Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Faces By Bartek-brt
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Face Edit > Zaawansowani
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83
djclanv1r00z
bardzo estetycznie wykonany smile.gif

pozdro cool.gif
Paput
Kozak morda IMO
MYSZa7
Świetna twarz,poprawiłbym może tylko to ciemne z prawej strony przy łączeniu głowy z "włoskami" wink.gif
szejk
Jakośc jaka wyciagasz z tych fotek jest niesamowita. Robisz zajebiste fejsy. Można sie spodziewac jescze kogos z hull city?
szołpas
CYTAT(MYSZa7 @ Aug 17 2008, 15:44) *
Świetna twarz,poprawiłbym może tylko to ciemne z prawej strony przy łączeniu głowy z "włoskami" wink.gif

+1
BiG
Znakomita jakość jak na takie foty. Ale tak jak wspomniał Mysza i Szołpas do poprawy ten cień po prawej stronie czoła.
bartek-brt
To wina oświetlenia w grze, w trakcje meczu to wygląda dobrze ale postaram sie cos jeszcze pokombinować.
Może zrobie jeszcze jedengo gracza...jak macie jakies propozycje to dawajcie (FOTY) i oczywiscie unmade'y:)
Damian.
Tony Warner z Hull City (Bramkarz)

Będzie akurat pasowało smile.gif

Jeszcze

N'Gog(liverpool):
http://images33.fotosik.pl/355/b38f6d3e1e86ba0f.jpg

Tamta mordka świetna ;p
norek
CYTAT(bartek-brt @ Aug 17 2008, 13:42) *

No no mordka wyglada jak rodem od S'N'a. Genialna jakosc jak i podobienstwo.
JurekBlanco
bardzo bym prosil o link do pobrania twarzy Raula...
szołpas
CYTAT(JurekBlanco @ Aug 17 2008, 21:42) *
bardzo bym prosil o link do pobrania twarzy Raula...

będzie w paczce którą zaniedługo może wydam sleep.gif
luigi7
CYTAT(bartek-brt @ Aug 17 2008, 13:42) *

O jasna Anielko:O:D
wypas;)
JurekBlanco
szołpasie mogłbym Cię prosić o zrobienie twarzy kogoś z trójki Robben, Diarra, Higuain? bo dostępne na rynku twarze sa zaledwie średnie, a ty twarzą Raula po prostu zwaliłeś mnie z nóg...

z góry dzięki
MYSZa7
CYTAT(JurekBlanco @ Aug 19 2008, 11:16) *
szołpasie mogłbym Cię prosić o zrobienie twarzy kogoś z trójki Robben, Diarra, Higuain? bo dostępne na rynku twarze sa zaledwie średnie, a ty twarzą Raula po prostu zwaliłeś mnie z nóg...

z góry dzięki

+1
Tomi84
QUOTE(JurekBlanco @ Aug 19 2008, 11:16) *

z góry dzięki

Jesli Twoim zdaniem Diarra i Higuain od Mistiqa są średnimi twarzami to nie wiem czego kolego oczekujesz...

http://pesfaces.co.uk/laliga.php?cat_id=35
szołpas
CYTAT(JurekBlanco @ Aug 19 2008, 11:16) *

z góry dzięki

będe robił na bank Robbena i Higuaina z Diarrą nie wiem
tymczasem...

*włoski ulegną jeszcze poprawie
ahh zapomniałbym ^^ .. potrzebuje dobrą fotke z profilu
Damian.
Czoło żołcią wali

Szukałem Ci fotki na profil i przypadkiem...

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

BadNewz
CYTAT(Damianinho @ Aug 19 2008, 16:47) *
Czoło żołcią wali
+1

Model bardzo przeciętny, pracuj.

perONE
mordęga bdb wink.gif

Nie jestem specjalistą i nie wiem jakie fotki są potrzebne do zrobienia profilu, ale znalazlem taka
MaTi10
Szołpas niszczysz Realem ; D ryjki kozackie;] pzdr
potter
Jakosc mi sie podoba
Ale on mi Savioli nie przypomia, moze troche
http://pu.i.wp.pl/?k=MzAwMjQ0NjAsMTAzMTQw&f=Saviola.jpg
Troche inny jak Twoj ;p
Zywy
Włosy mi sie podobaja, i tak najlepszy Saviola na rynku
norek
CYTAT(szołpas @ Aug 19 2008, 16:41) *
będe robił na bank Robbena i Higuaina z Diarrą nie wiem
tymczasem...

