luigi7
Jul 31 2008, 18:58
textura słaba bo i pewnie fota dupna;/
model za to trzyma poziom
don rxf
Jul 31 2008, 19:47
CYTAT(szołpas @ Jul 31 2008, 15:08)

update

* next Van Der Vaart - Real Madrid

Kozak jezd on
CYTAT(szołpas @ Jul 31 2008, 15:08)

badnewz
staram sie omijać twoje komentarze : DDDDD bo sie poprostu czepiasz,
głowe taką ma akurat ^^
/napad, szolpas xD
badnewz - jeśli nie klekniesz, to przynajmniej weź go w ręke, tak się z frajerami kończy tą banalną gierke.
CYTAT(bartek-brt @ Jul 31 2008, 17:48)

wiem że przy bakach taki jakby inny kolor skóry jest, to przez to ze musiałem strasznie rozciągnąc zeby brodą wmiare zgrywała sie z bakami.
tez jezd fajny on ^^
Don, niepotrzebnie wtrąciłeś się w dyskusję, Badnewz napisał co mu się nie podoba, szolpas jak zwykle by to olał i koniec tematu, a tak pokazałeś że forum iss nie może być wolne od uprzedzeń i subiektywnych opinii.
W związku z tematem chciałbym przypomnieć że komentowanie ma pomagać facemakerom w wychwyceniu błędów, by ich mordy były lepsze, tak więc nie unoście się dumą artyści, ale i niech opinie innych będą w miarę obiektywne.
Co do mord to Wolze wymaga poprawy szczęki, a także jakość włosów może być lepsza (zrezygnuj ze wciskania na siłę tych włosów co z boku są). U Soldado nie podoba mi się tekstura (są lepsze foty tego piłkarza - tak mi się kojarzy

), a i Bartek-brt nie pisz że to zróżnicowanie kolorów skóry z boku spowodowane jest mapowaniem baków, bo idzie to sprytnie rozmieścić na bmp i zmapować żeby było ładnie.

masz tu fotkę soldado:P
Świetny Wolze, murzynek też niczego sobie Bartku.
Soldado średni - myśle ze ten Mystiqa prezentuje przyzwoity poziom, no chyba ze ukaże się przyzwoita fotka.
Pozdrawiam, powodzenia w dalszych pracach.
siwers99
Aug 1 2008, 12:51
a ja mysle ze nie ma sensu robi facjatek zawodnikow ktorych sa juz dobrze wykonane tak jak Roberto Soldado bo wykonanie jego twarzy przez mystiqa jest bardzo dobre:)
szołpas
Aug 1 2008, 13:34
No no no kapitalna mordka

Super włoski
Po co pokazujesz zdjecie vdv.
Morda poprostu kapitalna.
Kto nastepny bo twoja forma ostatni mocno poszła w góre
BadNewz
Aug 1 2008, 13:53
No, no naprawdę nieźle, popraw ten kant po lewej stronie szczęki, zdejmij trochę żółci z BMP, a to na profil (uwzględnij kształt 'głowy' oraz uszy):
foto
extra morda
nie mam się zbytnio do czego uczepić w tym ryjku
Damian.
Aug 1 2008, 14:19
Kolorek bmp i profil przechylony IMO do poprawki
Reszta zajebista
CYTAT(BadNewz @ Aug 1 2008, 14:57)

No, no naprawdę nieźle, popraw ten kant po lewej stronie szczęki, zdejmij trochę żółci z BMP, a to na profil (uwzględnij kształt 'głowy' oraz uszy):
foto +1

Poprawisz to będzie git
szykuje sie najlepszy vaart na scenie;p
bartek-brt
Aug 1 2008, 15:23
szolpas, don i badnewz... nie wiem dlaczego tak ze soba zaciekle walczycie, ale jesli jeszcze raz, ktos na kogos naskoczy to zakonczy przygode z naszym forum
@don
nie musisz byc nikogo adwokatem i nie musisz odpisywac na czyjes, Twoim zdaniem bezpodstawne, komentarze..
forum sluzy do tego, aby kazdy mogl wypowiedziec sie na dowolny temat w swoj wlasny i indywidualny sposob, byle nie obrazajac innych uzytkownikow..
Tym razem ujdzie sie bez procentow dla nikogo, choc jedynym, ktorego moglbym teraz ukarac jestes Ty, don.
To, ze badnewz przyczepil sie twarzy szolpasa, to nic dziwnego i zaczepnego, gdyz takie komentarze sa po to, aby pomagac innym facemakerom uzyskac lepsza jakosc twarzy. Ja sam wolalbym dostac 3 komentarze do swojej twarzy, ale konkretnie mowiace co mam poprawic, niz 10 komentarzy od uzytkownikow ktorzy pisza : "super twarz", "jestes najlepszy" etc.
Natomiast powszechnie wiadomo, ze szolpas ma w dupie komentarze, ktore sa krytyczne w stosunku do jego twarzy i uwaza, ze taki ktos musi go nie lubic i zaczepiac..
Mam nadzieje, ze jest to ostatnia taka pyskowka z waszej strony na forum i zakopiecie topor wojenny.
Pozdrawiam
demiano7
Aug 1 2008, 15:35
Mortin święte słowa

