bartek-brt
Jun 2 2007, 20:27
Sory ale nie działa mi ta funkcja edit!!!! A jak biore deugi wariant dawania fotki na forum to wychodzi takie cos.

Proszę o wyrozumiałośc i oczywiscie komentarze:P
Pozdro!!
voytazz13
Jun 2 2007, 20:51
Cytat(bartek-brt @ Jun 2 2007, 21:31:53) [snapback]151326[/snapback]
Sory ale nie działa mi ta funkcja edit!!!! A jak biore deugi wariant dawania fotki na forum to wychodzi takie cos.

Proszę o wyrozumiałośc i oczywiscie komentarze:P
Pozdro!!
Sadze, ze jeszcze nie jestes w stanie go przebic, bo musisz robic lepsze BMP, jak to poprawisz bedzie bardzo dobrze
bartek-brt
Jun 2 2007, 21:42
nie ma co ale bmp to podstawa ale sądze że to i tak max co moge wyciągnąc ze swoich umiejętności.
Pozdro!!
bartek-brt
Jun 3 2007, 18:01
Poprawiłem Volkana i juz daje sobie z nim spokój. Uważam że jest naprawde dobry.Wielkie dzięki Voytazz13 za bmp.
ÜNLÜ Volkan:

Bin
[url=http://s001.wyslijto.pl/?file_id=07496070908979849459]-->DOWNLOAD<--[ /url]
szołpas
Jun 3 2007, 18:34
No i wyszla ci naprawde dobra twarz

IMO
the-bhoys
Jun 3 2007, 18:39
Cytat(bartek-brt @ Jun 3 2007, 19:05:14) [snapback]151565[/snapback]
Poprawiłem Volkana i juz daje sobie z nim spokój. Uważam że jest naprawde dobry.Wielkie dzięki Voytazz13 za bmp.
ÜNLÜ Volkan:

Bin
[url=http://s001.wyslijto.pl/?file_id=07496070908979849459]-->DOWNLOAD<--[ /url]
Dobrze uważasz

Jest dobry, a powiedziałbym, że nawet bardzo

Pozdro!
.:CR7:.
Jun 3 2007, 20:06
musisz wiecej siedziec nad bmp bo fote miałeś dobrą.
To że przy bmp musisz posiedzieć to jedno, mnie osobiście bardziej drażni trochę złe zmapowanie czoła, oczu i policzków.
bartek-brt
Jun 5 2007, 14:44

Proszę o komentarze:P!!
Popraw bmp(wyostrz) i popraw model(szcz?ka) i bedzie bdb twarz

Aha i jeszcze uszy ni?ej
Damian.
Jun 5 2007, 20:59
To tak:
- Popraw koncowki ust
- Dziurki od nosa
- PRzyciemnij oczy w edicie w grze
- Popraw szczeke
bartek-brt
Jun 6 2007, 19:56
Ze tak powiem nie wytrzymałbym dłużej. Musze pokazać wam tą twarz ponieważ uważam że bmp wyszło bi dobrze zarówno jak model. Tego gracza zrobił chyba Mortin (sądząc po stylu bmp) ale postanowiłem ze z tej fotki wyjdzie lepsza. To jest oczywiscie wersja BETA. Woski zostana zrorobione.
Raul Albiol
Zle zmapowane czolo...
poka fotke ;D bo niee wiem jak kolo wygląda...: bmp IMO dobre...:
Dominoz
Jun 6 2007, 20:24
Czoło moim zdaniem z deka za wysokie xDDD
Ale chyba nieźle jest
don rxf
Jun 6 2007, 20:42
Cytat(bartek-brt @ Jun 6 2007, 21:00:35) [snapback]152173[/snapback]
Ze tak powiem nie wytrzymałbym dłużej. Musze pokazać wam tą twarz ponieważ uważam że bmp wyszło bi dobrze zarówno jak model. Tego gracza zrobił chyba Mortin (sądząc po stylu bmp) ale postanowiłem ze z tej fotki wyjdzie lepsza. To jest oczywiscie wersja BETA. Woski zostana zrorobione.
Raul Albiol

czolo za duze, pozatym w modelu jest duzo niedociagniec, ale BMP ladne..
No no gdy by nie to czoło to by zajebisty face był. idzie ci coraz lepiej.
bartek-brt
Jun 7 2007, 19:49
Całą wczorajszą noc i dzisieszy dzień przesiedziałem na zrobieniu włosów. I co?? Gówno!! Za każdym razem ciągle było źle. Mam nadzieje ze teraz dostane jakies konkretne komentarze dotyczące modelu a nie "w modelu jest duzo niedociagniec", bo z czegos takiego to nie wiele wiem. A czoło to zmapuje spokojnie.
Raul Albiol:

