Patrze, że zero propozycji macie na jakieś buty, tak wiec moze tearaz zrobicie F50?
link:
http://www.soccer.com/IWCatProductPage.pro...SearchQuery=f50http://www.soccer.com/IWCatProductPage.pro...SearchQuery=f50Ten 2, to sama cholewka, ale myśle, że to nie stanowi problemu. Prosze tak więc o ich zrobienie na poziomie ;DD.
Flisak
Dec 16 2007, 11:50
Cytat(e_adrian @ Dec 16 2007, 09:37:33)

fajne te buty ale jak sie je wgrywa?
masz na pierwszej stronie instrukcję
Cóż za zastój! Ostatnio jak dawałem propozycje, albo wprost prosiłem to jeszcze tego samego dnia lub następnego to były na bank. A teraz jakos pusto. Mam nadzieje że to tylko przez ten okres świąteczny a nie niechęć ze strony "butorobów"
Flisak
Dec 17 2007, 19:17
Cytat(sqb @ Dec 17 2007, 17:58:14)

Cóż za zastój! Ostatnio jak dawałem propozycje, albo wprost prosiłem to jeszcze tego samego dnia lub następnego to były na bank. A teraz jakos pusto. Mam nadzieje że to tylko przez ten okres świąteczny a nie niechęć ze strony "butorobów"

Jeśli chodzi o mnie, to szkoła daje mi popalić. W tym tygodniu 6 spr i ch... wie ile kartkówek. Zaczyna się wystawianie ocen(mieszkam w woj. lubelskim), bo w styczniu już koniec semestru. Ale niedługo święta i na pewno będą nowe produkcje
.Shock3r
Dec 17 2007, 19:20
U mnie podobnie Filsak.
Sqb jak se chcesz stworz temat,i rob buty.Ne bedzie zastoju!!!
nie kazdy ma czas chlopie.
ja za to mam czasu w brud bo do roboty dopiero od stycznia ale za to nie mam chęci, ani dobrych fotek, choć to pierwsze chyba by się znalazło gdyby było to drugie xD
kozackie max te lasery!! nie moge się doczekać pełnego kitservera z bootserverem! Wie ktoś może coś o tym kiedy wyjdzie?
rychal(rsix)
Dec 19 2007, 17:07
Mam prośbę, zróbcie butki
CR7(Nike Mercurial Vapor III Blue)
.. Szukałem po różnych forach jakiś dobrych jakościowo i lipa..
PS: Tylko bez flag narodowych

..
jak szukałeś po różnych forach tak jak szukałeś tu to się wcale nie dziwię, że ich nie znalazłeś, SĄ U NAS....POSZUKAJ---> ZROBIŁ JE SHOCK3R
Elo. Ale superanckie buty. Prosiłbym o sklejenie jakieś paczki z tych nowych bucików od razu do zainstalowania w grze. Panowie wszyscy robicie zaje... buciki. 10/10 a dla cnb 10+. Gratuluje i prosze o rozpatrzenie mojej prośby.
moim zdaniem na razie wstrzymamy się z paczką, wyjdzie kitserver z taką możliwością to wydamy wielką bootpaczkę z mapem <co wy na to panowie??>
rychal(rsix)
Dec 19 2007, 17:52
Cytat(cnb @ Dec 19 2007, 17:18:13)

jak szukałeś po różnych forach tak jak szukałeś tu to się wcale nie dziwię, że ich nie znalazłeś, SĄ U NAS....POSZUKAJ---> ZROBIŁ JE SHOCK3R
Oj, dobrze szukałem, Ty pomyliłeś buty.. CR7 gra przeca w normalnych
Vaporach z srebrną piętką a nie w jakiś tam
Argonach gdzie pięta jest czarna

...
a teraz kto mi powie dlaczego mój avatarek się nie zmienił skoro i tak go zmieniłem ..... :/

----------------------------------------------------------------------------------------------------

------------------------------------------------------------------------------------------------------
w końcu avatar załapał xD
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
rychal trzymaj:

.Shock3r
Dec 19 2007, 21:49
Czyżbyś wykorzystał mojego ARGONA

xD
spoko

Ladne te buty Twoje
wykorzystałem, mam nadzieję, że nie masz nic przeciwko

nie chciało mi się robić ich od początku

a lasery tragiczne :/ ale lepiej nie umiem
rychal(rsix)
Dec 19 2007, 22:21
Wielkie dzięki Panowie!
.Shock3r
Dec 20 2007, 14:44
Oczywiscie ze nie mam nic przeciwko

Ogolnie ten but to wcale mi sie nie pdooba( but prawdziwy)
Jezeli chodzi o technikę wykonania to ocenię to na 4/5
niestety nie wyszedł za ładny, dużo szczegółów i wygląda jak wygląda :/ Shock3rku czekam na twoją pracę

i na twoją też Flisak.... na razie tylko ja produkuję
.Shock3r
Dec 21 2007, 07:31
Cytat(cnb @ Dec 20 2007, 15:12:17)

niestety nie wyszedł za ładny, dużo szczegółów i wygląda jak wygląda :/ Shock3rku czekam na twoją pracę

i na twoją też Flisak.... na razie tylko ja produkuję

wyglada dobrze shocker tak mowi bo jest zazdrosny ze ktos jest lepszy od niego : )))))
szczerze powiem, że te prace Shock3ra które widziałem są lepsze od tych, które ja spłodziłem .... a tego typu słowa właśnie motywują mnie do dalszej,intensywniejszej, lepszej pracy
.Shock3r
Dec 21 2007, 17:24
malec w ogole sie nei wypowiadaj :/
Jakbym chciał aby mnie tylko "podziwiano" za edycję i tworzenie butów to bym nie wciągał to cnb

