szczerze mówiąc chciał bym zobaczyć twoje prace.... tylko nie te paintowskie tylko na podstawie zdjęć

ComeBack
Dec 25 2007, 20:30
Tworzylem texturki butow do PES6 i PES2008 (bodaj 3 buty z fot)...wiekszosc jest w tym temacie i temacie D4vida, poszukaj...zapewniam Cie, ze texturki butow nie sa robione w paincie

... sprobuj zrobic jakas texturke nie z foty to zobaczymy co jestes wart... swoje zdanie co do Twoich Tunitow podtrzymuje...naprawde zrobienie buta z fotki to niekiedy 10 min roboty...jesli masz dobre fotki to zrobienie textury opiera sie tylko na dobrym wyskalowaniu
POZDRAWIAM;)
Cytat(ComeBack @ Dec 25 2007, 20:34:27)

Tworzylem texturki butow do PES6 i PES2008 (bodaj 3 buty z fot)...wiekszosc jest w tym temacie i temacie D4vida, poszukaj...zapewniam Cie, ze texturki butow nie sa robione w paincie

... sprobuj zrobic jakas texturke nie z foty to zobaczymy co jestes wart... swoje zdanie co do Twoich Tunitow podtrzymuje...naprawde zrobienie buta z fotki to niekiedy 10 min roboty...jesli masz dobre fotki to zrobienie textury opiera sie tylko na dobrym wyskalowaniu
POZDRAWIAM;)
koles masz racje ; ]]]
po części masz racje, textury z fot w niektórych momentach są łatwe....ale zwróć też uwagę, że w niektórych wypadkach jest trudniej zrobić but z fot niż te twoje texturki "z niczego" ja nie chcę się z nikim kłócić, jak najbardziej szanuję twoje zdanie..... spróbował bym zrobić kiedyś but twoją techniką tylko nawet nie mam wyobrażenia jak się to robi..... więc chyba póki co nici..... pozdrawiam gorąco i apuleję o więcej komentarzy.... mam nadzieję, że niektóre będą pozytywne

a póki co następna słaba texturka
http://www.soccer.com/IWCatProductPage.pro...SearchQuery=f30
Mortin
Dec 25 2007, 23:43
zajebiste te biale tunity! wielkie dzieki, ze je wykonales na moja prosbe

rowniez inne, ktore wykonales sa bardzo dobre, lecz one mnie juz nie interesuja

pozdro
Cytat(cnb @ Dec 25 2007, 21:24:49)

po części masz racje, textury z fot w niektórych momentach są łatwe....ale zwróć też uwagę, że w niektórych wypadkach jest trudniej zrobić but z fot niż te twoje texturki "z niczego" ja nie chcę się z nikim kłócić, jak najbardziej szanuję twoje zdanie..... spróbował bym zrobić kiedyś but twoją techniką tylko nawet nie mam wyobrażenia jak się to robi..... więc chyba póki co nici..... pozdrawiam gorąco i apuleję o więcej komentarzy.... mam nadzieję, że niektóre będą pozytywne

a póki co następna słaba texturka
http://www.soccer.com/IWCatProductPage.pro...SearchQuery=f30
macie je do pes6 ???
Cytat(malec @ Dec 26 2007, 00:45:14)

macie je do pes6 ???
nie sądzę, chyba jako pierwszy je wykonałem...
Jakby co, to zrób (jak możesz) f50 srebrno-niebieskie, lub takie, co kiedyś robiłeś, o ktore cię prosiłem - takie adidasa czarno-żółte bodajze tez f50
Cytat(cnb @ Dec 26 2007, 10:16:40)

nie sądzę, chyba jako pierwszy je wykonałem...
to moze dasz rade zrobic je do pes6 co ??? i nowe laser2, vapor4, i te nowe Umbro SX Valor ?? da rade ?? bardzo prosze
moge nawet zaplacic : D
Flisak
Dec 26 2007, 18:33
Cytat(malec @ Dec 26 2007, 17:37:46)

to moze dasz rade zrobic je do pes6 co ??? i nowe laser2, vapor4, i te nowe Umbro SX Valor ?? da rade ?? bardzo prosze
moge nawet zaplacic : D
Nie obrazisz się cnb jak zrobię konwet tego buta dla malca?
bez problemu
------------------------------------------------------

