Kwestia gustu
Choc dla mnie to totalny bez sens podejmowac sie prac, które już zostały wykonane niemal perfekcyjnie przez innego FaceMakera
W swoim zestawie posiadam wspaniałego Rosenberga..Znacznie bardziej przypadającego mi do gustu niż Rosenberg od Szołpasa...
W swoim zestawie posiadam wspaniałego Suazo . .by s'n..
Jest w ogole sens tak nawzajem się "powielać" ?
Przez ten czas, który poświęciłeś na piłkarzy odgrzewanych .. Mogłyby powstać 3,4 inne twarze .. Zawodników, którym pyska "brakuje" .
Znacznie bardziej by to ucieszyło nie tylko mnie, ale napewno też wielu innych osób, oceniających Twoje prace, a napewno bardziej ucieszyłybo to tych, którzy Twoje prace "ściągają" .
CYTAT
Moja sprawa kogo zrobie wink.gif
jak nie chcesz nie musisz komentować moich prac
Oczywiscie, ze Twoja sprawa
Tylko uwierz mi, ze takie robienie w kółko tego samego, w końcu zniechęci wiele osób i o te komentarze.. jakiekolwiek .. prosił będziesz.
Ale róbta co chceta..
Twórzta te swoje "best every"
Ale wiedz o tym ,że ze znacznie większa przyjemnością wrzuca się mordy do gry tych grajków, którzy swojego fejsa ni mają.
Nie mówie już o FacePacku, który napewno będzie odbierany znacznie inaczej niż takowy, w którym twarze każdego kopacza były robione po tysiąc razy..
Tak swoją drogą..
Ronaldinho mi dobrego brakuje

)
Masz rękę "do best everów" .. nie zrobiłbyś :DDDDDDD ?
Myślę, że warto brac przykład choćby nawet z tych FM, którzy mają znacznie większe pojęcie o tym wszystkim niż Ty...

Nawet od S"N ... Dawno nie widziałem, aby nazwiska graczy, którym robi "fejsy" były na scenie powtarzane po 1000 razy
Ale cóż... Widocznie rajcuje Cie jeszcze "tworzenie gwiazd"