Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Faces By Bartek-brt
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Face Edit > Zaawansowani
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83
ryba
Ramos-nie wiem jakiej fotki uzywales ale jakosc bardzo fajna
Villa-wyglada super,ale wole tego od mortina
Silva-IMO najlepszy
Arek.PL
Najlepszy Silva, pozniej villa i 3 ramos smile.gif
Ale i tak sa perfekcyjne smile.gif
Paput
Ramos troszke gorszy ale pozostali zajebiści
Kiedy download?
perONE
gdyby nie wloski to Ramos kapitalny!!
Jacmen
Trzy mordki świetnie zrobione super robota wink.gif
Vadiim
Mnie jakoś nie podchodzi Villa ;-)
Nie wiem dlaczego, ale I don't like him ;-)
Dwie pozostałości świetne wink.gif
Silve już oceniałem, a Ramosa... myślę, że można byłoby dokonać drobnej roszady jeżeli chodzi o samą fryzurę smile.gif

Nie pozostaje mi nic innego jak czekać na paczuszkę, która zresztą zapowiada się kapitalnie ;-)
bartek-brt
Cytat(sZ0lpAs @ Mar 24 2008, 17:26:37) *
preview

preview

v2

pozdro rolleyes.gif

Silva - Super!
Villa - Nawet niezły ale IMO lepsza Mortinowska.
Ramos - Taki niedorobiony. Fotka też nie najlepsza jeśli chodzi o podobieństwo.
bartek-brt
Moje pierwsze włosy3D:P

szołpas
Cytat(bartek-brt @ Mar 24 2008, 23:00:52) *
Moje pierwsze włosy3D:P

nooo dla mnie zajebisty smile.gif) widze ze fota była cięzka ale wyszedł bardzo dobry fejs
BadNewz
Połączenie włosów z czołem jest przebarwione... smile.gif

Co do włosów, to jeśli chcesz osiągnąć taki efekt jak Alegor, to wydaje mi się, że textura jest zbyt wyostrzona i spraw, aby nie wystawała tak ponad "poziom" włosów, modelu.

Ogólnie twarz bardzo dobra, ale aby była wybitna trochę brakuje smile.gif
Arek.PL
Mysle tak jak napisal kolega wyzej, sama twarzyczka calkiem spoko lecz wloski nie bardzo:) ale jak na 1 Twoje wykonanie to calkiem dobrze smile.gif
ryba
Brawo ! Mi sie super podoba ! ph34r.gif
Hal
Bardzo mi się podoba.

P.S - ryba fajny av ;*
Jamnik
Bardzo fajna mordka wink.gif No i gratuluje pierwszych włosków 3D
MaTi10
Brawo bardzo dobry face i fajne wloski 3D;] pzdr
Paput
POdobieństwo jak i jakość BDB wacko.gif
BoBaN
Kozacki Negredo!! Brawa dla Ciebie;)
Vadiim
Bardzo przyzwoity fejs wink.gif
Brawo.
Super robota!
MaTi10
Bartek kiedy wydasz Negredo bo jest mi potrzebny;]pzdr
polop
Villa i Silva chyba najlepsze prace jakie widziałem z zagranicznych piłkarzy ! Ramos trochę taki... ale i tak gratki
BoBaN
ostatnie twarze dobre, ale ostatnio prezentowałeś o wiele lepszy poziom x] może spróbuj z innych fotekx]
bartek-brt
Callab with Alter
ryba
Cytat(bartek-brt @ Mar 26 2008, 21:52:45) *
Callab with Alter

Zajebista morda IMO ph34r.gif
szołpas
Bardzo dobra morda
BoBaN
to samo co pisałem u Altera w temacie;] mordka świetna, tylko ten cień po prawej stronie.
Arek.PL
Ja roniez napisze to samo co u altera:) Cygan Bardzo Dobry smile.gif naj jaki powstal;)

Pzdr
szołpas
dzieki za wszystkie komentarze wink.gif

next: Higuain , Thiago Motta
Arek.PL
Zaprezentowales te twarze w kolejności od najlepszej do jesli mozna tak napisac najslabszej.
Bobadilla brak jakichkolwiek uwag, wlosy bardzo ladne.
David Degen również Bardzo Dobry.
Ale Robinho jak dla mnie sredniak. Mysle ze narazie jest za duzo fejsów robinho (wszyscy go robia po 2-3 razy).
Mogles zrobic jakiegos innego grajka smile.gif
Mimo to szykuje się wysmienita paka.

