Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [pes2008] Boots By Shock3r & Cnb & Flisak
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2008 > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 2008 > Other Edit
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39
Credt
A jak będzie z Troviderami? smile.gif
Nie chcę naciskać, tylko po prostu jestem ciekaw, czy dałoby radę je wykonać wink.gif
Jeśli potrzeba więcej fotek, to się skombinuje. Prosiłbym tylko o jakieś potwierdzenie (bądź też odmowę rzecz jasna). Termin nie gra roli, mogę je mieć na jutro, a mogę na przyszły rok tongue.gif
Pozdrawiam.
cnb
jak wrzucisz satysfakcjonujące mnie fotki to może zrobię
Credt

Mam nadzieję, że wystarczy. Jeśli chciałbyś jakąś konkretną fotkę (typu pięta, jakiś szczególik), to zrobię i wrzucę. Jeśli zdjęcia za małe - mogę osobiście swoim butkom zrobić wink.gif
Prosiłbym o podeszwę FG (na trzecim screenie).

EDIT:
Dodany drugi bok buta i piętę. Jeśli fota/foty za małe, melduj wink.gif
cnb
potrzebuję jeszcze fotkę pięty i drugiego boku buta, póki co:

Credt
Dodałem oba zdjęcia. Fotki buta z każdej strony znajdują się tu:
Trovidery
Ale nie dają rady się skopiować. Mam nadzieję, że to nie reklama wink.gif
cnb
i jak?? nie podobają się??
-artur-
CYTAT(cnb @ nie, 25 maj 2008 - 20:22) *
i jak?? nie podobają się??

Butki zajebiste.. jak zwykle najwyzszy poziom. Tylko nikt o nie nie prosił wiec mało kto tak naprawde uzyje ich grze...
Cichy10
Macie problemy buty fajne komuś sie znudzą jakies z gry napewno je uzyje bo są na wysokim poziomie (jak zawsze) wink.gif pozdro. wink.gif
EbonH4wK
BUT PO PROSTU CUDOWNE !! Czekam na kolejną paczkę wszystkich Waszych produkcji:)
Mam nadzieję że się doczekam dość szybko, a jeśli nie macie w planach jej zrobienia, proszę jednak ją zróbcie ;p
Pzodrawiam
11A
zapraszam do oceniania smile.gif http://board.issonline.pl/index.php?showto...mp;#entry226533

pozdrawiam
cnb

Cichy10
Zajebiste,po prostu cudo pięknie wykonane.czekam na następne biggrin.gif pozdro.
perONE
extra panocku! syckie buciki pikne !!
dej konwerta tych ostatnich
FcLvP
buciki jak zawsze wypas
FcLvP
jak cos zrób mi te koreczki tu masz link:http://www.adidas.com/campaigns/verticalsfootball08/content/football.asp?adidas_cc=com&section= wink.gif
Credt
FcLvP, edytuj posty.

Po prostu kunszt, CNB. Jak żywe można powiedzieć tongue.gif Naprawdę zaszczyt mieć w kraju tak obcykanego w temacie bootmakera.
cnb
taki sobie mój edit:

grzesio1712
widze cnb, że linia produkcyjna uruchomiona pełną parą ostatnimi czasy tongue.gif niezłe prace tongue.gif
11A
przy tunitach obaj wiemy co i jak(nie wiedzacych odsylam tu http://board.issonline.pl/index.php?showto...&start=1660 )ale za to laserki cudowne

pozdrawiam
Iwan10
zajebiste butki jak zawsze
cnb
i tylko 3 komentarze ??
perONE
tak tylko 3. wiecej nie bedzie !!

butki ładne tylko czy ktos w nich gra?
cnb
póki co chyba nikt, to jest wersja euro 2008 więc raczej zaczną grać w nich na tejże imprezie
Kowal11
Bardzo ładne butki cnb biggrin.gif A zrobisz może te ?:

Żurawski w nich chyba z Albanią grał, co ?
cnb
kolejne euraki biggrin.gif

11A
kolejne bardzo fajne butki
ale znalazlem cos zupelnie przez przypadek http://allegro.pl/item368551206_nike_ostat..._42_5_buty.html
wiem ze potrzebne bedzie jeszcze kilka fot ale na poczatek nawet to dobre tongue.gif albo moze ktos z forum se je kupi i pocyka pare fot biggrin.gif

pozdrawiam
Kowal11
CNB świetny bucik biggrin.gif machnij jeszcze ten rysuneczek co na pięcie jest biggrin.gif
cnb
faktoza xD nie zauważyłem tego tongue.gif
Kowal11
I jeszcze na tej przykrywce na sznurówki jest coś napisane
cnb
znaczek na piecie poprawiony, a na języku poprawkę zrobię jutro bo dzisiaj czasu nie mam
BoBaN
ostatnie 3 produkcje Kozak w Ch*j! Biny chcę zobaczyć w downloadzie Miszczu bo ja mam problem z robieniem binów. Jakieś mega krzywe buty się robią i wystaje coś z tekstur i ogólnie kiszkowato to wygląda.
cnb

Kowal11
Oo CNB biggrin.gif Klasa, brawo mistrzu biggrin.gif
Pro-Evo-S
yyyy wymiękam

Mistrzostwo. Normalnie wygląda jakbyś prawdziwe rozdzielił na części pierwsze biggrin.gif
cnb
i znowu tylko 2 komentarze :/
Krzysiu12
Świetna robota "miszczu" tongue.gif czy w tych butach nie grał ostatnio Smolarek??
11A
i co ja mam ci napisac?moze sam sobie wybierz komenta? tongue.gif
nie no dobra.... poprostu swietne buty tongue.gif
BTW CNB nie nabijaj przeciez wiesz ze bedzie wiecej komentow tongue.gif hehe

pozdrwiam
cnb

Credt
No proszę, jak z niepozornego, czarnego butka można zrobić dzieło sztuki biggrin.gif
Brawo, CNB, robota jak zwykle na piątkę. Tak trzymaj.
Kowal11
dokładnie Credt, dzieło sztuki biggrin.gif
Hal
Nie za bardzo wyostrzyłeś?
johnny_cage
thank you very much
Sebinhoo
CYTAT(Hal @ sob, 31 maj 2008 - 17:35) *
Nie za bardzo wyostrzyłeś?

On tylko robi prace w HD tongue.gif Zajefajne Pumki wink.gif
Cichy10
Supcio , Supcio , Zajebiste biggrin.gif czekam na bootserver biggrin.gif pozdro. biggrin.gif
Cichy10
Ej,chłopaki co sie dzieje ? CNB moze zrobsz mi te buty http://www.soccer.com/IWCatProductPage.pro...oduct_Id=450619 ??
cnb
póki co mam 2gą zmianę w pracy <14-22> i nie za bardzo mam czas, jak coś znajdę to coś zrobię wink.gif
Cichy10
Spoko cnb , masz teraz przekichane taka ładna pogoda a Ty do roboty idziesz biggrin.gif czego sie dla awansu nie robi biggrin.gif
cnb

Iwan10
butki klasa jak zawsze biggrin.gif
Sebinhoo
Noo zajefajnie Ci wyszły, zresztą jak zawsze wink.gif
Mozna konvercik ?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.