Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [pes2008] Boots By Shock3r & Cnb & Flisak
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2008 > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 2008 > Other Edit
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39
cnb

Iwan10
Obydwie pary zajebiste i oby dwie lądują u mnie w grze dzięki biggrin.gif
johnny_cage
you are crazy, always wonderful boots thanks very much wink.gif
cnb

perONE
zajebiaszcze ;P

daj konwery do "6"
11A
te kingi mnie nie powalily co nie znaczy ze sa slabe bo sa dobe ale tylko dobe
diadory cud miod malina
umbro sa dobre

pozdrawiam
cnb

Cichy10
Te pumy ujdą w tłoku wink.gif ale i tak są fajne ale te diadory i umbro nic dodac nic ująć . biggrin.gif Diadory i Umbro lądują u mnie w PES 2008 biggrin.gif pozdro. wink.gif
Kowal11
Witam biggrin.gif Mam małą prośbę, mianowicie: czy mógłbyś zrobić Nike MV SL te, w których gra dziś CR7 ? Mam kilka fotek:

cnb
zobaczę co da się zrobić wink.gif
póki co robione na szybko żeby forum nie zasnęło tongue.gif

co nie znaczy, że lubię Niemcy.... wręcz przeciwnie tongue.gif
Kowal11
No to zobacz, zobacz biggrin.gif Oo super szwabskie Tunity biggrin.gif Klasa sama dla siebie...
grzesio1712
sweet lord! tongue.gif Tunity przepiękne, szkoda, że niemieckie tongue.gif
Cichy10
Własnie mi tez by były potrzebne te Vapory biggrin.gif ale te Tuinty nie są złe ale szkoda ze Niemieckie biggrin.gif pozdro.
perONE
a konwerty gdzie?
cnb

może i nie są okazałe ale wystarczy wrzucić je do gry... wtedy komentujcie, ja jestem z nich zadowolony biggrin.gif

Kowal11
Siemka biggrin.gif Zajebiste SL-ki biggrin.gif a czy możesz jakoś podnieść ten większy znaczek bo w grze jest zbyt blisko czubka buta a mniejszy jeszcze troszkę zmniejszyć i dać go bliżej pięty ? Sorki że marudzę ale strasznie mi na tym zależy biggrin.gif
cnb
w tych SLkach znaczek nike w wew. stronie buta jest takiej wielkości.... robione ze zdjęć więc wiem tongue.gif a i łyżwa na czubku jest w dobrym miejscu, sam mam je w grze, wyglądają ładnie
Kowal11
Ale proszę, zmniejsz chociaż ten wew. znaczek biggrin.gif
johnny_cage
great boot!
arm
Ostatnie prace jak zawsze super! biggrin.gif

Mógłbyś jeszcze skonwertować te niemieckie Tunity?
cnb

śwabski śit
Cichy10
Nike Jr Talaria IV FG  http://www.soccer.com/IWCatProductPage.process?Merchant_Id=1&Section_Id=1579&pcount=&Product_Id=313028 
Jak mozesz cnb to czy mozesz zrobic ?
:Dpozdro:D
Credt
Hej, CNB, skaczę po tematach, szukam i proszę, ale na razie żadnych z tego efektów nie mam.
Zależy mi na butach Adidas Trovider II TRX FG, których screeny zamieszczam niżej.

Dałoby radę coś z tym fantem zrobić? Jeśli można, prosiłbym zarówno do PESa 2008 (jako priorytet), jak i do PESa 6 (mniej istotne, ale jednak).
Pozdrawiam! smile.gif
11A
Cichy10 juz byly robione tylko musisz poszukac tongue.gif
BTW tez robie buta od podstaw wiec czekajcie biggrin.gif

pozdrawiam
Cichy10
Dzieki alek . Rzeczywiscie są .biggrin.gif sorki za kłopot biggrin.gif Pozdro.biggrin.gif

jonhio
przyłączam sie do prośby Credta:D ale do pes 6
Misisko
Mam pytanie czy nie umielibyście zrobić buta do fify??
Credt
CYTAT(Misisko @ pią, 23 maj 2008 - 17:51) *
Mam pytanie czy nie umielibyście zrobić buta do fify??

