Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Faces By Bartek-brt
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Face Edit > Zaawansowani
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83
szołpas
wybrałeś hardkorowa fote a morda niezła wyszła biggrin.gif
ale model wymaga poprawek(włosy,oczy,uszy i mapowanie czoła) smile.gif
pado se be em pe xDDDDDDDDD
BiG
Hah. Co za ryj. ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif

Ciezko cokolwiek z tego zrobić, dobrze sie spisałeś ale wydaje mi się, że teksture i model można poprawić..
szejk
Fota beznadziejna jestes naprawde dobry ze cokolwiek udalo ci sie z tego zrobic
bartek-brt
Próbowałem kilka razy robic te bmp z innej foty ale nie dałem rady, próbowałem nawet podmienic usta ale nadal nie byłem zadowolony z efektu wiec nieco ulepszyłem tą twarz dodając brode oraz robiąc mu grzybka za głowie:) Wiecej raczej juz nie poprawiam. Może nie jest podobny do siebie ale mi ta wersja w zupełności wystarcza:)

Hameur Bouazza
Jamnik
Mi również smile.gif Pobieram smile.gif
Zywy
Szołpas van der Vaart genialny!!!!! Nie moge sie doczekac downloadu
bartek-brt

BadNewz
Popraw nos i będzie w porządku.
szejk
Twarz jak zwykle genialna
djclanv1r00z
kolejna dobra mordeczka smile.gif

pozdro cool.gif
szołpas
włosy mi nie pasują, nie wiem czego
demiano7
Według mnie twarz jest bardzo dobra i włosy też... tylko jak byś mógł to popraw przednią teksture tak żeby nie wystawała tak do góry z profilu... jest jakby wysunieta w góre wink.gif
Sebinhoo
Noo ostatnie mordki gitne wink.gif Może spróbujesz wykonać Aarona Nigueza z Valencji ? Jeśli tak to zarzuce jakieś fotki wink.gif
Jamnik
Super mordki smile.gif Oby tak dalej biggrin.gif
szołpas
Jamnik
Dobra twarzyczka, chyba najlepsza tego gracza smile.gif Popraw nos, bo dziwnie wygląda moim zdaniem smile.gif
BadNewz
Bardzo dobry Torres, popraw włosy bo są zbyt 'płaskie' (ostatnio oglądałem mecz, wiem co mówie tongue.gif), a także popraw profil.

P.S. VdV już oficjalnie w Realu.
demiano7
Moim zdaniem fejc bardzo udany, poprawiłbym tylko troszke nos i usta z profilu są za duże IMO wink.gif
Teco
CYTAT(szołpas @ Aug 5 2008, 17:11) *

Bardzo dobry Torres:) (najlepszy na rynku)gratulacje dla Ciebie
luigi7
świetna robota;)
czekam na bina
szejk
Kapitalny fejs
MYSZa7
Popraw lekko szczenę i usta.
BoBaN
Świetny Torres, ale odnoszę wrażenie że powinien mieć trochę więkrze czoło, tylko to bym poprawiłsmile.gif
E 9
Kapitalna robota wink.gif , jak dla mnie najlepszy na rynku(chociaż za dużo ich nie ma cool.gif ).

Czekam na Kenie ;]
don rxf
Bardzo zajebisty face, piłkarza kurewskich smile.gif
szołpas
CYTAT(don rxf @ Aug 5 2008, 21:32) *

ssij laugh.gif
Update
Giovani
Zajebioza ohmy.gif
dikhet
mistrzostwo brawo
BiG
Mrahaha. Przejebanie wygląda z profiliuuu. oł łiiiiiiiiiiiiiiiiiii, sikam. Ołłiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii. Buahaha. Przepraszam sad.gif Ale nie moge no ;D

Teksturka hehe kozacka hehe.. model hehe kozak hehe.. Profil heheheheheheh.. yhyhyhy łiiiiiiiiii.

bartek-brt
CYTAT(BiG @ Aug 6 2008, 16:35) *
Mrahaha. Przejebanie wygląda z profiliuuu. oł łiiiiiiiiiiiiiiiiiii, sikam. Ołłiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii. Buahaha. Przepraszam sad.gif Ale nie moge no ;D

zmień dilery BIG'u:)
Poprawny Torres!
Czekam na dołny.
BadNewz
Sory, ale profil totalnie zjechany, normalnie dno sad.gif.

Jak będę miał chwile to ci podeśle jakieś fotki bo nie wierze, że robiąc z fotek wyszło takie cuś.
Paput
Morda BDB a profil kiepski
norek
CYTAT(szołpas @ Aug 6 2008, 14:38) *
ssij laugh.gif
Update

Genialnia jakosc jak i podobienstwo z przodu. Profil ma drobne niedociagniecia jednak to kwestia kilku minut z oeditem.
Damian.
CYTAT(don rxf @ Aug 5 2008, 21:32) *

+1 cool.gif

Włoski super, mordka podobnie, ale bardziej przypadła do gustu mordka Nowitzkiego

Profil:

http://www.realmadrid.pl/fotki/_up/16196/migueltorres10.jpg
http://cache.daylife.com/imageserve/0dDv0DV7xhb2g/610x.jpg
http://cache.daylife.com/imageserve/06672bAgafcZc/610x.jpg

MaTi10
Super Miguel wyszedł.
szołpas
CYTAT(BadNewz @ Aug 6 2008, 18:54) *
Sory, ale profil totalnie zjechany, normalnie dno sad.gif.

