Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [pes2008] Boots By Shock3r & Cnb & Flisak
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2008 > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 2008 > Other Edit
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39
cnb

w końcu ze zdjęć wysokiej jakości biggrin.gif
BoBaN
wyśmienite buty mistrzu!
BoBaN
Cytat(cnb @ Feb 8 2008, 23:12:42) *
taka mała zapowiedź,
nie chcę zapeszyć, ale jak dobrze pójdzie to niedługo wydam buty nike na które myślę ,że większość nas czeka, a które nie zostały stworzone przez nikogo innego....
trzymajcie kciuki żeby wszystko sie udało biggrin.gif

jeśli dobrze rozkminiam to chodzi o lasery II ;D czekam z niecierpliwością;D
Jacmen
Buty naprawdę świetne, jak zawsze wink.gif
cnb

johnny_cage
fabolous!
BoBaN
no cnb po prostu klasa! czekam na kolejne wersje kolorystyczne tych kapciochów;] oczywiście witex mógłby zadziałać z binami bo już dawno nie było;p
cnb
czekam na więcej zdjęć innej wersji kolorystycznej, ale na razie brak..... niedługo powinny się pojawić biggrin.gif
cnb
Ronnie-10
Wlasnie obejrzalem caly Wasz temacik i musze powiedziec ze Wasze pracki sa wyjebongo!!! smile.gif wszytkie buty zajebiscie wygladaja,tak trzymac..jestem pod wrazeniem..RESPECT happy.gif Pozdrawiam
cnb

cnb
cnb

miałem już nie robić powerswervów ale się skusiłem tongue.gif
cnb

johnny_cage
goood job man!
fantastico!
Dorin
Sory, juz znalazłem znalazłem czego szukałem, zresztą w tym temacie tongue.gif

Post do usunięcia...
cnb
to jak?? podobają się te nowe trampki czy nie??
cnb
następne wypociny:
cnb

Orange_91
Buty umiesz robić zajebiste ale postów edytować to już nie. wink.gif
11A
Orange_91 zobacz po jakim czasie byly one pisane tongue.gif najmniejszy odstep czasu to 30 min biggrin.gif
a butki to nie podoba mi sie ten model tunit2008 ale wykonanie jest ok
a powery jak najbardziej tongue.gif

pozdrawiam
Jacmen
Buty są naprawdę świetne trzymaj tak dalej wink.gif
cnb
rozumiem edytować bezsensowne posty, ale te posty wnoszące coś w życie forum i użytkowników to chyba nie jakaś zbrodnia

dzięki panowie za komenty wink.gif
grzesio1712
cnb ostatnie buty naprawdę ładne... tongue.gif czekam na twoją niespodziankę wink.gif
BoBaN
Kosmiczne ostatnie prace, już się nie moge doczekać kiedy będą w grze;p

Witex rób paczke!!:P
DAW
siemka! Moglbym prosic zeby ktos zapodal mi te buciki: http://img137.imageshack.us/my.php?image=8...64fe1me6cl6.png
do pesa 2008?? razem z bumpem jesli mozna! Bo nie wiem czy dobrze szukam czy nie ale nie moge znalezc a zalezy mi dzieki i sorki za klopot! POZDRO!
perONE
no ostatnie pracki zajebiste!!

sorki ze pisze ale ktos niedawno podal jakas mini paczke z kilkoma nowymi butami do pes6 i nie moge znalezc linku do downloadu. przeszukalem ostatnie 10 stro tego topicu i kilka ostatnich stron buty.szukasz?? do pes6 ale nie znalzlem. autroem byl bodajze cnb wiec prosze o ten link
cnb

wiem, ze słabe, na lepsze przyjdzie czas wink.gif

pozdro i gigantyczne dzięki za zdjęcia dla Piotrka biggrin.gif
cnb

perONE
ooo pokaz fotki z ktorych zrobileŚ. jak mozna do prosze o konwert do pes6.

P.S to jak z ta twoja mini paczka??
arm
Fajne Lasery II. Please convert do PES-a 6 cool.gif
Grzybu88
witam Potrzebuje nowe pumki te co w nich ostatnio widziano Etoo i Gutiego. w temacie znalazłem tylko zółte i czarne a chodzi mi o czerwone i niebieskie. posiada je ktos moze??'

