Jak zwykle świetna robota! Tak wiele bym dał by zobaczyć wszystkie Twoje produkcje w grze. Czy nie można w żaden sposób wpłynąć na Juce'a? ma ktoś z nim kontakt?
Flisak
Apr 15 2008, 15:25
Nie wiem do końca czyja to wina (cnb czy fotek), ale na nike jest jakaś komprecha :/ Na szczęście tylko w wersji HD
Za to adaśki oczywiście świetne
perONE
Apr 15 2008, 18:44
no to moze konwert tych ostatnich
Iwan10
Apr 15 2008, 19:51
Zajebiste butki w zajebistym tempie brawo
już chyba nikt nie docenia starego bootmakera średniej klasy
perONE
Apr 15 2008, 20:17
jak bys dawal konwerty to 6 to jmuz bootmaker I klasa
Cytat(cnb @ Apr 15 2008, 19:55:37)

już chyba nikt nie docenia starego bootmakera średniej klasy

nie przesadzaj cnb, są ludzie którzy Cię doceniają! i jest ich wielu, po prostu leniom nie chce się pisać non stop tego samego;p "Świetna praca" itp;] bo wciąż jest klasa;)
Świetne prace! Można prosić o konwert do 6-tki???
BadNewz
Apr 15 2008, 22:02
cnb mam taką prośbę... Mógłbyś (nawet w Paincie) zaznaczyć, w którym miejscu są łączenia?

Bo ja za ch... nie mogę dostrzec...
PS to świadczy tylko o Twojej klasie
Jacmen
Apr 15 2008, 22:04
Buciki pierwsza klasa jak zwykle, mógłbyś również pokazywać od razu konwetry do Pes 6 bo wiele osób gra w 6 np. Ja
mam kilka projektów w zanadrzu ale na jakiś czas muszę sobie je odłożyć.... ręka w gipsie, za jakieś 2 tygodnie następne prace
to niech szybako sie zrasta/goi

czy co tam

pozdrawiam
perONE
Apr 17 2008, 19:50
cnb zrob konwert tych żółtych Adidas f50.8. proszę
Pentaculum
Apr 17 2008, 20:43
Na wstępie - wielki szacunek dla CNB - wyprzedziłeś człowieku kolegów po fachu najmniej o krok.
Prosiłbym także o Nike Tiempo Legend II - czarne z białą łyżwą oraz białe z czarną lub niebieską, ale wrzucone tak, by był but, a pod nim bump, bo tylko tak umiem wrzucać. ; ) Dzięki!
rafalon92
Apr 17 2008, 21:36
sa podobne
QUOTE(cnb @ Mar 15 2008, 20:05:13)

pozdrawiam
rafalon92
Apr 18 2008, 08:07
wiem że są podobne ale ja potrzebuje właśnie takich więc jeśli można to to poprosze a i jeszcze przydały by sie nike noventa narazie jeszcz nie szukałem innych zdięc ale poszukam
nike
Flisak
Apr 18 2008, 21:37
Nike Women's Air Legend II FG

CYTAT(perONE @ Apr 17 2008, 20:54:45)

cnb zrob konwert tych żółtych Adidas f50.8. proszę

Flisak świetne buty, myślę że lepiej by się prezentowały bez tych krawędzi
i jeszcze jedne <robione z prawą ręką w gipsie xD zaznaczam ze jestem praworęczny

>

johnny_cage
Apr 19 2008, 11:51
good jobs Flisak & cnb
patrzac na to co zrobiles CNB to rob lewa reka

Flisak fajny but ale lepiej by wygladal bez tych obwodek
pozdrawiam
Świetne Nike! Można prosić o konwerta?
perONE
Apr 19 2008, 18:10
sprobuj moze robic nogami bo IMO nie ma to dla Ciebie zadnej roznicy

EXTRA

nikt nie mówił że robiłem je lewą ręką

ja robiłem je prawą w gipsie

xD
-artur-
Apr 20 2008, 10:23
Heh.. widze ze robicie naprawde zajebiste buciki. I mam mała prosbe... wiem ze nie przyjmujecie zamowien na buty ale sadze ze ta prosbe poprze wiekszosc uzytkownikow. Otoz cały weekend przeszukuje rozne stronki o fora o Pes'08 i na zadnym nie mogłem spotkac butów NIKE MW III WhiteGold czyli tych białch z zólta pieta. Co mnie ogromnie zdziwiło gdyz te buty to jedne z najbardziej populrnych butow firmy Nike. Dlatego mam prosbe czy moglibyscie wykonac te buciki? Z gory dzieki.
buty są popularne ale znalezienie dobrych zdjęć <czyt. soccer.com> to naprawdę wielki wyczyn, jeśli tylko by się pojawiły zdjęcia to bym je zrobił
-artur-
Apr 20 2008, 11:59
[Nie znam sie na robieniu butow ale tak sobie mysle czy niemozna byc ich wykonac na bazie innych?? Na poczatku tematu sa zrobione przez was czerwone i niebieskie i "kaktusy". Wiec BUMP jest gotowy a co do reszty to czy nie mozna poprostu zamienic koloru w photoshopie??
Znalazłem jeszcze te stronke .. jest tu pare zdjec tych butow tylko ze z srebrna pieta. Niewiem czy sie nadaja ale w razie czego ...
Nakie MV III SGMV III FG
johnny_cage
Apr 21 2008, 18:17
Iwan10
Apr 22 2008, 12:25
Fajne buty a ta edycja nie jest taka zła mi się podoba:) w grze i tak będzie dobrze wyglądać;p
Pozdrawiam
johnny_cage
Apr 22 2008, 17:48
thank you very much friend!
czemu prawie nikt już nie komentuje ??
Krzysiu12
Apr 23 2008, 05:51
te Kelme bardezo dobre

podobają mi się ;P dałbyś konwerta do szósteczki?
kelme dardzo fajne
adasie GORZEJ
pozdrawiam
czekam na twoją wersję
johnny_cage
Apr 24 2008, 10:43
thank you for messi boot!
Good Job. Tak trzymać
Iwan10
Apr 24 2008, 12:21
jak zawsze super buty
Pentaculum
Apr 24 2008, 20:51
Można prosić o te buty Zamrotty? Byle nie bin, bo gdy robię replace to się wszystko zawiesza.
Pentaculum
Apr 24 2008, 21:25
Wpisałem w wyszukiwarkę "nike" i tam ich nie było.
A na marginesie, wam też afs tak często się zawiesza i dopiero za którymś razem importuje?
u mnie czasem wiesza ale jak chwilę poczekam to normalnie zaimportuje... tylko po jakimś czasie. spróbuj zainstalować nową wersję
Pentaculum
Apr 24 2008, 21:38
Kurczę, cnb, tak patrzę na twoje buty i jestem wściekły, że mogę mieć tylko 9. Tylko juce jest w stanie upiększyć kitserver? Szkoda.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.