 2009, 14:42) *
mozna wgrac ten patch bez stadionow tych zrobionych bo mi sie np nie podobaja wole grac na tych co są ? jak tak to jakiego folderu nie wrzucać tongue.gif

Ten patch jest aktualnie bez dodatkowych stadionów. Wrzucasz wszystkie foldery zgodnie z instrukcją. W EP Service co prawda pojawi sie ich lista, ale nie fizycznie ich jeszcze nie ma, także bez obaw.
jacekz40
A może ktoś wrzucić screena piłeczek, które znajdują sie w patchu, trochę ich jest i mnóstwo szukania w internecie, zeby zobaczyc jak wyglądają. Nie chciałbym podmieniać ładnych piłek na jakieś zielone, niebieskie, czerwone czy fioletowe tongue.gif Aha i jeszcze jedno pytanie, czy w scoreboard dalej jest ten sam problem z wyświetlanym czasem przed końcem połowy i meczu - 44:59 i 89:59?
BMACHINE
szukalem i nie bylo nic ten temat. jest mozliwosc prosby o zmiane "usytuowania" kamery na stadionie Ruchu Chorzów? w tej chwili grajac mecz na ul.Cichej mamy na widoku trybune glowna (kryta) a wlasnie na "krytej" stoja kamery i widac odkryte sektory gdzie na samym srodku jest ta duza plachta z logiem klubu. chodzi o to zeby odwrocic trybuny o 180stopni. lepiej tego nie wytlumacze smile.gif. czy macie mozliwosc zmiany tego wraz z dodaniem kolejnych packow tego patcha? wlasnie jestem po wgraniu Final Version. moze pierdoła,moze niepotrzebnie truje dupe,ale sam tego nie ogarne a pewnie wiekszosci zalezy na realizmie. ciesze sie jesli moglem pomoc tym infem.
nike
dzięki bardzo seba tongue.gif
jancker
super patch ;] wszystko codzi jak pmaśle tylko poczekam sobie na przyśpiewki no mozna przymknąc na oko na koszulki arki bo juz nie ma Polnordu wink.gif
ajax167
Dzieki juz mi wszystko działa no i w końcu parametry zostały bardziej urealnione;)
nike
na filefactory paczka jest zepsuta ;/ http://i40.tinypic.com/34hul5i.jpg
m.e.t.h.o.d. man
Z tego co zauważyłem, stadiony, które wcześniej pobrałem, działają na na nowym pliku .bat
Więc, jak komuś nie chce się czekać na stadiony, to może pobierać z tematu stadiony.
Theo Lee
Od razu sorry że takie troche głupie pytanie ale rozumiem, że ten patch jest poprawionym Ekstraklasa Patch 2009 który jest w innym temacie, tylko bez przyśpiewek i stadionów? Tak przynajmniej zrozumialem z analizy dwóch tematów tongue.gif
nike
w ktorym folderze sa pliki ktore lacza ligi bo nie interesuje mnie brazylijska i wole mniec tak jak bylo tongue.gif a i czemu nie moge zmieni screenborda mam caly czas adidas jak mam to zrobić w kitserverze w tym pliku screenboard czy EP2009 ServicePack ?? ale i tak robilem w tym i tym wpisywalem 9 Ekstraklasa i nic dalej to samo odinsalowalem juz kitservera i na nowo i nic ;/ pomocy tongue.gif jakich folderow mam nie wrzucac zeby ligi pozostaly bez polaczenia i bez ligi brazylyjskiej bo niechce tracic swoich save wiec tez mam zle nazwy itd i zeby ekstrklasa ten stary pierwszy screenboard byl tongue.gif
Kamiloxx
Scoreboard C+Sport słaby. Mogliście wsadzić C+Sport by herbuq3 bo to najlepszy scoreboard polskiej stacji telewizyjnej ^^
SaKu
a co z piosenakami do menu itp ?? bo widze ze nazwy zostaly a piosenek nie ma, bedą jakoś dostępne oddzielnie do ściągnięcia ??
m.e.t.h.o.d. man
CYTAT(SaKu @ Mar 24 2009, 17:01) *
a co z piosenakami do menu itp ?? bo widze ze nazwy zostaly a piosenek nie ma, bedą jakoś dostępne oddzielnie do ściągnięcia ??

Boże, widzisz i nie grzmisz!! 1 post! Znowu sie zaczyna...
SaKu
ok sorry, nie doczytałem, mój błąd
prezes87
Jak zmienić polskim drużynom stadiony na "KONAMI" ? Gram Lechem ML i chciałbym przed każdym meczem w zależności z kim gram zmieniać stadion, ale w "EDIT" polskim drużynom nie da się zmienić przypisanego stadionu, jest na szaro.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.