Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Faces By Bartek-brt
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Face Edit > Zaawansowani
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83
jarek1989
zapakowałem Fonfare i Kikuta biggrin.gif

dzieki biggrin.gif

szkoda tylko że tak patrza obtdwoje w lewą strone sad.gif
Mortin
Cytat(jarek1989 @ Jun 26 2007, 20:50:03) [snapback]157889[/snapback]
zapakowałem Fonfare i Kikuta biggrin.gif

dzieki biggrin.gif
szkoda tylko że tak patrza obtdwoje w lewą strone sad.gif

to sprawdz w meczu i zobaczysz, ze beda patrzyli sie wprost na pilke, nie gdzies obok... oczy tak sa ustawione tylko w edit mode
jarek1989
aha biggrin.gif to dzięki Mortin biggrin.gif

pozdro biggrin.gif
bartek-brt
Zgadnijcie kto to? Mam problem z włosami bo mi coś nie wychodzą. Jest to wersja Beta narazie.
Mortin
po koszulce wnioskuje, ze ten ktos gra w barcelonie, ale nie przypomina mi nikogo ze znanych pilkarzy... moze to krkic?
luke
A może to TY??!! smile.gif Swoją drogą jakość całkiem niezła smile.gif
D4vID
Cytat(Mortin @ Jun 27 2007, 15:02:19) [snapback]158220[/snapback]
po koszulce wnioskuje, ze ten ktos gra w barcelonie, ale nie przypomina mi nikogo ze znanych pilkarzy... moze to krkic?

Stawiam na Krkica
Damian.
Jest to Krkic lub Crosas, ale stawiam na Krkicia bo jest wlaczony do pierwszej druzyny
Bartezz
Stawiam na Bojan Krkic.
Wyostrz BMP.
bartek-brt
To jest gracza ruchu chorzów a koszulke przypadkowo da?em. ?ukas Janoszka:P:P:P:P:P:P:P:P:P
Chyba nie potrzebnie napisa?em, bo kto by zna? gówniarza z ruchu chorzów.

PS. Mata-on ju? nie b?de pisa? na PW, poprostu pod oczami i nad masz takie inne kropki i to s? ga?ki oczne.
Damian.
JA go znam. Kilka godzin temu zacząłem go robic:]. Moge powiedziec ze twarz jako tako sie nawet Ci udała
Pozdr
T-Mac
Cytat(bartek-brt @ Jun 27 2007, 14:20:53) [snapback]158200[/snapback]
Zgadnijcie kto to? Mam problem z włosami bo mi coś nie wychodzą. Jest to wersja Beta narazie.

cieniutka twarz slabe bmp - proponuje zrobic nowe
co do modelu to usta jakies takie male i za nisko
oczy szczegolnie gorna ich czesc bardzo dziwna
nos za waski
cala twarz jest troche za dluga powinna byc szersza

pozdro
reS
Z foty której korzystałeś można wyciągnąć zdecydowanie lepsze bmp. Kształt mordy i mapowanie zdecydowanie do poprawy. Oczy zrób takie jak na focie, bo te odbierają mu podobieństwa .pzdr
bartek-brt
Zrobiłem znaczny "update" mordy. Bina jeszcze nie dam bo pewnie włoski ulegną zmianie. Każdy pisze "BMP do dupy". Napiszcie co robie nie tak albo co powinienem robic żeby było dobre bo przez teksture zaczynam tracić chęc do robienia mord.

Łukasz Janoszka (v.2):

Pozdro!
Pelas
posiedź pokombinuj przy texturze....niektórzy potrafią robić ją 2h.... pokombinuj z wyostrzaniem, blurem,gdzienigdzie rozjaśnij a gdzieniegdzie przyciemnij i będzie gitarka.....

Modele robisz bardzo dobre więc opanuj texturki i będzie naprawde bardzo dobrze....: swoją drogą bmp to nie wszysko acz sporo:^^
voytazz13
Model bardzo dobry, zreszta do tego juz zaczynasz przyzwyczajac, ale bmp chyba mozna bylo lepsze zrobic:D i nie przejmuj sie tym, bo to przyjdzie z czasem!
scutta9
QUOTE(bartek-brt @ Jun 20 2007, 22:48:31) [snapback]155824[/snapback]
Skończyłem facepacka.

