Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [pes2008] Boots By Shock3r & Cnb & Flisak
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2008 > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 2008 > Other Edit
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39
sqb
Patrze, że zero propozycji macie na jakieś buty, tak wiec moze tearaz zrobicie F50?
link: http://www.soccer.com/IWCatProductPage.pro...SearchQuery=f50
http://www.soccer.com/IWCatProductPage.pro...SearchQuery=f50

Ten 2, to sama cholewka, ale myśle, że to nie stanowi problemu. Prosze tak więc o ich zrobienie na poziomie ;DD.
Flisak
Cytat(e_adrian @ Dec 16 2007, 09:37:33) *
fajne te buty ale jak sie je wgrywa?

masz na pierwszej stronie instrukcję
sqb
Cóż za zastój! Ostatnio jak dawałem propozycje, albo wprost prosiłem to jeszcze tego samego dnia lub następnego to były na bank. A teraz jakos pusto. Mam nadzieje że to tylko przez ten okres świąteczny a nie niechęć ze strony "butorobów" laugh.gif laugh.gif
Flisak
Cytat(sqb @ Dec 17 2007, 17:58:14) *
Cóż za zastój! Ostatnio jak dawałem propozycje, albo wprost prosiłem to jeszcze tego samego dnia lub następnego to były na bank. A teraz jakos pusto. Mam nadzieje że to tylko przez ten okres świąteczny a nie niechęć ze strony "butorobów" laugh.gif laugh.gif

Jeśli chodzi o mnie, to szkoła daje mi popalić. W tym tygodniu 6 spr i ch... wie ile kartkówek. Zaczyna się wystawianie ocen(mieszkam w woj. lubelskim), bo w styczniu już koniec semestru. Ale niedługo święta i na pewno będą nowe produkcje wink.gif
.Shock3r
U mnie podobnie Filsak.
Sqb jak se chcesz stworz temat,i rob buty.Ne bedzie zastoju!!!
nie kazdy ma czas chlopie.
cnb
ja za to mam czasu w brud bo do roboty dopiero od stycznia ale za to nie mam chęci, ani dobrych fotek, choć to pierwsze chyba by się znalazło gdyby było to drugie xD
cnb
BoBaN
kozackie max te lasery!! nie moge się doczekać pełnego kitservera z bootserverem! Wie ktoś może coś o tym kiedy wyjdzie?
rychal(rsix)
Mam prośbę, zróbcie butki CR7(Nike Mercurial Vapor III Blue)biggrin.gif.. Szukałem po różnych forach jakiś dobrych jakościowo i lipa..
PS: Tylko bez flag narodowych tongue.gif..
cnb
jak szukałeś po różnych forach tak jak szukałeś tu to się wcale nie dziwię, że ich nie znalazłeś, SĄ U NAS....POSZUKAJ---> ZROBIŁ JE SHOCK3R
kksm
Elo. Ale superanckie buty. Prosiłbym o sklejenie jakieś paczki z tych nowych bucików od razu do zainstalowania w grze. Panowie wszyscy robicie zaje... buciki. 10/10 a dla cnb 10+. Gratuluje i prosze o rozpatrzenie mojej prośby.
cnb
moim zdaniem na razie wstrzymamy się z paczką, wyjdzie kitserver z taką możliwością to wydamy wielką bootpaczkę z mapem <co wy na to panowie??>
rychal(rsix)
Cytat(cnb @ Dec 19 2007, 17:18:13) *
jak szukałeś po różnych forach tak jak szukałeś tu to się wcale nie dziwię, że ich nie znalazłeś, SĄ U NAS....POSZUKAJ---> ZROBIŁ JE SHOCK3R

Oj, dobrze szukałem, Ty pomyliłeś buty.. CR7 gra przeca w normalnych Vaporach z srebrną piętką a nie w jakiś tam Argonach gdzie pięta jest czarna laugh.gif...
cnb
a teraz kto mi powie dlaczego mój avatarek się nie zmienił skoro i tak go zmieniłem ..... :/ tongue.gif

