Jamnik
Sep 29 2008, 19:20
Szaleństwo ^^
Arek.PL
Sep 29 2008, 19:38
Twarze szalenie podobne
Jak zwykle foty słabe a mordy zajembiaszcze!
Kubbas
Sep 29 2008, 21:18
Świetne prace jak zwykle

Miło, że ktoś robi twarze słabo dostępne w tak dobrej jakości.
Tomi84
Sep 29 2008, 21:23
świetne twarze, brawo.
dj_adriano
Sep 29 2008, 21:58
vela i robinho miód z boczkiem!
_szolpas_
Oct 2 2008, 20:38
Jak widać mam nowe konto mam nadzieje,że nikt go znowu nie usunie.
Przepraszam wszystkich za moje zachowanie
Super mordka i kapitalne włosy
Pozdrawiam
bartek-brt
Oct 2 2008, 20:40
a pan skąd? z fifa polonia:)

??
kozak face!! profil wydaje sie być również kozi!!
Co pysk

I te włoski. Czekam na down'a
demiano7
Oct 2 2008, 21:14
Super przód trzeba przyznać... jak to wyżej napisane zostało "kozak", ale profil włosów mi nie podchodzi bo profil mordy z kolei IMO wyśmienity
Jedna z najlepszych twarzy jakie wyszły do PES6. Wygląda jak zdjęcie.
Fajnie że wróciłeś!!! Dasz download Robinho, Veli i reszty twarzyczek?

CYTAT(Tomi84 @ Oct 2 2008, 21:26)

Jedna z najlepszych twarzy jakie wyszły do PES6. Wygląda jak zdjęcie.
Dokłanie. Cudo morda i te włosy. Niesamowita praca.
Zajebiaszcza twarz

Wielki szacun szołpas
lepsze niz w pes08 i 09

tak 3maj
kozak morda, ale mam male zastrzezenie do profilu wlosow
postaraj sie zlaczyc teksture z tym irokezem
rewelacja
bartek-brt(TEST)
Oct 4 2008, 22:48
Ostatni miesząc na tym forum nie ukrywajmy był dziwny. Lecące bany dla użytkowników z prędkością swiatła, nie wyjaśnione sytuacje oraz faworyzowanie poszczególnych użytkowników. Najbardziej w pamieci pozostała mi sytuacje gdzie jano robiący sobie ciągle jaja z Vadimia byly ignorowane...dlaczego? Bo był adminem. Potwierdziłem że wygląda jak gej, dostałem %....dlaczego? Bo obraziłem admina, jednak ostatnie sytuacje przerosły moja najśmielsze oczekiwania! Nie sądziłem ze admini bedą tak bezmyślni. Jedno jest nagradzać % użytowników a jedno jest robić to na niekorzyść forum. Zapomnieliście panowie o dialogu który jest bardzo ważny. Snoker, mama cie nie uczyła że należy sie pierw przedstawić jak sie z kimś rozmawia?? "Każdy inny, wszyscy równi" na tym forum?? Gówno prawda!! Na tym chciałem zakończyc moją wypowiedź na temat polityki tego forum, przejdźmy do przyjemniejszych rzeczy:-)
Z okazji zakończenia działalności na tym forum chiałem podziękować wszytkim którzy byli przy mnie przez te niecale 2 lata. Wielkie dzieki za wszystkie opinie, te pozytywne oraz negatywne. Pomogły mi one osiągnąc poziom jaki prezentuje obecnie. Nie ukrywam że były momenty lepsze i gorsze ale zawsze mogłem liczyć na waszą pomoć. Oto lista osób która najbardziej przyczyniła sie do moich sukcesów:
Szolpas, Alter, Damian, B.I.G., P@vel, Dj Szkiełol (bez którego bym nigdy nic nie zrobil), Don, Bartolek, Mysza7.
Jeżeli o kimś zapomniałem to wielkie przepraszam!
Do pozdrowień oraz podziękowań dorzuca sie Szolpas!
Popieram Bartka ;] Zachowanie adminów w conajmniej kilku przypadkach było bardzo dziwne, a teraz coraz bardziej przesadzają.
Zachowań Sn3kera komentować nie będę bo odkąd jestem na tym forum załazi mi za skórę i na pewno nie tylko mi. Ubliżanie dawanie % za byle co, po to aby tylko pokazać swoją wyższość nie przystaje na stanowisku moda, a co dopiero na stanowisku admina, że tak powiem z dupy się wziął i odpowiednio do pochodzenia się zachowuje.
A i dawanie % za bluzgi jest conajmniej śmieszne gdy co chwilę spotykamy się z postami, tekstami adminów usłanymi bluźnierstwami.
Naprawde trudno sobie zadac pytanie ,, A moze to ja cos zle zrobilem ? ,, Wszyscy sa winni tylko nie ja ehhhh.Jestem na tym forum od dosyc dawna i jezeli dostalem % to tylko z mojej winy.Moze po prostu czasami warto dac sobie na luz niz prowokowac sytuacje i miec potem zal do wszystkich ?
Dokładnie

