Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [pes2008] Boots By Shock3r & Cnb & Flisak
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2008 > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 2008 > Other Edit
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39
djclanv1r00z
butki naprawde exstra smile.gif super odwzorowane wink.gif

a z tym Ronaldinho to już na bank będzie miec nr 80 ??smile.gif bo to nie typowy numer dla piłkarza smile.gif
Kowal11
Noo buty extra. A możesz zapodać zdjęcia tego buta na żywo. Chociaż by na PW.
Pozdro
Arek.PL
Kapitalne buty cnb.
Kowal11
Wielkie dzięki
cnb

Kowal11
Nie wiem co napisać, jak zwykle świetne biggrin.gif
Arek.PL
Pumki klasa światowa !
Gratki!
Iwan10
zajeb***e biggrin.gif
Jacmen
Podpisuję się pod tym co napisali poprzednicy bo nic nowego raczej nie wymyślę ;p Dzięki za convert do pes 6, już są u mnie w grze wink.gif
FcLvP
jestes mistrzem w robieniu bucików tongue.gif
cnb

Flisak
Bardzo fajne ostatnie pracki. W ogóle nie widać jakichkolwiek śladów łączenia zdjęć. Jesteś Mistrz
Kowal11
extra
cnb
tylko 2 komenty ??
Iwan10
no a co tu pisać? butki jak zwykle 11/10
Kowal11
Bo ludzi zatyka jak widzą takie świetne prace !
cnb
te już takie słabsze, nie lubię robić jasnych butów, do tego wymieniałem monitor i nie mogę sie przestawić na niego, nie wszystkie refleksy widać, zamiast białego jest kremowy o_O

Kowal11
Ja osobiście w Pumexach nie gustuję ale wyszły Ci super.
arm
Bardzo fajne Pumki, ale jeśli to są te co na fotce poniżej to za mało niebieskiego jest w tych elementach po bokach i na języku buta...

Ja osobiście lubię buty tej firmy i uznanie dla Ciebie za bardzo eleganckie wykonanie tych butów! Tak trzymaj Mistrzu! biggrin.gif

cnb

Iwan10
Świetne te tunity widziałem już wersję tych butów w wykonaniu @miguelstyle'a i muszę napisac że zrobiłeś o wiele lepsze
Kowal11
Kolejna świetna praca. Zaczynasz personalizować ? biggrin.gif
cnb
mam za sobą długi i dawny okres personalizacji, a czy zaczynam? zależy czy będzie to jakaś oryginalna, nietypowa personalizacja <jak właśnie ta> P.S. na potrzeby tej personalizacji robiłem od nowa cały ten but biggrin.gif
Arek.PL
Kapitalne wykonanie.
cnb

perONE
no fajofffskie wink.gif
helołł a gdzie konwert? tongue.gif
cnb
Kowal11
no bardzo ładne. A ktoś w ogóle gra w takich butach ??
11A
pumki piekne
r10 -||-
humele -||-
adasie przod mi nie pasi

pozdrawiam
BadNewz
Cnb wykonałbyś któreś z tych? rolleyes.gif

(skórzane, limitowana edycja)
cnb
1. nie spotkałem się jeszcze z dobrymi fotkami <soccer.com>
2.może zrobię
3. dawno robiłem, poszukaj wink.gif
Kowal11
Ja bardzo bym prosił o te i te jeśli można. biggrin.gif
perONE
a moze wykonasz butki Deco, bo nikt chyba ich nie zrobic dry.gif ??
tylko czy beda fotki...
cnb
Kowal... pierwsze dodane do kolejki, drugie zaś są już w połowie zrobione , ale leżą już od 2-3 tygodni i nie chce mi się sich kończyć xD

perONE.... sam sobie odpowiedziałeś, brak fotek sad.gif
Credt
A czy gdzieś w tej kolejce znajdują się moje Trovidery, czy zostały skreślone? tongue.gif
Chciałbym po prostu wiedzieć, czy jest nadzieja na ich stworzenie, czy mam dać sobie spokój z pytaniem wink.gif
BadNewz
CYTAT(cnb @ Jul 28 2008, 20:52) *
1. nie spotkałem się jeszcze z dobrymi fotkami <soccer.com>
2.może zrobię
3. dawno robiłem, poszukaj wink.gif

Dzięki, a więc czekam smile.gif.
cnb
CYTAT(Credt @ Jul 28 2008, 21:34) *
A czy gdzieś w tej kolejce znajdują się moje Trovidery, czy zostały skreślone? tongue.gif
Chciałbym po prostu wiedzieć, czy jest nadzieja na ich stworzenie, czy mam dać sobie spokój z pytaniem wink.gif

zdjęcia, które mi podsyłałeś są słabej jakości, bardzo ciężko coś z nich wykrzesać, starałem się ale się nie udało sad.gif może jak się na soccer.com pojawią to zrobię wink.gif będę pamiętał

a póki co:

BadNewz
Super! Dzięki bardzo smile.gif. Świetna robota.
Credt
CYTAT(cnb @ Jul 28 2008, 22:32) *
zdjęcia, które mi podsyłałeś są słabej jakości, bardzo ciężko coś z nich wykrzesać, starałem się ale się nie udało sad.gif może jak się na soccer.com pojawią to zrobię wink.gif będę pamiętał

To się cieszę smile.gif Dzięki bardzo, CNB. Chciałem mieć pewność happy.gif

A te nówki Nike są tak nieskazitelnie białe, że szkoda w nich grać, co by się nie ubrudziły czasem wink.gif
Jak zwykle wyszły wzorowo. Kurde, tak se myślę, jakie mamy szczęście, że taki znamienity bootmaker należy do ISSonline smile.gif Inni się tylko ślinić mogą biggrin.gif Brawo!
Kowal11
bardzo ładne talarie ale ten duży znaczek coś nie kształtny. A te R10 które są w kolejce. I skończ kiedyś te Predatorki biggrin.gif
Arek.PL
But prezentuje się bardzo dobrze.
Pentaculum

Poszukuję tych butów - znalazłem je, ale nie ma ich w potrzebnym mi formacie 512x256. Kiedyś były, ale z niezrozumiałego powodu zniknęły. Z góry dzięki za wrzucenie.
klein10
please make this boot: http://www.prodirectsoccer.com/prod_images...DS002009251.jpg ---> Nike Football Boots - Mercurial Vapor 4 - SL - White please SL formatum!!!!!
cnb
CYTAT(klein10 @ Jul 29 2008, 12:45) *

I never see white SL's

CYTAT(Pentaculum @ Jul 29 2008, 10:54) *

Poszukuję tych butów - znalazłem je, ale nie ma ich w potrzebnym mi formacie 512x256. Kiedyś były, ale z niezrozumiałego powodu zniknęły. Z góry dzięki za wrzucenie.

klein10
And this nike mercurial white SL? ---> http://uk.eurosport.yahoo.com/19072008/8/p...eo-walcott.html

:-)
cnb

Iwan10
ładne chociaż butków lotto nie lubię tongue.gif
Kowal11
świetne biggrin.gif
cnb

To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.