w końcu ze zdjęć wysokiej jakości
Cytat(cnb @ Feb 8 2008, 23:12:42)

taka mała zapowiedź,
nie chcę zapeszyć, ale jak dobrze pójdzie to niedługo wydam buty nike na które myślę ,że większość nas czeka, a które nie zostały stworzone przez nikogo innego....
trzymajcie kciuki żeby wszystko sie udało

jeśli dobrze rozkminiam to chodzi o lasery II ;D czekam z niecierpliwością;D
Buty naprawdę świetne, jak zawsze
johnny_cage
Feb 9 2008, 11:45
fabolous!
no cnb po prostu klasa! czekam na kolejne wersje kolorystyczne tych kapciochów;] oczywiście witex mógłby zadziałać z binami bo już dawno nie było;p
czekam na więcej zdjęć innej wersji kolorystycznej, ale na razie brak..... niedługo powinny się pojawić
Ronnie-10
Feb 9 2008, 23:00
Wlasnie obejrzalem caly Wasz temacik i musze powiedziec ze Wasze pracki sa wyjebongo!!!

wszytkie buty zajebiscie wygladaja,tak trzymac..jestem pod wrazeniem..RESPECT

Pozdrawiam

miałem już nie robić powerswervów ale się skusiłem
johnny_cage
Feb 10 2008, 14:06
goood job man!
fantastico!
Sory, juz znalazłem znalazłem czego szukałem, zresztą w tym temacie
Post do usunięcia...
to jak?? podobają się te nowe trampki czy nie??
następne wypociny:
Orange_91
Feb 10 2008, 19:02
Buty umiesz robić zajebiste ale postów edytować to już nie.
Orange_91 zobacz po jakim czasie byly one pisane

najmniejszy odstep czasu to 30 min

a butki to nie podoba mi sie ten model tunit2008 ale wykonanie jest ok
a powery jak najbardziej

pozdrawiam
Jacmen
Feb 10 2008, 19:28
Buty są naprawdę świetne trzymaj tak dalej
rozumiem edytować bezsensowne posty, ale te posty wnoszące coś w życie forum i użytkowników to chyba nie jakaś zbrodnia
dzięki panowie za komenty
grzesio1712
Feb 10 2008, 20:32
cnb ostatnie buty naprawdę ładne...

czekam na twoją niespodziankę
Kosmiczne ostatnie prace, już się nie moge doczekać kiedy będą w grze;p
Witex rób paczke!!:P
siemka! Moglbym prosic zeby ktos zapodal mi te buciki:
http://img137.imageshack.us/my.php?image=8...64fe1me6cl6.pngdo pesa 2008?? razem z bumpem jesli mozna! Bo nie wiem czy dobrze szukam czy nie ale nie moge znalezc a zalezy mi dzieki i sorki za klopot! POZDRO!
perONE
Feb 12 2008, 18:05
no ostatnie pracki zajebiste!!
sorki ze pisze ale ktos niedawno podal jakas mini paczke z kilkoma nowymi butami do pes6 i nie moge znalezc linku do downloadu. przeszukalem ostatnie 10 stro tego topicu i kilka ostatnich stron buty.szukasz?? do pes6 ale nie znalzlem. autroem byl bodajze cnb wiec prosze o ten link

wiem, ze słabe, na lepsze przyjdzie czas

pozdro i gigantyczne dzięki za zdjęcia dla Piotrka
perONE
Feb 12 2008, 23:00
ooo pokaz fotki z ktorych zrobileŚ. jak mozna do prosze o konwert do pes6.
P.S to jak z ta twoja mini paczka??
Fajne Lasery II. Please convert do PES-a 6
Grzybu88
Feb 12 2008, 23:46
witam Potrzebuje nowe pumki te co w nich ostatnio widziano Etoo i Gutiego. w temacie znalazłem tylko zółte i czarne a chodzi mi o czerwone i niebieskie. posiada je ktos moze??'
EDIT:
czerwone juz mam jeszcze tylko potrzebowałbym niebieskie tzn najbardziej na niebiskich mi zalezy. tylko niech ktos mi jeszcze wytłumaczy czemu jak wrzucam buty nie z bina tylko z "bumpa" to po przeciagnieciu go, wszystkie sa dalej szare i w grze tez.?? czyli buta niby wrzuca mi do gry ale w szarym kolorze.wie ktos moze co zle robię??
Pozamiatałeś tymi butami! Czekam na paczke i na kolejne takie prace!
V2

grzesio1712
Feb 13 2008, 11:49
druga wersja ewidentnie lepsza, bo w pierwszej wygląda jak przez mgłe...
pierwsze w historii PESa LASERY 2 mojej produkcji

:
Grzybu88
Feb 13 2008, 16:14
no nie ma co. wielkie dzieki za pomoc
osz w pizdu a zes pojechal teraz
pytanko czy ktos po za toba je wykonal?jak nie to wielkie gratki bo jestes 1

hehe
pozdrawiam
jeśli chodzi o lasery to na 100% jestem pierwszy

choć zresztą ostatnich umbrasów chyba też nikt nie machnął

a poza tym to jako pierwszy zrobiłem już kilka butów, tu przykładowo nove vaporki czy MV IV SL Carbon

a jeszcze jedno, z tych laserów nie jestem zadowolony, wyglądają jakby były brudne....

może jak będą lepsze foty to odwzoruję je lepiej
pozdro i dzięki za komenty
Zajebiaszcze buty...dla mnie bomba!! a co z moja prosba bo bardzo mi zalezy...Dziekuje i zycze udanych i owocnych dalszych prac!! Pozdro!!
Cytat(DAW @ Feb 11 2008, 17:36:52)

siemka! Moglbym prosic zeby ktos zapodal mi te buciki:
http://img137.imageshack.us/my.php?image=8...64fe1me6cl6.pngdo pesa 2008?? razem z bumpem jesli mozna! Bo nie wiem czy dobrze szukam czy nie ale nie moge znalezc a zalezy mi dzieki i sorki za klopot! POZDRO!
Grzybu88
Feb 13 2008, 21:33
Cytat(cnb @ Feb 13 2008, 18:26:01)

ok dzieki wielkie za wypociny:P jeszcze cos poszperam w GSS bo moze zle cos robię albo moze cos nie tak z kompem lub PESem.dzieki jeszcze raz i pozdro
EDIT:po sprawie teraz siedze z kumplem i pokazał mi co zle robiłem.juz wszystko gra.
Jacmen
Feb 14 2008, 00:09
No no butki jak zawsze super

(Te zdjęcia podeśle trochę później) Bo nie mam teraz czasu za bardzo ;/
Praca jak zawsze super! Można prosić o przeróbkę do PES6?
.Shock3r
Feb 14 2008, 14:36
Dobre buty...nie masz może psd tych umbro?Wiesz do czego by mi sie przydaly..Ale jak nie to trudno już.
Aha i wykasuj mnie i Flisaka z tego tematu(nazwy).
Ja sie opierdalam poniewaz zapomnialem juz jak sie robi buty a Flisak tez nic nie robi!
Teraz to juz twoj temat...
temat był, jest i będzie nasz, a psd niestety nie mam, jak nie zapomnę to następne buty zrobię z PSD dla Ciebie
.Shock3r
Feb 14 2008, 14:59
Cytat(cnb @ Feb 14 2008, 14:53:55)

temat był, jest i będzie
nasz, a psd niestety nie mam, jak nie zapomnę to następne buty zrobię z PSD dla Ciebie

instrukcja po polsku jak wrzucać buty do gry w pierwszym poście mojego tematuTaki bug
Ale i tak wykasuj.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.