Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [pes2008] Boots By Shock3r & Cnb & Flisak
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2008 > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 2008 > Other Edit
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39
-artur-
Kolejne extra butki pod wzgledem jakosci ... tylko szkoda ze zrobione z ta "afrykanska" flaga na piecie.
cnb

Iwan10
co tu napisać hm... jak zawsze super buty!
FcLvP
buciki kozackie blink.gif
klein10
pls make abidal new boot!!!!:
Cichy10
obydwie pary zajebiaszcze . kurde no nie moge sie doczekac bootservera biggrin.gif
Krzysiu12
cnb ostatnie prace naprawde super wink.gif
Iwan10
Cichy10 nie wiadomo czy wogóle wyjdzie bootserver sad.gif tongue.gif
R10 REdDEVil
Świetnie tongue.gifP można prosic o screeny z gry tych nowych laserów tongue.gif

POZDRAWIAM:)
Cichy10
Dzięki za info Iwan10 ale ja jestem dobrej mysli biggrin.gif czas pokaze biggrin.gif Pozdro.
arm
Kolejne zaje... buty! Można prosić o konwert?
11A
supermacy swietne
lasery moga byc

pozdrawiam
BoBaN
Świetne ostatnie prace!! CNB robiłeś już te buty??
cnb
jak trzeba to zrobię biggrin.gif
cnb

Cichy10
zajebiszcze buty . a chcialem sie zapytac bo ja jestem amatorem i nie wiem po co jest ta najwieksza textura ? biggrin.gif
cnb
to jest prewiev, którego sie nie wrzuca do gry, to tylko pokazuje większość detali, których nie widać na normalnej texturce, poza tym na tych właśnie dużych texturkach robię nowe buty, łatwiej się je robi, a tak to jest tylko taka prezentacja
Cichy10
SUPER FORUM !! Wszystkiego sie dowiem !! Wielkie THX cnb !! Chba zaczne uczyc robic buty do PES 2008 . pozdro.
BoBaN
no proszę jakie ładne buty;]
grzesio1712
sweet boots wub.gif szczególnie nowe Lasery biało - czerwone tongue.gif ostatnie Adidasa też ładne
cnb

11A
swietne laserki

pozdrawiam
wojczech7
QUOTE(Cichy10 @ May 8 2008, 18:34:04) *
SUPER FORUM !! Wszystkiego sie dowiem !! Wielkie THX cnb !! Chba zaczne uczyc robic buty do PES 2008 . pozdro.

raczej: 'zacznę uczyć SIĘ robić buty do PES'a' wink.gif

@cnb świetna robota, choć przyznam, że ja pozostałem przy PES 6 rolleyes.gif
Jacmen
Buciki świetne jak zawsze, mogę prosić o konwert ostatnich prac, chciałbym je również mieć w Pes 6 wink.gif
cnb

Jacmen
Wielkie dzięki za buciki ;*
klein10

make abidal nike air legend II red-white boot please!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
11A
jak juz tak jestes przy adasiach(ostatnio) to wykonaj jeszcze te http://www.soccer.com/IWCatProductPage.pro...oduct_Id=306038 i jakby dalo rade z tych foto to jeszcze te http://www.zappos.com/n/p/p/7203504/c/50886.html

pozdrawiam
cnb

i person dla Alka :
11A
jest 1 i jedyny nie zastapiony i nie majacy sobie rownych on 1 potrafi zrobic cos z niczego nasz mistrz CNB
hehe ale glupoty ponawypisywalem tongue.gif hehe

pozdrawiam
Iwan10
Te ostatnie tak jak zawsze super tylko szkoda że ta podeszwa taka zje***a ale rozumiem że to kwestia fotki i Ty tu niczego nie zawaliłeś smile.gif
johnny_cage
wonderful boot
cnb

Jacmen
Świetne buciki, lądują u mnie w ks, a miałem już prosić o konwert wink.gif
Krzysiu12
ZAJEBISTE!!!!
johnny_cage
yeah fantastic!!!!!
BoBaN
Znakomitość! Przepiękna robota!
Iwan10
Fantastyczne biggrin.gif wg. mnie jedne z najlepszych jakie zrobiłeś rolleyes.gif tongue.gif
klein10

PLS MAKE THIS BOOT!!!!
cnb
i don't have pics
cnb

BoBaN
przekozackie pumy! Max poprostu!
Iwan10
jak zwykle świetne smile.gif ,szkoda że nie ma bootservera sad.gif
jar3k-1987
czy mógłbym prosić o przeróbke do pes'a 6

cnb

Cichy10
 Dawno nie pisalem ale po zobaczeniu ostatnich Twoich prac cnb to mnie zatkeło biggrin.gif zajebiaszcze . pozdro wink.gif
11A
pumki wrecz genialne zwlaszcza te hale
naje tez fajne
jar3k-1987

pozdrawiam
cnb

Krzysiu12
Oh my God wub.gif poprostu brak słów biggrin.gif jeszcze tylko konwercik do pełni szczęscia brakuje wink.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.