Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Faces By Bartek-brt
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Face Edit > Zaawansowani
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83
MYSZa7
Sorki,ale nie podoba mi się twój Da Costa wink.gif Bmp świetne i włoski BDB,ale podobieństwo takie sobie.Uważam,że mój lepiej go przypomina,ale to tylko moje zdanie.Ten drugi natomiast prezentuje się świetnie.
don rxf
CYTAT(MYSZa7 @ May 12 2008, 16:13:21) *
Sorki,ale nie podoba mi się twój Da Costa wink.gif Bmp świetne i włoski BDB,ale podobieństwo takie sobie.Uważam,że mój lepiej go przypomina,ale to tylko moje zdanie.Ten drugi natomiast prezentuje się świetnie.

słucham ? wacko.gif blink.gif
Kozak mordy malenka biggrin.gif
BadNewz
CYTAT(MYSZa7 @ May 12 2008, 16:13:21) *

"Ja też" słucham? wacko.gif blink.gif

Jak tam z tym Porto? wink.gif

Twarze znakomite nie ma się co czarować.
MYSZa7
CYTAT(don rxf @ May 12 2008, 22:12:20) *
słucham ? wacko.gif blink.gif
Kozak mordy malenka biggrin.gif

IMO mój bardziej podobny,ale u Szolpasa lepsze BMP i włoski wink.gif
BadNewz
CYTAT(MYSZa7 @ May 12 2008, 23:27:36) *
... u Szolpasa lepsze BMP i włoski wink.gif

No, no bystry jesteś blink.gif blink.gif blink.gif

Ja nie miałem problemów z rozpoznaniem go chociaż widziałem chłopa tylko jak wystawiłeś swojego na forum.
Patryk_96
Super twarze!!!
10/10
szołpas

based on sn hair
don rxf
CYTAT(MYSZa7 @ May 12 2008, 23:27:36) *
IMO mój bardziej podobny

Zdaje ci sie bo ci cycki rosną.
Arek.PL
CYTAT(sZ0lpAs @ May 13 2008, 12:59:07) *

Mistrzostwo Świata Szolpas smile.gif
Mordki robią na mnie ogromne wrażenie szczególni Drenthe i jego włosy wacko.gif

Pozdrawiam
Paput
Drenthe i jego włoski wyszły zajebiście, tak samo jak ten drugi grajek
Damian.
Zajebiste fejsy.
U Ledesmy pobaw się może z profilem(na pewno coś znajdziesz na gettyimages biggrin.gif)
U Da Costy lekko możesz oczy powiększyć
Marzoratti - WOW o_0
Drenthe - bardziej podoba mi się twoja wcześniejsza wersja , choć ta też niczego sobie xD

P.S. Każdy ocenia jak mu się wydaję , to chyba dobrze?? Dla mnie takie komentarze są bardziej sensowne , niż pisanie przez 3 strony "wow , ach , och itd."

Pozdr wink.gif
MYSZa7
Wszystko git w ostatnich twarzach,ale przód włosów Drenthe słaby,wcześniejszy był lepszy wink.gif

CYTAT(don rxf @ May 13 2008, 13:24:57) *

Dobra dobra, śmieszne zajebiście.Ja mam swoje zdanie i tyle.Gdyby Szolpas poprawił oczy i brwi byłby best ever biggrin.gif

CYTAT
P.S. Każdy ocenia jak mu się wydaję , to chyba dobrze?? Dla mnie takie komentarze są bardziej sensowne , niż pisanie przez 3 strony "wow , ach , och itd."

Tacy liżą dupe,ja nie.
BadNewz
CYTAT(don rxf @ May 13 2008, 13:24:57) *

xDDD xDDD xDDD
_____

Drenthe bardzo dobry, włosy robią wrażenie natomiast twarz już nietakie...

Co do tego "drugiego" to mógłby być ciut mniej żółty, ale i tak jest bardzo dobry.
Mani3k
Da Costa niezły, ale model włosów nieciekawy, głównie rzuca sie źle wykonany "frontview" tekstury tj. włosy powinny bardziej nachodzić na czoło, poza tym mordka OK.
U Drenthe ciekawy pomysł z włosami, sama twarz bez rewelacji.
Najlepszy Marzoratti, jedynie mogłbys pobawić sie balansem tekstury, aby twarz bardziej zgrywała się z szyją.
Pozdrawiam Szolpas.
P.S. Tak na przyszłość... BadNewz zanim zaczniesz uczyć kogoś ortografii, sam radze otworzyc slownik ortograficzny i dopiero pisac posty. NIE TAKIE się pisze kolego.
demiano7
Liżą dupy?? Ty chlopie masz coś z głową? czy z dupą?? To że nam sie podobaja twarze np Szolpasa i to pokazujemy to znaczy że mu dupe lizemy? o_O nie opisuj... Co do twarzy to miażdżą jak większość ostatnich... tylko drenthe jakos mnie nie przekonuje... wink.gif
bartek-brt
CYTAT(demiano7 @ May 13 2008, 21:24:57) *
Liżą dupy?? Ty chlopie masz coś z głową? czy z dupą?? To że nam sie podobaja twarze np Szolpasa i to pokazujemy to znaczy że mu dupe lizemy? o_O nie opisuj... Co do twarzy to miażdżą jak większość ostatnich... tylko drenthe jakos mnie nie przekonuje... wink.gif

Po co sie wcinasz w rozmowe, odpisujesz i chcesz zeby nikt nie odpisywał na twojego posta?? To tak jakbym napisał "Ssij nie odpisuj". Nie wiem co nagle tak zraziło Dona do Myszy... Co do lizania to faktycznie komentarze "ach och i super" nic nie wnoszą wiec tym bardziej my facemakerzy powinniśmy sie czieszyć że ktoś nam pomaga poprawiać swoje błędy.

