CYTAT(szołpas @ Aug 7 2008, 17:11)

to samo mógłbym napisać o Twoim Wallcocie ...
nie mam pojęcia co poprawić w tym profilu
next , ktos kolejny z Realu xD
No cóż... Prawda jest taka, że:
Spójrz teraz na niego, jeszcze dałem fotki dla porównania i jeśli miałbym porównać mój profil Walcotta a twój Torresa do ich boiskowych pierwowzorów to twój Torres to więcej niż niewypał. Nałóż sobie fotke jak masz problem z oczkami. Bo ja w przeciwieństwie do ciebie nia mam żadnych problemów z proporcjami, włączając w to profile i IMHO mówiąc całkowicie szczerze nie wydziałem od ciebie twarz z profilem, który wyglądałby jak profil danego zawodnika. Radzę Ci także popracować ogólnie nad modelami twarzy bo albo są bardzo na 'odpierdol' albo po prostu nie jesteś w stanie zrobić lepiej, do tego bardzo niedokładnie; otwórz sobie w OEdit swój model oraz model np S'Na i zobaczysz jak wygląda dokładny model. Z resztą z tego co pamiętam, ktoś już Ci kiedyś radził abyś większą wagę przywiązywł do modeli, jednak nie posłuchałeś wtedy, nie posłuchasz pewno też teraz. 'Nareszcie' się wypowiedziałem i na tym kończę komentowanie czegokolwiek w tym temacie.
Co do profilu to wpisz w gettyimages 'miguel torres' i przyjrzyj się trochę, może coś wyciągniesz.
CYTAT(Edip fazıl @ Aug 7 2008, 17:34)

hello man can u upload this pack again please..thx a lot..

All faces from this England pack you can find on the pesfaces.