Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Faces By Bartek-brt
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Face Edit > Zaawansowani
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83
szołpas
skoro uważasz ze przod niepodobny zapraszam do okulisty(ja mu nie robiłem fotki)
bartek-brt
Za płasko wygląda z profilu. Swoją drogą nie wiem z jakiej fotki korzystałes ale zostaje przy wersji Mystiqa...
luke
Jakość bmp baardzo ładna, jednak ni w ząb nie przypomina on Kuffoura. Użyj innej fotki do wymodelowania bo ta z której robiłeś bmp jest słabiutka.

Ps. Z moimi oczami wszystko w porządku wink.gif
Paput
IMO dobra mordka ale narazie nie to na co cię stac. Profil taki jakiś płaski tak jak już wspomniał poprzednik.
Jamnik
A mi się podoba Sami Kuffour smile.gif

Pzdr
Arek.PL
Stać Cie na wiele więcej co udowodniłeś to swoimi wcześniejszymi twarzami.
Ta twarz nie wyszła Ci najlepiej.

Pozdrawiam smile.gif
Patryk_96
Mi się tam podoba.

Sinet18
Siema Bartek z tej strony Sinet widzę że lubisz i specjalizujesz się chyba w robieniu twarzy piłkarzy z ligi hiszpańskiej. Mam taką prośbę czy mógłbyś zrobić twarz Luisa Fabiano z tej fotki, a jak nie to podeśle inne. Oto link do foty:Luis Fabiano.jpg
BadNewz
A więc. Jakość mogła byc lepsza jak na fotkę (spoko wiem co mówie), Uszy dałeś za bardzo na boki (nie są takie), szczęka powinna wyglądać inaczej, czoło jest za niskie.

Proszę fotkę dla słuszności wink.gif

szołpas
Kuffour'a jescze będe poprawiał z innych fotek
final
Arek.PL
Twarz od przodu prezentuje sie perfekcyjnie, jednak profil mi się nie podoba smile.gif

Pozdrawiam
ryba
Bardzo dobry ale jednak bardziej mi podchodzi mi wersja Manka wink.gif
naczelnik5
cole z przodu zajebisty z profilu natomiast broda za kanciasta , kuffour jak na twoje mozliwosci sredni :>
Mortin
kuffour jak na mozliwosci fotki to slabiutki
bmp mozna z tego wycisnac, ze moglaby byc to najlepsza twarz do pesa
ale nie podolales zadaniu, do tego przecietne podobienstwo
postaraj sie bardziej
d-note
Cole ładny, fajny ale czegoś mi jeszcze w nim brakuje :]
PS. Popraw to "coś" biggrin.gif (żart)
TreworBG
swietny Cole!!! mozesz zapodac linkiem?
Damian.
No , Cole teraz jak z bajki, miodne BMP
pozdr
MaTi10
Cole świetny
bartek-brt

naczelnik5
Co tu duzo gadac kazda mordka na bardzo wysokim poziomie :> pozdro
BadNewz
Acasiete profil beznadziejny.

Reszta dobra.

PS aha i jak bazujesz na modelu to napisz "Hair based on PPBs model" lub "Based on PPBs hair model"
reS
imo każda mordka klasowa. pzdr
Vadim06
A ja czekam na Twoją pierwszą całkowicie indywidualną pracę, przy której model, włosy, bmp oraz wszystko to z czego składa się sama twarz, będzie tylko i wyłącznie Twojej roboty a sama twarz będzie stała na na prawdę wysokim poziomie (choćby nawet takim jak te ostatnie nie w pełni Twoje twarze ) smile.gif
bartek-brt
CYTAT(Vadim06 @ sob, 31 maj 2008 - 23:43) *
A ja czekam na Twoją pierwszą całkowicie indywidualną pracę, przy której model, włosy, bmp oraz wszystko to z czego składa się sama twarz, będzie tylko i wyłącznie Twojej roboty a sama twarz będzie stała na na prawdę wysokim poziomie (choćby nawet takim jak te ostatnie nie w pełni Twoje twarze ) smile.gif

A Cobeno jest jakis inny? Robie z małych fotek wiec włosy wychodziłyby złe dlatego edytuje juz zrobione i nie widze w tym żadnego problemu:) Mógłbym nic nie pisać przy Acasiete ale nie chciałbym żeby potem ktos wypominał mi że kradne modele i o tym nic nie pisze. Sporo mord zrobiłem gdzie wszystko jest moje, może poprstu przeglądasz moj temat co 20 stron O_0
Profil oczywiscie poprawie.
szołpas
Bardzo fajne japeczki happy.gif
djclanv1r00z
CYTAT(bartek-brt @ sob, 31 maj 2008 - 23:06) *

trzymasz poziom smile.gif

oby tak dalej smile.gif

pozdrawiam wink.gif
Bakil
Siemka a mógłbyś zrobić twarz zawodnika Villarreal Martina Caceresa...
MaTi10
Świetne twarze;] czekam na kolejne ryjki z La Liga ;] pzdr
Arek.PL
Paczka na Bardzo wysokim poziomie !
Brawa !
Vieczor94
zajebista paka...;];]pozdro...
T-Mac
fajne prace, czekam na wiecej twarzy graczy unnamed
Damian.
Super mordy. Pozostaje czekać na kolejne mordy Almerii biggrin.gif

