Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Faces By Bartek-brt
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Face Edit > Zaawansowani
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83
reS
Raul niestety pokemon. Jako takie pierwsze wrażenie tworzą jedynie włoski, które zresztą nie są twoje. pzdr
Jacmen
A więc tak nie obraź się ale włosy Raula przewyższają oby dwie mordki pozdro, wink.gif
mata-on
Modlee nawet ładne, ale BMP sabitkie jak narazie, pracuj dalej:]
bartek-brt
Diego Lopez (Villareal) (V.1) :

Damian.
Hohohoho. Wyjebista morda, lepsza od Rava. Po lewej stronie skroc troche baniaka(kolo czola bmp nachodzi na wloski).
Włoski - miut.
ryba
Swietne wlosy smile.gif Twarz rowniez bardzo dobra cool.gif
Pelas
zaskoczyłeś mnie na +....: bmp bardzo ładne...: włoski również...:
w modelu chyba jakieś poprawki da się wprowadzić ...co nie ujmuje faktowi, że jest to najlepsza wersja na rynku:)
bobex77
Cytat(bartek-brt @ Sep 17 2007, 19:57:54) [snapback]184602[/snapback]

brawo! tak 3maj !
mata-on
Morda bardzo ładna, jedziesz ostro;)
BRAWO!!!
OskaR
Twarz bardzo dobra wloski po prost swietne IMO lepszy nie powstal
batman
1 KLASA - mordka świetna!!!
don rxf
Bardzo dobra twarz, nie będę pisał ze to najlepszy Diego Lopez jaki powstał, włoski bardzo dobre wink.gif
BoBaN
Brawo Świetna morda! poczyniłeś znaczące postępy! Może wykonałbyś Salgado? Od dawien dawna nikt nie zrobił jego dobrej mordy..
MYSZa7
Popraw tak jak ci mówiłem na gg,łączenie włosów po bokach,a tak to świetny Diego Lopez,według mnie najlepszy biggrin.gif
norek
Cytat(bartek-brt @ Sep 17 2007, 19:57:54) [snapback]184602[/snapback]

Ladny face jednak brzydkie laczenie wlosow z twarza. Widac to szczegolnie po bokach i z prawej strony laczenia.
bartek-brt
Thx za komenty:P Błąd w łączeniu włosów z bokiem czoła polegał na tym ze w grze jest cień a na włosach nie dlatego tak sie wydawała ale mimo tego poprawiłem to. Teraz mam ochote zrobic Salgado tylko nie wiem z jakiej fotki by wyszedł najlepszy. Jak możecie pokażcie najlepsząsmile.giftongue.gif

Diego Lopez (Villareal) (FINAL) :

>*::..DOWNLOAD..::*<

P.O.Z.D.R.O.!!
MYSZa7
Najlepszy Diego biggrin.gif
Deklasuje dwie inne twarze tego samego zawodnika,w szczególności rav-a wink.gif
Smoti
widze ze doskonale twarze robisz smile.gif Diego znakomity!( Cracovi nie wspomne) oczywiscie dawnload
Damian.
Super morda. Download oczywiście.
Pozdr
Mortin
swietny lopez, tak trzymaj a beda z Ciebie ludzie tongue.gif
Paput
Super face
Najlepszy diego jaki powstał
zywul
Bardzo ładny Diego. Chyba najlepszy jaki powstał.
Jamnik
Cytat(zywul @ Sep 18 2007, 19:59:18) [snapback]184819[/snapback]
Bardzo ładny Diego. Chyba najlepszy jaki powstał.

Dokładnie tak ! Niestety nie znalazłem żadnej fotki Salgado , ale na pewno ktoś Ci pomoże rolleyes.gif
perONE
moze ta
bartek-brt
Pozwole sobie przenieść na drugą strone:)
Diego Lopez (Villareal) (FINAL) :

A fotka Salgado niby dobra ale ma lekkiego bana i wkurza mnie to ze jakbym go zrobił do brwi nie były by za bardzo widoczne.

PS. Proszę o więcej komentów i thx za poprzednie.
bilak
Twoja najlepsza twarz, zassysam oczywiscie...
T-Mac
swietna twarz smile.gif oczywiscie download

zapodaj downloadem Jarzebowskiego jak mozesz
voytazz13
http://sharebee.com/3d6be08e tu jest Jarza:) a co do ostatnich prac to sa naprawde zajebiste. mowiles kiedys ze chcesz byc bardzo dobrym facemakerem i takim sie stales ;D
Foley
Lopez naprawdę jest super. NIe widzą w nim żadnych błędów!
Orange_91
Zgadzam sie z kolegami wyzej Lopez swietny. Brawo!
bartek-brt
Jak zwykle okazuje sie ze jestem leniem:) Chodze po tematach żeby znaleźć jakies fajne fotki a potem gdy znajde to ją zapisuje ale zapominam o imieniu i naziskudanego grajka. Tak samo teraz. Zrobiłem piłkarza a nie wiem jak sie nazywa:) Nawet nie pamiętam gdzie go znalazłem:) Mowcie co poprawic a sie poprawi.