Zabłądziłeś?
Hehe, oczywiście żartuję biggrin.gif Może ktoś się szarpnie. Mamy bardzo utalentowanych bootmakerów. Oni potrafiliby zrobić buta do Simsów nawet laugh.gif cool.gif
cnb

R10 REdDEVil

nie, że mi się Twoje nie podobały , tylko musałem poprzerabiać żeby odzwierciedlały realne smile.gif

POZDRAWIAM:)
cnb
tongue.gif żartowałem przecież tongue.gif extra robota biggrin.gif
Krzysiu12
CYTAT(cnb @ pią, 23 maj 2008 - 20:31) *

boże co za piękne buty!! "Miszcz" jest tylko jeden i jest nim cnb wink.gif daj no konwerta do PES Six tongue.gif
cnb
BadNewz
CYTAT(Credt @ pią, 23 maj 2008 - 17:54) *
Zabłądziłeś?
Hehe, oczywiście żartuję biggrin.gif Może ktoś się szarpnie. Mamy bardzo utalentowanych bootmakerów. Oni potrafiliby zrobić buta do Simsów nawet laugh.gif B)

No ba... smile.gif Myślę, że zrobiliby nawet do Wormsów B) B) B) B) B)

CYTAT(cnb @ czw, 22 maj 2008 - 20:05) *

śwabski śit

xDDD śwabski to możliwe, ale śit nie tongue.gif

Grejt work gajs smile.gif
johnny_cage
bellissime coq
Cichy10
Te Vaporki by R10 REdDEVil Zajebiaszcze tylko BRAK BOOTSERVERA !!! kurde biggrin.gif Pozdro.biggrin.gif

Kowal11
Cichy, nie sraj żarem, przyjacielu z podwórka biggrin.gif Może kiedyś Juce coś wykmini :|
cnb
a to wy się znacie ?? xD
Cichy10
Znamy i to dobze bo on mieszka blisko mnie biggrin.gif widzialem na allegro Nike Vaporki IV zielone z białą łyżwą , zrobisz ? jak mi sie uda to fotki dostarcze:D
cnb
widziałem czy zamówiłem ?? tongue.gif chwalipięta tongue.gif
-artur-
A jak tam sprawa tych Vaporów III FG. Pare tych fotek tam było.. co prawda nie były idealne ale wiesz... z soccer.com robisz buty zajebiscie wiec moze czas rzucic sobie wyzwanie i zrobic cos z niczego rolleyes.gif Białe Vapory z srebrna albo złota pieta to cos na co pewnie czeka prawie kazdy gracz PES 08 smile.gif Trzeba isc do przodu...
pozdrawiam
BoBaN
ostatnie prace jak zwykle genialne, naprawdę ogromną stratą jest brak full Kitservera do nowego PESa.

Chłopaki musimy jakoś wpłynąć na juce'a!
cnb

perONE
synu jeszcze konwerty wink.gif

POLSKA !!
cnb
Cichy10
Co do tamtego czy zamowiłem to nie zamowilem ale mialem chęci (brak na mnie numeru) biggrin.gif I wcale nie jestem chwalipietą biggrin.gif No moze troche biggrin.gif A te tuinty POLSKI sa zajebiaszcze biggrin.gif czekam na następne biggrin.gif pozdro tongue.gif
Kowal11
No znamy się tak jak Cichy powiedział. Przecież ja wciągnąłem go na forum i w ogóle do PES'a i dodatków biggrin.gif A tu masz fotki tych butów:

I te jak możesz (bez przykrycia na sznurówki)

I obie pary z podeszwą od korków biggrin.gif
11A
ja pierdziele chlopaki jakie OT na poprzedniej stronie
CNB ja nie wiem jak ty mozesz pozwalac zeby taki syf robili tongue.gif (ci co nie zrozumieli mojej wypowiedzi lepiej niech nic nie pisza tongue.gif )
jutro wydam buta wiec oczekujcie biggrin.gif

pozdrawiam
Cichy10
Dzieki Kowal ze mnie wyreczyłes z tymi fotkami . Jak bys mugl cnb to zrobisz na jutro te buciki bo jak wroce z meczu to przynajmniej tym bym sie chcial zadowolic biggrin.gif pozdro biggrin.gif
cnb
po pierwsze... brakuje foty pięty i podeszwy, po drugie na jutro raczej ich nie zrobię..... mam swoje prywatne powody....
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.