Włoski nie wiem czyje.
Pozdro!
PS. Model nie został zmieniony.
No moim zdaniem to jest Twoja najlepsza twarz po Volkanie
idzie go poznac, wydaje mi sie tylko,ze nos moglby byc troche szerszy,usta i jego prawa brew troche lepsze
pozdro
bartek-brt
Jun 8 2007, 15:00
Nie wiele zmieniłem ale dobra.
Raul Albiol (FINAL):

POZDRO!
bartek-brt
Jun 11 2007, 19:25
Zrobiłem sobie troszke przerwy:P ale nadal mam problem z dobrym BMP. Całe dnie staram sie zrobic jakies dobre ale ciągle jest cos nie tak, może którys z dobrych facemakerów mógłbymi doradzic jakies wskazówki. Wrazie czego gg:2076119. Włoski zostaną dorobione (mam taką nadzieje:P) Piszcie co poprawic to moze wyjdzie całkiem przyjemna twarz.
Rcardo Lopez (Ossasuna Pampeluna):

PS.Napiszcze która wersja lepsza:P
Pozdro!!
Damian.
Jun 11 2007, 19:37
- Za duże czoło
- złe uszy
- kształt głowy bardziej wyokraglij
- popraw troszke brwi
- popraw oczy i przzyciemnij galki w edit mode
ani 1 ani 2
wogole nie podobny zobacz jaka szczeke ma ten koles a jaka ty zrobiles
probowalem sie doszukac jakiegoś elementu w ktorym jest on podobny no i nie znalalzem
nawet takie glupie uszy sa inne
ty nie cwicz z bmp tylko z o-edit
bartek-brt
Jun 11 2007, 20:46
Troche sie pośpieszyłem z pokazaniem ale naprawiłem większość błędów. Według mnie chciałbym miec taką twarz w pesie ale dla wielu będzie ona niepodobna do fotki. Sam jestem z niej średnio zadowolony ale moze cos sie jeszcze poprawi.
Rcardo Lopez v.2 (Ossasuna Pampeluna):
hair by (nie chciało mi sie patrzec na pesfaces:P)
No model o wiele lepszy, mimo iż ma jeszcze parę niedociągnięć. Powinieneś się skupić trochę bardziej na bmp. A i popraw to okropne czoło (mapowanie i tekstura).
Damian.
Jun 11 2007, 21:10
Duzo , duzo lepsy. Popraw zarsot na brodzie po lewej.
Pracuj nad bmmp. Ogladaj tutki.
Wyostrzaj filter sharpen i weź np. wyostrzanie na 220 , 1.0, pokombinuj troche z dodatkowymi opcjami a napewo cos wyjdzie
Jun 12 2007, 11:32
o DUŻO zwęż głowę i o DUŻO daj oczy wyżej.
Mortin
Jun 12 2007, 12:49
calkiem calkiem
Cytat(bartek-brt @ Jun 11 2007, 20:29:10) [snapback]153716[/snapback]
Zrobiłem sobie troszke przerwy:P ale nadal mam problem z dobrym BMP. Całe dnie staram sie zrobic jakies dobre ale ciągle jest cos nie tak, może którys z dobrych facemakerów mógłbymi doradzic jakies wskazówki. Wrazie czego gg:2076119. Włoski zostaną dorobione (mam taką nadzieje:P) Piszcie co poprawic to moze wyjdzie całkiem przyjemna twarz.
Rcardo Lopez (Ossasuna Pampeluna):

PS.Napiszcze która wersja lepsza:P
Pozdro!!
zbyt krotki nos, zbyt mala i waska broda...popraw to i pomyslimy co dalej.
bartek-brt
Jun 12 2007, 14:25
Juz zamierzałem wydawac paczke a tu nagle tyle komentarzy:P To fajnie ze coraz więcej osób jest zainteresowanych moimi twarzami. Poprawiłęm to co Norek powiedział ale wziołes cytat z tej gorszej wersji więc nie wiedziałem co dokładniej zrobic. Miałem sobie dac juz spokój bo sie okazało ze Nowitzki juz ją dawno zrobił ale mimo to dalej postaram się ją poprawiac.
Ricardo Lopez v.3:
Damian.
Jun 12 2007, 14:35
Widać , żę sie starasz. Zycze owocnych prac
Jun 13 2007, 10:38
coś CI tam już wychodzi

