Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Orange Ekstraklasa - Powerpatch
board.issonline.pl > Edit Mode: Polish Evolution > PolEvo > Nasze produkcje
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19
MaTiX89
QUOTE(torin @ Jul 19 2006, 17:33:46) [snapback]79083[/snapback]

To moze byc spowodowane tym ze nie masz mozliwosci edycji rejestru systemowego. Programik gameserver jest tak wlasnie pomyslany, ze ustawia wybrana przez uzytkownika sciezke w odpowiednim miejscu rejestru. Jestes jedynym uzytkownikiem komputera? Jesli nie to moze ktos ci ograniczyl dostep wlasnie do rejestru wink.gif

Jestem jedynym użytkownikiem komputera...Możesz bardziej jaśniej mi to wytłumaczyć co mam zrobić. Odezwij się na pw,napisz tutaj odp. lub napisz do mnie na gg 1214698 (jestem na niewidocznym)
kicza
T-mac jak zrobie u siebie na kompie Polske z 1974 i 1982r to wrzucisz to do updata patcha
Maharadza
wiadomo juz o co kaman z gameserverem wszystko ladnie pieknie ,patch zajebisty ale co z tymi ktorzy uzywaja 3d analyzera a chcieli by pograc nie na orange ekstraklasa patchu ??prosze tworcow o odpowiedz... dzieki z gory
Teofilowiak1908
wszystko fajnie ale: ŁKS ma przyspiewki Wisły Krk blink.gif
i ja chce jakies pkt w pes shop bo nie moge edytowac ML mad.gif

blink.gif blink.gif blink.gif laugh.gif no ja rozumiem ze Widzew stracil ostatnio fane na rzecz ŁKS-u ale zeby w zaraz wszytskie blink.gif czemu ŁKS ma flagi Widzewa ???????????
gumisksc1987
QUOTE(pablo TS @ Jul 19 2006, 19:55:54) [snapback]79153[/snapback]

Jezeli Ci chodzi o to ze musisz wpisywac nazwe OPT to musisz miec w moich dokumentach dwa pliki WIN32OPT i ORANGEOPT.

A ja nie mam tych plików co mam zrobić?
Możesz je gdzieś wystawić?
Pozdro!
rangiz
Odnosnie Lecha Poznan.
Stadion-trybuny za bramkami za bardzo oddalone od boiska ale to malutki szczegol przy tym ze oprocz Bosackiego zaden pilkarz nie jest podobny, a dosc ciemnawej karnacji Anderson jest bialy! Na przyklad Telichowski-ciemny blond,wlosy na zel,a w grze jest brunetem!Swierczewski prawie lysy w grze... odnosnie skladu-Samba ba nie gral w pierwszym skladzie Lecha ...

Zdecydowanie tak jak pisalem po publikacji OF- za slaby Reiss z Bosackim, Swierczewski i Scherfchen za malo defence, Wachowicz za wolny. Zeby w pelni cieszyc sie gra potrzeba duzo korekt w edit. Patrzylem tylko na Lecha, a co bedzie z reszta zespolow? ;(

Bardzo duzo niedorobek, patcha trzeba bylo wydac na poczatek obecnego sezonu ;/

Na plus Lechowe przyspiewki, zeby nie bylo ze tylko krytykuje, ale to sa bledy ktore rzucaja sie w oczy po 1 meczu.
Jednakze doceniam Wasza prace i podziwiam zaangazowanie w projekt.

Pozdr. dla wszystkich, ktorzy przysluzyli sie wydaniu patcha.
przeszczepus
pytanie nr. 456789056789:

dlaczego nie mam glosu w grze? blink.gif

robilem tak, jak w tutku i niczego nie pominalem i z tego co wiem, to wiele osob juz blagalo na forum o wyjasnienie...