Pozdro
T-Mac
facy na wysokim poziomie, wroc do robienia twarzy tych mniej znanych graczy smile.gif
bartek-brt
Robinho cienki a nawet bardzo za to poprzednie dwie miażdżą!!
MaTi10
te dwie pierwsze miazdzą ale Robson sredni.pzdr
Jamnik
Świetne mordki, ale Robinho mi jakoś nie pasuje wink.gif
Jamnik
Bardzo fajny Cygan wink.gif
MaTi10
Swietny Cygan
Paput
Bobadilla i Degen sa świetni
A Robinho taki sobie dry.gif, IMO lepszy od Dona&Sokoła
MYSZa7
Bobadilla i Degen świetni wink.gif Robinho bardzo przeciętny z przodu,a profil słaby IMO wink.gif
demiano7
Może i profil Robsona średni ale jak dla mnie to przód bardzo dobry o_O no i te dwie poprzednie twarze miażdżą! tongue.gif
Wtop lepiej włosy u Degena, i zmień kolor ust smile.gif
bartek-brt

Arek.PL
Jak dla mnie BDB odwzorowany !
Gratki !
ryba
Widac ze fotka byla trudna,ale wydaje mi sie ze poradziles sobie super ph34r.gif
Vadiim
Bardzo dobry face; )
Jedynie troszkę bym te przebarwienia usunął, ponieważ morda jest zdecydowanie za czerwona wink.gif
No i ta dziura w brodzie smile.gif Nie wiem czy to jakiś drobny błąd, czy po prostu tak było na samej fotce ;-)

Strzała.
Arek.PL
Cytat(Vadiim @ Mar 28 2008, 22:41:01) *
Bardzo dobry face; )
Jedynie troszkę bym te przebarwienia usunął, ponieważ morda jest zdecydowanie za czerwona wink.gif
No i ta dziura w brodzie smile.gif Nie wiem czy to jakiś drobny błąd, czy po prostu tak było na samej fotce ;-)

Strzała.

Co do tej dziury na brodzie to nie wiem czy tak musi byc ale co do tych przebarwien to tak on juz ma:)
Vadiim
CYTAT(PLayer-Arek @ Mar 28 2008, 23:42:47) *
Co do tej dziury na brodzie to nie wiem czy tak musi byc ale co do tych przebarwien to tak on juz ma:)

Widocznie ostro zaprocentowany chłopina ;-)
bartek-brt
To nie dziura tylko podbródek:) Wolałem zrobic to na modelu niż na bmp. Pobawie sie jeszcze kolorami.
Arek.PL
Cytat(bartek-brt @ Mar 28 2008, 23:08:38) *
To nie dziura tylko podbródek:) Wolałem zrobic to na modelu niż na bmp. Pobawie sie jeszcze kolorami.

Mysle ze kolory moga zostac bo wedlug mnie bardzo go odzwierciedlają,
ta dziurka taka troche mylaca, sam myslalem na poczatku tak jak ty ale jak Vadiim napisal swojego posta to juz nie wiedzialem wink.gif

Pzdr
polop
Riera super
MaTi10
BDB wyszedl,male korekty i bedzie super;]pzdr
Mortin
bardzo dobre twarze, jednak u ramosa cos nie gra z wlosami.. chyba za krotkie czolo mu zrobiles, albo za maly baniak, bo troche klockowato wyglada
popraw to a bedzie lepszy
pozdro
d-note
Wszystkie twarzyczki oprócz Robinho są Very wyskoki poziom.
Robinho taki jakiś - jakoś takoś mi go przypomina :/
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.