i persona dla Messiasha

potrzebuję pomocy przyjaciele, trapi mnie jeden motyw, jak zmienia się kształt korków <kołków> bo od predatorów sa inne i tunitowskie są inne, a wiem, że w tunitach, którymi uraczyło nas konami były ładne, kształtne, oryginalne kołki z tych, że butów, w pesie 6 była możliwość zmiany kołków....w tym pesie takiej możliwości niema, a nam bootmakerom przydała by się możliwość zmiany tej części obuwia, jeśli ktoś potrafi mi pomóc to będę bardzo wdzięczny
Flisak
Dec 27 2007, 14:46
Cnb, cudowne buty! Najwyższej klasy. Pokaż screeny z gry i daj downloada!!
A tu konwet buta do pesa 6
nie chce mi się wrzucać do każdych butów downloadu, dlatemu zrobiłem tutorial jak wrzucać je do gry,daję po angielsku bo robiłem na obcojęzyczną stronę

pewnie z błędami ale jest
BĘDZIE ON NA PIERWSZEJ STRONIE
HOW MADE BIN
1.open GameGraficStudio
2.file>open>cv_0.img
3.click "no"
4.search "boots_7493.bin"-"boots_5001.bin"
5.click chosen "boots_****.bin"
6.click right mouse button in right windows <big inscription GameGraficStudio> and chose open and chose boot texture <texture.png>
7.pull .png in first texture under windows <big inscription GameGraficStudio>
8. We repeat step 5-7 this time with BUMP.png but pull BUMP.png in eighth texture under windows <big inscription GameGraficStudio>
FINISH
Flisak
Dec 27 2007, 16:18
Wiem jak wrzucać, ale bumpa daj
perONE
Dec 27 2007, 19:42
Cytat(cnb @ Dec 27 2007, 19:33:55)

zastanawiam się nad zaprzestaniem pracy z butami na tym forum... nie robię tych prac tylko dla siebie, żadnych komentarzy, jak jakieś są to rzadko

oj nie biadol takich glupot. po co wszyscy maja oceniac. przeciez kazdy bedzie mowil to samo ze pracki extra. a iluz ludzi przewija sie przez ten temat i ilu w glebi serca podziwia Twoje prace.
a pracki extra
a pierdzielisz gupoty ze bania mala
teraz swieta byly wiec nie karzdy mial dostep do kompa
albo moglo sie zdarzyc tak ze zapomnial hasla jak ja

ale bierymy sie ostro do oceniania i pracy
CNB tempo narzuciles naprawde niesamowite ale przy okazji jakosc jest tez naprawe swietna
tak 3m
pozdrawiam
.Shock3r
Dec 27 2007, 20:11
Co tu pisać? 'Zajebiaszcze" te produkcje
Flisak
Dec 27 2007, 22:13
No nie wiem czemu się tak uwziąłeś z tymi tunitami, ale powiem, że wychodzą ci super. Wielkie gratulacje
szczerze powiem to na chwilę obecną koniec z tunitami, bo nie mam więcej zdjęć
szczerze powiem to na chwilę obecną koniec z tunitami, bo nie mam więcej zdjęć

a chętnie zrobił bym czarno żółte
p.s. czemu zdublowało posta ;|
niech ktoś usunie tego wczesniej

perONE
Dec 28 2007, 08:32
Cytat(cnb @ Dec 27 2007, 21:39:42)

pomysły i zdjęcia mi się kończą, może jakieś prośby wraz ze zdjęciami, podpowiedzi, propozycje. jak się skończą pomysły to zaczynam robić personalizacje

powiedz szybko czy byly, to bede szukal nastepnych
click hereclick here2
czarek
Dec 28 2007, 10:31
to może zaczniesz robic jakieś buty fun?
.Shock3r
Dec 28 2007, 10:55
Świetne buty!
Tak ci to dokladnie wychodzi,niesamowite.
Chyba musailes sie urodzic od razu w korkach
Cytat(perONE @ Dec 28 2007, 08:36:09)

powiedz szybko czy byly, to bede szukal nastepnych
click hereclick here2oczywiście spróbuję

dzięki za komentarze, Shock3rze uwierz czy nie ale pierwsze korki kupiłem sobie 2 lata temu....w wieku 17 lat

wole halówki
.Shock3r
Dec 28 2007, 11:11
:]
Sorka ze tu al zapraszam do mojego tematu.Napiszcie swoje zdanie.To mogloby mnie pomoc,albo jeszcze bardziej przytloczyc.Jesli sprawa nie zostanie pozytywnie rozpatrzono ==the end==
artysta germanista
Dec 28 2007, 11:29
fajne robicie te buty ale ja nienawidze wgrywac do pes 2008 dodatkow ;p
Cytat(.Shock3r @ Dec 28 2007, 11:15:17)

