shakiv91
Mar 30 2008, 13:47
hej cnb dałbyś rade zrobić takie czerwone mercuriale IV??
shakiv91
Mar 30 2008, 16:17
shakiv91 na pewno nie jedynie ostatnie i moze po czesci 2 (do podeszwy)
wejdz na soccer.com i tam zobaczysz jakie foto sa potrzebne do tworzenia butow
kamle fajne jednak pieta ma 2 kolory
pozdrawiam
Wydają się za bardzo matowe. Ale i tak dobra robota

. Przydadzą się.
Ostatnie prace jak zwykle super!
Mógłbyś konwertnąć do 6-tki te czarne Puma V1 i białe Puma King Exec, Lotto Gravity i te czarne Tunity?
Może trochę przyciemnij te Tunity
jeśli wyglądają na matowe to najwidoczniej takie są, robiłem je z fotek a nie z głowy, to samo tyczy się koloru jest taki jaki być powinien, convert czarnych tunitów w temacie "[pes6] Buty. Szukasz ? Napisz !" resztę zrobię później
O technicznej stronie robienia butów nie mam pojęcia więc tego nie oceniam...Natomiast od strony wizualnej kolejna świetna praca! Moim zdaniem najlepiej wychodzą Ci właśnie Pumy...
stQ przeciez te buty sa juz dawno zrobione
czy chodzi ci o converty do pes6?
pozdrawiam
zapewne chodzi o zrobienie binów, już dawno powiedziałem, ze binów nie robię
aha to szkoda ;/ trudno bede musial poszukac tu w temacie tych butow i powrzucac przez gs
mam problem poniewaz instalowalem buty tak jak w temacie i przy tym jak przyciaglem obrazek na 1 pozycje to mi gs zawiesil sie ;/ i teraz nawet gra mi sie nie chce uruchomic. Chcialem jeszcze raz zobaczyc czy da sie buty wrzucic to nawet jak daje np na te boots_7493.bin to nei widze poodglad butow jakie mam na tym slocie tylko puste pola sa i na czerowno jest teraz napisane unknonow format ;/ a jak chce teksture otworzyc w tym okienku po prawej to mi pisze "Access violation at address 004DB015 in moduje 'Game Graphic Studio.exe'. Read of addres 00B34274" moze ktos pomoc ?
grzesio1712
Mar 31 2008, 22:02
kiedy u mnie sie tak zdarzało to wystarczyło na nowo uruchomić GGSa.
PS. cnb butki bardzo ładne, a te ostatnie adasie szczególnie przypadły mi do gustu

pozdrawiam
dalej nei dziala ;/ moze ktos pomoc?
Cytat(stQ @ Apr 1 2008, 11:19:49)

dalej nei dziala ;/ moze ktos pomoc?
A czy pes ci działa? Bo jeżeli nie, to go przeinstaluj. Tak samo z GGS, jeżeli nie chce gdziałać to przinstaluj
juz dziala tylko zrobilem w instalacji tak jak podane i mam calkiem inne kolory ;/ moze ktos pomoc ?
shakiv91
Apr 2 2008, 12:13
cnb jesteś wielki!
Butki super (jak zwykle)
W końcu czerwone. *_*
Świetnie. Już wrzucam do gry.
butki przeznakomite:) C. Ronaldo napewno się ucieszy z nich;p hehe
Super butki(jak zwykle) już sobie wrzucam do gry
IMO lepsze niz te od blingbling'a ale lyzwa ma zielone plamki
jak by ktos chcial

pozdrawiam
instalowalem buty tak jak w opisie ale mam inne kolory i chyba przez to ze w kazdych butach na 10 pozycji mam taki sam kolor to dlatego te buty nie maja takiego koloru jaki powinien byc? moze ktos poradzic cos tu jest screen
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/b0975333802626c9.html moze mam cos zle zaznaczone w tym programie?
taka mała informacja, będę rzadziej robił buty, mam pracę i mało czasu, oczywiście was nie opuszczę obiecuję co najmniej jedną prackę w weekendy
Zajebiste 100000000/10 odrazu sobie wrzucam do gry
pozdrawiam:)
malomowny18
Apr 6 2008, 12:18
Dokładnie tak, zgadzam się z Iwan10, buty przekozackie, oby tak dalej
Genialne jak zawsze
Pozdrawiam
Powiem tylko tyle: ZAJEBISTE!!!! Przebiłeś wsztstkich
teraz zes wyjebal z tymi laserami
normalnie szok
pozdrawiam
malomowny18
Apr 9 2008, 20:18
po prostu Full Wypas 11/10
prosze o konwerty 2 ostatnich
Edit: sorki juz widze ze laserki sa wiec prosze tylko te ostatnie

trochę je podkolorowałem
liczyłem na więcej komentarzy
shakiv91
Apr 10 2008, 14:18
poprostu robisz zajebiste butki
johnny_cage
Apr 10 2008, 19:47
fantastic boots as ever
Flisak
Apr 12 2008, 18:50
Nadszedł czas żebym i ja coś skrobnął
Kelme Champion Firm Ground

bump(w końcu własny)
Sebinhoo
Apr 13 2008, 08:18
świetne buty, najwyższa jakość !
johnny_cage
Apr 13 2008, 09:50
grazie
świetne butki
perONE
Apr 13 2008, 19:02
cnb mam prosbe. moze nie wypada pisac bo to twoj konkurent ale czy moglby mi skonwertwac buty blingblinga? do pes6 ofkorz
click here
Świetne korasy jak zawsze!
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.