Maharadza
QUOTE(przeszczepus @ Jul 19 2006, 22:18:34) [snapback]79202[/snapback]

robilem tak, jak w tutku i niczego nie pominalem i z tego co wiem, to wiele osob juz blagalo na forum o wyjasnienie...

hehehehhhehhhhhehehehe to jest banalnie proste , tez tak mialem, wejdz w opcje dzwieku 'soundsetting' i tam jest wyciszone wszystko na maxa hehe .pozdro
lukasz0
QUOTE(przeszczepus @ Jul 19 2006, 22:18:34) [snapback]79202[/snapback]

biggrin.gif tongue.gif biggrin.gif cool.gif musisz sobie po prostu wlaczyc w ustawieniach !
fcBarca
ja mam glupie pytanie jak mam te pliki wypakowac od ktorej czesci zaczac bo mi pisze ze 3 cz poptem 4 ale zadne procenty niechca sie wypakowac odpiszczie szybko bede wdzieczny
przeszczepus
QUOTE(Maharadza @ Jul 19 2006, 22:23:08) [snapback]79203[/snapback]

hehehehhhehhhhhehehehe to jest banalnie proste , tez tak mialem, wejdz w opcje dzwieku 'soundsetting' i tam jest wyciszone wszystko na maxa hehe .pozdro

no naprawde banalne biggrin.gif ciekawe jestem, kto stoi za tym glupim dowcipem... przyznac sie!! biggrin.gif
zagroo
Ja mam pytanie czy w patchu jest option file z 99999points w pes shopie ??
jacekz40
smile.gif Często jest zadawane pytanie - "czy instalować na czystego PES" a odpowiedź - tak na czystego, a ja powiem tak, mam mieszankę dodatków i nagrałem na ten cały bałagan, śmiga jak trzeba. Zachowałem stare save i też chodzą jak trzeba - jest cała Orange, zachowałem stergo kitserwera uzupełniając go z kitserwera z patcha niektóymi rzeczami nowymi i pasującymi do Orange patcha. I jeszcze jedna sprawa, wcale nie uruchamiam przez PowerPatch, tylko z PES5 exe. Wszystko gra i buczy żadnych błędów, żadnego wypadania gry.
devilart
niby jest OF z punktami ale u mnie nie działa i z tego co widzę to u innych też nie, jak ktoś wykmini co z tym zrobić lub będzie miał OF-a z punktami to niech gdzieś go wrzuci. Patchyk jest boski kilka twarzyczek sobie poprawiłem i musze troche zmienić umjęjętności bo sorki ale Kaczmarek biega jak w smole a naprawdę to koleś ma torpedy w butach ale to niuanse które zapewne zostaną poprawione, tak więc w skrócie jest BOSKO. cool.gif
devilart
QUOTE(devilart @ Jul 19 2006, 23:18:33) [snapback]79213[/snapback]

niby jest OF z punktami ale u mnie nie działa i z tego co widzę to u innych też nie, jak ktoś wykmini co z tym zrobić lub będzie miał OF-a z punktami to niech gdzieś go wrzuci. Patchyk jest boski kilka twarzyczek sobie poprawiłem i musze troche zmienić umjęjętności bo sorki ale Kaczmarek biega jak w smole a naprawdę to koleś ma torpedy w butach ale to niuanse które zapewne zostaną poprawione, tak więc w skrócie jest BOSKO. cool.gif

oki oto OF w którym jest odblokowane wszystko poza druzynami historycznymi i piłkarzami u mnie działa mam nadzieję że u was też będzie

http://www.megaupload.com/?d=JILP49E5
Dj_Dario
Siema GRATULUJĘ PATCHA jest w nim parę niedociągnięć, ale ogółem jak sobie zagrałem WIDZEW-Legia to wrażenia i emocje niesamowite, gratulję przyśpiewek ZAJEBISTE. Czekam niecierpliwie na kolejny update, jeszcze raz dzięki dla twórców patcha. Pozdrówka!
kroczek
Dzieki wszystkim za pomoc w sciagnieciu i instalacji patcha.Gra smiga az milo,zadnych bledów ani wywalen do windowsa.Gratulacje dla tworców tego arcydziela.
Fajnicki

