Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Orange Ekstraklasa - Powerpatch
board.issonline.pl > Edit Mode: Polish Evolution > PolEvo > Nasze produkcje
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19
Mooner
QUOTE(geforc @ Aug 31 2006, 16:52:24) [snapback]87190[/snapback]

kiedy bedze to update do OE :>

ehh niestety tworcy nie maja czasu, skoro ni ebedzie do PP to nie bedzie tez do OE ;/
Jimmy
Siema
Mam prosbe niech ktos wrzuci OF-a do OE
Z Góry Dzieki THX smile.gif
Bartass
strona główna wink.gif
LUBER
Update do OE chyba juz nie wyjdzie , to nie fair ... do PP został wydany a do OE nie(nie wazny czy oficialny czy nie) echh jesli mówi sie ze cos sie zrobi to powino sie to zrobic i nie mówic mi o zyciu prywatnym bo rozumiem, ale chyba słowa do czegos zpbowiązuja i nie były wypowiadane pod wpływem alkocholu etc unsure.gif
E 9
Ja to sobie sam zaktualizowałem OE i Bundesligę smile.gif Przynajmniej twórcy mogliby umieścić kitsy do OE na ten sezon.No i oto ich proszę!Prosze was zamieście w tym temacie stroje na ten sezon.
migimaster
QUOTE(edi09_99 hetman @ Oct 16 2006, 17:18:56) [snapback]92712[/snapback]

Ja to sobie sam zaktualizowałem OE i Bundesligę smile.gif Przynajmniej twórcy mogliby umieścić kitsy do OE na ten sezon.No i oto ich proszę!Prosze was zamieście w tym temacie stroje na ten sezon.

A moglbys gdzies zamiescic Option File ze swoja aktualizacja? DLa mnie koszulki nie sa takie wazne jak aktualne sklady.Jezeli piszesz ze zaktualizowales cala ekstraklase to chetnie zobacze jak to zrobiles.Chcialem sam cos takiego zrobic ale jezeli chodzi o sklady i dane zawodnikow nie byloby problemow.Natomiast statystyki to juz gorsza sprawa.Zeby zrobic w miare realne statystyki zawodnikow to jedynie mam orientacje w Wisle i Legii, bo nie mam mozliwosci zeby zobaczyc reszte klubow w TV (kto ma C+ to moze wink.gif). No bo raczej nie edytowales amici na jakis inny klub, no ale to nie jest tak wazne.Mam nadzieje ze ladnie ci to wyszlo, jak nie to zrobie sobie tylko Wisle.
E 9
QUOTE(migimaster @ Oct 16 2006, 19:16:33) [snapback]92760[/snapback]

A moglbys gdzies zamiescic Option File ze swoja aktualizacja? DLa mnie koszulki nie sa takie wazne jak aktualne sklady.Jezeli piszesz ze zaktualizowales cala ekstraklase to chetnie zobacze jak to zrobiles.Chcialem sam cos takiego zrobic ale jezeli chodzi o sklady i dane zawodnikow nie byloby problemow.Natomiast statystyki to juz gorsza sprawa.Zeby zrobic w miare realne statystyki zawodnikow to jedynie mam orientacje w Wisle i Legii, bo nie mam mozliwosci zeby zobaczyc reszte klubow w TV (kto ma C+ to moze wink.gif). No bo raczej nie edytowales amici na jakis inny klub, no ale to nie jest tak wazne.Mam nadzieje ze ladnie ci to wyszlo, jak nie to zrobie sobie tylko Wisle.

Jak bedę miał czas to wrzucę jutro rano ok.
A zrobilem to:
Wisła K. I kilka klubów niemieckich angielskich hiszpanskich.
Legia W.
Jagiellonia
Cracovia
Lech
Groclin
Belchatow
Arka.

PS:Prosze twórcy OE zamieście stroje na ten sezon.
olo
Dziala ten patch w pes6? Twarze z pes5 dzialaja wiec moze patche tez? Mam go i nie wiem czy bedzie dzialal... unsure.gif
Ziemniak201
Może ktoś jeszcze raz dać na jakiś serwer ? square.gif
T-Mac
QUOTE(Ziemniak201 @ Dec 4 2006, 08:46:33) [snapback]101397[/snapback]

Może ktoś jeszcze raz dać na jakiś serwer ? square.gif

NIE
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.