Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [pes2008] Boots By Shock3r & Cnb & Flisak
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2008 > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 2008 > Other Edit
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39
cnb

djclanv1r00z
no świetne adidaski biggrin.gif

pozdro cool.gif
Jacmen
Hehe buciki niesamowite jak zawsze nic więcej nie da się dodać wink.gif
cnb
arm
Fajne Powery! I dzięki za konwert do 6-tki... biggrin.gif
perONE
buciki bardzo fajne wink.gif
dzieki za konwert.
BoBaN
Jak zwykle świetna robota. teraz jak jest już bootserver to mógłbyś razem z teksturami dawać biny;)
cnb
new nike indoor

11A
naprawde swietnie ci wyszly
IMO sa trudne ale dla ciebie nie ma takich rzeczy tongue.gif

pozdrawiam
perONE
ohmy.gif extra buciki, szkoda, ze nie gram w pes2008 bo mialbym czym "tuningowac" grę wink.gif
arm
fajne halniaki!
Flisak
Preview, Puma v1.06 i FG - RedBlackWhite

Iwan10
niezłe mi sie podobają smile.gif
klein10
Please make this boot : http://www.prodirectsoccer.com/prod_images...DS002009304.jpg
jonhio
poproszę o paczke z 20 ost parami butów
jonhio
a poprosze o te nowe modele nike air 2 z kolorami
-całe białe i łyzwa srebrna
-całe białe i łyżwa złota
cnb
new F30.09

11A
jestem w szoku
widzialem 1 fote na evo-web ale myslalem ze narazie sam plastik bedzie a tu patrze i szok

pozdrawiam
Cichy10
Normalnie zajebiaszcze . napewno ładniejsze od F30.8 . poprostu rewelka biggrin.gif Pozdro
szejk
Do pesa 6 prosze.
Krzysiu12
zajebiste!!! dawaj konwerta smile.gif
cnb

Sebinhoo
Ja pierdziele człowieku jak Ty to zrobiłeś tongue.gif Prosimy o konvercik oczywiscie biggrin.gif
perONE
CYTAT(sebinho22 @ Sep 21 2008, 19:38) *
Ja pierdziele człowieku jak Ty to zrobiłeś tongue.gif Prosimy o konvercik oczywiscie biggrin.gif

Jednej pary już ktoś zrobił wink.gif

cnb
to raczej nie moje..... chyba praca el gordito
Sebinhoo
No widziałem te, dzieki Perone ale CNB robi bootsy najlepiej biggrin.gif
perONE
CYTAT(cnb @ Sep 21 2008, 21:56) *
to raczej nie moje..... chyba praca el gordito

No może tongue.gif ale fakt faktem, że się przydadzą wink.gif Może Ty wykonasz konwerty swoich?
Kowalek
może byś wykonał shock3r albo ty CNB nowe vapory : niebiskie z żółtą łyżwą , oraz 2 nowe kolorki laserów czerwone i czarne z jaskrawym pomaranczowym.Chyba fot nie trzeba bo wiesz które to.
cnb
będą wink.gif
Gaucho
pytanko czy zrobił już ktoś może cały bootserver z map.txt do pes 2008??
cnb
dzis zakupilem swoja kopie gry, zobaczymy czy dalej warto klecic buty
Pentaculum
Cześć. Poszukuję butów, w jakich gra Pepe. Są to całe czarne, predatory bodajże. Wiem, że już były w tym topicu wrzucane, ale ciężko znaleźć, ponieważ wrzucający nie piszą nazw butów i opcja szukaj staje się bezużyteczna. Dzięki.
cnb
żyję tongue.gif nie wiem czy nie zapomniałem jak to się robi

perONE
Raczej nie wink.gif butki, że tak powiem, monotonnie bdb.
11A
no wkoncu tongue.gif troszeczke za mocno wyostrzyles na zoltym ale i tak jest dobrze smile.gif

pozdrawiam
Cichy10
CnB Zrobisz te buty ?smile.gif
Nowe adidas F50.9 :

Nowe Predatory :
cnb
niestety niema zdjęc ani jednych ani drugich butów
arm
Całkiem niezłe halowe pomykacze tongue.gif
cnb

Krzysiu12
super trzewiki wink.gif zajebiście zę wróciłeś biggrin.gif
arm
Kolejne super korasy!
Może konwercik do 6-tki?
batman
Ja mam pytanie odnośnie Game Graphic Studio i jakości dodawanych butów(do PES 2009) , dodałem (chyba dobrze) parę texturek ,których wygląd lekko mówiąc mnie nie zadowala:

Da się coś zrobic?
Albo na przykład wgrałem i brakuje korków:
Cichy10
batman ja nie chce się uważać za znawcę ale jaką masz kartę graficzną ? moze to jej wina :/
batman
Na pewno nie jej wina , radek 4850
Cichy10
No rzeczywiście B.Dobra Karta , Nie wiem co może być powodem takiego wyglądu butów:/
cnb
wg mnie problem tkwi w 3ciej texturce, każde buty są podzielone na 3 pliki, textura, bump i ta trzecia, spróbuj podmienic tą trzecia na czystą, powiedzmy tą:

może pomoże

poza tym do tych umbro nie mam większych zastrzeżeń tongue.gif choć mogłem coś przeoczyć
Iwan10
nie pomaga :/
Kowal11
Na 200% masz złego bumpa do białych laserów. Dla tego są takie popieprzone.
Iwan10
chyba wszystkie ktore wgrywam są złe! mellow.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.