----------------------------------------------------------------------------------------------------

------------------------------------------------------------------------------------------------------
w końcu avatar załapał xD

-------------------------------------------------------------------------------------------------------
rychal trzymaj:

.Shock3r
Czyżbyś wykorzystał mojego ARGONA biggrin.gif xD
spoko wink.gif

Ladne te buty Twoje wink.gif
cnb
wykorzystałem, mam nadzieję, że nie masz nic przeciwko tongue.gif nie chciało mi się robić ich od początku tongue.gif

a lasery tragiczne :/ ale lepiej nie umiem tongue.gif
rychal(rsix)
Wielkie dzięki Panowie! smile.gif
cnb

V1:
V2:

BUMP:
.Shock3r
Oczywiscie ze nie mam nic przeciwko biggrin.gif

Ogolnie ten but to wcale mi sie nie pdooba( but prawdziwy)

Jezeli chodzi o technikę wykonania to ocenię to na 4/5 smile.gif
cnb
niestety nie wyszedł za ładny, dużo szczegółów i wygląda jak wygląda :/ Shock3rku czekam na twoją pracę biggrin.gif i na twoją też Flisak.... na razie tylko ja produkuję tongue.gif
.Shock3r
Hah i dobrze czekaj czekaj biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

malec
Cytat(cnb @ Dec 20 2007, 15:12:17) *
niestety nie wyszedł za ładny, dużo szczegółów i wygląda jak wygląda :/ Shock3rku czekam na twoją pracę biggrin.gif i na twoją też Flisak.... na razie tylko ja produkuję tongue.gif

wyglada dobrze shocker tak mowi bo jest zazdrosny ze ktos jest lepszy od niego : )))))
cnb
szczerze powiem, że te prace Shock3ra które widziałem są lepsze od tych, które ja spłodziłem .... a tego typu słowa właśnie motywują mnie do dalszej,intensywniejszej, lepszej pracy
.Shock3r
malec w ogole sie nei wypowiadaj :/

Jakbym chciał aby mnie tylko "podziwiano" za edycję i tworzenie butów to bym nie wciągał to cnb smile.gif

To ja jako pierwszy w Polsce odkrylem sposob na bumpy i wrzucanie tego do gry,to ja pierwszy zaczalem tworzyc od zera buty do PESA 2008 m8's "__"
ComeBack
"To ja jako pierwszy w Polsce odkrylem sposob na bumpy i wrzucanie tego do gry,to ja pierwszy zaczalem tworzyc od zera buty do PESA 2008 m8's "__" "

Wydaje mi sie ze ktos cie nauczyl tworzyc tekstury butow...

POZDRAWIAM;)
.Shock3r
To już kiedyś pisałem... no i racja,no bo bez Twojej pomocy nie było by pewnie naszych,dobrych,robionych z fotek tekstur.

Ale bumpy...

POZDRAWIAM;)
cnb
ComeBack a ty planujesz jakieś buty do pesa 2008??
ComeBack
Mozliwe ze w okresie swiatecznym cos zrobie:) niema zajec na uczelni, w pracy wolne to mam troszke czasu na rozrywke;)
POZDRAWIAM;)
Mortin
mam prosbe do was
czy nie podjelibyscie sie zrobienia tych 2 par butow?

a jezeli takowe juz sa wykonane, to czy nie wrzucilibyscie tych binow tutaj?
z gory dzieki
ComeBack
Mam nadzieje, ze sie chlopaki nie pogniewaja jak wstawie tu moja kolejna prace

