Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [pes2008] Boots By Shock3r & Cnb & Flisak
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2008 > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 2008 > Other Edit
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39
jonhio
mam mała prośbę... czy mógłby ktoś wrzucić paka z butami do 2008 pesa:d im więcej butów tym lepiej:d
Sebinhoo
CNB, może jak wrócisz to się skusisz na zielone Vaporki SL ? smile.gif
perONE
CYTAT(sebinho22 @ Aug 13 2008, 20:46) *
CNB, może jak wrócisz to się skusisz na zielone Vaporki SL ? smile.gif

cnb juz chyba wykonal ten model wink.gif  znajde dam znac wink.gif

Edit: post #1534

jonhio
co do tej paczki to może jeszcz byłaby z jakimąś prowizoryczną mapą:Dplease:d
chmiel13
Od paczek się mozna powiedziec roi w necie tongue.gif a mapa chyba musisz sam zrobic, bo narazie ni widu o takowym, ja osobiscie zaczalem robic po swojemu tongue.gif
jonhio
a ziomuś dałbyś jakiś link do dużej paczki:d
Cichy10
http://www.soccer.com/IWCatProductPage.pro...oduct_Id=277764 . Zrobićie ktoś ?? biggrin.gif
Cichy10
Sorki ze dwa posty pod sobą ale nic nie piszecie a chcę sie spytac o listę ID zawodnikow z pathem Orange ekstraklasa vol.2 ?? Ktos moze wrzucić link albo listę ??
unita
jak się robi mapy?
cnb

Do zainteresowanych .... od teraz zaczynam przyjmować zamówienia na persony..... przyjmuję tylko zamówienia ze zdjęciem lub dokładnym wytłumaczeniem co i jak ma być zrobione, liczę na to że nikt nie będzie pisał postu typu "zrób persona dla kaki"... i tyle

P.S. i jeszcze jedno, proszę nie prosić o persony dla Ronaldinho.... irytują mnie takie prośby, spotkałem się z niejedną----> MODEL JEGO BUTA JEST SAM W SOBIE PERSONEM!!!!!
Cichy10
Ello cnb przyjechałes odrazu forum zeczeło poprawnie funkcjonować.cnb taka prozba zrobisz mi personna dla Rogera ... chba wiesz o co mi chodzi te jego adiPure i na języku ma być roger i jego nr z jakim gra w LEgii tzn "6" ;D Pozdro.
Cichy10
To moj pierwszy person więc proszę o łagodne ocenianie smile.gif Jacek Krzynówek smile.gif
Jedyne co ładne z tych butow to texturka smile.gif bo cnb mam nadzieję ze sie nie obrazisz smile.gif
cnb
a o jakie dokładnie adiPURki chodzi?? jaki kolor ??
Cichy10
Całe białe z czarnymi paskami smile.gif cnb jesli mozna się spytać jak podobają sie moje persony z Twoją texturą ?? smile.gif Ale łagodnie mnie oceniaj bo wiesz ze to moje pierwsze persony smile.gif
cnb
to nie moja texturka tongue.gif to praca blinga, a jak na moje oko to troszkę za duża czcionka
Cichy10
Spoko , Spoko cnb Dobra poprawię się przy następnym smile.gif Tak myslałem bo jakaś nie w Twoim stylu jest smile.gif Za bardzo ch**** smile.gifCnB takie pytanko ... czy mogę uzywać od czasu do czasu Twoich teksturek ??
cnb
pytanie..... jak najbardziej, sprawi mi to przyjemność wink.gif
Cichy10
Proszę mnie oceniać jak juz mowiłem łagodnie bo jestem beznadziejnym amatorem tongue.gif
Raul
Pozdro.
cnb

Roger Guerreiro:

Cichy10 proponował bym Ci założyć swój temat z personami wink.gif
chmiel13
Świetne adidaski no i bardzo dobre Persony Cichy, czekam na nastepne wink.gif
cnb
mój edit:
ponoć Podolski w takich grał w meczu z Belgią