EDIT:
czerwone juz mam jeszcze tylko potrzebowałbym niebieskie tzn najbardziej na niebiskich mi zalezy. tylko niech ktos mi jeszcze wytłumaczy czemu jak wrzucam buty nie z bina tylko z "bumpa" to po przeciagnieciu go, wszystkie sa dalej szare i w grze tez.?? czyli buta niby wrzuca mi do gry ale w szarym kolorze.wie ktos moze co zle robię??
BoBaN
Pozamiatałeś tymi butami! Czekam na paczke i na kolejne takie prace!
cnb
V2

grzesio1712
druga wersja ewidentnie lepsza, bo w pierwszej wygląda jak przez mgłe...
cnb
pierwsze w historii PESa LASERY 2 mojej produkcji biggrin.gif :
Grzybu88
no nie ma co. wielkie dzieki za pomoc
cnb
Grzybu wybacz, nie znam przyczyny, jeśli właściwie wrzucasz i texturkę i bump to nie mam pojęcia, niebieskie pumy zaraz wyedytuję, a póki co:

trzymaj niebieskie pumy, mogą być takie ??

11A
osz w pizdu a zes pojechal teraz
pytanko czy ktos po za toba je wykonal?jak nie to wielkie gratki bo jestes 1 tongue.gif hehe

pozdrawiam
cnb
jeśli chodzi o lasery to na 100% jestem pierwszy tongue.gif choć zresztą ostatnich umbrasów chyba też nikt nie machnął tongue.gif

a poza tym to jako pierwszy zrobiłem już kilka butów, tu przykładowo nove vaporki czy MV IV SL Carbon tongue.gif

a jeszcze jedno, z tych laserów nie jestem zadowolony, wyglądają jakby były brudne.... sad.gif
może jak będą lepsze foty to odwzoruję je lepiej
pozdro i dzięki za komenty
DAW
Zajebiaszcze buty...dla mnie bomba!! a co z moja prosba bo bardzo mi zalezy...Dziekuje i zycze udanych i owocnych dalszych prac!! Pozdro!!

Cytat(DAW @ Feb 11 2008, 17:36:52) *
siemka! Moglbym prosic zeby ktos zapodal mi te buciki: http://img137.imageshack.us/my.php?image=8...64fe1me6cl6.png
do pesa 2008?? razem z bumpem jesli mozna! Bo nie wiem czy dobrze szukam czy nie ale nie moge znalezc a zalezy mi dzieki i sorki za klopot! POZDRO!

cnb
nie wyświetla zdjęcia
Grzybu88
Cytat(cnb @ Feb 13 2008, 18:26:01) *
Grzybu wybacz, nie znam przyczyny, jeśli właściwie wrzucasz i texturkę i bump to nie mam pojęcia, niebieskie pumy zaraz wyedytuję, a póki co:

trzymaj niebieskie pumy, mogą być takie ??

ok dzieki wielkie za wypociny:P jeszcze cos poszperam w GSS bo moze zle cos robię albo moze cos nie tak z kompem lub PESem.dzieki jeszcze raz i pozdro

EDIT:po sprawie teraz siedze z kumplem i pokazał mi co zle robiłem.juz wszystko gra.
cnb

zamiast podglądać to skomentujcie tongue.gif np. ty Jacmen tongue.gif
Jacmen
No no butki jak zawsze super wink.gif (Te zdjęcia podeśle trochę później) Bo nie mam teraz czasu za bardzo ;/
arm
Praca jak zawsze super! Można prosić o przeróbkę do PES6?
cnb
.Shock3r
Dobre buty...nie masz może psd tych umbro?Wiesz do czego by mi sie przydaly..Ale jak nie to trudno już.

Aha i wykasuj mnie i Flisaka z tego tematu(nazwy).
Ja sie opierdalam poniewaz zapomnialem juz jak sie robi buty a Flisak tez nic nie robi!

Teraz to juz twoj temat...
cnb
temat był, jest i będzie nasz, a psd niestety nie mam, jak nie zapomnę to następne buty zrobię z PSD dla Ciebie wink.gif
.Shock3r
Cytat(cnb @ Feb 14 2008, 14:53:55) *
temat był, jest i będzie nasz, a psd niestety nie mam, jak nie zapomnę to następne buty zrobię z PSD dla Ciebie wink.gif

instrukcja po polsku jak wrzucać buty do gry w pierwszym poście mojego tematu

Taki bug rolleyes.gif
Ale i tak wykasuj.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.