Niezłe mordy, ale te włosy u drugiego typa to chyba bazowane na S'nowskich co??:>:)
szołpas
apeluję o ciszę smile.gif
... jap smile.gif włosy bazowane na sn'owych zapomniałem dopisać
i'm sorry.. dzieki za komentarze
kostek
Każdy kolejny głupi post, nie związany bezpośrednio z twarzami Szolpasa będzie odpowiednio nagrodzony.
Dziękuję.
olivier
CYTAT(sZ0lpAs @ May 11 2008, 22:34:45) *

U Da costy obniż troche usta reszta bdb.
olivier
Dzięki za download,na pewno skorzystam.
szołpas

Rapidshare DL
Speedyshare DL
BadNewz
Fajny Krzynówek, dzięki za download.

No to norkowy do kosza tongue.gif
Paput
Dzięki za downlaod Krzynio zajebisty
Arek.PL
Krzynówek miażdży reszta też klasa światowa wub.gif
Mani3k
Marzoratti i Helton czapki z głów.
Dzięki i licze na więcej.
Pozdrawiam rolleyes.gif
Jacmen
Wreszcie prawdziwy Krzynówek, reszta też świetna wink.gif
Patryk_96
Super paka twarzy!! Najlepszy Krzynówek. biggrin.gif
Pro-Evo-S
Krzynówek z przodu fajny, ale z profilu taki jakiś niekrzynówkowaty :/

Reszta OK wink.gif
eye63
CYTAT(Pro-Evo-S @ May 17 2008, 18:27:39) *
Krzynówek z przodu fajny, ale z profilu taki jakiś niekrzynówkowaty :/

Reszta OK wink.gif

Zgadzam się, popraw profil - chociaż i 'bez profilu' jest obecnie najlepszy na rynku, bo przód ma cholernie realistycznie odwzorowany.
lodzik2c
czy dalbys rade zrobic chamakha z tego zdjecia?? http://www.girondins.com/jcms_girondins/up...interactif1.jpg
MYSZa7
Bardzo dobra paka biggrin.gif Najlepsze twarze w środkowym rzędzie.
bartek-brt

voytazz13
jakie bmp!!! ohmy.gif nie kojarze go ale wyglada zajebiscie
Arek.PL
Jestem bardzo zadowolony z tej twarzy smile.gif kapitalne bmp i mistrzowskie włosy.
Dobrze że robisz zawodników z ligi hiszpańskiej wink.gif

Pozdrawiam
Paput
NIekojarze czlenia ale jakość BDB
reS
Widać, że fotka z której korzystałeś do najlepszych nie należała, ale ogólny efekt bardzo dobry wink.gif pzdr
szołpas

* hair based by sn

MYSZa7
Wszystko super w twarzyczkach tylko u De La Reda troszke pokombinowałbym z oczami.To tyle smile.gif
don rxf
WOW ph34r.gif mad.gif Niezle blush.gif
Pro-Evo-S
CYTAT(sZ0lpAs @ May 19 2008, 17:02:12) *

* hair based by sn

Semih świetny, ale de la red coś mi niepodobnie tu wygląda. Coś trzeba w nim zmienić smile.gif
bartek-brt
Z dziurkami to mam namysli zebys je zwiekszył do góry.

Mógłbys spróbować znaleźć inny model włosów chociażby od Rocardo Lopeza i je wymodelowac.
Paput
IMO dwie mordki świetne
Mani3k
Senturk bomba. De La Red niezły, ale pobawiłbym sie z włosami, sprobuj wykonać takie jakie ma na fotce.
Pozdrawiam
Mortin
manka de la red bardziej mi podpasil
szołpas
zobacz najpierw fotke bo chyba w ogule nie masz pojęcia jak wyglada De La Red wink.gif
CYTAT(Pro-Evo-S @ May 19 2008, 17:35:06) *
Semih świetny, ale de la red coś mi niepodobnie tu wygląda. Coś trzeba w nim zmienić smile.gif

CYTAT(Mani3k @ May 19 2008, 19:34:04) *
Senturk bomba. De La Red niezły, ale pobawiłbym sie z włosami, sprobuj wykonać takie jakie ma na fotce.
Pozdrawiam

tych włosów z fotki raczej nie bede robił
bo nie mam pomysłu jak je wykonać closedeyes.gif

dzieki za komentarze
kostek
Senturk imo świetny.
bobex77
CYTAT(Mortin @ May 19 2008, 21:44:30) *
manka de la red bardziej mi podpasil

Mnie rownież.

Za to Senturk wyszedl znakomicie.
Arek.PL
To co robisz ostatnio z fejsami przechodzi ludzkie pojęcie smile.gif
Bravo !
szołpas
thx, new closedeyes.gif
MYSZa7
Bardzo dobry Marcelo ci wyszedł jak na tą fotkę.Pobaw się może z włoskami i kształtem ich.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.