Krzysiu12
zajebisty ;0 daj no konwerta ;P
perONE
CYTAT(cnb @ Aug 21 2008, 15:13) *
ponoć Podolski w takich grał w meczu z Belgią

tiaaa
picture

picture

butki bdb, konwert please wink.gif
cnb
Cichy10
Tak na szybko tongue.gif wiem ze słaba jakość ale nie miałem zednej innej texturki ;p Rud van Nistelrooy . A jesli chodzi o buty ktore zrobiłeś cnb to zawaliste i dzięki za Buty Rogera smile.gif Jeszcze chcę podziękować chmiel13 za łagodne ocenianie smile.gif
Cichy10
Teraz coś chyba lepszego tongue.gif Miguel Torres
Wiem ze moje wyglądają przy personach naszego mistrza CnB , jak gówno smile.gif ale taka jest prawda smile.gif Pozdro.
cnb
nie jestem żadnym mistrzem personalizacji.... w ogóle żadnym mistrzem nie jestem, po prostu robię dobre buty <wg. was> i to tyle, Cichy swoją drogą niezła ta persona
szejk
Dzieki za buty Poldiego mistrzu cool.gif
Cichy10
CnB sprawa jest bo chciałem zrobić persona dla Rooney'a ale chyba nie robiłeś jego butów tzn. masz coś takiego na squadzie ??biggrin.gif
Cichy10
Tak na szybkiego smile.gif Wayne Rooney
and Mahamadou Diarra
chmiel13
Świetne ef-piedziesiatki cnb wink.gif

Kolejne personki Cichego lądują w moim Bootserverze wink.gif THX
cnb

Cichy10
Dzięki CnB za SUPER texturę . A chmiel13 dzięki ze przynajmniej Ty uzywasz moich wypocin tongue.gif
Wayne Rooney UpDate smile.gif
Pozdro.
Kowal11
Cichy, może własny temacik zrobisz ? Nie rób syfu że tak powiem:)
arm
Super butki CNB! Zresztą jak zawsze biggrin.gif
Może konwercik?
11A
buty jak zwykle genialne
daj conva tych laserow

pozdrawiam
cnb
proszę moi mili biggrin.gif

ps. mieszka z was ktoś może w warszawie?? albo wpadł by kiedyś na browarka w jakąś sobotę ??
Cichy10
Kur*a Kowal a jak Ty robiłeś "Swoje" buty to sie CB nie czepiałem smile.gif To jest temat CnB i on zadecyduje czy moge robić w jego temacie buty smile.gif
cnb
mi to wisi, możesz wrzucać i tutaj, ale większy porządek byłby jeśli założył byś swój temat, ale to twoja decyzja, jak dla mnie jak chcesz to możesz wrzucać

ale co jak co.... kłótni i przekleństw w moim temacie sobie nie życzę wink.gif
Cichy10
Ok , Ja wolę tu wrzucać bo ja duzo butow wrzucac nie będe ... THX CnB smile.gif
cnb

Kowal11
Bardzo ładne buty Cnb smile.gif
Iwan10
Ładne tongue.gif
cnb
a mnie się nie podobają
Cichy10
Bardzo ładne smile.gif Ty to wybredny jesteś smile.gif
perONE
mata konwert
kolo
Cnb ostatnie prace tak jak zwykle czyli rewelacyjnie. Będziesz wydawał paczkę ze swoimi butami do bootservera?
Pentaculum
Jako że jest to jeden z najczęściej odwiedzanych tematów, postanowiłem zaryzykować ostrzeżeniem i zapytać o piłkę, wszak nie potrafię znaleźć działu z takowymi. Chodzi mi o nowe piłki nike z Premiership i przede wszystkim Primera Division. Mam nadzieję, że cnb, pomnych moich poetyckich wynurzeń nie obrazi się, że zaśmiecam mu temat, tylko, jako doświadczony edytor pomoże mi w ulokowaniu takiejże piłki w moim Pesie08 poprzez PW i usunie, gdy będzie po sprawie.

Nie zakłam osobnych tematów w dziale z problemami, bo tam nikt nic nie czyta, a tu zaglądają wszyscy/ Sorry i liczę na pomoc.
cnb
w butach o piłki pytać.... to jak iść do mięsnego po gwoździe xD

zapytaj tutaj, P@blo to bardzo zdolny ballmaker, napewno Ci pomoże
http://board.issonline.pl/index.php?showto...&start=1260
11A
no mnie te RBK tez sie nie podobaja
przod jest bardzo nieciekawy i czesc wew strony buta tongue.gif

pozdrawiam
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.