Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Faces By Bartek-brt
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Face Edit > Zaawansowani
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83
ryba
Super mordy! ph34r.gif Dzieki !
demiano7
Moge o coś spytać? uwzględniasz komentarze użytkowników? nie żebym szukał kłótni czy coś ale pisało Ci pare osób np że czoło u gilardino i rosenberga jest za duże ale raczej korekty nie wprowadziłeś wink.gif podobają Ci sie takie jakie są i dlatego nie poprawiałeś nic? paczka IMO mimo wszystko świetna
bartek-brt

Arek.PL
Ja pierdziu ale twarz wacko.gif normalnie masakra ! Super!
Damian.
Cytat(bartek-brt @ Apr 26 2008, 17:41:14) *

ale włosy ohmy.gif
Zajebisty fejs
Pozdr wink.gif
kostek
Jorge Lopez wygląda świetnie imo. ;]
szołpas
Cytat(demiano7 @ Apr 26 2008, 17:21:08) *
Moge o coś spytać? uwzględniasz komentarze użytkowników? nie żebym szukał kłótni czy coś ale pisało Ci pare osób np że czoło u gilardino i rosenberga jest za duże ale raczej korekty nie wprowadziłeś wink.gif podobają Ci sie takie jakie są i dlatego nie poprawiałeś nic? paczka IMO mimo wszystko świetna

Jakbyś porównał wczesniejszą wersje Rosenberga a tą co dałem w paczce to zauwazyłbyś róznice a co do Gilardino to nie poprawiałem go bo mi sie podoba taki jaki jest.
... uwzględniam komentarze użytkowników
dzieki za komentarze rolleyes.gif
demiano7
Widocznie słaby ze mnie "znawca" xD bo ja nie zauważyłem zmian u rosenberga wink.gif jeszcze raz dzieki za paczke
MaTi10
Świetny ryjek;]
szołpas

download sendspace
download speedyshare
download rapidshare
*Aliyev - hair by Mani3k
next - Sporting !
E 9
Miazga paka ; ) dzy za downa ;**

Czekam na Sporting wink.gif

pzDr baboku ;D ;**
MaTi10
Swietna paczka;] dzieki za te chojne dary pzdr;]
Damian.
Super paczka smile.gif
pozostaje czekać na sporting
pozdr wink.gif
Arek.PL
Świetna paka wub.gif

Bravo Bravo Bravo !
bartek-brt
Aaaaleee paka!
Podziękować.
don rxf
Macie tutaj porpawione linki...
download rapidshare
download speedyshare
download sendpsace
Rafciu666
Zajefajna paka!! jednak brakuje mi w niej drugiego golkipera Dynama Olexandra Rybki
Foto
bobex77
paczka znakomita, na dodatek w szybkim tepie smile.gif
dzieki za download.
Damian.
Cytat(Rafciu666 @ Apr 27 2008, 18:19:02) *
Zajefajna paka!! jednak brakuje mi w niej drugiego golkipera Dynama Olexandra Rybki
Foto

Wydaję mi się że ta lepsza biggrin.gif

Pozdr:)
Pelas
świetna paczka panowie:)
z miłą chęcia zassysam:D
Arek.PL
Bravo !
bartek-brt
Duuuuży update poprzedniej wersji. Przedewszystkim nowe bmp z dużo lepszeszj fotki (polecam załatwic sobie najnowszego Football Managera, gdyż tam dużo bardzo fajnych fotek) i nowe włosy (chyba lepsze:p)

naczelnik5
no morda najwyzsza klasa smile.gif
BadNewz
Dokładnie.
szołpas
niezły wink.gif
Arek.PL
Niezły to mało powiedziane smile.gif Super !
Gratki !
szołpas

*Tiui based Difox hair
Arek.PL
O Fuck !
Stary przegiąłeś pałe !
Twarze wyglądają rewelacyjnie, dawno już nie widziałem fejsów takiej jakości w Twoim wykonaniu !

Pozdrawiam
bartek-brt
Cytat(sZ0lpAs @ Apr 29 2008, 13:54:48) *

*Tiui based Difox hair

Fajne zdjęcia.
luke
Weno wyprostuj Liedsonowi usta, wiem że tak ma na focie, ale lepiej żeby miał prosto. Nie podoba mi się bmp Tiui, na pewno stać Cię na lepsze. Reszta spoko, na szczególną uwagę zasługują włosy Liedsona prezentujące ponadprzeciętną jakość smile.gif
don rxf
Kozak Mordy, Babok wie... wub.gif
arm
Fajna morda!
arm
Dzięki za pakę Dynama, a fejsy gości ze Sportingu super są... biggrin.gif Włosy u Liedsona magiczne!
MaTi10
Świetne twarze 100%fotki pewnie;]czekam na down'a
perONE
ładna paczuszka wink.gif
polop
Lopez zajebiste włosy !
szołpas
Update

Arek.PL
GENIALNE twarze, myśle że to jest dobry pomysł robienia paczek dla danej drużyny smile.gif

Pozdrawiam
Paput
Świetne mordki czekam na download paczki sportingu
luke
No i teraz liedson miażdży smile.gif Ładnie też poprawiłeś profil włosków. Ten drugi ziomal widać że fotka nie pozwalała na super jakość, ale nie jest źle.
MaTi10
Świetne 2 ostatnie ryjki;]pzdr
ryba
Znakomity Liedson ph34r.gif ph34r.gif
bartek-brt
Faking szit!! Zajebisty fejs. Już dobijała mnie ta wersja co ma zwalony kolor skóry a tu nagle taka niespodzianka.
Kozak pozdro!
T-Mac
czesto twoje teksturki maja takie przebarwione placki smile.gif, mozliwe ze robisz z malych fot, a jak nie to popracuj nad tym
jest duzo fajnych fot Gio na ktorych nie ma rogala - tyle
Paput
Swietna morda jak i włosy, najlepszy jaki wyszedł-IMO
Dziex za down'a
naczelnik5
no morda naprawde dobra , wlosy takze , w sumie to nie ma nic do zarzucenia smile.gif
Pelas
zajebista mordka..
jak dla mnie najlepszy GIO...
ryba
Cytat(sZ0lpAs @ May 3 2008, 13:54:43) *

Wykonanie kapitalne!
Arek.PL
Twarz z najwyższej światowej pólki !
Brawo !
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.