*włoski ulegną jeszcze poprawie
ahh zapomniałbym ^^ .. potrzebuje dobrą fotke z profilu

Zamknij mu usta.
Tomi84
Jedena z lapszych mord "El Conejito" na rynku ale wymaga jeszcze troszkę poprawek.
szołpas
CYTAT(BadNewz @ Aug 19 2008, 16:59) *
+1

Model bardzo przeciętny, pracuj.

najpierw zobacz fotke bocie ... ona nie kłamie wink.gif
damianinho rozjebales mnie tą fotka xDDDDDDDDD
dzieki za profil
bartek-brt
taaaa fota nigdy nie kłamie...pamiętaj bandzior!!
Saviola niezły jednak sądze że kilka innych, lepszych fotek z których mozna go zrobic:)
Nie sądze żeby w zamkniętych ustach wyglądał lepiej, odejmie mu troche jego uroku:D
reS
Raul i Saviola kompletnie mi nie podchodzą.
mordy Bartka stały dobry poziom, pzdr
Mortin
raul dobry, ale saviola juz nie
dziwny wyraz twarzy ma, przez co jest jakis niepodobny
pozdro
JurekBlanco
no ja z niecierpliwością wyczekuję na twarz Robbena Higuaina i mam nadzieję Diarry. jaram sie jak nie wiem co. Szołpas po prostu zmiażdzyłeś mnie Raulem i Saviolą.oby tak dalej! Czekam z niecierpliwością na paczkę i niesamowicie sie jaram! biggrin.gif

Pozdro!
Giovani
Zajebisty Saviola IMO biggrin.gif
bartek-brt
Fota była bardzo mała...a no i jeszcze nie kłamie%-)
BadNewz
CYTAT(bartek-brt @ Aug 20 2008, 01:10) *

Mogę już się śmiać?  huh.gif

Twarz fpyte nawet bardzo w sumie nawet nie widać, że fotka była mała... AŻ tak.

don rxf
..a no i jeszcze nie kłamie%-)

hahaahahaahha.

kozak mordy barti xD
Mani3k
Bartek świetne mordki, świetna jakość u Kinga jak na tak mała fotkę, Brown również dobry, jedynie bym "wyżej" wtopił teksturę włosów, żeby lepiej zgrywała sie z BMP twarzy - widać różnice tekstur szczegolnie na skroniach.
---------------------------------------------------------------------------------
Szołpas Saviola wg mnie nie potrzebny gdyz temu Mystiqa nic nie brakuje... skoro robisz graczy Realu to moze sprobuj wykonac Dudka, Metzeldera, Diarre? Nie ma na rynku ich dobrych wersji.
Pozdrawiam
Vieczor94
Mani3k masz racje... ze nie ma ich bdb wersji.... Saviola jest już idealny....zrób Robinho...Raul najlepszy jaki wyszedł...;];]pozdro.
norek

Wedlug mnie bardzo dobra twarz. Nawet nie bardzo widac ze fotka ktorej uzyles nie byla duzych rozmiarow.
MYSZa7
Szołpas - Bardzo dobry Saviola wink.gif
Bartek-brt - Świetna twarz wink.gif
luigi7
tajemnicą nie jest fakt iż niejaki bartek brt robi najlepsze ryje z małych fotek i za to wielkie dzięki bo mało, który facemaker robi z małych ryjce;)

ryje po wypasie:) MORE MORE MORE!!!!

EDIT:
dziex za biny:)
bartek-brt
Narazie raczej koniec z hull city:) następny pewnie ktos z recreativo.

Marlon King

Wayne Brown
Kubbas
Bartek, świetne twarze, brawo za to, że robisz graczy z małych fotek w świetnych jakościach nie każdy facemaker się tego podejmuje, a ci gracze są najbardziej potrzebni. Dzięki za twarze beniaminków.

Szołpas wszystkie twarze wyśmienite, tak trzymaj smile.gif
szejk
Szkoda ze konczysz z hull. Wasze mordy jak zwykle zajebiste. Tak trzymac panowie
szołpas
update

postanowiłem ze poprawie tez troche van der vaarta

licze na jakies dokładne wskazówki co do poprawienia
no to dawać fotki Dudka : p
MaTi10
Świetnie Szołpas;d nic dodać nic ująć;] Dudek może?następny bo najlepszy ostatnio mi się wydaje to ten od Jamnika;]
JurekBlanco
Broń Boże nie zamykaj ust Savioli!!! z profilu Rafael ma troche odstajace wloski, ale ogolnie jest full wypas!
Zywy
Saviola świetny, zdecydowanie najlepszy na rynku. Jak juz sie bierzesz za Królewskich to może zrób Metzeldera bo nikt go chyba rewelacyjnie nie wykonał, a jest tylko jedna wersja z brodą jeszcze średnia w dodatku.

Tomi84
Saviola git, moim zdaniem nie wymaga już żadnych poprawek. U VDV też moim zdaniem nie ma się do czego przyczepić.
djclanv1r00z
bardzo fajne mordy biggrin.gif i czekam z niecierpliwością na Dudka bo gram na tym samym binie dudka od PES-a 4 już biggrin.gif heh bo nikt lepszego nie wykonał biggrin.gif

pozdro cool.gif
bartek-brt
CYTAT(djclanv1r00z @ Aug 21 2008, 20:23) *
bardzo fajne mordy biggrin.gif i czekam z niecierpliwością na Dudka bo gram na tym samym binie dudka od PES-a 4 już biggrin.gif heh bo nikt lepszego nie wykonał biggrin.gif

pozdro cool.gif

http://sharebee.com/c6ac6ce6
a ten tutaj taka tragedia?
Giovani
Jak dla mnie Saviola best ever!
A Vaart ohmy.gif mówi samo za siebie!
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.