. Chcecie dajcie mi bana za Ot i za podważanie autorytetu modów i adminów. Nie wszystkich bo np Kostuś jest jak najbardziej wporzo. Ale taki Jano ? Skąd wy go wogóle wyjęliście. Wielokrotnie w postach naśmiewał się z userów offtopował i zamykał tematy na pstryknięcie palcem. Nikt nie reagował. Orange... sam prowokuje do kłótni a potem sypie % z rękawa. Długo by gadać. Większość modów dopatruje się najmniejszych tylko błędów poto aby nikt nie powiedział że siedzą "bezczynnie"... Dawać procenty tylko poto żeby dawać ? Forum zeszło na psy i o dziwo nie przez głupich userów a redakcję... Która sama na własne życzenie zgotowała sobie ten los. Straciliście takich userów jak Szołpas czy Bartek i wielu innych. Stwórzcie sobie forum na którym wszyscy będą modami i adminami. Nie będzie userów więc nie będzie łamania regulaminu. Co za tym idzie wreszcie będzie panował upragniony przez was "porządek". Tyle w temacie chcecie to sypcie % albo i banem bo na tym forum piszę tylko z braku alternatywy...
CYTAT(_szolpas_ @ Oct 2 2008, 21:42)

Jak widać mam nowe konto mam nadzieje,że nikt go znowu nie usunie.
Przepraszam wszystkich za moje zachowanie

Bez watpienia jedna z lepszych twarzyczek ktore zostaly wykonane do pesa.
Szkoda bartek-brt. Zycze powodzenia dalej
CYTAT(Kubbas @ Oct 5 2008, 00:00)

Popieram Bartka ;] Zachowanie adminów w conajmniej kilku przypadkach było bardzo dziwne, a teraz coraz bardziej przesadzają.
Zachowań Sn3kera komentować nie będę bo odkąd jestem na tym forum załazi mi za skórę i na pewno nie tylko mi. Ubliżanie dawanie % za byle co, po to aby tylko pokazać swoją wyższość nie przystaje na stanowisku moda, a co dopiero na stanowisku admina, że tak powiem z dupy się wziął i odpowiednio do pochodzenia się zachowuje.
A i dawanie % za bluzgi jest conajmniej śmieszne gdy co chwilę spotykamy się z postami, tekstami adminów usłanymi bluźnierstwami.
hmm jezdzisz na adminow, bo nie dostales moda?
RZal.pl
Adminów krytykuję odkąd 1 raz zawitałem na tej stronie ;f
demiano7
Oct 5 2008, 16:13
Mimo wszystkich kłótni itp itd trzeba przyznać że szkoda tracić takich mordorobów jak Azolpas i Bartek... no ale na siłe nikt nikogo nie trzyma, może jeszcze kiedyś wrócą a tymczasem żegnam... aha ostatnie ryje były naprawde ekstra
CYTAT(Kubbas @ Oct 5 2008, 14:19)

Adminów krytykuję odkąd 1 raz zawitałem na tej stronie ;f
to po co chcesz dolaczyc do ekipy tych zlych i niedobrych adminow?
Chciałem coś zmienić
xXxPrzemekxXx
Oct 12 2008, 22:35
Vela i Robinho zajebiaszczy, da ktos downloada ??
perONE
Oct 13 2008, 20:42
CYTAT(xXxPrzemekxXx @ Oct 12 2008, 23:39)

Vela i Robinho zajebiaszczy, da ktos downloada ??
A ktokolwiek ich wydał?
xXxPrzemekxXx
Oct 14 2008, 09:12
Nie wiem, ale jeśli foty są na forum to ktoś powinien mieć downloada
Mani3k
Oct 14 2008, 11:18
Szołpas ma zakaz pisania na forum. Pozostaje wam przeglądanie jego tematu na evo-web i czekanie na owe twarze.
Scyzoryk1
Oct 18 2008, 09:38
artysta germanista
Oct 18 2008, 10:25
scyzoryk- tak jak w temacie Flisaka dałeś za małe foty, żeby z tego wyczarowac twarz

Zobacz w temacie "Fotki dla facemakerów". Tam są zdjęcia o odpowiedniej rozdzielczości
Scyzoryk1
Oct 19 2008, 08:46
Radek Cierzniak

Dobra Fotka?
Ciekawe po co ty dajesz tutaj te foty. To nie ten temat.
xXxPrzemekxXx
Oct 20 2008, 21:00
czyli z tego Veli nici ?? Kurde szkoda bo świetna mordka
MYSZa7
Oct 20 2008, 21:29
Jamnik
Oct 21 2008, 06:09
Dzięki za download! Jak dotąd to jedna z najlepszych paczek jakie wyszły do PES !!
http://www.tvdarek.republika.pl/nes.htmlPozdroo !
xXxPrzemekxXx
Oct 21 2008, 13:21
dzięki za download, ale kto to jest ten obok Meirelesa ??
Jamnik
Oct 21 2008, 14:01
CYTAT(xXxPrzemekxXx @ Oct 21 2008, 14:25)

dzięki za download, ale kto to jest ten obok Meirelesa ??
Vaz Te
bartek-brt
Nov 15 2008, 14:51
no cóż...WITAM PONOWNIE!
Jamnik
Nov 15 2008, 14:57
Super Bartek że i Ty wróciłeś

Szczerze mówiąc, bez ogródek powiem że wolę Twoje mordki do szóstki

Ale i do 09 fajne

Pozdroo
perONE
Nov 15 2008, 16:21
O, nareszcie cos to "6" powstało (tzn. mordka)
I bardzo dobrze
Jacmen
Nov 16 2008, 13:44
Bardzo dobra mordka, tylko szkoda, że taki wkurzony trochę jest ;d
szołpas
Nov 16 2008, 14:02
popraw łączenie włosow z profilu(żeby sie z rgb lepiej zlewało)
i profil twarzy mysle,ze tez da sie lepiej zrobic
bartek-brt
Nov 21 2008, 17:52
perONE
Nov 21 2008, 18:03
Widzę, że pożyczył żel od Cristiano
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.