Zrobiłem tak i dalej mi sie to ponawia :/

Chodziło mi o to, że nie potrzebnie zastąpiłeś swoje stare savy nowymi. Powinieneś do STARYCH wkopiować plik z Orange Patcha.
Counter
To wrzuci ktoś patcha na megaupload luba na filefronta. Proszę was o to bardzo. Jak jabym chciał mieć internet w Chello a nie w głupim Orange.
lukasso
nowa Jotka Jagiellonii Białystok
zróbcie aktualke herbu w przyszłym update jesli nie problem

IPB Image
pablo TS
QUOTE(gumisksc1987 @ Jul 19 2006, 21:50:00) [snapback]79198[/snapback]

A ja nie mam tych plików co mam zrobić?
Możesz je gdzieś wystawić?
Pozdro!

Proszę biggrin.gif
geforc
ja zainstalowalem z tego "niby" prostego (niewiem dla kogo) tutoriala calego patcha i niby sie wlacza LOL ale niema stadionow polskich , niema zawodnikow z OE , sa tylko herby a nazwy druzyn i zawodnikow są z ligi francuskiej , tylko sobie gre zj.... przez to cos :/
geforc
jest ktos w stanie mi NAPISAC na gg krok po kroku jak mam poprawnie zainstalowac tego patcha ?? będe bardzo wdzięczny Z Gory dziekuje za pomoc
Peras
po pierwsze edytuj posty - robi się burdel.Po drugie ten tutorial wbrew pozorom jest prosty - a jak ktoś nie umie zainstalować mimo że ma podane na tacy to już jego problem.Może jescze mamy przyjść do domku i Ci zainstalować?a potem i tak napiszesz że lipa patch bo nieaktualne skłądy.....
pablo TS
QUOTE(geforc @ Jul 20 2006, 07:15:34) [snapback]79232[/snapback]

ja zainstalowalem z tego "niby" prostego (niewiem dla kogo) tutoriala calego patcha i niby sie wlacza LOL ale niema stadionow polskich , niema zawodnikow z OE , sa tylko herby a nazwy druzyn i zawodnikow są z ligi francuskiej , tylko sobie gre zj.... przez to cos :/

Eeee... a czy zainstalowałeś kitservera?? A czy masz 2 pliki opcji w moich dokumentach KONAMI-ORANGEOPT i KONAMI-PES5WIN32OPT?
mic_TS
Witam,
Gram Wisla Krakow i dzieje sie cos takiego:
robie zmiane, KAZDY zawodnik schodzacy ma twarz Baszczynskiego. Niewazne kto schodzi. Wie ktos o co biega ? Pozdro
Riki101
QUOTE(mic_TS @ Jul 20 2006, 10:13:03) [snapback]79242[/snapback]

Witam,
Gram Wisla Krakow i dzieje sie cos takiego:
robie zmiane, KAZDY zawodnik schodzacy ma twarz Baszczynskiego. Niewazne kto schodzi. Wie ktos o co biega ? Pozdro

To blad faceservera tworcy patcha nic na to nie mogą poradzic taki blad tylko przy zmianach jest wiec...
geforc
a czy zainstalowałeś kitservera?? A czy masz 2 pliki opcji w moich dokumentach KONAMI-ORANGEOPT i KONAMI-PES5WIN32OPT?
tak mam obydwa , a kitserver przekopiowany do folderu z grą i zainstalowany :] mozesz sie do mnie na gg odezwac , moze lepiej bedzie ?? 5958351

teraz instalowalem to chyba wszystko dobrze oprocz tego ze niemam prawdziwych nazw druzyn tych z OE jak i z tych z innych lig (south london west itd ....) i niema takze tych 3 stadionów ... co mam jeszcze zrobic ?
Mike85
Mam takie pytanie, czy przy wychodzeniu update'ow jest szansa na to ze zobaczymy w patchu wiecej stadionów z ligi polskiej ?
psycho_fans
zrobicie jeszcze jakies stadiony do stadium server'a z Orange ??
bardzo bym prosił Wisłe K. Widzew Ł Ruch Ch.
przeszczepus
No to teraz nie pozostaje nic innego jak czekac na update'a i delektowac sie patchem smile.gif

A tak z innej beczki: czy w OE patchu byly tylko polskie przyspiewki czy zagraniczne tez? Bo jak gralem Man. Utd. to mi spiewali "glory, glory...", a chyba wczesniej tego nie bylo lub dawno nie gralem tym zespolem huh.gif

P.S
Ile jest pilek w OE?

