Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Faces By Bartek-brt
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Face Edit > Zaawansowani
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83
Ronni1010
Ostatnie twarze bdb a co do ostatniej to tylko mi usta troszkę nie pasują, te zęby, ale i tak super mordka
...POZDRAWIAM...
MYSZa7
Wydłuż nieco twarz łukasz wink.gif
BoBaN
no no Świetny Codina;] naprawde pogratulować! Jeszcze kilka mordek w takim stylu i przeniosą Cie zapewne do czołówki;]
Ja mam jednak mały niedosyt że nie robisz też facjat do ósemki;p
Może wykonałbyś coś na życzenie?tongue.gif
bartek-brt
Dzięki za komenty:-)

Sergio Sanchez (Racing Santander) :

*hair by PSVfan edited with me
FOTO: http://img295.imageshack.us/my.php?image=sergiogn7.jpg
perONE
BMP czoła i zarost po jego prawej stronie do poprawki IMO
Ronni1010
Dobra mordka weług mnie bardzo podobny tylko czoło do poprawy
pozdro
bobex77
w obydwu twarzach pokombinuj z czołem wink.gif
sprobuj Garay'a smile.gif
Mortin
Godnym pochwaly jest to, ze robisz twarze graczy malo znanych i na dodatek z bardzo trudnych fotek. Nie dość ze sa male to jeszcze nienajlepszej jakosci. Wybrnales bardzo dobrze z jakoscia przy ostatniej twarzy i oby tak dalej
pozdro
d-note
Mi osobiście podoba się twarz tongue.gif Nie posiada większych błędów więc jest oK wink.gif
Cytat(bartek-brt @ Dec 29 2007, 20:35:09) *
Dzięki za komenty:-)

Sergio Sanchez (Racing Santander) :

*hair by PSVfan edited with me
FOTO: http://img295.imageshack.us/my.php?image=sergiogn7.jpg

Marna fotka, a twarz dobra biggrin.gif
Czoło weź od jakiegoś innego białasa i będzie git!

EDIT:
Może jak skończysz z Racingiem wykonasz bramkarza Mallorki, Germana Luxa:

Gra w takich włosach:
bartek-brt
A z tym czołem co nie tak? On ma takie.

Next:

Coltorti (Racing Santander) :

Usta u zamknąłem ponieważ teksturka zębów była beznadziejna. I tak bardziej podoba mi sie ta wesja:)

Pozdro!
ryba
Swietna twarz wink.gif
Czoło jakieś poplamione u Sancheza. Wiem ze to wina fotki, ale mógłbyś zapożyczyć czoło z fotki Luxa smile.gif

Coltorti świetny biggrin.gif
Mortin
niestety, ale ostatnia twarz mi sie nie wyswietla.. moglby ktos wrzucic na inny serwer?

teraz widze i musze powiedziec, ze ta twarz jest calkiem dobra wink.gif
tak trzymaj
Damian.
Cytat(Mortin @ Dec 30 2007, 15:22:18) *
niestety, ale ostatnia twarz mi sie nie wyswietla.. moglby ktos wrzucic na inny serwer?

Teraz?

Co do mordki to b.dobra. Tak dalej. ;]
Pozdr
BoBaN
Bardzo dobra kolejna mordka, brawo!
d-note
Kolejna bardzo dobra twarz tongue.gif
Szykuje się super pack wink.gif
Krzysiu12
super twarze rolleyes.gif
już sie nie moge paczki doczekać
Stepover
Lewa brew do góry albo prawa do dołu.
szołpas
Carlos Vela (preview)
Mortin
wyglada calkiem dobrze, jednak czolo jest za krotkie i ma za malo wlosow na bokach glowy.. musisz mu poszerzyc troche wlosy, bo na focie ma wiecej wlosow po boku wink.gif i koniecznie wydluzyc czolo
to tyle co widze
pozdro
batman
sZ0lpAs mam do Ciebie prośbe mianowicie czy wykonałbyś dla mnie inne włoski dla tego Andersona ?
Bulwion
piekna twarz tongue.gif idealnie odwzorowana od foty ;P mam pytanie do wszystkich! Mam twarze w kitserverze face i hair i jak to wlacze to gra mi sie tnie i wie ktos dlaczego ;/ Bo tak to nie moge grac bez kitservera sad.gif prosze o szybka odpowiedz
perONE
Cytat(sZ0lpAs @ Dec 30 2007, 23:30:58) *
Carlos Vela (preview)

fajny ryjek tongue.gif

Cytat(ciotmen @ Dec 31 2007, 10:59:35) *
piekna twarz tongue.gif idealnie odwzorowana od foty ;P mam pytanie do wszystkich! Mam twarze w kitserverze face i hair i jak to wlacze to gra mi sie tnie i wie ktos dlaczego ;/ Bo tak to nie moge grac bez kitservera sad.gif prosze o szybka odpowiedz

moze sprobuj na nizszych detalach
demiano7
Vela cud miód:P naprawdę świetny. Myśle że co do włosów Mortin miał rację natomiast jeśli chodzi o czoło to ja osobiście nie widze potrzeby wydłużania... Perfect face:P pozdro
bobex77
Cytat(alter @ Dec 29 2007, 01:14:54) *
Wykonałem taką animację żebyś zobaczył co wymaga poprawy:

