Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Faces By Bartek-brt
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Face Edit > Zaawansowani
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83
szołpas
Cytat(bartek-brt @ Apr 13 2008, 16:39:53) *
Wygląda super tylko jakiś taki dziecinny:)smile.gif

Nie moja wina ze ma tak ma na fotce
fota jak co na uefa
Mani3k
Mosquera najlepszy jak dotąd twój face, download oczywiście.
Alves również świetny, Sanchez już troche mniej.
Pozdro
arm
Fajny Gila!
arm
Mosquera najlepszy!
Arek.PL
Dzięki za biny !
bartek-brt

Jamnik
Fajna mordka, tylko nos mi się wydaje krzywy. Kapitalny zarost smile.gif
Damian.
Zajebisty ryjek.
Nieźle połamany ma ten nos xD biggrin.gif
Pozdr smile.gif
d-note
Świetna twarz i jej wykonanie.
Nos :/ Taki nijaki biggrin.gif
Arek.PL
Skoro ma taki nos to po co am mu go prostować ?smile.gif
Mordka genialna wub.gif
demiano7
kolejna facjata do teamu smolarka wink.gif miodzio smile.gif
szołpas

jak ktoś ma fote do profilu to wrzucac rolleyes.gif
Damian.
B.dobry fejs:)

http://cache.daylife.com/imageserve/0g504Pz76R53n/610x.jpg <--- Profil

Pozdr wink.gif
Arek.PL
Fejs jak i hair powalają wacko.gif

Gratki !
Vadiim
Ile jeszcze tych odgrzewancow powstanie?
IMO .. To wszystko robi sie już w sumie nudne.
Z większą przyjemnością tutaj wchodziłem, jak widziałem, ze stworzyłeś mordę jakiegoś grajka którego jeszcze nikt nie wykonał.
Pozdrawiam
bartek-brt
Cytat(sZ0lpAs @ Apr 18 2008, 16:28:32) *

jak ktoś ma fote do profilu to wrzucac rolleyes.gif

Bardzo fajny, super włosy.

Cytat(Vadiim @ Apr 18 2008, 17:02:04) *
Z większą przyjemnością tutaj wchodziłem, jak widziałem, ze stworzyłeś mordę jakiegoś grajka którego jeszcze nikt nie wykonał.
Pozdrawiam

Mam takie same zdanie. Wystarczy wejść w temat JayM a tam 5 razy zrobiony Diego.
szołpas
Cytat(Vadiim @ Apr 18 2008, 17:02:04) *
Pozdrawiam

Moja sprawa kogo zrobie wink.gif
jak nie chcesz nie musisz komentować moich prac
don rxf
Cytat(sZ0lpAs @ Apr 18 2008, 17:47:01) *

+1
zreszta jesli robi morde i wychodzi mu best ever to chyba nic w tym zlego ?
zajebista morda ;D best.
Poruczniku, czekam na profil.
Vadiim
Kwestia gustu wink.gif
Choc dla mnie to totalny bez sens podejmowac sie prac, które już zostały wykonane niemal perfekcyjnie przez innego FaceMakera wink.gif

W swoim zestawie posiadam wspaniałego Rosenberga..Znacznie bardziej przypadającego mi do gustu niż Rosenberg od Szołpasa...
W swoim zestawie posiadam wspaniałego Suazo . .by s'n..

Jest w ogole sens tak nawzajem się "powielać" ?
Przez ten czas, który poświęciłeś na piłkarzy odgrzewanych .. Mogłyby powstać 3,4 inne twarze .. Zawodników, którym pyska "brakuje" .

Znacznie bardziej by to ucieszyło nie tylko mnie, ale napewno też wielu innych osób, oceniających Twoje prace, a napewno bardziej ucieszyłybo to tych, którzy Twoje prace "ściągają" .

CYTAT

Oczywiscie, ze Twoja sprawa wink.gif
Tylko uwierz mi, ze takie robienie w kółko tego samego, w końcu zniechęci wiele osób i o te komentarze.. jakiekolwiek .. prosił będziesz.