..:ownload facepack by bartek-brt::..

PS. Chciałbym otworzyc temat na pesfaces ale nie wiem gdzie to sie robi. Fajnie jakby ktos dał link.

POZDRO!

Can you reupload this pack please ? blink.gif
bartek-brt
Zrobiłem update ale włosy sie troszke zwaliłi ale i tak lepszych nie da rady. Razem z Voytazz13 zajmujemi się kolejnymi mordami graczy (L)egii Warszawa.

-->..::ŁUKASZ JANOSZKADOWNLOAD::..<--

-->..::Hanover Facepack DOWNLOAD::..<--

Pozdro i proszę o komenty!
scutta9
QUOTE(bartek-brt @ Jun 28 2007, 21:45:15) [snapback]158705[/snapback]
Zrobiłem update ale włosy sie troszke zwaliłi ale i tak lepszych nie da rady. Razem z Voytazz13 zajmujemi się kolejnymi mordami graczy (L)egii Warszawa.

-->..::ŁUKASZ JANOSZKADOWNLOAD::..<--
-->..::Hanover Facepack DOWNLOAD::..<--

Pozdro i proszę o komenty!

Thanks so much for Hannover Pack mate !!
And Congratulate a good new face !!
Zoller
Cytat(bartek-brt @ Jun 27 2007, 18:20:22) [snapback]158327[/snapback]
To jest gracza ruchu chorzów a koszulke przypadkowo da?em. ?ukas Janoszka:P:P:P:P:P:P:P:P:P
Chyba nie potrzebnie napisa?em, bo kto by zna? gówniarza z ruchu chorzów.

PS. Mata-on ju? nie b?de pisa? na PW, poprostu pod oczami i nad masz takie inne kropki i to s? ga?ki oczne.

Radzę uważać na słowa, bo ten 'gówniarz' chodzi do mojej szkoły i nie ma jak wy dzieci 14 lat a 20.
Na dodatek został powołany na MŚ w Kanadzie do polskiej reprezentacji U-20, więc jeszcze o nim usłyszymy dry.gif

Co do twarzy to podobieństwo jest, ale pokombinowałbym jeszcze z oczami i włosami.
bartek-brt
I kolejna mordka...

Pozdro i prosze o więcej, więcej, więcej komentarzy.
Damian.
Głowa stanowczo za długa,BMP słabe, nos zrób bardzije podobny do foty, reszta OK.
pozdr
jarek1989
fajny czekam na binka biggrin.gif pozdro biggrin.gif
reS
Wydaje mi się, że dajesz większe screeny niż wszyscy. Może dlatego jakościowo wygląda znowu słabo.
kamilboro03
Bardzo dobra mordka Astiza zrobiona z nie najlepszej fotki. Właśnie on ma taką długą głowę gdyby zobaczyć inne zdjęcia Hiszpana. Czekamy na bina;)
szolik
Jakbys go troche poprawi? to by?by ca?kiem niez?y Van Nistelrooy laugh.gif A tak na serio to moze byc, ca?kiem nie?le ci wyszed?
bartek-brt
Kolejna mordka do paczki. Zastanawiałem sie czy dac już tą wersje ponieważ wróce dopiero jutro a szkoda mi zeby tyle dni zmarnowały się. Włosy znalazłem ale i tak nie są aż tak dobre dla niego. Postaramy sie cos jeszcze skroić. Narazie dajcie komentarze na temas samego ryja a nie włosów.

Pozdro i prosze o komenty!!
Vadiim
Paskudne bmp huh.gif
Damian.
Do poprawy nos i kolor BMp zeby byl tak9i jasny jak szyja
kamilboro03
Całkiem dobra mordka, rzeczywiście nos nie wygląda najlepiej :|
bartek-brt
A teraz Piotrek...

Uważam że ta morda nie wyszła mi dobrze ale ją będe jeszcze poprawiał. Narazie dawajcie sugestie dotyczące mordy bo znajdą się błędy a warto je skorygować. A właśnie Smolińskiego poprawiłem tylko nie wie czy opłaca mi sie go pokazywać lub odrazu w paczce go dać.

PS. Ta fotka miała taki cień na połowie mordy więc to troche głupio wygląda w grze.