Pozdr
ryba
Super robota!
bartek-brt

FacePack Almeria
don rxf
CYTAT(BadNewz @ sob, 31 maj 2008 - 23:17) *
PS aha i jak bazujesz na modelu to napisz "Hair based on PPBs model" lub "Based on PPBs hair model"

NEON wacko.gif n/c

Świtna paczka.
BadNewz
Z Ciebie dobry neon. Nie będę wypowiadał się na temat twojego angielskiego bo... Bo w sumie nie ma o czym mówić. Aha i... TWÓJ ANGIELSKI - n/c
_____

Dzięki za twarze smile.gif

EDIT: widzę, że i z polskim też nienajlepiej xD
Arek.PL
Twarze na najwyższym poziomie smile.gif
Dzieki za biny !

Pozdro
ryba
Dzieki za link (: Mordki swietne ph34r.gif
don rxf
CYTAT(BadNewz @ nie, 01 cze 2008 - 16:55) *
Z Ciebie dobry neon. Nie będę wypowiadał się na temat twojego angielskiego bo... Bo w sumie nie ma o czym mówić. Aha i... TWÓJ ANGIELSKI - n/c
_____

Dzięki za twarze smile.gif

No tak, ty za to jesteś jebanym w dupę profesorem, chujozo to ty tu jesteś neonem, największym ze wszystkich, chyba jeszcze na IO nie bylo takiego popierdoleńca wacko.gif
BadNewz
CYTAT(don rxf @ nie, 01 cze 2008 - 21:12) *
No tak, ty za to jesteś jebanym w dupę profesorem, chujozo to ty tu jesteś neonem, największym ze wszystkich, chyba jeszcze na IO nie bylo takiego popierdoleńca wacko.gif

Liczę, że zostaniesz sowicie nagrodzony smile.gif

Sorry za OT
naczelnik5
Swietna paczka , wyluzowali byscie z tymi spieciami przy kazdej lepszej okazji tongue.gif
bartek-brt
CYTAT(BadNewz @ czw, 29 maj 2008 - 17:13) *
mellow.gif zjęć? Ale... Zaraz... Zdjęć nie ma w grze? Może chodzi Ci o twarze? blink.gif

CYTAT(BadNewz @ nie, 01 cze 2008 - 16:55) *

Taki mądrala jestes to dawaj tutaj a nie na gg wyzywasz wszystkich. Idz sie poskarż że Rhiger nie wstawia twoich mord na pesfaces albo idz ulżyj sobie z powodu napisanego komentarza przes żabkę.
Prędzej czy pózniej adminii tak wklepią jakies procenty, zresztą mnie to nie dziwi bo konflikt IO vs badnewz trwa i nie zamierza sie zakończyć:)
Mój topic więc sobie poof-topie:)
Postrufka emo bandzior!
Vadim06
Skoro potrafią olewać Administratorzy na PW (świetnie im to wychodzi od pewnego czasu ) .. pisac i pisac.. i nic.. jak grochem w sciane ; || ) to daje tutaj żeby też wszyscy zobaczyli jaki dziecinny tryb życia prowadzi ten cały ^^ BadNewz ...

lol

Przepraszam bardzo za offtop.
yyy... bez problemu przyjmę karę procentową (żadna nowosc, że od pewnego czasu zostaje karany procentami za nic smile.gif - świetna fachowa robota Jano laugh.gif ) ...
ale nie mam zamiaru za każdym logowaniu na forum doistawac wiadomosci tego typu jak pokazałem wyżej smile.gif

Zróbcie porządek z tymi, którzy na prawde irytują i swoją postawą skrawają na śmiesznosc smile.gif

x2.gif

a żeby nie było ..
Bartek - Śledze Twoje prace na bieżąco - nie raz na 20 stron.
Ale po prostu brakuje mi Twojego face-packa, na takim właśnie poziomie jak ten ostatni, w którym każda z mord będzie wykonana w każdym elemencie przez Ciebie.
Ciesze się, że i tak nabrałeś fachu w ręce i każda praca jest pracą solidną i mam nadzieję, że z dnia na dzień Twoje mordy będą osiągały co raz to wyższy poziom i już niedługo dojdziesz do perfekcji smile.gif
Raffels
don rxf: Procenty i wyłączenie postowania na 30 dni, może się zastanowisz nad sobą, badnewz to samo. Kolejne kłótnie i oftopy skutkować będą banami. Widać używanie mózgów sprawia niektórym osobom spore problemy.
szołpas
Paput
Świetny, IMO ten lepszy niz od Badnewzra
naczelnik5
No mordka pierwsza klasa , bardzo fajnie wyglada jednak bmp moglo by byc bardziej wyostrzone
Jacmen
Jeśli chodzi o model to twój zdecydowanie lepszy, ale bmp lepsze te od Badnezwa
szołpas
szczególnie że jego jest niebieskie i sie świeci jak chuj wie co biggrin.gif
prosiłbym tez o komentarze osób bardziej siedzących w temacie fm
Hal
CYTAT(sZ0lpAs @ pon, 02 cze 2008 - 17:09) *

Best Ever --
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.