Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [pes2008] Boots By Shock3r & Cnb & Flisak
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2008 > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 2008 > Other Edit
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39
cnb
dzięki za miłe słowo biggrin.gif ale jak to się mówi nie chwal dnia przed zachodem.....zobaczymy jak wygląda w grze wink.gif i wtedy można zacząć chwalić tongue.gif
Marcin28J
Cytat(cnb @ Jan 24 2008, 19:08:00) *

No no no bardzo ładnie aż przepięknie !!!!!!!!! Brawa się należą
Ronald
Z-A-J-E-B-I-O-Z-A. Chyba najlepsze buty do PESa2008. Niewątpliwie te Pumki są idealne.
Flisak
Wszystkie twoje ostatnie prace są idealne, ale te ostatnie pumy są mistrzowskie. Chyba troszkę zmieniłeś technikę tworzenia buta(robisz w pierw większe teksturki) i przy tym powinieneś zostać. BRAWO!
cnb
next HD preview:

tomorrow final version biggrin.gif
Marcin28J
Cytat(cnb @ Jan 25 2008, 01:22:12) *
next HD preview:

tomorrow final version biggrin.gif

Ja nie mogę....Ale buty będą w pesie!!! smile.gif

Cnb zrobił byś może takie smile.gif http://www.soccer.com/IWCatProductPage.pro...ry=nike%20laser

PS.Jak są to sory chyba że przeoczyłem
grzesio1712
cnb przechodzisz sam siebie, myślę, że można Ciebie wrzucić do jednego wora z najlepszymi bootmakerami na świecie tongue.gif
cnb
Marcinie, już je robiłem, ale chyba zrobię remake bo tamte wyszły mi marniawe tongue.gif

Grzesiu dzięki wielki biggrin.gif ale są wiele lepsi botmakerzy ode mnie, porozmawiamy za jakiś rok, dopiero można będzie mnie oceniać...ja się dopiero uczę tongue.gif

póki co:

FINAL

cnb
HD PREWIEV !!!!REMAKE!!!!:
Ronald
Super. Mógłbyś przeconvertować je do PESa6?
cnb
jak zrobię Finala to konvertnę
perONE
ohmy.gif wygladaja jak na zywo ohmy.gif
moze jakiegos tutka wydasz?
cnb
w najbliższym czasie nie planuję tutka, może kiedyś.... taka moja słodka tajemnica, jak bedę odchodził na emeryturę to zostawie tutka tongue.gif
Marcin28J
Cnb nie no dzięki zgadzam się z grzesiem można ciebie już oceniać ja bym dał najwyższą ocenę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
cnb

FINAL!!

CONVERT:
Ronald
Zajebiste... Dzięki smile.gif
arm
Super koreczki! Mógłbyś również te Pumy przekonwertować do PES6???
11A
CNB jestes tak zajebisty w tym co robisz ze nikt w polsce cie nie przebije
widze ze naje juz znacznie lepiej wychodza tongue.gif

pozdrawaim
cnb
next HD prewiev:

FINAL:

Marcin28J
Bardzo bardzo bardzo bardzo ładne buty!!!!! tak trzymaj!!!!! Dzięki za ładne koraski ale bedzie jazddddddddaaaaaa!!! pzdr
Flisak
Chyba ci się spodobała puma, co? tongue.gif
Kolejne zajebiaszcze buty. YOU ARE THE BEST!!!
cnb
masz rację, spodobały mi się te trampki, robi się je szybko, łatwo, przyjemnie i do tego są miłe dla oka biggrin.gif
cnb
następne HD prewiev, następny remake...... i po raz pierwszy od długiego czasu całkowicie nieudane :/

liczę na ewentualne uwagi co mam poprawić

Kowalek
Zajebiaszcze predki biggrin.gif
Marcin28J
Nic nie musisz poprawiać smile.gif Bardzo ładne ładny znaczek z tyłu korasków smile.gif
BoBaN
genialne buciki:) to z tych fotek odemnie?
grzesio1712
cnb Adidas Predator bardzo ładnie wyglądają w grze, czekam na białą wersje kolorystyczną...
cnb
tak aby umilić czekanie na białe powerswerve tongue.gif

BoBaN
genialne!!! bajka!! PS. Czemu nie dajesz binów jak już masz previevy z gry to biny też mogły by być;p
cnb
ale nie ja robię prewiev, więc binów nie mam tongue.gif a co to za problem sobie zrobić tongue.gif
cnb
następne nieudane powerswerve..... ostatnie powery, które zrobiłem:
Ronald
Dlaczego nieudane? Jak dla mnie są dobre tylko można by było pokminić z tym "znaczkiem" adidasa na języku...
Marcin28J
Bardzo ładnie ci wychodzą w predatorach ładny napis na języku no i.. nike bardzo ładne..ja nie wiem jak to ty robisz bardzo ładne!!!!!!!!!!!!! 3msię pzdr i powodzenia w następnych pracach wink.gif
cnb
FINAL:

.Shock3r
Dawno,bardzo dawno tu nie gościłem smile.gif ale to braku czasu daje się we znaki.

Kuźwa,jakie produkcje. biggrin.gif
40 stron,prawie wszystkie buty cnb.
Wykonanie genialne wink.gif Tak trzymaj!!!

Coraz lepsze te buty,tzn musisz miec foty lepsze wink.gif

pozdro dla calego ISS
cnb
next preview:
Ronald
No co. Prawdziwe buty... Ale Ci piłkarze z gry mają dobrze, że mogą sobie w takich pobiegać...
cnb

11A
IMO perfecto tongue.gif

pozdrawiam
prezes9000
w wolnym czasie prosilbym o wstawienie tych butow http://img171.imageshack.us/my.php?image=6lt30xdei0.jpg
chodzi mi o te czerwone i zielone vapory z gory dzieki
P.S sory ze tak dodaje link ale jestem amatorem jezeli chodzi o te rzeczy
cnb
IMO the best boots created by me biggrin.gif I am satisfied from them

FINAL:

Ronald
SUPER
cnb
mała poprawka łączenia pięty:

norek
Cytat(cnb @ Jan 27 2008, 23:55:57) *
mała poprawka łączenia pięty:

No ewidentnie najlepsza twoja robota. Wykonane bardzo estetycznie nie widac sladow laczenia tekstur ze soba.
Oby tak dalej.
Vadiim
Buty rewelacyjne wink.gif
Sledze na bierząco Twoje prace i jestem pod wrażeniem wink.gif
Nie pozostaje mi nic innego jak życzyc dalszych sukcesów w tworzeniu korów ..
Jak również żałowac, że mój komputer nie jest wstanie obsłużyc Pro 08.

Keep it.

Pozdrawiam
R10 REdDEVil
ooooo ohmy.gif:O:O kieeeeeeeeeerwa...

zdecydowanie najlepsza twoja praca smile.gif) zaraz je skonwertuje do 6tki

POZDRAWIAM:)
Marcin28J
Cytat(Ronald @ Jan 27 2008, 17:45:26) *
No co. Prawdziwe buty... Ale Ci piłkarze z gry mają dobrze, że mogą sobie w takich pobiegać...

hheheheh racja. tongue.gif
Flisak
Cnb, ale ty się marnujesz bez bootservera. Gdyby istniał, pewnie większość butów w folderze byłaby z pod twojej ręki.
cnb
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.