:]
Sorka ze tu al zapraszam do mojego tematu.Napiszcie swoje zdanie.To mogloby mnie pomoc,albo jeszcze bardziej przytloczyc.Jesli sprawa nie zostanie pozytywnie rozpatrzono ==the end==
za udzielanie się w twoim temacie dostałem 10% jako wyjaśnienie "OFFTOP" ;|
i żadnego the end niema w planach, bądź twardy i nie daj się przytłoczyć bezsensownymi komentami jakichś jełopów

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
jak obiecałem tak zrobiłem:

teraz chwila na trochę szczerości: te buty zajęły mi najwięcej czasu.....od początku swojej kariery z butami te robiłem najdłużej.... nie wyglądają na trudne, a jednak łatwe nie są
są jakie są, nie chciały mi wyjść :/

perONE
Dec 29 2007, 13:56
o widze,ze wykonales 2 parki, ktore chcialem:P
idealne
zauważyłem, że pękła 30 strona naszego tematu panowie

może trzeba to jakoś uczcić
perONE
Dec 29 2007, 14:44
Cytat(cnb @ Dec 29 2007, 14:42:45)

moze wydacie packa na 30-stronicowy sukces?
bo butki kapitalne robice.
Flisak
Dec 29 2007, 15:45
Cytat(cnb @ Dec 29 2007, 14:42:45)

Może przypięcie
dobry pomysł, ale kto to zrobi, może nadanie rangi bootmakerów ??
przede wszystkim panowie Shock3r i Flisak.... RÓBCIE BUTY

przerwa świąteczna jest, czasu wiele......
Cytat(richvirenque;1204792)
Would have you not the shoes of Djibril Cissé, please?
In the case or, here are photos:

Excuse me for my English, I am French :roll:

Auriko
Dec 29 2007, 21:51
Perfecto

Tunity wychodza ci wspaniale

:D
podzielam zdanie przedmówcy;]
może teraz skrobniesz Lasery II albo Vapory IV jeśli masz jakieś w miare dobre fotki?
chętnie bym to zrobił, nawet na własny użytek ale nie mam żadnych fotek
trzeba sie zgłosić do ertena od personów on wykonywał vapory iv to moze ma jakieś foty;]
johnny_cage
Dec 30 2007, 14:28

modified by me, all credit to cnb
i hope you like it...
Cnb, może wrzucić download tych F50+ ładniutkich, a konkretnie całych niebieskich i tych z góry pomarańczorych? Z góry dzięki!
(nie pisz mi, że jest instrukcja ;], ja tylko po rusku zrozumiem ^^)
kostek
Dec 30 2007, 14:39
Fajne buty. Może zlep paczkę wszystkich, jakie dotychczas zrobiłeś? ;>
jak wcześniej zapowiedziałem, jeśli nie będę miał z czego robić buty to będę wykonywał personalizacje

i jako, że nie mam zdjęć do nowych butów <czekam na propozycje i zdjęcia> to wykonałem taką o sobie personalizację dla gracza Valencii Davida Villi

Witex15
Dec 30 2007, 23:26
co do pierwszych butów brakuje kilka fotek, a drugie postaram się zrobić
Witex15
Dec 31 2007, 00:27
Oto fotki buta, na którym mi bardzo zależy:
1234567891011121314Z góry Thanks!
Arsenal
Dec 31 2007, 11:50
Cytat(cnb @ Dec 30 2007, 23:54:28)

jak wcześniej zapowiedziałem, jeśli nie będę miał z czego robić buty to będę wykonywał personalizacje

i jako, że nie mam zdjęć do nowych butów <czekam na propozycje i zdjęcia> to wykonałem taką o sobie personalizację dla gracza Valencii Davida Villi

Mógłbyś dać tego buta bez persona
Witex15
Dec 31 2007, 13:16
Cytat(Arsenal @ Dec 31 2007, 11:54:27)

Mógłbyś dać tego buta bez persona
Jest taki na 29 stronie tego tematu.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.