Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [pes2008] Boots By Shock3r & Cnb & Flisak
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2008 > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 2008 > Other Edit
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39
batman
Gdzie podmienić tą trzecią texturkę, dużą?
arm
Planujesz zrobić coś z nowych butów które ostatnio wyszły?
batman
Przed chwilą próbowałem wgrać , dało to taki efekt (mowa o Pesie 2009):

Robię to chyba dobrze , a więc:
Podmieniam tą texturkę z taką samą rozdzielczością 512x256 (bodajże pierwsza od lewej)
Następnie tą z taką samą rozdzielczością i wyglądem (11 od lewej o ile się nie mylę)
Na tym kończę, nie wiem czy z tą texturką się coś robi ale jej nie podmieniam (nie wiem gdzie). Efekt ... jak widać wyżej dry.gif .
mack
super butki, batman moglbys zapodac tego bootpacka to bym wyprobowal i zobaczyl czy u mnie dzialaja lepiej rolleyes.gif
ps. poszukuje bootpacka jakosci HD(robione z fotek) do PES'a 2009 smile.gif Bo teraz biegaja mi w szarakach jakichs ;/

HD o cos w tym stylu ; ) nawet moze byc ta sama, tylko z dobrym linikiem ..
cnb

Beto
Świetnie! Forma dalej ta sama. Napewno się przydadzą.
perONE
Bdb powrót wink.gif
Sebinhoo
Król powrócił na swój tron biggrin.gif
cnb
jak się dobrze orientuję to pierwsze fotorealistyczne adipury 2 biggrin.gif

i powtarzam to i powtarzać zawsze będę, że nie jestem żadnym królem, że texturki wyglądają ładnie same z siebie to fakt, mnie też się podobają, ale w grze wyglądają źle, nie umiem robić dobrych bumpów, są ludzie, którym bootmaking wychodzi naprawdę o wiele lepiej ode mnie... moim ulubionym bootmakerem jest chłopak z potencjałem MIGUELSTYLE ... może go kojarzycie z evo-web polecam jego prace,

mówcie co chcieli byście otrzymać następnym razem wraz z kompletnym zestawem zdjęć z soccer.com wink.gif

bardzo rzadko teraz bawię się w to bo pracuję więc cierpliwości panowie, napewno jestem obecny na scenie i nie wybieram się na emeryturę tongue.gif

raczej jeśli będę coś robił to w weekendy
więc jeszcze raz cierpliwości i dziękuję z całego serca za wsparcie i miłe komentarze biggrin.gif
pozdrawiam was

Bless
!!
arm
Buty świetne jak zawsze!
Jeszcze konwercik do 6-tki by się przydał...
Beto
Jeżeli mówisz, że przyjmujesz zamówienia, to może zrobisz TE.
cnb
CYTAT(cnb @ Nov 1 2008, 23:25) *

2 str wczesniej wink.gif
cnb

cnb

perONE
Zajebiste butki!
Sebinhoo
Wyjebongo trampostrzały ! biggrin.gif
arm
Piękne korasy!
cnb

perONE
KONWERT DO 6 ! ohmy.gif
jeszcze jak mozesz to zrób te niebieskie i biało-złote wink.gif
cnb
niebieskie w kolejce a zlotych nie widzialem jeszcze, konwert niech ktos inny zrobi, mi nie wychodza
arm
Te biało-złote to te

Czarne Valory super!
perONE
cnb
Jak chcesz to pobierz ta paczkę (wazy niecałe 3mb), jest tam sporo fotek butów m.in. Umbro złote, te o które prosiłem oraz wiele innych, z resztą sam zobacz.

http://www.sendspace.com/file/aghh96
cnb

co tu taka cisza??
perONE
Butki jak zwykle niesamowite wink.gif
Cichy10
CnB jak zwykle zrobił piękne butki smile.gif pozroo.
perONE
Convert (nie mój) wink.gif

cnb
ooo szybko konverta ktoś zrobił xD
cnb

cnb

perONE
ohmy.gif Bardzo dobre.
arm
Jak zwykle świetna robota... cool.gif
11A
CNB nie ladnie i to nawet badzo ze nie powiedziales mi ze robisz buty smile.gif i'm indignant tongue.gif hehe
buty jak zwykle bardzo dobre

pozdrawiam
cnb
hehe sorry Aleczku, na przyszlosc powiadomie cie tongue.gif moze dzisiaj cos zrobie tongue.gif coraz rzadziej robie buty bo teraz ogarnela mnie fotografia biggrin.gif zapraszam do oceny biggrin.gif http://www.flickr.com/photos/34371662@N04/
cnb

11A
ladne sa, wyszly ci smile.gif

zapraszam wszystkich do oceniania moich ( http://board.issonline.pl/index.php?showto...mp;#entry274691 )

pozdrawiam
perONE
+1
.. w kosmos wink.gif
cnb

Sebinhoo
Kurwens do cholery ph34r.gif ohmy.gif Ale wyjebitkowe.

Zrób jeszcze inne Vapory bo brakuje jeszcze troche porządnych wersji wink.gif Pozdrooowki.
cnb
poki co fotki sa tylko tych, ale zawsze mozna sie pobawic suwaczkami w photoshopie i zmienic kolory tych tongue.gif

jak mowilem, troszke zabawy z suwaczkami biggrin.gif

11A
posuwac mozna cos innego smile.gif wiem wiem idiota ze mnie biggrin.gif
wyszly ci

pozdrawiam
cnb

perONE
Oh my goodness! ZAjebiste ohmy.gif
arm
Zajebiste Pumki! ohmy.gif
R10 REdDEVil
CNB <bravo> smile.gif

fajnie, że wróciłeś smile.gif ja niestety już odszedłem z tego tematu smile.gif może kiedyś wróce:) ale wątpie smile.gif

prace superowe smile.gif naprawde jakość testur jest powalająca smile.gif

mógłbym prosić o zdjęcia z gry? interesują mnie:)

a to są do 2008 czy 2009 ??smile.gif

POZDRAWIAM:) serdecznie smile.gif
cnb
przypasuja do tego i do tego pesa tongue.gif zdjecie z gry ktorych ?? i z jakiej gry ?? 09 czy 08 ??
R10 REdDEVil
2009 smile.gif Masterze smile.gif

POZDRAWIAM:)
cnb

perONE
Zajebiste wink.gif
cnb
moze ktos przetestowac??

to jest textura HD, wrzuca sie ja na miejsce pierwszej
perONE
Wyglądaja konkretnie.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.