Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Faces By Bartek-brt
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Face Edit > Zaawansowani
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83
Jamnik
Szaleństwo ^^
Arek.PL
Twarze szalenie podobne wink.gif
k-ten
Konkret.
szejk
Jak zwykle foty słabe a mordy zajembiaszcze!
Kubbas
Świetne prace jak zwykle wink.gif Miło, że ktoś robi twarze słabo dostępne w tak dobrej jakości.
Tomi84
świetne twarze, brawo.
dj_adriano
vela i robinho miód z boczkiem!
_szolpas_
Jak widać mam nowe konto mam nadzieje,że nikt go znowu nie usunie.
Przepraszam wszystkich za moje zachowanie sleep.gif
Jamnik
Super mordka i kapitalne włosy smile.gif

Pozdrawiam biggrin.gif
bartek-brt
a pan skąd? z fifa polonia:)smile.gif??
kozak face!! profil wydaje sie być również kozi!!
perONE
Co pysk ohmy.gif
I te włoski. Czekam na down'a
demiano7
Super przód trzeba przyznać... jak to wyżej napisane zostało "kozak", ale profil włosów mi nie podchodzi bo profil mordy z kolei IMO wyśmienity
Tomi84
Jedna z najlepszych twarzy jakie wyszły do PES6. Wygląda jak zdjęcie.
Zywy
Fajnie że wróciłeś!!! Dasz download Robinho, Veli i reszty twarzyczek?
szejk

CYTAT(Tomi84 @ Oct 2 2008, 21:26) *
Jedna z najlepszych twarzy jakie wyszły do PES6. Wygląda jak zdjęcie.

Dokłanie. Cudo morda i te włosy. Niesamowita praca. 
d-note
Zajebiaszcza twarz ohmy.gif

Wielki szacun szołpas tongue.gif cool.gif
T-Mac
lepsze niz w pes08 i 09 smile.gif
tak 3maj
Mortin
kozak morda, ale mam male zastrzezenie do profilu wlosow
postaraj sie zlaczyc teksture z tym irokezem
reS
rewelacja mellow.gif
bartek-brt(TEST)
Ostatni miesząc na tym forum nie ukrywajmy był dziwny. Lecące bany dla użytkowników z prędkością swiatła, nie wyjaśnione sytuacje oraz faworyzowanie poszczególnych użytkowników. Najbardziej w pamieci pozostała mi sytuacje gdzie jano robiący sobie ciągle jaja z Vadimia byly ignorowane...dlaczego? Bo był adminem. Potwierdziłem że wygląda jak gej, dostałem %....dlaczego? Bo obraziłem admina, jednak ostatnie sytuacje przerosły moja najśmielsze oczekiwania! Nie sądziłem ze admini bedą tak bezmyślni. Jedno jest nagradzać % użytowników a jedno jest robić to na niekorzyść forum. Zapomnieliście panowie o dialogu który jest bardzo ważny. Snoker, mama cie nie uczyła że należy sie pierw przedstawić jak sie z kimś rozmawia?? "Każdy inny, wszyscy równi" na tym forum?? Gówno prawda!! Na tym chciałem zakończyc moją wypowiedź na temat polityki tego forum, przejdźmy do przyjemniejszych rzeczy:-)
Z okazji zakończenia działalności na tym forum chiałem podziękować wszytkim którzy byli przy mnie przez te niecale 2 lata. Wielkie dzieki za wszystkie opinie, te pozytywne oraz negatywne. Pomogły mi one osiągnąc poziom jaki prezentuje obecnie. Nie ukrywam że były momenty lepsze i gorsze ale zawsze mogłem liczyć na waszą pomoć. Oto lista osób która najbardziej przyczyniła sie do moich sukcesów:
Szolpas, Alter, Damian, B.I.G., P@vel, Dj Szkiełol (bez którego bym nigdy nic nie zrobil), Don, Bartolek, Mysza7.
Jeżeli o kimś zapomniałem to wielkie przepraszam!
Do pozdrowień oraz podziękowań dorzuca sie Szolpas!
Kubbas
Popieram Bartka ;] Zachowanie adminów w conajmniej kilku przypadkach było bardzo dziwne, a teraz coraz bardziej przesadzają.

Zachowań Sn3kera komentować nie będę bo odkąd jestem na tym forum załazi mi za skórę i na pewno nie tylko mi. Ubliżanie dawanie % za byle co, po to aby tylko pokazać swoją wyższość nie przystaje na stanowisku moda, a co dopiero na stanowisku admina, że tak powiem z dupy się wziął i odpowiednio do pochodzenia się zachowuje.

