Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [pes2008] Boots By Shock3r & Cnb & Flisak
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2008 > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 2008 > Other Edit
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39
shakiv91
hej cnb dałbyś rade zrobić takie czerwone mercuriale IV??
cnb
brak zdjec

shakiv91
cnb takie wystarcza??

11A
shakiv91 na pewno nie jedynie ostatnie i moze po czesci 2 (do podeszwy)
wejdz na soccer.com i tam zobaczysz jakie foto sa potrzebne do tworzenia butow
kamle fajne jednak pieta ma 2 kolory

pozdrawiam
cnb

Beto
Wydają się za bardzo matowe. Ale i tak dobra robota smile.gif. Przydadzą się.
arm
Ostatnie prace jak zwykle super!
Mógłbyś konwertnąć do 6-tki te czarne Puma V1 i białe Puma King Exec, Lotto Gravity i te czarne Tunity?
Może trochę przyciemnij te Tunity wink.gif
cnb

jeśli wyglądają na matowe to najwidoczniej takie są, robiłem je z fotek a nie z głowy, to samo tyczy się koloru jest taki jaki być powinien, convert czarnych tunitów w temacie "[pes6] Buty. Szukasz ? Napisz !" resztę zrobię później
cnb

stQ
Prosze zrobisz mi http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/ec769dcb8df0cef2.html < takie buty bede wdzieczny.
cnb
gdzie komentarze ??
arm
O technicznej stronie robienia butów nie mam pojęcia więc tego nie oceniam...Natomiast od strony wizualnej kolejna świetna praca! Moim zdaniem najlepiej wychodzą Ci właśnie Pumy...
11A
stQ przeciez te buty sa juz dawno zrobione
czy chodzi ci o converty do pes6?

pozdrawiam
cnb
zapewne chodzi o zrobienie binów, już dawno powiedziałem, ze binów nie robię
stQ
aha to szkoda ;/ trudno bede musial poszukac tu w temacie tych butow i powrzucac przez gs
cnb

stQ
mam problem poniewaz instalowalem buty tak jak w temacie i przy tym jak przyciaglem obrazek na 1 pozycje to mi gs zawiesil sie ;/ i teraz nawet gra mi sie nie chce uruchomic. Chcialem jeszcze raz zobaczyc czy da sie buty wrzucic to nawet jak daje np na te boots_7493.bin to nei widze poodglad butow jakie mam na tym slocie tylko puste pola sa i na czerowno jest teraz napisane unknonow format ;/ a jak chce teksture otworzyc w tym okienku po prawej to mi pisze "Access violation at address 004DB015 in moduje 'Game Graphic Studio.exe'. Read of addres 00B34274" moze ktos pomoc ?
grzesio1712
kiedy u mnie sie tak zdarzało to wystarczyło na nowo uruchomić GGSa.
PS. cnb butki bardzo ładne, a te ostatnie adasie szczególnie przypadły mi do gustu biggrin.gif pozdrawiam
stQ
dalej nei dziala ;/ moze ktos pomoc?
Flisak
Cytat(stQ @ Apr 1 2008, 11:19:49) *
dalej nei dziala ;/ moze ktos pomoc?

A czy pes ci działa? Bo jeżeli nie, to go przeinstaluj. Tak samo z GGS, jeżeli nie chce gdziałać to przinstaluj
stQ
juz dziala tylko zrobilem w instalacji tak jak podane i mam calkiem inne kolory ;/ moze ktos pomoc ?
cnb

shakiv91
cnb jesteś wielki!
Butki super (jak zwykle)
Beto
W końcu czerwone. *_*
Świetnie. Już wrzucam do gry.
BoBaN
butki przeznakomite:) C. Ronaldo napewno się ucieszy z nich;p hehe
Iwan10
Super butki(jak zwykle) już sobie wrzucam do gry smile.gif
11A
IMO lepsze niz te od blingbling'a ale lyzwa ma zielone plamki
jak by ktos chcial

pozdrawiam
stQ
instalowalem buty tak jak w opisie ale mam inne kolory i chyba przez to ze w kazdych butach na 10 pozycji mam taki sam kolor to dlatego te buty nie maja takiego koloru jaki powinien byc? moze ktos poradzic cos tu jest screen http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/b0975333802626c9.html moze mam cos zle zaznaczone w tym programie?
cnb
taka mała informacja, będę rzadziej robił buty, mam pracę i mało czasu, oczywiście was nie opuszczę obiecuję co najmniej jedną prackę w weekendy wink.gif
cnb

Iwan10
Zajebiste 100000000/10 odrazu sobie wrzucam do gry
pozdrawiam:)
malomowny18
Dokładnie tak, zgadzam się z Iwan10, buty przekozackie, oby tak dalej wink.gif
cnb

Iwan10
Genialne jak zawsze rolleyes.gif
Pozdrawiam
Flisak
Powiem tylko tyle: ZAJEBISTE!!!! Przebiłeś wsztstkich
11A
teraz zes wyjebal z tymi laserami
normalnie szok

pozdrawiam
cnb

malomowny18
po prostu Full Wypas 11/10 wink.gif
perONE
prosze o konwerty 2 ostatnich smile.gif

Edit: sorki juz widze ze laserki sa wiec prosze tylko te ostatnie
cnb

trochę je podkolorowałem
cnb
liczyłem na więcej komentarzy
shakiv91
poprostu robisz zajebiste butki
johnny_cage
fantastic boots as ever
Flisak
Nadszedł czas żebym i ja coś skrobnął
Kelme Champion Firm Ground

bump(w końcu własny)
Sebinhoo
świetne buty, najwyższa jakość !
johnny_cage
grazie
cnb
świetne butki wink.gif
perONE
cnb mam prosbe. moze nie wypada pisac bo to twoj konkurent ale czy moglby mi skonwertwac buty blingblinga? do pes6 ofkorz

click here
cnb

arm
Świetne korasy jak zawsze! biggrin.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.