Ale bmp powinno być o wiele lepsze zważywszy na fotę jaką miałeś.
bartek-brt
Jun 13 2007, 14:09
Wiele komentarzy do ostatniej wersji nie było więc wydam wkońcu paczkę. Widze że pojawiły sie nowe fotki (hanoveru) to zaczne robic te mordy.
Pozdro!
Face pack by bartek-brt (Ricardo Lopez, ?? , Raul Albiol):

Download:
..::Download face pack::.. Ps. Gdy by sie okazało ze nie udało mi sie poprawnie wstawic linku:P
http://s000.wyslijto.pl/?file_id=50295483517859686072
bartek-brt
Jun 13 2007, 21:55
Zrobiłem kolejnego fejsa ale mam problem zeby dobrze zmapowac boki twarzy. Mam tez problem z włosami. nie wiem jak zrobic zeby szły one na bok tak jak on ma. Prawdopodobnie to jest wersja beta tej twarzy. Jestem ciekaw co o niej sądzicie. Co poprawic??
Hendrik Hahne (v.1):

PS. Jak ktos ma pisac zebym pokazał fotke niech wejdzie sobie do tematu "fotki dla facemakerów"
Pozdro!!
Ladna jakosc,mogles lepiej wtopic poliki i nie bylo by problemu z mapowaniem,jednak tego nie zrobiles wiec zaznacz kropki znajdujace sie w tym miejscu i przesun je w kierunku nosa.
Jezeli chcesz pochylic bardziej wlosy to musisz popracowac na modelem(jesli chodzi o model wlosow to to nie jest to latwe;P)
Pozdrawiam
Damian.
Jun 14 2007, 14:44
Popraw kształt szczęki, włoski oraz lepeij wtop bmp na policzkach a bedzie dobra twarz
Pzdr
Szczęka do poprawy i oczywiście włosy.
Pozdro`
bartek-brt
Jun 14 2007, 18:38
Troche poprawiłem gościa ale z włosami nie wiele wykąbinowałem, moze kiedy indziej dokończe jego włosy. Następną facjatą jest gracz Milanu.
Hendrik Hahne (v.2)

Serginho (v.1)

Ps. Moze wam sie wydawac niepodobny bo robiłem troszke z dzikiej fotki.
Pozdro!
Jakosc ladna:)U Serginho czolo troche rozciagniete,a podobienstwa nie oceniam.
bartek-brt
Jun 15 2007, 15:53
Prawdopodobnie finalna wersja chyba ze dacie jakies propozycje to cos pozmienianiam. Pytam sie czemu tak mało komentarzy?? Juz więcej jest w temacie Katalończyka gdzie są same pokemony.
Serginho (v.2)
Cytat(bartek-brt @ Jun 15 2007, 15:57:52) [snapback]154636[/snapback]
Pytam sie czemu tak ma?o komentarzy?? Juz wi?cej jest w temacie Katalo?czyka gdzie s? same pokemony.
RZAL.... to, ?e robi Pokemony to niee znaczy, ?e musi mie? ma?o komentów;...
co do ryjka .... model niez?y ale textura s?aba
bartek-brt
Jun 15 2007, 16:15
Nie chodziło mi o to ze nie moze miec duzo komentów tylko to ze umnie mimo ze są lepsze twarze jest ich bardzo mało.
perONE
Jun 15 2007, 16:41
bardzo ladne twarze
twarz estetycznie ujdzie
ale kolor bmp , mapowanie, i wogole model jest/są słaby/słabe ;
bartek-brt
Jun 15 2007, 20:14
Zrobiłem finalną wersje i dziękuje ze komentarze dotyczące poprawy twarzy.
Serginho ..::FINAL::..

Download )dla chętnych):
..::Pobierz::..
Mortin
Jun 16 2007, 15:22
nie jestem chetny i nie pobiore i mysle,ze nie znajdzie sie ktos taki, kto sciagnie te twarz
juz wole zwyklego defaultowego,zrobionego przez panow z konami.. ta twarz w ogole nie przypomina prawdziwego zawodnika
voytazz13
Jun 16 2007, 21:27
Idzie go rozpoznac, ale bmp i model moglyby byc jeszcze lepsze

pracuj
ze tak powiem "nieco" rozmazany
szołpas
Jun 16 2007, 22:09
Musisz jeszcze duzo cwiczyc

zle bmp,zly model;)
pozdro
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.