To ja jako pierwszy w Polsce odkrylem sposob na bumpy i wrzucanie tego do gry,to ja pierwszy zaczalem tworzyc od zera buty do PESA 2008 m8's "__"
ComeBack
Dec 21 2007, 20:09
"To ja jako pierwszy w Polsce odkrylem sposob na bumpy i wrzucanie tego do gry,to ja pierwszy zaczalem tworzyc od zera buty do PESA 2008 m8's "__" "
Wydaje mi sie ze ktos cie nauczyl tworzyc tekstury butow...
POZDRAWIAM;)
.Shock3r
Dec 22 2007, 09:52
To już kiedyś pisałem... no i racja,no bo bez Twojej pomocy nie było by pewnie naszych,dobrych,robionych z fotek tekstur.
Ale bumpy...
POZDRAWIAM;)
ComeBack a ty planujesz jakieś buty do pesa 2008??
ComeBack
Dec 22 2007, 12:16
Mozliwe ze w okresie swiatecznym cos zrobie:) niema zajec na uczelni, w pracy wolne to mam troszke czasu na rozrywke;)
POZDRAWIAM;)
Mortin
Dec 22 2007, 12:53
mam prosbe do was
czy nie podjelibyscie sie zrobienia tych 2 par butow?

a jezeli takowe juz sa wykonane, to czy nie wrzucilibyscie tych binow tutaj?
z gory dzieki
ComeBack
Dec 22 2007, 16:06
Mam nadzieje, ze sie chlopaki nie pogniewaja jak wstawie tu moja kolejna prace

Za jakis czas powinna sie pojawic wersja final;)
Prosze o oceny
POZDRAWIAM;)
bardzo ładne

jeżeli to nie problem to czy mógł byś wykonać te??
ComeBack
Dec 22 2007, 19:31
Zapodaj inne fotki tego buta bo go nieznam..
POZDRAWIAM;)
perONE
Dec 22 2007, 19:48
super

mam w planach zrobić te buty bo znalazłem foty.... i jeszcze kilka innych wersji kolorystycznych tego modelu

a póki co.... pierwsze w moim życiu udane <choć troszkę> tunity
V1

V2

bump:
ComeBack
Dec 22 2007, 20:48

Oceniajcie i komentujcie:)
Co do Tunitow to slaba jakosc...wszystkie linie nierowne albo zamazane...
POZDRAWIAM;)
Cytat(.Shock3r @ Dec 21 2007, 17:28:18)

malec w ogole sie nei wypowiadaj :/
Jakbym chciał aby mnie tylko "podziwiano" za edycję i tworzenie butów to bym nie wciągał to cnb

To ja jako pierwszy w Polsce odkrylem sposob na bumpy i wrzucanie tego do gry,to ja pierwszy zaczalem tworzyc od zera buty do PESA 2008 m8's "__"
nie musisz sie tak chwalic zartowalem przeciez...ehhh ludzie... :
Żeby później nie zapomnieć to:
ŻYCZę WAM WSZYSTKIM WSZYSTKIEGO DOBREGO Z OKAZJI śWIąT BOżEGO NARODZENIA , SZAMPAńSKIEGO SYLWESTRA I SZCZęśLIWEGO NOWEGO 2008 ROKU
perONE
Dec 23 2007, 12:24
och jaki Ty zyczliwy

dzieki wielkie. a co do sylwka-->oj bedzie sie dzialo
/Mod:
Ostatnie ostrzeżenie dla Ciebie.
Każdy następny offtop bądź nabijanie - ban.
Wrzuć na luz...

BUMP
ComeBack
Dec 23 2007, 14:20

I wersja dla Kaki

Tak na szybko robiona;)
POZDRAWIAM;)
Ale fajny kolorek na drugim bucie

Brawo, CB.
na szybko ale i tak bardzo ładne
Mortin
Dec 23 2007, 16:24
Cytat(cnb @ Dec 22 2007, 20:32:02)

super

mam w planach zrobić te buty bo znalazłem foty.... i jeszcze kilka innych wersji kolorystycznych tego modelu

a póki co.... pierwsze w moim życiu udane <choć troszkę> tunity
V1

V2

bump:

zajebiscie wyszly, bez zastrzezen
i jeszcze mala prosba, zrob tez biale, takie jak dalem na 2 obrazku z benzema

pozdrawiam
tu mogą wydawać się troszkę niedopracowane, ale w grze wyglądają b. dobrze
------------------------------------------------------------------------------------------
new puma's

buty dla fanów Chelsea

czy mi sie zdaje czy nie widzę żadnych komentarzy ??
ronaldo_9
Dec 25 2007, 13:44
naprawde swietne buciki wykonujesz
moze jakas paczka wszystkich twoich dziel
pozdro
na razie nie
P.S. może ktoś wrzucić tutaj oryginalną texturkę mordy M.Diarry z realu???
ComeBack
Dec 25 2007, 14:57
Tunity okropne...poskladac 4 zdjecia kazdy potrafi...
Popracuj nad jakoscia i estetyka wykonania...
POZDRAWIAM;)
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.