Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Faces By Bartek-brt
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Face Edit > Zaawansowani
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83
BadNewz
Popraw szczękę, bo zapewniam, że można nadać 'bardziej owalny' kształt.

P.S. włosy się wrzynają przy skroniach, na profilu ładnie widać. Dokładniej to po lewej stronie bo prawa wygląda dobrze, ale to pewnie przez cień.

P.S.2 co do tych podkładów to zwykłe od Konami są najlepsze tylko trzeba je odpowiedio dobrać, lub wyedytować smile.gif

CYTAT
No wiadomo ale nieraz jak nakładałem fotke na podkład od konami i wycierałem gumką to jakies pieprzyki czy zmarszczki zostawały i strasznie mnie to wpieniało...

Od tego jest plaster.
bartek-brt
Może sie przydadząsmile.gif napewne lepsze od Jay'a:)smile.gif

DOWNLOAD

P.S.2 co do tych podkładów to zwykłe od Konami są najlepsze tylko trzeba je odpowiedio dobrać, lub wyedytować
No wiadomo ale nieraz jak nakładałem fotke na podkład od konami i wycierałem gumką to jakies pieprzyki czy zmarszczki zostawały i strasznie mnie to wpieniało...
Damian.
dobra mordka smile.gif

Te są fajne BMP na template(mi wystarcza) tongue.gif

arm
Fajny Colsa!
Arek.PL
Zajebisty Colsa !
Gratki smile.gif
bartek-brt
Ja pierdziele ale cicho!
Jamnik
Ładny jakościowo smile.gif Ale możesz pokazać fotke z której go robiłeś wink.gif ?
bartek-brt
CYTAT(Quaresma @ Jul 18 2008, 20:03) *
Ładny jakościowo smile.gif Ale możesz pokazać fotke z której go robiłeś wink.gif ?

BadNewz
Kolor BMP do poprawy, do tego uszy, broda, lewa brew i 'początek' prawej (od wewnętrznej), twarz pod uszami jest za szeroka, linia włosów węższa oraz cały model włosów do góry. Aha i dopasuj RGB włosów. Reszta jest ok.

EDIT: pokaż też profil...
kacper_
Bardzo ładny face wink.gif
bartek-brt

CYTAT(BadNewz @ Jul 18 2008, 20:20) *
Kolor BMP do poprawy, do tego uszy, broda, lewa brew i 'początek' prawej (od wewnętrznej), twarz pod uszami jest za szeroka, linia włosów węższa oraz cały model włosów do góry. Aha i dopasuj RGB włosów. Reszta jest ok.

EDIT: pokaż też profil...

Szkoda że tak ciężko jest znaleźć tobie takie malutkie błędy w twoich twarzach...czekam na edycje. Bez fotki byłbys pewnie cicho ciemny dlatego niechętnie je wklejam bo zawsze znajdą sie tacy którzy ją nakleją na preva i wytknał mi błędy.
reS
profil wygląda dość dziwnie.
tzn template które jest pod bmp ma nie ten kolorek.
Tak poza tym to świetna twarz. pzdr
BadNewz
CYTAT(bartek-brt @ Jul 18 2008, 21:52) *

Szkoda że tak ciężko jest znaleźć tobie takie malutkie błędy w twoich twarzach...czekam na edycje. Bez fotki byłbys pewnie cicho ciemny dlatego niechętnie je wklejam bo zawsze znajdą sie tacy którzy ją nakleją na preva i wytknał mi błędy.

Po pierwsze to się nie napinaj bo to, że nasze topici są w dwóch różnych działach, wcale mi to nie przeszkadza, żeby obiektywnie ocenić twoją twarz.
___
Ja właśnie unikam takich malutkich błędów i staram się redukować je do minimum.
___
Teraz wygląda lepiej, ale musisz jeszcze rozszerzyć dolne części uszu. Możesz też wrzucić trochę kontrastu na teksturkę włosów.

P.S. nie nakładałem fotki na twój preview, nie potrzebuję tego.
bartek-brt

Sebastian Viera

Gonzalo Colsa

Ruben De La Red

Braulio

Juan Albin

PS. Wkurzył mnie sam fakt że znalazłes malutkie błędy za pomocą fotki które i tak niewiele mi dały. Może bym nie byłbym wścipski gdybyś nie czepiał sie każdego bylejakiego gówna, i nie chodzi tu tylko o mordy... Może ty jestes na etapie robienia mord 100% fotki ale dla mnie to żadna przyjemnosc edytowania mordy 30 raży żeby efekt był jak na zdjęciu. Mam nadzieje że na tym skończymi całe te zamieszanie... circle.gif l1.gif l2.gif r1.gif r2.gif square.gif triangle.gif x2.gif
Jamnik
W zamieszanie się nie wtrącam tongue.gif