Jak będę miał chwile to ci podeśle jakieś fotki bo nie wierze, że robiąc z fotek wyszło takie cuś.

to samo mógłbym napisać o Twoim Wallcocie ...
nie mam pojęcia co poprawić w tym profilu
next , ktos kolejny z Realu xD
Edip fazıl
CYTAT(sZ0lpAs @ Dec 15 2007, 20:38) *

CYTAT(sZ0lpAs @ Dec 1 2007, 01:12) *

CYTAT(sZ0lpAs @ Nov 2 2007, 19:42) *
David Moreno collab with MYSZa7

..:: Download ::..

CYTAT(bartek-brt @ Oct 22 2007, 22:18) *
Bermudo (Almeria) (FINAL) :

>*..::DOWNLOAD::..*<

CYTAT(bartek-brt @ Oct 15 2007, 21:56) *

CYTAT(bartek-brt @ Oct 15 2007, 20:02) *

CYTAT(sZ0lpAs @ Oct 11 2007, 21:50) *

CYTAT(bartek-brt @ Oct 8 2007, 20:39) *
Grzegorz Domzalski (Ruch Chorzów) (FINAL) :

>*DOWNLOAD*<

CYTAT(bartek-brt @ Oct 7 2007, 17:16) *
ORANGE EKSTRAKLASA FACE-PACK by bartek-brt :

[url="http://www.sendspace.com/file/ct7kcd"] <*..::DOWNLOAD::..*>

CYTAT(sZ0lpAs @ Oct 1 2007, 20:48) *
Valencia CF facepack v1

download

hello men can u upload that faces and facepacks again please..thx a lot.. happy.gif
BadNewz
CYTAT(szołpas @ Aug 7 2008, 17:11) *
to samo mógłbym napisać o Twoim Wallcocie ...
nie mam pojęcia co poprawić w tym profilu
next , ktos kolejny z Realu xD

No cóż... Prawda jest taka, że:
Spójrz teraz na niego, jeszcze dałem fotki dla porównania i jeśli miałbym porównać mój profil Walcotta a twój Torresa do ich boiskowych pierwowzorów to twój Torres to więcej niż niewypał. Nałóż sobie fotke jak masz problem z oczkami. Bo ja w przeciwieństwie do ciebie nia mam żadnych problemów z proporcjami, włączając w to profile i IMHO mówiąc całkowicie szczerze nie wydziałem od ciebie twarz z profilem, który wyglądałby jak profil danego zawodnika. Radzę Ci także popracować ogólnie nad modelami twarzy bo albo są bardzo na 'odpierdol' albo po prostu nie jesteś w stanie zrobić lepiej, do tego bardzo niedokładnie; otwórz sobie w OEdit swój model oraz model np S'Na i zobaczysz jak wygląda dokładny model. Z resztą z tego co pamiętam, ktoś już Ci kiedyś radził abyś większą wagę przywiązywł do modeli, jednak nie posłuchałeś wtedy, nie posłuchasz pewno też teraz. 'Nareszcie' się wypowiedziałem i na tym kończę komentowanie czegokolwiek w tym temacie. x2.gif

Co do profilu to wpisz w gettyimages 'miguel torres' i przyjrzyj się trochę, może coś wyciągniesz.

CYTAT(Edip fazıl @ Aug 7 2008, 17:34) *
hello man can u upload this pack again please..thx a lot.. happy.gif

All faces from this England pack you can find on the pesfaces.
szołpas
CYTAT(BadNewz @ Aug 7 2008, 17:37) *
Spójrz teraz na niego, jeszcze dałem fotki dla porównania i jeśli miałbym porównać mój profil Walcotta a twój Torresa do ich boiskowych pierwowzorów to twój Torres to więcej niż niewypał. Nałóż sobie fotke jak masz problem z oczkami. Bo ja w przeciwieństwie do ciebie nia mam żadnych problemów z proporcjami, włączając w to profile i IMHO mówiąc całkowicie szczerze nie wydziałem od ciebie twarz z profilem, który wyglądałby jak profil danego zawodnika. Radzę Ci także popracować ogólnie nad modelami twarzy bo albo są bardzo na 'odpierdol' albo po prostu nie jesteś w stanie zrobić lepiej, do tego bardzo niedokładnie; otwórz sobie w OEdit swój model oraz model np S'Na i zobaczysz jak wygląda dokładny model. Z resztą z tego co pamiętam, ktoś już Ci kiedyś radził abyś większą wagę przywiązywł do modeli, jednak nie posłuchałeś wtedy, nie posłuchasz pewno też teraz. 'Nareszcie' się wypowiedziałem i na tym kończę komentowanie czegokolwiek w tym temacie. x2.gif