Jak dla mnie, to powinieneś poprawić trochę nos, brodę w dół, zrobić go trochę pulchniejszego w polikach oraz usta przesunąć w dół.
Wydaje mi się też, że z tej fotki możesz zrobić o wiele lepsze BMP.

popraw bmp tj. daj wiecej kolorkow na twarz azeby ta nie byla taka blada. Jezeli chodzi o model, kolega wyzej wymienil co trzeba poprawic.
pozdro
bartek-brt
dzieki za komenty. Mam w planie jeszcze 2 mordy do paczki (pinillos i jordi) dlatego jak macie jakies fotki racingu to zapodajcie.

*hair by Nord edited with me
FOTO: http://img70.imageshack.us/my.php?image=serranokb1.jpg
ryba
Bardzo dobra twarz,ale schowaj mu troche wlosy na dole wink.gif
norek
Cytat(bartek-brt @ Dec 31 2007, 16:57:57) *
dzieki za komenty. Mam w planie jeszcze 2 mordy do paczki (pinillos i jordi) dlatego jak macie jakies fotki racingu to zapodajcie.

*hair by Nord edited with me
FOTO: http://img70.imageshack.us/my.php?image=serranokb1.jpg

Lepsza jakosc mordy anizeli foty wink.gif Dobra robota.
arm
Fajne ostatnie mordy! Trzymaj tak dalej w Nowym Roku! cool.gif Czekam na paczkę...
Kończysz Dudka tongue.gif
M19
Możę jak dokończysz Vele to spróbuj zrobić nowe włosy dla Eduardo da Silvy?Chodzi mi o te krótsze włosy w których teraz gra.
demiano7
Szolpas, jeśli chodzi o włosy to mam dla Ciebie propozycje do wykonania... co byś powiedział na new Ronaldinho? z takimi włoskami treningowymi (widziałeś reklame Joga Bonito jak Ronni dostaje nowe buty i ładuje w poprzeczke?) chodzi mi właśnie o takie... ztyłu ma je takie spięte w kuleczke... jak nie widziałeś a jesteś zainteresowany to napisz tu lub na PW i wrzuce filmik na serwer... a co do Veli to już pisałem, świetny i czekam na bina. pozdro;)
bartek-brt
Dziękówka:-)

Pozdrawiam!
ryba
Super mordy wink.gif Wyprostuj troche Jordi'ego(wiem ze pokrywa sie swietnie z fotka,ale IMO ma to byc twarz do PES'a a nie "rzezba" wink.gif )

Pozdro
Damian.
B.dobre mordki smile.gif

Pinillos - nie mam zastrzeżeń
Jordi - Usta bardziej na prawo i usuń troszke czerwieni z nich.

Pozdr
zywul
Nie wiem co ty tutaj jeszcze robisz. Już dawno powinieneś być w zaawansowanych. Świetne mordki.
Michae(L) 1916
Cytat(bartek-brt @ Jan 2 2008, 19:56:49) *
Dziękówka:-)

Pozdrawiam!

Bardzo fajne mordy zrobiłeś.
d-note
Dobre twarze ale Jordiego powinienieś wyprostować troche.
Poza tym wszystko oK tongue.gif
Pozdr wink.gif
PS. Michae(L) 1916 nie wolno mieć na forum grafiki w sygnaturze. Łamiesz regulamin dry.gif sleep.gif
Sorry za OT
chatek
Cytat(Michae(L) 1916 @ Jan 2 2008, 19:52:16) *
Bardzo fajne mordy zrobiłeś.

zgadzam się co do twarzy ale usuń siga bo chyba nadal nie można miec.
Ronnie-10
Super mordki wink.gif jakosc pierwsza klasa...pozdrawiam..
perONE
ohmy.gifs suuper mordki i extra jakosc
Jacmen
Obie mordki wypas 8,5/10 wink.gif

Wystawiasz ocenę 8,5/10? Chyba kpisz!
Zapewne nawet nie wiesz jak wyglądają ci piłkarze w realu...
Jacmen
A co masz coś przeciwko do mojej oceny?? To chyba moja sprawa jaką ocenę wystawiam jak dla nie super a graczy w realu widziałem tylko że Jordiego w innym uczesaniu. Pewnie twoje mordki są lepsze ??
szołpas
dzieki za komentarze cool.gif
Carlos Vela final

Jordi Codina [i]final[/b]
dikhet
swietna robota brawo. rozwijasz sie w dobrym kierunku
d-note
Twarzyczki oK tongue.gif Jakość bdb wink.gif
Gratulacje smile.gif
MYSZa7
Ostatnie twarze BDB.
Nalegam by któryś z moderatorów lub admini przeniósł ten temat do Zaawansowanych.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.