Pozdro!
Antiego -tiego
Bardzo nice ta mordka wink.gif model bardzo fajny .Pokaz fotke jesli mozesz cool.gif CYa
Damian.
Podoba mi sie ta morda , tylko musisz poprawic usta:]
reS
Już Ci raz pisałem.. Dajesz za duże screeny dlatego np. ja powstrzymam sie od komentowania jakości. Model wydaje się być dobry. pzdr
bartek-brt
Ale chodzi ci o to ze robie je w edicie du?e czy na previewe? Bo to jest wielko?? normalna tylko ?e wchodze w edycje ?eby t?o by?o inne.

Pozdro i prosz? o wi?cej komentarzy.

PS. To jest mój nowy sposób na BMP i jak widac kolejny nieudany:-(

-----------------------------------------------------------------

Ju? poprawi?em t? wersje i jest to zapewne FINAL.

FlAtRoN
Wydaje mi sie jakby miał oczy za nisko huh.gif , najlepiej wrzuć fotę
Tyao
Jak możesz, to wrzuć jeszcze raz Jarzębowskiego, bo jz nie ma na srwerze. Dobre mordki.. Brawo robotę.. Więcej z OE. Pozdro
jarek1989
zapodasz binka Inakiego ??? biggrin.gif plissss biggrin.gif

fajny P. Bronowicki biggrin.gif też czekam na binka ;D
bartek-brt

Bin do Jarzy:
http://s006.wyslijto.pl/?file_id=99865416033017139035

Pozdro i prosze o komenty!!
kamilboro03
Poprzedni Smo?a mi si? bardziej podoba od tego (wy?sza g?owa) Mo?e next niech b?dzie nowy nabytek Legii Takesure Chinyama? Fotki da?em w temacie Fotki dla Facemakerów.

Pozdro
jarek1989
dzia za binka ;D

daj inakiego takżę biggrin.gif pozdro
bartek-brt
Kolejna morda. Nie dziwcie się że tak szybko zrobiłem ale to jest tylko update mojego strasznie starego dicka. Model miałem jako tako zrobiony, ulepszyłem go, nowe bmp itd.

PS. Bina nie dam bo będzie paczka z mordami. Jeszcze ze dwie sie moze zrobi i sie da. Na bank będzie Chinyama bo jest jego bardzo dobra fota a co do innych sie pomyśli.

Pozdro i proszę o więcej komentarzy!
bartek-brt
Tu był ten sam post co copoprzedni. Jebane że tak powiem ten Iinternet Explorer!!
Zeby nie było dam fotke z której robiłem.

Mam nadzieje że zrozumiecie że ten post sie nabił.
.:CR7:.
chwyć mu oczy, nos i usta i daj do góry.
Damian.
Popraw oczy , wloski i zrob to co powiedzial CR7 a bedzie dobrze.

P.S.Musial mieć przechlapane w szkole z takim nazwiskiem :]
kamilboro03
Cytat(Damianinho @ Jul 4 2007, 20:33:00) [snapback]160602[/snapback]
Popraw oczy , wloski i zrob to co powiedzial CR7 a bedzie dobrze.

P.S.Musial mieć przechlapane w szkole z takim nazwiskiem :]

No raczej musiał skoro w Zimbabwe Język Angielski jest językiem urzędowym. Co do twarzy to oczy mi się nie podobają przede wszystkim.
bartek-brt
Zrobiłem update. Iczy wydają mi sie dobre więc ich nie poprawiam, chyba że nagle odmienie zdanie. Włosy troche wymodelowałem i wydaje mi sie git. Wszytsko wziołem do góry i zyskał na tym dosc sporo podobieństwa. Oceńcie i powiedzcie co poprawic.

Pozdro!
kemocik
O RZAL!
Jak można było dać taki preview, obok tą fotkę i pytać co jest źle xDDDD
Jeszcze większą głowę proponuję wink.gif

Pozdrawiam.

EDIT: Teraz lepiej ;p
bartek-brt
Jedna z ostatnich mord do paczki. Fotka była beznadziejna więc nie czepiajce się do jakości za bardzo.

Pozdro i proszę o komenty bo u mnie ich jak na lekarstwo.

jarek1989
nawet fajny biggrin.gif

czekam na paczkę biggrin.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.