Za jakis czas powinna sie pojawic wersja final;)
Prosze o oceny
POZDRAWIAM;)
cnb
bardzo ładne biggrin.gif jeżeli to nie problem to czy mógł byś wykonać te??
ComeBack
Zapodaj inne fotki tego buta bo go nieznam..
POZDRAWIAM;)
perONE
Cytat(ComeBack @ Dec 22 2007, 19:35:13) *
Zapodaj inne fotki tego buta bo go nieznam..
POZDRAWIAM;)

one
two
three
four
five
six
seven
eight
nine
ten
eleven
twelfe
o i jeszcze
http://www.soccer.com/Images/Catalog/Produ...101634.FW25.JPG
i ewentualnie
http://www.soccer.com/Images/Catalog/Produ...101634.FW24.JPG
cnb
super biggrin.gif mam w planach zrobić te buty bo znalazłem foty.... i jeszcze kilka innych wersji kolorystycznych tego modelu biggrin.gif

a póki co.... pierwsze w moim życiu udane <choć troszkę> tunity
V1
V2
bump:
ComeBack

Oceniajcie i komentujcie:)
Co do Tunitow to slaba jakosc...wszystkie linie nierowne albo zamazane...
POZDRAWIAM;)
malec
Cytat(.Shock3r @ Dec 21 2007, 17:28:18) *
malec w ogole sie nei wypowiadaj :/

Jakbym chciał aby mnie tylko "podziwiano" za edycję i tworzenie butów to bym nie wciągał to cnb smile.gif

To ja jako pierwszy w Polsce odkrylem sposob na bumpy i wrzucanie tego do gry,to ja pierwszy zaczalem tworzyc od zera buty do PESA 2008 m8's "__"

nie musisz sie tak chwalic zartowalem przeciez...ehhh ludzie... : laugh.gif
cnb
Żeby później nie zapomnieć to:
ŻYCZę WAM WSZYSTKIM WSZYSTKIEGO DOBREGO Z OKAZJI śWIąT BOżEGO NARODZENIA , SZAMPAńSKIEGO SYLWESTRA I SZCZęśLIWEGO NOWEGO 2008 ROKU wink.gif
perONE
och jaki Ty zyczliwy tongue.gif
dzieki wielkie. a co do sylwka-->oj bedzie sie dzialo biggrin.gif

/Mod:
Ostatnie ostrzeżenie dla Ciebie.
Każdy następny offtop bądź nabijanie - ban.
Wrzuć na luz...
cnb

BUMP
ComeBack

I wersja dla Kaki

Tak na szybko robiona;)
POZDRAWIAM;)
Hal
Ale fajny kolorek na drugim bucie rolleyes.gif
Brawo, CB.
cnb
na szybko ale i tak bardzo ładne biggrin.gif
Mortin
Cytat(cnb @ Dec 22 2007, 20:32:02) *
super biggrin.gif mam w planach zrobić te buty bo znalazłem foty.... i jeszcze kilka innych wersji kolorystycznych tego modelu biggrin.gif

a póki co.... pierwsze w moim życiu udane <choć troszkę> tunity
V1
V2
bump:

zajebiscie wyszly, bez zastrzezen
i jeszcze mala prosba, zrob tez biale, takie jak dalem na 2 obrazku z benzema wink.gif
pozdrawiam
cnb
tu mogą wydawać się troszkę niedopracowane, ale w grze wyglądają b. dobrze
------------------------------------------------------------------------------------------

new puma's biggrin.gif

cnb

cnb
buty dla fanów Chelsea

czy mi sie zdaje czy nie widzę żadnych komentarzy ?? sad.gif
cnb
panowie.....no co jest??

następne prace:

ronaldo_9
naprawde swietne buciki wykonujesz
moze jakas paczka wszystkich twoich dziel biggrin.gif

pozdro
cnb
na razie nie

P.S. może ktoś wrzucić tutaj oryginalną texturkę mordy M.Diarry z realu???
ComeBack
Tunity okropne...poskladac 4 zdjecia kazdy potrafi...
Popracuj nad jakoscia i estetyka wykonania...
POZDRAWIAM;)
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.