Pozdro & endżoj de pacz tongue.gif
rangiz
Zmiana Marciniak->Mowlik w Lechu, a zmienia sie 2 zawodnikow o twarzy Bosackiego(!) choc w edit mode jest ok! Kibice na Cracovii siedza w powietrzu, Mowlik prawie lysy, na wierzch wychodza kolejne bledy ...
MaTiX89
siemka. ja mam pytanie do twórców. Mój kolega ma WE9 i chciałby również pograć na OE. Z PP sobie poradził pozamieniał nazwy i spokojnie śmigał na PP. Czy teraz też jak po zamienia pliki będzie mógł grać na OE czy są jakieś potrzebne pliki,których on nie ma w WE9 ?!
Riki101
Z tego co mi wiadomo to maja wyjsc jeszcze stadion Wisly Krakow i Legii
Maharadza
instalacja tego patcha jest naprawde prosta,wbrew pozorom...ja np nie zauwazylem ze na poczatku plik pes5.exe i reszta kopiowana jest z plyty z gra! a potem to juz wszystko było jasne...szkoda tylko ze nie moge pograc sobie w moj sezon master league bo ten jakby poprzedni pes z power patchem wywala mi do wina jesli nie uzywam 3d analyzera :/ a poprzez game server sie nie da...
prutek
UWAGA UWAGA.

Nie wiem jak u was ale ja to instalowalem na wersje spaczowaną PowerPatchem v. 2.6 (ta najnowsza bodajze). Wg mnie (oświećcie mnie jeśli się myle), patch Orange mozna zainstalowac na wersje spaczowana, poniewaz patch ten ma wszystkie pliki data, tak wiec zamienia wszystko co mozliwe i nic nie zostawia. Ja instalowalem i mi piknie dziala (tylko kariere w ML od nowa, ale to pikuś). Jeżeli mówię źle to mnie oświeccie i nie krzyczcie biggrin.gif
przeszczepus
a ktos mi wyjasni czemu mi normalny pes 5 nie dziala? robi zwieche po zaladowaniu option file...

nie jestem pewien ale ktos mowil ze trzeba miec w pliku save w 'moich dokumentach' OE OF i Winpes5 OF (czy jakos tak) ... zgadza sie? Czy moze chodzi o cos zupelnie innego?

prosilbym o wyjasnienie sad.gif
Luccius
Witam!

jestem stałym czytelnikiem tego forum od dłuższego czasu ale jak widać nie udzielam sie gdyż nie chce przysparzać głupich postów smile.gif
Jednak mam problem odnośnie OE
mianowicie wszystko ładnie pięknie oprócz takiego małego jednego szczególu:
1. nie mam stadionów tych 4 polskich :/
2. nie mam piłek, band, przyspiewek itp.
reszta jest, zawodnicy, stroje, herby, muzyczka, ale jednak do pełni szczęścia - zabawy w piłkę kopaną naszą kochaną brakuje mi adrenaliny w postaci klimatu stadionów
Prosiłbym Was o "wielcy" o pomoc!!
nie to że liże pupska ale naprawde prosze smile.gif

zainstalowałem OE na PP 2.6 może ktoś tak robił i coś pomoże!!??

gg: 4899528 ewentualnie mail or something z GORY THX!!
prutek
Ja zrobilem tak samo, na PP 2.6 tyle, że przy pomocy DKZ studio, mozna powiedziec, instalowalem to jak PP, nawet video tutoriala nie ogladalem biggrin.gif
Luccius
QUOTE(prutek @ Jul 20 2006, 10:56:02) [snapback]79278[/snapback]