Van der Vaart po prostu wyjebany, to o czym mówił Badnewz i Bartek do poprawy i mysle że wtedy ten Vaart będzie juz nie do przebicia
Giovani
Aug 1 2008, 15:35
Zajebisty Van der Vaart, dlaczego Real pytacie? Bo najprawdopodobniej będzie on reprezentował on ich barwy od przyszłego sezonu.
szołpas
Aug 1 2008, 15:55
@ mortin
nie mam w dupie komentarzy innych użytkownikow i nie obchodzi mnie
to ze ktos 10 razy z rzedu mi napisze ze 'morda wyjebana',potrafie przyjąć
krytyke i poprawić błędy,natomiast jezeli ktos się czepia co nie jest racją
to olewam takie komentarze

tyle z mojej strony...
pozdro
CYTAT(Giovani @ Aug 1 2008, 16:39)

Zajebisty Van der Vaart, dlaczego Real pytacie? Bo najprawdopodobniej będzie on reprezentował on ich barwy od nowego sezonu .

dzięki za komentarze,Van Der Vaarta jeszcze poprawie
don rxf
Aug 1 2008, 16:50
CYTAT(Mortin @ Aug 1 2008, 16:32)

Mam nadzieje, ze jest to ostatnia taka pyskowka z waszej strony na forum i zakopiecie topor wojenny.
NIGDY W ŻYCIU !
Szolpas mordca zajebista
bartek-brt
Aug 1 2008, 18:39

update (baki, bmp)
CYTAT(luke @ Jul 31 2008, 21:10)

a i Bartek-brt nie pisz że to zróżnicowanie kolorów skóry z boku spowodowane jest mapowaniem baków, bo idzie to sprytnie rozmieścić na bmp i zmapować żeby było ładnie.
wiem wiem, mam nadzieje ze teraz lepiej
CYTAT(Mani3k @ Aug 1 2008, 12:44)

Soldado średni - myśle ze ten Mystiqa prezentuje przyzwoity poziom, no chyba ze ukaże się przyzwoita fotka.
wiem mystiqa wersja jest całkiem niezła ale nie mogłem sie zdecydowac która lepsza, poko czy jego dlatego porpawiłem model u tego pierwszego
CYTAT(Mortin @ Aug 1 2008, 16:32)

Natomiast powszechnie wiadomo, ze szolpas ma w dupie komentarze, ktore sa krytyczne w stosunku do jego twarzy i uwaza, ze taki ktos musi go nie lubic i zaczepiac..
jeszcze badnewz i prawie cała reszta famakerów
szołpas
Aug 1 2008, 22:27
u p d a t e
BadNewz
Aug 1 2008, 22:35
CYTAT(bartek-brt @ Aug 1 2008, 19:43)

jeszcze badnewz i prawie cała reszta famakerów
No cóż, ja poprawiam wszystko co wg mnie naprawdę jest do poprawy, poza tym sam napisałeś ad mojej ostatniej twarzy, że błędów nie widzisz

. A jeśli masz na myśli to co napisał wcześniej szolpas (oraz BiG) odnośnie Bendtnera to wiedz, że wszystko już jest poprawione

.
_____
Van der Vaart teraz dużo lepszy, ale wciąż mam zastrzeżenia do nosa, który jest zbyt zadarty oraz mapowania textury na profilu

.
szołpas
Aug 1 2008, 22:39
CYTAT(BadNewz @ Aug 1 2008, 23:39)

No cóż, ja poprawiam wszystko co wg mnie naprawdę jest do poprawy, poza tym sam napisałeś ad mojej ostatniej twarzy, że błędów nie widzisz

. A jeśli masz na myśli to co napisał wcześniej szolpas (oraz BiG) odnośnie Bendtnera to wiedz, że wszystko już jest poprawione

.
_____
Van der Vaart teraz dużo lepszy, ale wciąż mam zastrzeżenia do nosa, który jest zbyt zadarty oraz mapowania textury na profilu

.
ehhhymmmm tekstura z profilu? pewno chodzi ci o ten biały paseczek,bedzie cięzko z jego usunięciem bo bym musiał usunac zarost a tego raczej nie zrobie
o nosie pewnie napisałes bo zobaczyłeś komentarz alegora
pro-neo.pl.. wróć 
ciekawe ze dostaleś bana , przeciez masz neo xD ... i nie ucz mnie wiem o co ci chodziło
BadNewz
Aug 1 2008, 22:47
Ehem, o który komentarz Alegora Ci chodzi? Cóż jak powszechnie wiadomo dostałem bana na evo-web i więcej się tam nie rejestrowałem