Ale róbta co chceta..
Twórzta te swoje "best every" wink.gif

Ale wiedz o tym ,że ze znacznie większa przyjemnością wrzuca się mordy do gry tych grajków, którzy swojego fejsa ni mają.

Nie mówie już o FacePacku, który napewno będzie odbierany znacznie inaczej niż takowy, w którym twarze każdego kopacza były robione po tysiąc razy..

Tak swoją drogą..

Ronaldinho mi dobrego brakuje wink.gif)
Masz rękę "do best everów" .. nie zrobiłbyś :DDDDDDD ?

Myślę, że warto brac przykład choćby nawet z tych FM, którzy mają znacznie większe pojęcie o tym wszystkim niż Ty...wink.gif
Nawet od S"N ... Dawno nie widziałem, aby nazwiska graczy, którym robi "fejsy" były na scenie powtarzane po 1000 razy wink.gif

Ale cóż... Widocznie rajcuje Cie jeszcze "tworzenie gwiazd"
rolleyes.gif rolleyes.gif
MYSZa7
Szkoda,że nie zrobiłeś Wesleya,ale i tak Rosenberg świetny wink.gif
MaTi10
Bardzo Dobry Rosenberg, Myślę że nie warto po kilka razy jednego grajka robić lecz to sprawa Szolpasa czy też innego facemakera kogo robi
Vadiim
CYTAT(MaTi10 @ Apr 18 2008, 20:03:01) *
Bardzo Dobry Rosenberg, Myślę że nie warto po kilka razy jednego grajka robić lecz to sprawa Szolpasa czy też innego facemakera kogo robi

Ta.. tylko robiąc twarze i pokazując je na forum, to jednak nie robi ich tak do końca "tylko dla siebie " smile.gif
Liczy pewnie każdy FM (Zwłaszcza zaawansowany) .. na dużą liczbę komentarzy .. Opinii, pochwał ..
Tak więc po powieleniu któreś z kolei mordy, w sumie ta "popularność" może się totalnie zmniejszyć, bo w sumie nie dla jednego bardzo smętną sprawą jest, oglądanie pysków po raz któryś jednego gracza wink.gif

Więc nie pierniczcie, że FM robi to tylko i wyłącznie dla siebie..
Bo w takim przypadku nie pokazywał by swoich prac... Tym bardziej nie wydawałby paczek wink.gif

pozdrawiam.
szołpas
update

Damian.
Super Rosenberg.
Fajny Kalac biggrin.gif
Pozdr smile.gif
bartek-brt
U szweda nie widze wiekszysz zmian.
Zapewne widziałes Kalaca by Trezegol, swoją drogą to jedna z lepszych mord w ostatnim czasie do pesa wiec nie widze sensu pojedynkowac sie z nim gdyż twój ma słabe twarzy i włosów zapewne przez fotke....
Vadiim
Popraw u Rosenberga czubek nosa wink.gif
Tą plamę czarną znaczy się.
Arek.PL
Cytat(bartek-brt @ Apr 19 2008, 13:39:30) *
Zapewne widziałes Kalaca by Trezegol, swoją drogą to jedna z lepszych mord w ostatnim czasie do pesa wiec nie widze sensu pojedynkowac sie z nim gdyż twój ma słabe twarzy i włosów zapewne przez fotke....

Zagadzam się z Bartkiem, Trezegol84 ostatnio robil kalaca i wyszedł mu fenomenalnie.
Twój ma bardzo słabe włosy:/
Za to rosenberg wyśmienicie smile.gif

Pozdrawiam
MaTi10
Cytat(Vadiim @ Apr 18 2008, 21:06:32) *
Ta.. tylko robiąc twarze i pokazując je na forum, to jednak nie robi ich tak do końca "tylko dla siebie " smile.gif
Liczy pewnie każdy FM (Zwłaszcza zaawansowany) .. na dużą liczbę komentarzy .. Opinii, pochwał ..
Tak więc po powieleniu któreś z kolei mordy, w sumie ta "popularność" może się totalnie zmniejszyć, bo w sumie nie dla jednego bardzo smętną sprawą jest, oglądanie pysków po raz któryś jednego gracza wink.gif

Więc nie pierniczcie, że FM robi to tylko i wyłącznie dla siebie..
Bo w takim przypadku nie pokazywał by swoich prac... Tym bardziej nie wydawałby paczek wink.gif

pozdrawiam.