Ja zrobilem tak samo, na PP 2.6 tyle, że przy pomocy DKZ studio, mozna powiedziec, instalowalem to jak PP, nawet video tutoriala nie ogladalem biggrin.gif

a można wiedzieć z jakim skutkiem? bo nie raczyłeś tego napisać smile.gif
prutek
Wszystko działa w jak najlepszym porządku biggrin.gif
lukasz0
QUOTE(Luccius @ Jul 20 2006, 10:44:43) [snapback]79277[/snapback]

Witam!

jestem stałym czytelnikiem tego forum od dłuższego czasu ale jak widać nie udzielam sie gdyż nie chce przysparzać głupich postów smile.gif
Jednak mam problem odnośnie OE
mianowicie wszystko ładnie pięknie oprócz takiego małego jednego szczególu:
1. nie mam stadionów tych 4 polskich :/
2. nie mam piłek, band, przyspiewek itp.
reszta jest, zawodnicy, stroje, herby, muzyczka, ale jednak do pełni szczęścia - zabawy w piłkę kopaną naszą kochaną brakuje mi adrenaliny w postaci klimatu stadionów
Prosiłbym Was o "wielcy" o pomoc!!
nie to że liże pupska ale naprawde prosze smile.gif

zainstalowałem OE na PP 2.6 może ktoś tak robił i coś pomoże!!??

gg: 4899528 ewentualnie mail or something z GORY THX!!

musisz klinkac SETUP w Kitserver i wybrac PES5.exe
geforc
wszystko git oprocz tego ze niemam stadionow polskich i flag i transparentow na stadionach ...
PeDeKa
Witam!! Mam taki problem:sciagnalem patcha,zainstalowalem zgodnie z tutkiem i rzeczywiscie w grze wszystko bylo ok tylko jak przechodze juz do meczu to wywala do windowsa.To sami robi sie jak przechodze do edit mode.Z gory dzieki za odpowiedz!!
Kriss91
Kurr...czaq!! Piszę już 3 raz, ale nic. Mam taki problem, że ściągnąłem wszystkie części patcha, zaczynam rozpakowywać i w trakcie rozpakowywania 2giej części (a mianowicie w sumie na początku unpackowania) proces zostaje zakończony. W folderze, w którym miał być rzekomo patch mam tylko nie do końca rozpakowany kitserver oraz e_text.afs. Ściągałem nawet 2 razy drugą część, ale problem występuje nadal. HELP!!
Ontyk
witam mam to samo co PeDeKa czyli wywala mnie gdy wlanczam mecz zoze dla tego ze mam tylko w seve jeden plik ?? a powinny byc 2 ?? jak tak to zapodajcie gdzies te 2 sevy z gory dziekuje smile.gif i pozdrawiam smile.gif

Zukuuu
Witam,

mam ten sam problem co PeDeKa i Ontyk ... wszystko ladnie, pieknie smiga w menu ... ale kiedy włączam mecz lub wchodze do EDIt wyrzuca mnie bez niczego do windowsa ...

moze ktos pomóc lub wytlumaczyc dlaczego sie tak dzieje smile.gif

prosze o jak najszybsza pomoc
z gory dzieki
LUBER
Pierwsze co zobaczyłem to NIEAKTUALNE SKŁADY!W takim miodzio dziele całkowicie olaliscie ten aspekt gry , oczywiscie sam sobie w miare mozliwosci "zaktualizowałem" gre , ale jak juz cos zrobicie to zróbcie to porzadnie a nie jak wchodze w skład Interu itp to graja tam zawodnicy którzy nie powinnii tam grac.Szacunek za Patcha jest super , ale zróbcie cos z tymi składami!

Pozdrawiam ph34r.gif
KoczO
Boli mnie kiedy spotykam tak głupich kibiców Interu, zanim cos napiszesz może najpier poczytaj temat to dowiesz sie, że składy zostaną zaaktualizowane w ver. 2,0
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.