A i dawanie % za bluzgi jest conajmniej śmieszne gdy co chwilę spotykamy się z postami, tekstami adminów usłanymi bluźnierstwami.
who_me
Naprawde trudno sobie zadac pytanie ,, A moze to ja cos zle zrobilem ? ,, Wszyscy sa winni tylko nie ja ehhhh.Jestem na tym forum od dosyc dawna i jezeli dostalem % to tylko z mojej winy.Moze po prostu czasami warto dac sobie na luz niz prowokowac sytuacje i miec potem zal do wszystkich ?
GooFy
Dokładnie biggrin.gif . Chcecie dajcie mi bana za Ot i za podważanie autorytetu modów i adminów. Nie wszystkich bo np Kostuś jest jak najbardziej wporzo. Ale taki Jano ? Skąd wy go wogóle wyjęliście. Wielokrotnie w postach naśmiewał się z userów offtopował i zamykał tematy na pstryknięcie palcem. Nikt nie reagował. Orange... sam prowokuje do kłótni a potem sypie % z rękawa. Długo by gadać. Większość modów dopatruje się najmniejszych tylko błędów poto aby nikt nie powiedział że siedzą "bezczynnie"... Dawać procenty tylko poto żeby dawać ? Forum zeszło na psy i o dziwo nie przez głupich userów a redakcję... Która sama na własne życzenie zgotowała sobie ten los. Straciliście takich userów jak Szołpas czy Bartek i wielu innych. Stwórzcie sobie forum na którym wszyscy będą modami i adminami. Nie będzie userów więc nie będzie łamania regulaminu. Co za tym idzie wreszcie będzie panował upragniony przez was "porządek". Tyle w temacie chcecie to sypcie % albo i banem bo na tym forum piszę tylko z braku alternatywy...
norek
CYTAT(_szolpas_ @ Oct 2 2008, 21:42) *
Jak widać mam nowe konto mam nadzieje,że nikt go znowu nie usunie.
Przepraszam wszystkich za moje zachowanie sleep.gif

Bez watpienia jedna z lepszych twarzyczek ktore zostaly wykonane do pesa.
Szkoda bartek-brt. Zycze powodzenia dalej wink.gif
Mortin
CYTAT(Kubbas @ Oct 5 2008, 00:00) *
Popieram Bartka ;] Zachowanie adminów w conajmniej kilku przypadkach było bardzo dziwne, a teraz coraz bardziej przesadzają.

Zachowań Sn3kera komentować nie będę bo odkąd jestem na tym forum załazi mi za skórę i na pewno nie tylko mi. Ubliżanie dawanie % za byle co, po to aby tylko pokazać swoją wyższość nie przystaje na stanowisku moda, a co dopiero na stanowisku admina, że tak powiem z dupy się wziął i odpowiednio do pochodzenia się zachowuje.

A i dawanie % za bluzgi jest conajmniej śmieszne gdy co chwilę spotykamy się z postami, tekstami adminów usłanymi bluźnierstwami.

hmm jezdzisz na adminow, bo nie dostales moda?
RZal.pl
Kubbas
Adminów krytykuję odkąd 1 raz zawitałem na tej stronie ;f
demiano7
Mimo wszystkich kłótni itp itd trzeba przyznać że szkoda tracić takich mordorobów jak Azolpas i Bartek... no ale na siłe nikt nikogo nie trzyma, może jeszcze kiedyś wrócą a tymczasem żegnam... aha ostatnie ryje były naprawde ekstra tongue.gif
Mortin
CYTAT(Kubbas @ Oct 5 2008, 14:19) *
Adminów krytykuję odkąd 1 raz zawitałem na tej stronie ;f

to po co chcesz dolaczyc do ekipy tych zlych i niedobrych adminow?
Kubbas
Chciałem coś zmienić smile.gif
xXxPrzemekxXx
Vela i Robinho zajebiaszczy, da ktos downloada ??
perONE
CYTAT(xXxPrzemekxXx @ Oct 12 2008, 23:39) *
Vela i Robinho zajebiaszczy, da ktos downloada ??

A ktokolwiek ich wydał? huh.gif
xXxPrzemekxXx
Nie wiem, ale jeśli foty są na forum to ktoś powinien mieć downloada
Mani3k
Szołpas ma zakaz pisania na forum. Pozostaje wam przeglądanie jego tematu na evo-web i czekanie na owe twarze.
Scyzoryk1
Mozesz mi wykonać twarze kilku piłkarzy?
Z góry dzięki!!!
artysta germanista
scyzoryk- tak jak w temacie Flisaka dałeś za małe foty, żeby z tego wyczarowac twarz tongue.gif Zobacz w temacie "Fotki dla facemakerów". Tam są zdjęcia o odpowiedniej rozdzielczości
Scyzoryk1
Radek Cierzniak

Dobra Fotka?
szejk
Ciekawe po co ty dajesz tutaj te foty. To nie ten temat.
xXxPrzemekxXx
czyli z tego Veli nici ?? Kurde szkoda bo świetna mordka
MYSZa7

Download 1
Download 2

Tu znajdziecie jego prace:
http://forums.evo-web.co.uk/showthread.php...169&page=64
Jamnik
Dzięki za download! Jak dotąd to jedna z najlepszych paczek jakie wyszły do PES !! happy.gif
http://www.tvdarek.republika.pl/nes.html
Pozdroo ! sleep.gif
xXxPrzemekxXx
dzięki za download, ale kto to jest ten obok Meirelesa ??
Jamnik
CYTAT(xXxPrzemekxXx @ Oct 21 2008, 14:25) *
dzięki za download, ale kto to jest ten obok Meirelesa ??

Vaz Te
bartek-brt
no cóż...WITAM PONOWNIE!
Jamnik
Super Bartek że i Ty wróciłeś biggrin.gif Szczerze mówiąc, bez ogródek powiem że wolę Twoje mordki do szóstki biggrin.gif Ale i do 09 fajne biggrin.gif

Pozdroo biggrin.gif
perONE
O, nareszcie cos to "6" powstało (tzn. mordka)
I bardzo dobrze wink.gif
Jacmen
Bardzo dobra mordka, tylko szkoda, że taki wkurzony trochę jest ;d
szołpas
popraw łączenie włosow z profilu(żeby sie z rgb lepiej zlewało)
i profil twarzy mysle,ze tez da sie lepiej zrobic
bartek-brt
szejk
Świetny Pedretti!
perONE
Widzę, że pożyczył żel od Cristiano wink.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.