?? (??) (V.1) :

*łoski moje (juz myslałem zeby wypuscic morde bez włosków ale na tym etapie wymagana jest opanowanie ich do perfekcji:P)

a tu fotka dla porwnania podobientwa (bedzie fajnie jak ktos powie kto to)

Pozdro!

PS. Dużo osób napisze żeby zwęzić to odrazu powiem że gdy ją zwęże to pomiędzy głową a szyją będzie sie robiła kreska prześwitująca z boku, więc coś za coś.
.:KUNA:.
fajny tylko jakis krzywy;]IMO nos i oczy do poprawy
voytazz13
wg. mnie powinna byc dluzsza broda, twarz troche wezsza, nozdrza ciut wyzej, uszy troche mniej odstajace i oczy blizej nosa. Wiem, wiem duzo tego, juz teraz jest b.podobny, ale bedzie jeszcze lepszy biggrin.gif pozdro

edit: nie zobaczylem Twojego edita posta:D
Pelas
ten kolo to : Gustavi Bucali
IMO oczy wyżej...
końcówki ust troszkę wyżej...:
i kształt szczeny możnaby poprawić...:
bartek-brt
Jak tak sie popatrze to faktycznie zrobiłem sporo błedów ale jak sobie nakładałem fotke na model to wyglądalo bardzo podobnie tylko zeby dopasowac ovrazek musiałem go rozicągnąc tak zeby pasował na szerokosc i stąd sie wzięłą tyle błędów.

Pelas wpisałem w google Gustavi Bucali ale nic nie znalazło :/

EDIT. A i jeszcze bym zapomniał, wysokosc gracza była s\ustawiona na 196 co tez poszerzyło łep.
Pelas
wejdz w temat man3ka na evo-web...: koleś właśnie zamówił tego fejsa...: a raczej prosił go o zrobienie tego ryjka...:
smile.gifsmile.gif
luke
Włosy ładne, model w miarę podobny choć jest sporo niedociągnięć, a bmp z foty idzie zrobić dużo lepsze choć i to nie jest złe. Ogólnie spoko, ale na przyszłość staraj się, porównując fotę do screena, skalować równomiernie (z shiftem) smile.gif to nie wynikną takie błędy.
Piter23
Siema mam prośbę czy mógłbyś zrobić twarz Fabregasa lub Eduardo? Byłbym bardzo wdzięczny. Pozdro
Paput
Dobry
Oczy chyba za małe rolleyes.gif
Jacmen
Piter23 Eduardo i Fabregas mają już zrobione swoje mordki i są wykonane perfekcyjne twarze poszukaj na gamingaccess, a co do mordki to nawet dobra chociaż z tej foty mogłeś wyciągnąć znacznie więcej wink.gif
batman
Fajna mordka - podoba sie sie!!!!!! ph34r.gif
bilak
podobienstwo troszke utyka przez model

bmp jest wmiare dobre
bartek-brt
Narazie robie sobie przerwe ponieważ wychodzi nowy OEP i będe w niego zapatrzony dosc długo. Jak tylko mi sie znudzi to zaczne skrobac fejsy. Prosze o nie zamykanie tematu!!

Gustavi Bucali (Maccabi Haifa) (FINAL) :

Bartezz
Super twarz, ale preview zjebany.
bilak
prev. taki jak fota wiec sie nie czepiaj...
twarz nawet dobra ale nie sciagne bo nie mam Macabi w PESie
Mortin
nie uzywaj smart sharpena bo nie ladne tekstury wychodza
a w modelu przyjrzyj sie oczom...juz widzisz co jest zle?
.:KUNA:.
Fajny tylko preview taki z bokuj;]Pozdro!
szołpas
Dzieki za komenty rolleyes.gif
Raula i Lovenkrandsa nie będę poprawiać ponieważ miałem formata i piszło sie wszystko jebac;/
next

comments please :] i piszcie co dokładnie poprawić smile.gif)
acha włoski od Mortina wyedytowane przeze mnie żeby pasowały biggrin.gif
OskaR
Usta i broda najbardziej sie rzucaja w oczy,Oprocz tego to jeszcze os i jego lewe oko
dj_adriano
mi się nie podoba broda taka jakby podwójna
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.