Więc nie widziałem cóż tam ten pan napisał.
Odnośnie mapowania profilu chodziło mi zmapowanie textury na odcinku uszy - policzki, a wyglądać to powinno mniej więcej tak:

Świetna animacja Maks widać teraz więcej xP

Popraw kształt włosków
Zwęź część szczęki w odcinku uszy - czoło. Lekko popraw z profilu i miazga.
Szczęka, nos, oczy, uszy
Patrząc na tą animację to mógłbyś poprawić bo nie odwzorywuję fotki.
Świetna twarz, jak poprawisz ją trochę to może być o wiele lepsza.
A mnie sie bardzo podoba the best vdv i jedna z najlepszych twoich twarzy o ile nienajlepsza
Giovani
Aug 2 2008, 09:38
Plis daj Download Soldado, bardzo mi przypadł do gustu
Na Vaarta poczekam
Damian.
Aug 2 2008, 10:20
Poprawisz, to co widać na animacji Myszy i myślę, że będzie lepszy od wersji Mystiq'a

Popraw to co na screenie Ci dałem. Wiem, że mała pierdółka, ale łatwo ją naprawić w krótkim czasie ;P

P.S. weź może jeszcze delikatnie wysuń mu brodę i usta do przodu
pozdro
bartek-brt
Aug 2 2008, 12:23
szołpas
Aug 2 2008, 12:52
dzieks za download
final-przy wydaniu paczki bedą 2 wersje włosów 
bartek-brt
Aug 2 2008, 13:05
teraz najlepszy:)
Świetny VDV, czekam na download.
CYTAT(szołpas @ Aug 2 2008, 13:56)

dzieks za download

No ta wersja kapitalna.
CYTAT(szołpas @ Aug 2 2008, 13:56)

dzieks za download

la perfecta:D miód:P
tak jak myslalem. amazing, wysoki poziom
Bezapelacyjnie VdV najlepszy na rynku, choć tekstura górnej części włosów mogłaby być lepsiejsza... (:
Pozdrawiam
bartek-brt
Aug 2 2008, 19:12
djclanv1r00z
Aug 2 2008, 19:18
spróbuj zamknąć mu paszczę

i coś za bardzo się świeci na czole:P
a tak to elegancki

pozdro
BadNewz
Aug 2 2008, 19:22
Słaby model... Zrób go z tej foty:

Wszyscy widzą dlaczego model słaby?
bartek-brt
Aug 2 2008, 19:39
CYTAT(BadNewz @ Aug 2 2008, 20:26)

Słaby model... Zrób go z tej foty:

Wszyscy widzą dlaczego model słaby?
próbowałem go robic kiedys z tej fotki ale ona podchodzi bardziej pod Y a taki on nie jest. Kiepskie kolory mi wychodziły dlatego sobie darowałem go. Dzisiaj zobaczyłem ze Jamnik go zrobił a tez miałem kiedys checi dlatego poszukałem sobie jakiegos dobrego zdjecia i go skrobnałem i nie sądze że jest SŁABY:)
Ust zamykać nie bede bo to graniczy z cudem:D:D
BadNewz
Aug 2 2008, 20:48
W czym problem? Robisz go na dwóch paletach. Najpierw na Y a później wystarczy umiejętnie pobawić się selective color i masz R... Od Y bardzo łatwo jest przejść do W i właśnie do K...
Modele wymagają poprawek, zarówno włosów jak i twarzy.
CYTAT(bartek-brt @ Aug 2 2008, 18:16)

Hmm nie wiem dlaczego ale nie podpasowała mi ta twarz...Ja kojarze Bouazze własnie tak, jak wyszedł na tym zdjęciu...Myślę, że jakbyś spróbował go zrobić z tej fotki i tak jak Badnewz pobawić się kolorkami to wyszłoby lepiej...
pzdR imiennIk ;D
don rxf
Aug 2 2008, 21:22
CYTAT(bartek-brt @ Aug 2 2008, 20:43)

próbowałem go robic kiedys z tej fotki ale ona podchodzi bardziej pod Y a taki on nie jest. Kiepskie kolory mi wychodziły dlatego sobie darowałem go. Dzisiaj zobaczyłem ze Jamnik go zrobił a tez miałem kiedys checi dlatego poszukałem sobie jakiegos dobrego zdjecia i go skrobnałem i nie sądze że jest SŁABY:)
Ust zamykać nie bede bo to graniczy z cudem:D:D
Pokaz fotke : d
bartek-brt
Aug 2 2008, 21:29
CYTAT(don rxf @ Aug 2 2008, 22:26)

Pokaz fotke : d

Jeżeli by tamta fota była dobrze kolorystycznie to juz dawno byscie mieli face w ks. Mi moja praca pasuje...proponuje samemu spróbować be em pe.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.