Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [pes2008] Boots By Shock3r & Cnb & Flisak
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2008 > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 2008 > Other Edit
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39
johnny_cage
good job
arm
Świetne Tunity! Szczególnie te purpurowe przypadły mi do gustu. Można prosić o konwert do 6-tki?
cnb
dj_adriano
te czarne tunity są fantastyczne tylko czemu Pes 2008 jest tak spiepszony i nie można cieszyć się takimi butkami
cnb

cnb
nosz co jest sad.gif żadnego komenta??
Iwan10
Już się nie mogłem doczekać kolejne super butki tongue.gif szkoda że nie ma bootservera sad.gif
perONE
ładne wink.gif
11A
no i co ja mam tobie napisac
juz nie wiem jakie pochwaly wymyslac tongue.gif

EDIT
zauwazylem jeden bledzik biggrin.gif
na piecie(sam powinienes zauwazyc tongue.gif )na texturze na dole
wiem ze sie czepiam ale to chyba dobrze tongue.gif hehe

zapraszam do ocenianie mojego editu r10 http://board.issonline.pl/index.php?showto...&start=1600 Post #1613
taka malutka reklama

pozdrawiam
JeLeN
ja bym prosił o link do jakiejs paczki botow tak zeby wiekszosc pilkarzy mialo. Zeby byly aktualne np. zeby Messi mial buty te co teraz z góry thx
cnb

arm
Super Pumki!
11A
puma tongue.gif hehe (wiekszosc wie o co chodzi ale wazne ze CNB wie)no i zapraszam do oceniania(zobaczcie Post #1309 tego tematu)

pozdrawiam
perONE
mozna prosic konwert?
cnb

cnb
a mam się obrazić ??
BoBaN
ostatnie prace na kozak poziomie! te pumy są świetne;]
11A
dzieki twojej ostatnije pracy zaczely podobac mi sie nowe tunity tongue.gif

pozdrawiam
johnny_cage
thx for pumas
Cichy10
Ja nie chce sie wtrącac ale przez dłuzszy  czas obserwowalem ten wątek i wasze buciki sa zawaliste normalnie cudo !! czekam na następne  wink.gif
cnb
i na przyszłość nie obserwuj tylko komentuj
Cichy10
spoko wink.gif tylko ze ja nie umiem robic butow do PES 2008 i nie beadzcie zl na mnie jak cos zle zkometuje . pozdro i czekam na nastepne buciki biggrin.gif
Cichy10
spoko wink.gif tylko ze ja nie umiem robic butow do PES 2008 i nie beadzcie zl na mnie jak cos zle zkometuje . pozdro i czekam na nastepne buciki biggrin.gif
11A
Cichy10 wiecej pewnosci siebie to pomaga nie tylko w zyciu ale nawet tu na forum biggrin.gif (wiem cos o tym)
tu wiekszosc uzytkownikow nie portafi tworzyc butow(ja umiem tongue.gif )ale zobacz ile sie wypowiada
jak ci sie podobaja to piszesz ze sa fajne a jak nie to piszesz za sa do dupy proste

pozdrawiam
Cichy10
Dzięki za pomoc alek . pozdro biggrin.gif
cnb
może jakieś propozycje z fotami z SOCCER.COM ??

ale pojedynczo
-artur-
co powiesz na te butki??
butki
Cichy10
Nie jestem fanem ronaldinho ale te buciki mi sie podobają  biggrin.gif
http://www.soccer.com/IWCatProductPage.pro...oduct_Id=261453
Iwan10
Ja bym prosił o te buciki
http://www.soccer.com/IWCatProductPage.pro...al%2090%20laser
albo
http://www.soccer.com/IWCatProductPage.pro...al%2090%20laser
Z góry dzieki i pozdrawiam:)
cnb
robiłem już i jedne i drugie tongue.gif te pierwsze chyba zrobię jeszcze raz bo były robione dawno i są słabo zrobione a te r10 robiłem nie tak dawno temu

PS. te od iwana też zrobię
Cichy10
http://www.soccer.com/IWCatProductPage.pro...oduct_Id=329740
A te bo ich nie widzialem na forum a są bardzo fajne tongue.gif
cnb

Iwan10
Wiem że robiłeś ale właśnie chodziło mi o to ze dawno je robiłeś i chciałem na nowo w jeszcze lepszym wykonaniu i bardzo bardzo Ci za nie dziękuję oczywiście świetne
Pozdrawiam:)
Cichy10
zawaliste jak w realu !! czekm na moje i na nastepne . pozdro wink.gif
Flisak
To chyba jeden z najlepszych, jeżeli nie najlepszy but, jaki ci wyszedł!! Jeżeli myślisz, że jesteś gorszy od blingblinga, to się grubo mylisz. Jeden król jest na scenie butów-to TY!!
Iwan10
Nie dość że robisz lepsze buty to jeszcze w czasie gdy on zrobi 1 parę to ty zrobisz 3 lub 4 happy.gif Jesteś Najlepszy tongue.gif biggrin.gif
Pozdrawiam:)
cnb

Cichy10
Bardzo ładne idealnie zrobione dla mnie 12/10 ! Super BUTY jestes najlepszy !! czekam na następne tongue.gif  Pozdro smile.gif
-artur-
I nie gadajcie w tym temacie o jakims blingblingu... w porowaniu z tymi butami jego wygladaja jak papucie:)

A co do butow... to prosiłbym o te dwie pary

Buty nr. 1

i drugie

Buty nr. 2
buty v2

Wiem ze te zdjecia moga byc nie wystarczajace ale na necie niema nic lepszego... te buty roznia sie tylko kolorem wiec moze jakos uda ci sie wykombinowac cos z tymi zdjeciami:)
Pozdro
johnny_cage
thank you so much
grzesio1712
cnb wielkie dzięki za Lasery biało-żółte najlepsze jakie kiedykolwiek widziałem biggrin.gif
Cichy10
cnb zrobisz dla mnie te naturale ?

wink.gif
cnb
na razie propozycje wstrzymuję bo mam kilka prac do zrobienia
Cichy10
Spoko cnb ja mam czas ale mam nadzieje ze kiedys mi je zrobisz biggrin.gif . pozdro
cnb

arm
Fajne ostatnie prace! Można procić o konwert Laserów i tych 2 Umbro?
cnb

11A
ostatnie laserki lepsze niz pumy
IMO najlepsze twoje buty
umbro ok

pozdrawiam
arm
Dzięki za konwerty!
cnb

To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.