Co do profilu to wpisz w gettyimages 'miguel torres' i przyjrzyj się trochę, może coś wyciągniesz.

tylko jakbyś był na tyle mądry to bys zauwazył ze nie ma zadnej dobrej fotki Torresa z profilu na necie w przeciwienstwie do Wallcota.
co do modelów to chuj cie powinno obchodzic jaki mam styl i jak je robie smile.gif
i wali mnie to ze nie komentujesz juz moich prac xDDDDDDDD jak dla mnie to mozesz sie tez wylogować z tego forum ^^
... Tyle w tej sprawie
don rxf
CYTAT(BadNewz @ Aug 7 2008, 17:37) *

Teraz przesadziles, zadna twarz nie jest dopracowana ? o_o Lepiej zacznij od swoich modeli, a pozniej pisz u kogos, a tak apropo to twoje profile sa gorsze, ale i tak lubie patrzec jak udajesz najlepszego, co to nie ty, czego ty nie potrafisz, a jak ktos u ciebie pisze co masz poprawic to od razu masz jakis problem, wiec o czym ty wogole mowisz gryfny sunku ? I mam ogromna prosbe do ciebie, zebym wogole juz nigdzie nie komentowal, tylko wstawiaj swoje mordy i siedz cicho, tak bedzie lepiej dla wszystkich, peace.
Jacmen
Znowu musicie się kłócić, skączy sie kiedyś ta wasza wojna don i szolpas na badewnza ? On wypowiedział sie ze profil jest słaby i taka jest prawda. Mortin, Norek i reszta z ekipy zróbcie coś z tym, wyłączcie im pisanie postów na 3 miechy, albo zamknijcie ich tematy w piz du będzie spokój, bo nie chce się tego już słuchać ;( ;(

Ps a czy ja tu coś pisałem o banie ?
demiano7
Jackmen a co Ty posty słuchasz??? xD a tak serio to sie zgodze tyle że w tej chwili BadNewz nie zasługuje na bana bo on tylko napisał że profil jest szajski... A prawda jest taka że jest, najlepiej niech ktoś znajdzie fote, Szolpas niech sie przyłoży wkońcu i zrobi idealny profil i huj xD po kótni do huja pana! zamknąć ryje wink.gif
don rxf
CYTAT(demiano7 @ Aug 7 2008, 22:42) *
zamknąć ryje wink.gif

ohmy.gif jak smiesz do mnie, kurwa do mnie ? ohmy.gif
cale forum w ciebie wbija, wiec wez sie kurwa, wez sie kurwa, nie wychylylaj dry.gif
a badnewz to potrafi tylko szczekac dupą, na tym koncze chyba przygode z forum, bo zapewne admini dadza mi 10 % smile.gif
Mortin
Wielokrotnie ostrzegalem, upominalem, a wy nadal swoje..
Jako, ze don byl najbardziej agresywny w tej dyskusji dostal bana na 7 dni. Moze to mu pomoze ochlonac i przemyslec swoja postawe.
Szolpas, rowniez niepotrzebnie spiales sie i naskoczyles na badnewza.. Wkoncu on wyrazil swoje zdanie i mial racje..
Mysle, ze kary jakie rozdalem sa jeszcze lagodne, byc moze za lagodne...
Nastepnym razem, nie oszczedze nikogo..
Pozdrawiam
szołpas
final
Sinet18
Genialny Van Der Vaart nic dodać nic ująć tylko czekać na downloada biggrin.gif
reS
co to za światło przy włoskach z profilu??
wydaje mi się, że łączenia włosków po bokach mogło by być lepsze.
podniósł bym też model włosów w okolicach bmp lekko w górę.

nawet jak tego nie poprawisz, a znając ciebie mogę być tego pewien, to tak czy inaczej vdv najlepszy na rynku ; ]
MYSZa7
Świetny VdV wink.gif Jedne z lepszych włosków jakie zrobiłeś wink.gif

PS. VdV w meczu z Santa Fe zaliczył asystę i strzelił gola z wolnego wink.gif
demiano7
Trzeba przyznać że Rafael pełną gębą smile.gif mam nadzieje że poprawisz to co ReS napisał wink.gif
szołpas
CYTAT(reS @ Aug 8 2008, 00:56) *
co to za światło przy włoskach z profilu??
wydaje mi się, że łączenia włosków po bokach mogło by być lepsze.
podniósł bym też model włosów w okolicach bmp lekko w górę.

nawet jak tego nie poprawisz, a znając ciebie mogę być tego pewien, to tak czy inaczej vdv najlepszy na rynku ; ]

to światło z profilu to poprostu nie dokładnie wycięte włosy na preva( w grze wygląda to normalnie)
co do włosów to nie będe ich zmieniał ani dawał lekko w góre bo wyglada potem jakby mial wodogłowie xDDDD
... dzieki za komentarze. pozdro
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.