Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [pes2008] Boots By Shock3r & Cnb & Flisak
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2008 > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 2008 > Other Edit
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39
BoBaN
kolejne idealne wręcz totale! wykonujesz naprawdę świetną pracę!

PS. Potrzebuje kogoś kto sklei mi paczke butów do wgrania do pesa2008 pilne!
mati6a
buty sa wykonane idealnie biggrin.gif Czy mogbym poprosic o te Nowe Varpory w Formacie .Bin Bo niestety mi teksturka psuje gre :/
cnb

cnb
panowie, mam wielką prośbę, czy mógłby mi ktoś wrzucić texturkę predatorów orginalnie danych przez konami ?? proszę!!
Flisak
Cytat(cnb @ Feb 25 2008, 17:34:46) *
panowie, mam wielką prośbę, czy mógłby mi ktoś wrzucić texturkę predatorów orginalnie danych przez konami ?? proszę!!

Mam coś takiego
cnb

grzesio1712
osz fuck!! niezłe buty, szczególnie te pradatory
cnb
co wy widzicie w tych predatorach ;| mnie się w ogóle nie podobają tongue.gif i na innych forach je wychwalają ..... dziwię się wam tongue.gif
BoBaN
znakomite buty, kolejne znakomite buty:)

klasa sama w sobie;)
cnb

cnb

Jacmen
Fajne buty jak zawsze wink.gif
11A
no i do czego sie tu przysrac tongue.gif
ale co klasa to klasa

pozdrawiam
cnb

Vadiim
jestes najmniej docenianym userem na tym forum ^^ na obecna chwile ;-)

kapitalna robota.. wub.gif
mati6a
Mam Pytanie czy trzeba jakos miejsce w PESIE zwiekszyc zeby wgrywac buty ?? Bo jak dodaje wiecej niz 3 to sie caly wali tongue.gif A buty jak zawsze na najwyzszym poziomie
cnb

cnb
CYTAT(Vadiim @ Feb 28 2008, 02:17:17) *
jestes najmniej docenianym userem na tym forum ^^ na obecna chwile ;-)

kapitalna robota.. wub.gif

zgodzę się z tobą.....tylko popatrz ile komentarzy
perONE
najmniej docenianym blink.gif przeciez kazy wie ze robisz najlepsze na scenie buty do pes2008 a komenty sa zbedne IMO bo kazdy pisze to samo. ale coz...
ZAJEBISTE BUTKI!! szczerze
Vadiim
CYTAT(perONE @ Feb 28 2008, 21:41:34) *
najmniej docenianym blink.gif przeciez kazy wie ze robisz najlepsze na scenie buty do pes2008 a komenty sa zbedne IMO bo kazdy pisze to samo. ale coz...
ZAJEBISTE BUTKI!! szczerze

Hmm kazdy wie kazdy wie.. to logiczne;)
ale dla samego producenta i osoby ktora zajmuje sie robieniem czego kolwiek, wielka motywacja sa wlasnie komentarze wink.gif
I w sumie chyba nie zbawiloby nikogo napisanie nawet jednego slowa wink.gif
A tak to patrze..hmm 2,3 komentarze góra po wykonaniu obcasa...
I tu nie chodzi o lizanie dupy (jak ehm w niektorych tematach ^^ ;x )
ale po prostu o slowa uznania bo bez watpienia sie należą smile.gif
uh:)

Swoja droga ten ostatni but rewelacyjny smile.gif pierwszy raz widze tego typu najke smile.gif
z chęcia skorzystałbym z tego w formie textury do PEs6 smile.gif
hehe...
strzaleczka
cnb
mówisz i masz wink.gif
cnb

Jacmen
Mam prośbę możesz raz spiepszy* swoją pracę bo cały czas muszę się powtarzać. Butki zajebiste nic dodać nic ująć. Nie ma już tutaj żadnej konkurencji dla ciebie wink.gif 3m sie wink.gifsmile.gifsmile.gif
Vadiim
Swietna Puma smile.gif
Choc w sumie delikatnie zaokrąglilbym koncowke buta bo wydaje sie taka troszke zbyt "spiczasta" smile.gif

aa.. i dzieki wielkie za naje do 6 wink.gif
strzala
cnb

11A
i po raz kolejny pumy tongue.gif hehe
ale dobrze
kingi no nie przyczepie sie biggrin.gif
ale w v pieta od wew strony buta wyglada jak by byla peknieta no chyba ze tak jest na realu

pozdrawiam
cnb
nie wiem o co Ci chodzi ale jak tak jest to chyba tak powinno być tongue.gif
11A
chodzi mi o to tongue.gif sorry ze czepiam sie biggrin.gif

pozdrawiam
cnb
ja nie widzę tam nic co mogło by mnie zaniepokoić tongue.gif
cnb

Grzybu88
Cytat(cnb @ Feb 14 2008, 21:02:30) *

rzadko tu jestem bo czasu nie ma ale jak juz zaglądam to jestem w szoku. prace jak dla mnie to bomba.a te lottki to juz masakra.zajebiaszcze
Ronnie-10
Elo CNB...
Prace jak zwykle swiatowa klasa...mam prosbe
Mogłbys wykonac te buciki:

Lub chociaz dac na speedyshare te:

bylbym bardzo wdzieczny...pozdro
cnb
jesli tylko miał bym fotki to z ogromną chęcią to zrobię..... niestety nie mam fotek
Ronnie-10

poszukam jeszcze...bardzo malo tego:/
cnb

<little color correct>
V2
Krzysiu12
mistrzu świetna robota;) a czemu ja nie widze ich do PESa 6??

POZDRAWIAM:)
cnb
jak nie widzisz, przecież są tongue.gif

wink.gif
Krzysiu12
dzięki:) przydały sie te fotki co podrzuciłem Ci?
cnb
były trochę za małe i za ciemne, szukałem na własną rękę tongue.gif
cnb
tym razem troszkę nieudane, nie jestem z nich zadowolony..... w grze wyglądają lepiej

cnb
odświeżam żeby ktoś zwrócił uwagę....0 komentarzy....

BoBaN
Cnb master! robisz te buty w tak zawrotnym tempie, że wystarczy jak jeden dzień mnie nie ma, albo nie pisze u Ciebie w temacie posta a Ty już wypuszczasz kolejne znakomite buty! po prostu bajka!

PS. miałbym do Ciebie prośbę, wiem że możesz się nie zgodzić ale może zrobisz wyjątek;P
cnb
"proście a będzie wam dane"..... xD
jeśli tylko będę w stanie to spełnię prośbę biggrin.gif
BoBaN
dałbyś radę machnąć mi paczkę do pesa? tylko chodzi tu też o to by były np. screeny tych butów w edit mode. bardzo mi na tym zależy. bo mi sie pieprzy to robienie binów. całą paczke byś mógł machnąć? 9 teksturek? podałbym Ci które;)
cnb
o jakie buty chodzi??
arm
Butki jak zawsze super! Mógłbyś konwertnąć te Powery do 6-tki?
cnb
CYTAT(arm @ Mar 4 2008, 15:57:59) *
Butki jak zawsze super! Mógłbyś konwertnąć te Powery do 6-tki?

Flisak
Te ostatnie najacze mi się nie podobają. Źle wygląda to połączenie góry buta i boków. Są tam takie ciemne plamy
cnb
to jest tylko edycja Cactusów.... tam niema problemu typu ciemne plamy, a na tych czerwonych to tylko ewentualne cienie i zagięcia, w grze nie będzie to widoczne za bardzo.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.