Nie napisalem ze robi to dla siebie ale chodzi mi o to ze to jego wybor kogo zrobi
szołpas
Chyba sie troche pospieszyłem z pokazaniem Kalaca rolleyes.gif
a co do wersji Trezegola to nie wiedzialem ze go zrobił wink.gif

i juz chyba ostatni update

Hal
Kalac dla mnie BEST EVER..
artysta germanista
super ten Kalac ... podziwiam
BadNewz
No no... Kalac super... Przebiłeś tego ciecia Trezegola. I o to chodzi biggrin.gif (chociaż w sumie jego nie był taki zły).
demiano7
Super Rosenberg tylko ktos na evo-web dał dobre wskazówki, żebyś zniżył czoło bo on ma dużo niższe (widać na fotkach z profilem), i mówgłbyś dać drugą wersje w blond kudłach wink.gif, rosenberg bardzo często ma włosy zafarbowane na blond... wink.gif co do Kalaca to zdecydowany Best ever IMO, natomiast jeśli chodzi powtarzanie się mord to popieram Dona, póki robisz świetne face i przebijesz te co już powstały to niema w tym nic złego ani też nic "nudnego"...
don rxf
Cytat(bartek-brt @ Apr 19 2008, 13:39:30) *

-1
ten trezegola wcale nie jest taki dobry wacko.gif a napewno nie jest jedna z lepszych mord.

Za to twoj nowy Kalac w nowych wlosach jest zajebisty, jest to Best Ever.
szołpas
Paput
Nieznam gościa ale wyląda BDB
wojczech7
QUOTE(Paput @ Apr 20 2008, 10:00:20) *
Nieznam gościa ale wyląda BDB

A ja znam i potwierdzam smile.gif Świetna robota rolleyes.gif
Arek.PL
Mordka wyczepista ohmy.gif

PS. jak to można nie znać Wilhelmssona mellow.gif
rescore
Wygląd BDB wink.gif imo najlepszy Wilhelmsson
Mortin
ostatnie twarze sa wysmienite, jednak kalac od trzegola bardziej przypadl mi do gustu
pozdro
bartek-brt

PS. Troszke sie pośpieszyłem z pokazaniem, niepotrzebnie przeostrzyłem ale wszystko sie poprawi:-)
MYSZa7
BDB Obraniak wink.gif
Paput
Bardzo Dobra Mordka
Kiedy jakaś paczka??
Rafciu666
Mordy twojej produkcji bardzo mi sie podobają... A moze następny będzie ktos z getafe?? albo paczka getafe?? fotki są w dziale z fotkami...
Pozdro. czekam na odp.
BadNewz
Cytat(Rafciu666 @ Apr 22 2008, 10:53:40) *
Mordy twojej produkcji bardzo mi sie podobają... A moze następny będzie ktos z getafe?? albo paczka getafe?? fotki są w dziale z fotkami...
Pozdro. czekam na odp.

Jeśli to Ci "pomoże" to ja robie Pablo Hernandeza z Getafe smile.gif

BTW swietna twarz smile.gif Szkoda, że nie udało się z kolczykami tongue.gif Ale i tak super.
szołpas

Damian.
Markovicia nie znam , za to mizuno zajebisty
pozdr wink.gif
BadNewz
Z całym szacunkiem... Markovicia weź zmień skin na 2 albo ściągnij z textury żółci trochę, okilce policzków i brody. U Mizuno też żółcią polatuje... Środek szczególnie.

MYSZa7
To co BadNewz i nie podobają mi się za bardzo włoski u tego Markovicia wink.gif
MaTi10
obydwa ryjki Panie Szolpas bardzo dobre;]
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.