Co do twarzy to wszystkie bardzo ładne smile.gif Pobieram smile.gif
MaTi10
Świetne face'y,wreszczie De la Red z opaską.
kacper_
Super fejsy wink.gif Sorry, że pytam co to za czcionka na twoich screenach ?
bartek-brt
CYTAT(QLeF' @ Jul 18 2008, 23:40) *
Super fejsy ;) Sorry, że pytam co to za czcionka na twoich screenach ?

brt - pointy
nazwisko gracza - riesling
podpis włosów - jellyka castle's
szołpas
CYTAT(bartek-brt @ Jul 18 2008, 22:44) *

o kurwa ohmy.gif kapitalny!!!
GooFy
Kosmiczny Ryj ! tak jak poprzednie podręcznikowy przykład od zera do bohatera happy.gif Pamiętam twoje pokemony z pro-evo a tu proszę cool.gif Trening czyni mistrza happy.gif
Paput
OMG jakie mordy, Sebastian Vieria wykur*isty i najlepszy ze wszystkich
Arek.PL
Wszystkie mordki wyjebiste ohmy.gif .
E 9
Bardzo dobre mordki sleep.gif Dzięki za download cool.gif
mariolazi
ohmy.gif
Świetne!

Damian.
Rzeczywiście, Viera zajebisty biggrin.gif
Reszta BDB.
pozdro
kacper_
CYTAT(bartek-brt @ Jul 18 2008, 23:51) *
brt - pointy
nazwisko gracza - riesling
podpis włosów - jellyka castle's

Dzięki happy.gif
bartek-brt
dzieki gajsy:-)

BadNewz
Popraw kolor BMP, zmapuj texturę na policzkach i będzie 'git'.
luke
Ładnie, możesz pokombinować z włosami (inny model), bo na tych tylko przód wygląda przyzwoicie, a reszta to taka czarna kupa smile.gif
BiG
Zdejmij trochę nasycenia lub kontrastu z tekstury ryja, zmapuj policzki bo są porozciągane. Reszta miód, malinka.
bartek-brt
Wiecej chyba nie wyciągne z bmp, nie wiem czy tą brode poprawiłem ale nie mam już siły, szkoda mi zmieniać model wlosów bo sie sporo nameczyłem żeby wyglądały ładnie. Jeżeli nie bede miał ochoty robić jeszcze kogos to dam dałna.

norek
CYTAT(bartek-brt @ Jul 19 2008, 14:30) *
Wiecej chyba nie wyciągne z bmp, nie wiem czy tą brode poprawiłem ale nie mam już siły, szkoda mi zmieniać model wlosów bo sie sporo nameczyłem żeby wyglądały ładnie. Jeżeli nie bede miał ochoty robić jeszcze kogos to dam dałna.

Ostatnimi czasy twarzyczki genialne.
MaTi10
Good Job,Bartek;] może byłbyś chętny na Hiszpańskiego Rasiaka(Arruabarrena z (L)?? daj znać

pzdr
Jamnik
niezła mordka wink.gif Najważniejsze że z Hull City smile.gif
bartek-brt

kacper_
Wszystko super detale BMP powalają ohmy.gif wink.gif
Jamnik
Bardzo bardzo dobry face smile.gif Rozkręcasz się ostatnio smile.gif
BoBaN
Świetne ostatnie twarzyczki! Szkoda że nie robisz już nic do Pesa 2008:(
arm
Świetne mordy! wub.gif
Czekam na download... biggrin.gif
norek
CYTAT(bartek-brt @ Jul 19 2008, 19:19) *

Fpyte. Patrze ze wyrosl z Ciebie naprawde swietny facemaker.
MYSZa7
Genialny face wink.gif BMP powala wink.gif
kostek
Super face, świetna jakość.
Paput
No no piękna morda
szołpas
czas coś zrobić cool.gif

*based on mystiq hair
demiano7
B. dobry face, mam pytanie czy to ten henrique przeszedł do barcy? bo wiem że jakiś przeszedł wink.gif
BadNewz
Szczęka, uszy, 'początek' włosów z profilu do poprawy.
szołpas
akurat szczęki i uszów nie bede poprawiał bo
tak ma na fotce happy.gif
... demiano to jest inny wink.gif
demiano7
ok, jeszcze jak byś sie orientował to powiedz skąd wzięli tamtego wink.gif aha no i główne pytanie, czyli ile jeszcze facjat do paczki, bo ja osobiście na nią czekam z niecierpliwością i myśle że reszta użytkowników też wink.gif
bartek-brt
czółko z profilu wraz z włosami i gicior!
BadNewz
CYTAT(sZ0lpAs @ Jul 21 2008, 00:08) *
akurat szczęki i uszów nie bede poprawiał bo
tak ma na fotce happy.gif
... demiano to jest inny wink.gif

Jak mu tam wszyli kawałek betonowego lub drewnianego klocka to ok... Nie ma problemu biggrin.gif .

Popraw chociaż profil wink.gif .
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.